ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

3/3/11

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Την παραίτησή του υπέβαλε το απόγευμα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος, Γιάννης Ραχωβίτσας, λίγο μετά από την κηδεία του 23χρονου ειδικού φρουρού, Γιάννη Ευαγγελινέλη, στο νεκροταφείο του Περιστερίου.
Ωστόσο, η παραίτηση του υπαρχηγού δεν έγινε δεκτή από τον υπουργό, παρά το γεγονός ότι ο αντιστράτηγος προέβαλε λόγους ευθιξίας για τον θάνατο των δύο αστυνομικών και συμπαράστασης στις οικογένειές τους.
Το κλίμα στην κηδεία του 23χρονου ειδικού φρουρού ήταν

Πυρά ΝΔ για το επίδομα ανεργίας

Να δώσει λόγο στους πολίτες και κυρίως στους άνεργους κάλεσε την κυβέρνηση η ΝΔ, με αφορμή την απάντηση του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Ολι Ρεν σχετικά με τη θέσπιση περιουσιακών κριτηρίων όσον αφορά στην καταβολή του επιδόματος ανεργίας.
«Στις 27 Αυγούστου του 2010 καταγγείλαμε την περικοπή του

Ανεργία εκτός ελέγχου


Εκτός εργατικού στίβου φαίνεται ότι παρέμειναν τον μήνα Ιανουάριο 2011, 36.000 άτομα νεαρής ηλικίας. Εκρηκτική η αύξηση της ανεργίας στη χώρα μας. Συνολικά, για τον μήνα Ιανουάριο ο αριθμός ανέργων φτάνει στα 689.558 άτομα
Γκρίζο είναι το τοπίο της εργασίας στην Ελλάδα, καθώς τον μήνα Ιανουάριο εγγράφηκαν στα μητρώα των ανέργων ακόμα 36.000 άτομα νεαρής ηλικίας.
Συνολικά, για τον μήνα Ιανουάριο ο αριθμός ανέργων

Η.Π.Α: Μία χώρα εθισμένη στο πορνό

    Η.Π.Α: Μία χώρα εθισμένη στο πορνό
  1. Κάθε 30 λεπτά δημιουργείται μία ταινία πορνό
  2. Κάθε δευτερόλεπτο, 30.000 άτομα παρακολουθούν πορνό
  3. Στις Η.Π.Α. υπάρχει το 89% όλων των σελίδων με πορνογραφικό περιεχόμενο
  4. Το 42.7% των χρηστών του Internet στις Η.Π.Α. βλέπουν πορνό (102,434,567 άτομα)
  5. Αποτελεί μια βιομηχανία αξίας 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο
  6. Τα έσοδα της είναι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα όλων των εταιριών υψηλής τεχνολογίας μαζί (Microsoft, Google, Amazon, Yahoo, Apple, Netflix, Earthlink)
  7. Η λέξη "sex" είναι η πρώτη στις

Διακήρυξη "απελεθερωτικού αγώνα" από τους Τσάμηδες! - Κρύπτες με οπλισμό τους στη Δυτική Ελλάδα

ImageΟ κακοποιοί τους δολοφονούν στο κέντρο της Αθήνας με τα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και οι Αλβανοί που έχουν μείνει στην "μητέρα πατρίδα", όπως οι εκδιωχθέντες συνεργάτες των Ναζί και των Ιταλών φασιστών από τη Νότιο Ήπειρο, οι Τσάμηδες, ζήτησαν επίσημα τη συνδρομή μεγάλου βρετανικού νομικού γραφείου για να διεκδικήσουν τις "περιουσίες που τους έκλεψε το ελληνικό κράτος μετά το τέλος του Β'Π.Π.", αλλά προχώρησαν σε επίσημη διακ΄ρυξης της πρόθεσης επιστροφής τους "εν όπλοις" στη Νότιο Ήπειρο και σε κινήσεις δημιουργίας της "Μεγάλης Αλβανίας", ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύουν οπλισμό σε κρύπτες στην Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΥΠ υπάρχουν δεκάδες σημεία στην

Ζωγραφική με τα ασύρματα δίκτυα Wi-Fi

Ένα project που εξερευνά τους αόρατους σχηματισμούς των δικτύων Wi-Fi σε αστικούς χώρους, "ζωγραφίζοντας" με βάση την ισχύ του σήματος, σε φωτογραφίες μακράς έκθεσης.

Μια ράβδος μήκους τεσσάρων μέτρων με 80 φωτάκια αποκαλύπτει την ισχύ των WiFi δικτύων, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική τεχνική που ονομάζεται light-painting. Περισσότερα στο video.

Ο Χειρούργος των βιβλίων

Ο Brian Dettmer, επίσης γνωστός ως «Ο Χειρούργος των βιβλίων», χρησιμοποιεί μαχαίρια, λαβίδες και χειρουργικά εργαλεία για να χαράξει παλιά λεξικά και εγκυκλοπαίδειες σε απίστευτα έργα τέχνης!

Τα πιο φανταστικά T-shirts που έχετε δει ποτέ

ανεκδοτο...Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πριν πεθάνει καλεί το γιο του Γιώργο στο κρεβάτι του πόνου και του λέει:
- Αγόρι μου, θέλω να μου υποσχεθείς πως μια μέρα θα κυβερνήσεις αυτή τη χώρα.

Το δικό τους πρωτάθλημα



Οι πρώτοι ημιτελικοί του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκαν, με τους Ατρόμητο, ΠΑΟΚ να έχουν το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους (ο Δικέφαλος του Βορρά σε ψυχολογικό επίπεδο λόγω και της έδρας), αλλά τους Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΚ να ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Εναν τελικό που αποτελεί πρωταρχικό στόχο και για τους τέσσερις, καθώς "ισοδυναμεί" με... πρωτάθλημα, στην κατάσταση που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια.



Να εξαργυρώσει την άνοδο
Αρχής γενομένης από τον Δικέφαλο του Βορρά, η κατάκτηση του Κυπέλλου θα δώσει στην ομάδα παραπάνω πόντους, σε αυτό που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Να χτίσει δηλαδή μια ομάδα ανταγωνιστική έναντι των μεγάλων αντιπάλων του στο ελληνικό πρωτάθλημα, κοιτώντας τους στα μάτια και χτυπώντας τον τίτλο. Κι το τελευταίο σκέλος είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί, παρότι πέρυσι το διεκδίκησε μέχρι τέλους, το Κύπελλο φαντάζει ως ιδανική ευκαιρία για να σφραγίσει το... δεδομένο και να κοιτάξει ψηλότερα.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Γίγαντες σκορδάτοι


Υλικά (για 4 μερίδες):

½ κιλό γίγαντες
3 ξερά κρεμμύδια σε κομμένα σε χοντρές ροδέλες
6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Σκηνικό πολέμου στήνεται στη Λιβύη




Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στη Λιβύη, με τις στρατιωτικές δυνάμεις του συνταγματάρχη Muammar Gaddafi να σφυροκοπούν ανελέητα από ξηράς και αέρος την πόλη Μπρέγκα, σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την επέλαση των αντικαθεστωτικών δυνάμεων προς την πρωτεύουσα της χώρας, Τρίπολη.

Στο έλεος του καιρού


Καρφώνει η ΕΛ.ΑΣ. το υπουργείο Οικονομικών για την ελλιπή χρηματοδότηση στην ενίσχυση του εξοπλισμού του νεοσύστατου σώματος ΔΙ.ΑΣ. Περίπου 352 μοτοσυκλέτες σε αχρηστία, λόγω της έντονης διαμάχης υπουργείου με προμηθευτές. Ελλείψεις ακόμα και σε αδιάβροχα γιλέκα, ζευγαριών μποτών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Το μεσημέρι της Πέμπτης οι κηδείες των 2 άτυχων αστυνομικών σε Τρίκαλα, Περιστέρι

Σε πλήρη αχρηστία κινδυνεύει να υποπέσει το σώμα της ελληνικής αστυνομίας, καθώς ο άτυχος θάνατος των δύο αστυνομικών το βράδυ της Τρίτης φαίνεται ότι ξεσκέπασε μία σωρεία προβλημάτων και ελλείψεων στην ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τον εξοπλισμό των ίδιων των υπαλλήλων.

Βουλιάζει το ιστορικό κέντρο


Σχεδόν μισό δισ. ευρώ χάνει κάθε χρόνο ο εμπορικός κόσμος της πρωτεύουσας! Οι συγκεκριμένες απώλειες είναι το αποτέλεσμα των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της Αθήνας. Πώς συμβάλλει η γκετοποίηση του ιστορικού κέντρου
Οι ετήσιες απώλειες του Ελληνικού δημοσίου από παράνομες ή έκνομες δραστηριότητες στο ιστορικό κέντρο, αγγίζουν το ποσό των 450 εκατ. ευρώ.

Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike στη Eurovision


O Λούκας Γιώρκας και ο ράπερ Stereo Mike με το τραγούδι "Watch me dance" θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, στη Γερμανία. Φτωχός ο ελληνικός τελικός, με την διοργάνωση να προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις. Πύρινα σχόλια στο Twitter (Vids)


Ο νεαρός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας μαζί με τον ράπερ Stereo Mike, με το τραγούδι "watch me dance" θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φετινό μουσικό διαγωνισμό της Εurovision, που θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Τα μαύρα τους τα χάλια!


ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΕ ...ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
Τα μαύρα τους τα χάλια!
Αν τα δύο κόμματα εξουσίας ήταν εταιρείες, τότε θα είχαν «ναυαγήσει» προ πολλού

Επερώτηση ΚΚΕ για μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους

Επερώτηση για την «καταστροφή των μικρομεσαίων γεωργών και κτηνοτρόφων» κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ
Στην επερώτηση του ΚΚΕ διαπιστώνεται «υπέρμετρη αύξηση του κόστους παραγωγής» στην γεωργία, με «ουσιαστική κατάργηση της κρατικής στήριξης στον ΕΛΓΑ» και δίνεται έμφαση στη διάσταση ανάμεσα στις δυνατότητες της Ελλάδα για διατροφική αυτάρκεια και την υποταγή της από την άλλη στην Κοινή Αγροτική Πολιτική που επιβάλει ποσοστώσεις και απαγορεύσεις στην ντόπια παραγωγή, προκειμένου «να εξυπηρετείται η κερδοφορία των ευρωμονοπωλίων και ντόπιων εμποροβιομηχανικών ομίλων.
Επιπλέον, χαρακτηρίζεται «τραγική» η κατάσταση στον

Το iPad2 είναι εδώ! Ο πόλεμος των tablets αρχίζει τώρα!

Η αυλαία άνοιξε χθες το βράδυ και το iPad2 παρουσιάστηκε από τον Steve Jobs και την ομάδα του σε μία τελετή όπου οι ακροατές περίμεναν με κομμένη την ανάσα. Για πολλούς, όπως γράφτηκε στον διεθνή τύπο, η έκπληξη της παρουσίας του ασθενούς Steve Jobs ήταν μεγαλύτερη από την παρουσίαση του ίδιου του προϊόντος αλλά ο ισχυρός άνδρας της Apple δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να χάσει το event.

Η νέα ταμπλέτα από την εταιρεία που δημιούργησε την ίδια την κατηγορία, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο αφού περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα ζήτησαν οι πελάτες και μερικά ακόμα.

Το iPad2 είναι εντυπωσιακά λεπτότερο -30%- από τον προκάτοχο και σημαντικά ελαφρύτερο ενώ για όσους έχουν σημείο αναφοράς το iPhone4, αρκεί να πούμε ότι είναι λεπτότερο ακόμα και από αυτή τη συσκευή!. Η καμπούρα στην πλάτη χάθηκε και πλέον η ταμπλέτα είναι ομοιόμορφη για να ακουμπά σε επίπεδη επιφάνεια χωρίς να κάνει …τραμπάλα.

Συνεχίζοντας την περιήγηση του εξωτερικού, ανακαλύπτουμε

Ειδικά μισθολόγια, τέλος. Μόνον επιδόματα ευθύνης & αντικειμένου

Ειδικά μισθολόγια, τέλος. Την πλήρη ένταξη και ενσωμάτωση των 15 ειδικών μισθολογίων, που ισχύουν μέχρι σήμερα στο Δημόσιο και δίδονται σε περίπου 300.000 υπαλλήλους (γιατροί, δικαστικοί, διπλωματικοί, καθηγητές ΑΕΙ, ΤΕΙ κτλ.), στον κορμό του ενιαίου μισθολογίου επιβεβαίωσε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. 
Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το ειδικό μισθολόγιο θα κοπούν και τα 17 ειδικά επιδόματα που αναγνωρίζονται στα ειδικά μισθολόγια. Με δεδομένη τη νέα κατάσταση στους περίπου 300.000 υπαλλήλους των ειδικών μισθολογίων θα διατηρηθούν εκτός από

Μετά από πενήντα χρόνια η Ολυμπιακή Αεροπορία παύει να πετάει σε Λονδίνο και Παρίσι

Mετά από πέντε δεκαετίες η Ολυμπιακή Αεροπορία "κόβει" δύο από τους πλέον δημοφιλέστερους προορισμούς της Ευρώπης, το Λονδίνο και το Παρίσι.  Ο άλλοτε εθνικός μας αερομεταφορέας, δίνει έμφαση στα Βαλκάνια, όπως ανακοίνωσε η τωρινή διοίκηση.
Η ΟΑ,  που έκανε επί εποχή Ωνάση, την Ελλάδα διάσημη στις δύο κοσμικές πρωτεύουσες της Ευρώπης, δεν θα "πετάει"  πλέον στην πόλη του Φωτός αλλά ούτε στην

Λιβύη: Ελπίδες εκτόνωσης με το ειρηνευτικό σχέδιο Τσάβες

Με το ειρηνευτικό σχέδιο του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, για τον τερματισμό της κρίσης στη Λιβύη, φέρονται να συμφώνησαν ο Λίβυος ηγέτης, Μουαμάρ Καντάφι και ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα, όπως μετέδωσε το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προχθές, Τρίτη, με τον Καντάφι, ο Τσάβες πρότεινε την εξεύρεση μιας διαγματεύσιμης λύσης στην κρίση, δήλωσε ο υπουργός Επικοινωνιών της Βενεζουέλας, Αντρές Ιζάρα.
Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος της Βενεζουέλας δήλωσε

Δάκρυα, ιδρώτας, Σκάρλετ και Βεργκάρα


Μερικές από τις πιο σέξι σταρ του πλανήτη ένωσαν τις δυνάμεις τους στην εκπομπή "Tζίμι Κιμέλ Live". Ο παρουσιαστής αφού τις σατίρισε ανελέητα, τις έβαλε μεταξύ άλλων να κάνουν σεξ με μπάλες γυμναστικής. Δείτε το βίντεο (Vid)

Όταν ακούμε για talk Show, σταρ και εκπομπές με όργανα γυμναστικής, αυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι κρύα αστεία, ατέλειωτα χασμουρητά, σφίκτες και σνομπ τύποι, που πιστεύουν ότι πρέπει να τους ραίνουμε με ροδοπέταλα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες