ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

15/6/10

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ''

H μυστική διπλωματία Παπανδρέου οδηγεί σε "Μακεδονία του Βαρδάρη" για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές καταλήγουν στο "Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη", υπό την πιεστική παρέμβαση των ΗΠΑ και της Ε.Ε.

Οι εντατικές διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε ...


... εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οφείλονται κατά κύριο λόγο στις πιέσεις που ασκεί ο δεύτερος στην ιεραρχία του State Department, James Steinberg, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο επισκέφθηκε επανειλημμένα τις δύο χώρες και όπως φαίνεται τα συμφώνησαν με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος να κλείσει το ζήτημα.

Ο εβραϊκής καταγωγής αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πρόσφατα ότι "επίκειται η λήψη δύσκολων αποφάσεων" από την ηγεσία των Σκοπίων, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει για τα Σκόπια στη σημερινή περίοδο αβεβαιότητας η ένταξη στις ευρωατλαντικές δομές.

Πρός ξεπούλημα λοιπόν και η ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , τί έλεγαν όμως οι ίδιοι πριν μερικά χρόνια...




ΑΠΟ ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Απολύθηκε ο διευθυντής ναυτικού μουσείου Γ. Αβέρωφ

Όπως ήταν και αναμενόμενο ο ασκών τα καθήκοντα του διευθυντή πλωτού ναυτικού μουσείου Γ. Αβέρωφ, αρχιπλοίαρχος Ε. Γαβαλάς απολύθηκε από το ΠΝ κατόπιν συνεδρίασης του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ). Ο Ε. Γαβαλάς ασκούσε τα καθήκοντά του στο Γ. Αβέρωφ από το 2008. Αιτία της απόλυσης το γνωστό θέμα της παραχώρησης του Θωρηκτού Αβέρωφ για τη διεξαγωγή συνεστίασης η οποία όμως εξελίχθηκε εκτός προδιαγραφών που έχει θέσει το ΠΝ για ανάλογες περιπτώσεις.
 defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες