ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

27/3/11

Ίχνη ραδιενέργειας στον ελληνικό ουρανό


Στην Ελλάδα έφτασαν μικροποσότητες ραδιενέργειας, σύμφωνα με ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 25 Μαρτίου. Καθησυχαστική η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας. Τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν απειλείται η δημόσια υγεία

Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ανακοίνωσε ότι, στο διάστημα 24-25 Μαρτίου, έδειξαν ίχνη ραδιενέργειας (Ιώδιο-131) στην ατμόσφαιρα, σε συγκεντρώσεις στο επίπεδο των 125 μBq/m3 (125 εκατομμυριοστά του Μπεκερέλ (Bq) σε ένα κυβικό μέτρο αέρα).

Ο νέος χάρτης των νοσοκομείων


Αλλαγές στο νοσοκομειακό χάρτη προωθεί ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Θα δημιουργηθούν ομάδες νοσοκομείων με ένα κεντρικό νοσοκομείο, που θα διαθέτει και περισσότερους εργαζομένους. Δείτε τι αλλάζει

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει στις τοπικές κοινωνίες και τους εργαζομένους το σχέδιο συγχωνεύσεων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που προωθεί ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

"Ατιμώρητοι οι κλέφτες με γραβάτα"


Να κλείσει η βάση της Σούδας ζήτησε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. Ανέφερε ότι δημιουργείται επιστημονική επιτροπή με στόχο την επεξεργασία νέου Συντάγματος και θεσμών, ενώ άφησε αιχμές για τη συμμετοχή της Ελλάδας στις επιχειρήσεις στη Λιβύη


Να κλείσει τη βάση της Σούδας κάλεσε τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ο Μίκης Θεοδωράκης, επισημαίνοντας πως υπάρχουν "κλέφτες με γραβάτα που κλέβουν τον πλούτο της χώρας παραμένοντας ατιμώρητοι".

Απαγορευτική η προσφυγή μας στις αγορές μετά τις αποφάσεις της 25ης Μαρτίου




του Γιάννη Τριήρη
Απομακρύνεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να μπορέσει η χώρα μας να βγει στις αγορές καθώς και με τις τελευταίες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής , οι τράπεζες επί της ουσίας θα είναι οι τελευταίες που θα εξοφλούνται από το ελληνικό δημόσιο ,καθώς πρώτα θα πρέπει να αποπληρώνεται τα χρέη μας προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα κράτη που μας έχουν δανείσει.

Ενοποίηση των εδαφών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας «βλέπει» ο Νταβούτογλου



Του Δημήτρη Μπεκιάρη

«Είμαστε στα πρόθυρα μιας ιστορικής ενοποίησης» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και βασικός εκφραστής του νεο – οθωμανικού πολιτικού προγράμματος Αχμέτ Νταβούτογλου από το βήμα συμποσίου στο οποίο συμμετείχε και πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Λιβύη: Στα χέρια των αντικαθεστωτικών δυνάμεων ο πετρελαϊκός τερματικός σταθμός Ρας Λανούφ



Ο πετρελαϊκός τερματικός σταθμός Ρας Λανούφ στην ανατολική Λιβύη, βρίσκεται από σήμερα και πάλι στα χέρια των αντικαθεστωτικών δυνάμεων, μετέδωσαν απεσταλμένοι του Γαλλικού Πρακτορείου. Το λιμάνι είχαν ανακαταλάβει οι δυνάμεις του Καντάφι από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις στις 12 Μαρτίου.

Λήγει η θητεία του ομογενούς κυβερνήτη της Δυτ. Αυστραλίας




Στις 30 Ιουνίου του 2011 λήγει η θητεία του ομογενή κυβερνήτη της Δυτικής Αυστραλίας, Κομνηνού Μιχαήλ.

Ο κ. Μιχαήλ είναι ο δεύτερος ομογενής που τιμήθηκε με το αξίωμα του κυβερνήτη μιας πολιτείας. Πρώτος ήταν ο κ. Ανοιχτομάτης στη Βόρεια Επικράτεια (Νόρδερν Τεριτόρι).

Ως γνωστόν, σύμφωνα με το ισχύον πολιτειακό σύστημα η Αυστραλία έχει βασιλευόμενη δημοκρατία. Βασίλισσά της είναι η εκάστοτε βασίλισσα της Βρετανίας και ο εκπρόσωπός της στην Αυστραλία είναι ο Γενικός Κυβερνήτης.

Έβαλε τη φίλη της... να φυλάει τον άνδρα της


Έβαλε την πιο έμπιστη φίλη της να «ψαρέψει» τον άντρα της, γνωστό επαγγελματία της Πάτρας, για να διαπιστώσει αν διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, αλλά δεν είχε υπολογίσει ότι ερωμένη ήταν... η ίδια! Όταν άρχισε να το υποψιάζεται και εν τέλει ανακάλυψε την αλήθεια, το... μαλλιοτράβηγμα και οι γροθιές έπεσαν «βροχή» μεταξύ και των τριών!
 Έβαλε τη φίλη της... να φυλάει τον άνδρα της
Όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες και μετά από παρακολούθηση που κράτησε αρκετές εβδομάδες. Το επεισόδιο του ξυλοδαρμού μεταξύ συζύγων και ερωμένης ήταν τόσο άγριο που και οι δύο γυναίκες κατέληξαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο καυγάς ξεκίνησε από την απατημένη σύζυγο όταν τελικά επιβεβαίωσε πως η κρυφή ερωμένη του άντρα της ήταν η ίδια η φίλη της και συνεργάτιδα του συζύγου, την οποία επισκέφθηκε στο σπίτι της πιάνοντάς την επ' αυτοφώρω με τον σύζυγο! Άρχισε να την τραβά από τα μαλλιά και να την χτυπά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να επέμβει και ο σύζυγος για να τις χωρίσει, χτυπώντας, όμως, τη δική του σύζυγο. Το περιστατικό δεν έχει καταγραφεί στα συμβάντα της αστυνομίας -παρά μόνον στα βιβλία των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου- καθώς η απόφαση και των τριών ήταν να μη φτάσει το θέμα σε μηνύσεις ώστε να μη γίνουν βούκινο στην Πάτρα (το ζευγάρι διατηρεί γνωστή επιχείρηση στο κέντρο της πόλης).

Ο πυρηνικός "εφιάλτης" επιστρέφει


Δεν αποκλείεται ο κίνδυνος μιας πυρηνικής καταστροφή. Η Ιαπωνία προειδοποίησε σήμερα ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος μιας πυρηνικής καταστροφής στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα απ’ όπου οι διαρροές ραδιενέργειας έχουν σήμερα υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με χθες.
Ο πυρηνικός "εφιάλτης" επιστρέφει
Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιούκιο Εντάνο παραδέχτηκε ότι οι επιχειρήσεις στις πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ιδιαίτερα επίπονες και ότι η απουσία προόδου είναι απογοητευτική απέναντι σε αυτή την καταστροφή, τη χειρότερη που βιώνει η χώρα μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

ο ξέφρενο πάρτυ της Fergie



Η Fergie έγινε 36 και βγήκε να γιορτάσει με τους φίλους της και φυσικά το σύζυγό της Josh Duhamel. Η διάσημη σταρ έκανε ένα πάρτι στο Bellagio του Λας Βέγκας το βράδυ της Παρασκευής, αν και τα γενέθλιά της είναι σήμερα. Ο Duhamel φρόντισε σε πρόσφατες δηλώσεις του να υποστηρίξει τη σύζυγό του τονίζοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστικές όπως τουλάχιστον
Το ξέφρενο πάρτυ της Fergie
υποστηρίζουν τελευταία δημοσιεύματα. «Είναι απίστευτο πως κυκλοφορούν αυτού του είδους οι φήμες. Είναι όμως η ίδια Fergie που βρίσκεται δίπλα μου κάθε μέρα και δείχνει εκπληκτική», δήλωσε ο ηθοποιός.

ανεκδοτο... παππούς !

Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ, και ο γιατρός τον ρωτάει:
- Πώς αισθάνεσθε;
- Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα! Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος! Μου ετοιμάζει παιδί!

Μία είναι η ουσία


Μία είναι η ουσία
Με ικανοποίηση από τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε τα ξημερώματα η αποστολή της Εθνικής ομάδας από τη Μάλτα, όπου το βράδυ του Σαββάτου χρειάστηκε ένα γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο 94ο λεπτό για να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή του έκτου προκριματικού ομίλου για το Euro 2012.

Γιατί αλλάζει η ώρα, πως και πού εφαρμόζεται το μέτρο

Γιατί αλλάζει η ώρα, πως και πού εφαρμόζεται το μέτρο

Στον επόμενο τόνο… περισσότερος ήλιος και λιγότερη ενέργεια

Η ημέρα που οι λάτρεις του ύπνου θα βρεθούν κατά μία ώρα λιγότερο στην… αγκαλιά του Μορφέα είναι προ των πυλών. Την Κυριακή, στις 3 τα ξημερώματα, οι δείκτες του ρολογιού θα προχωρήσουν μια ώρα μπροστά, καθώς είναι η στιγμή που λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας και ξεκινάει και επίσημα το… καλοκαιράκι!

Στην Ελλάδα, στόχος της αλλαγής της ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, μιας και συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΖΩΩΝ

Τα παιδιά του Τσερνόμπιλ

Τα παιδιά του ΤσερνόμπιλChernokids: Μια ταινία μικρού μήκους, η οποία αναφέρεται στα παιδιά του Τσερνόμπιλ. Αποτελεί δημιούργημα 5 φοιτητών της σχολής Supinfocom και παρότι δημιουργήθηκε πέρσι, επανήλθε στην επικαιρότητα λόγω του ατυχήματος στην Ιαπωνία.

Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια

fish_with_human_teeth (3)
Ένα από τα πιο παράξενα ψάρια είναι το ψάρι Pacu που ζει στην

Περιγραφή αγώνα ποδοσφαίρου

Περιγραφή αγώνα ποδοσφαίρου


Επική περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα. Το video αυτό μεταδόθηκε από την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" στις 23/03/2011.

Μια αποτυχημένη κατεδάφιση

Μια αποτυχημένη κατεδάφιση

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες