ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

2/4/11

Παπάδες part-time

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Ωστόσο πρόσφατα ξέσπασε μίνι θύελλα για τη λύση που προσπαθεί να δώσει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μετά την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών «περί απαγόρευσης των προσλήψεων και ιερέων κατ' επιταγή της τρόικας».
Ο αρχιεπίσκοπος προτίθεται να επιτρέπει περιστασιακά τη χειροτονία ως ιερέων προσώπων που βιοπορίζονται από κάποιο επάγγελμα, εφόσον έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Δεν θα υποχρεούνται να εγκαταλείψουν το επάγγελμά τους, ούτε να φορούν τα ράσα στις ώρες εργασίας. Θα κρίνονται κατά περίπτωση και κατ' οικονομία, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν.
«Ζήτημα ανάγκης»
«Η απόφαση της Αρχιεπισκοπής είναι πολύ ορθή. Είναι "ζήτημα ανάγκης" στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε», εκτιμά ο Χαράλαμπος Παπαστάθης, ομότιμος καθηγητής Κανονικού Δικαίου του ΑΠΘ, γ.γ. Θρησκευμάτων επί υπουργίας Αν. Τρίτση. Και αναρωτήθηκε: «Κανείς

ΗΠΑ: "Ο Γ.Παπανδρέου συζητά για τα πάντα στο Αιγαίο εκτός από εδάφη"!

Ανατριχιαστικοί ισχυρισμοί περιέχονται σε βάρος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσε στο WikiLeaks και παρουσιάζει η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Σύμφωνα με το τηλεγράφημα ο Έλληνας πρωθυπουργός διαπραγματεύεται τα πάντα στο Αιγαίο πλην ... εδαφών! «Αν θέλετε τα νησιά μας, δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε λύση», είπε ο Γ. Παπανδρέου στον Τ.Ερντογάν, σύμφωνα με το τηλεγράφημα, το οποίο συνεχίζει: «Αλλά, πρόσθεσε ότι εάν το

Η αιώνια μάχη με το Δημόσιο! (funny video)


 

Φέιθ Λεόν









 http://www.men24.gr/ast/cov/fa/faithleon_s01_b.jpg
Ξεκινώντας πριν από πέντε χρόνια η Φέιθ Λεον έχει καταφέρει να βρίσκεται σχεδόν κάθε χρονιά στις υποψηφιότητες για τα βραβεία της AVN, κερδίζοντας μάλιστα και το βραβείο Best All-Girl Sex Scene του 2008.

Μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα έχει κάνει -κρατήσου γερά- 198 ταινίες, έχει δουλέψει με μεγαθήρια όπως η Κέρι Σαμπλ, η Τζέσε Τζέιν και η αγαπημένη Ρεμπέκα Λινάρες. Προς το παρόν διατηρεί το δικό της σάιτ και κάνει μόνο φωτογραφίσεις.

Από εξετάσεις οι καθηγητές


Από εντατική αξιολόγηση θα περνούν δάσκαλοι και καθηγητές, σύμφωνα με το νομοσχέδιο για την παιδεία, ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν και όσοι κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα. Αναμένονται προβλήματα με του διορισμούς των νέων καθηγητών, καθώς μπορεί να μην επικυρωθεί ο διορισμός τους


Σαρωτικές είναι οι αλλαγές που προωθούνται στο νομοσχέδιο για την Παιδεία, ενώ στο στόχαστρο εκτός από το μαθητικό πρόγραμμα και τον τρόπο εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μπαίνουν δάσκαλοι και καθηγητές.

Η Ριάνα θέλει ξύλο


Χειροπέδες, σχοινιά και ξύλο πάνω στο πάθος επιθυμεί η Ριάνα στο κρεβάτι, όπως αποκάλυψε η ίδια. Που αποδίδει τα πικάντικά της γούστα. Η αιχμή για τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της (Vid+Pic)
Η Ριάνα είναι ένα καλό κορίτσι που έγινε κακό, αφού όπως ομολογεί της αρέσει να τη δένουν και να της ...τις βρέχουν.

έρμα οι λακκούβες


Πλέον όλα γίνονται πιο εύκολα στις κατασκευές των δρόμων με αυτό το πρωτότυπο μηχάνημα. Τέρμα οι λακκούβες, τέρμα τα συνεχή "service" των αυτοκινήτων για τα ταλαιπωρημένα αμορτισέρ σας

Οι εργάτες στην κορυφή της πλατφόρμας, τοποθετούν τα τούβλα σε ένα άνοιγμα... με συγκεκριμένο τρόπο και διάταξη κάθε φορά. Καθώς το μηχάνημα κινείται, η βαρύτητα τα στρώνει σαν χαλί στην επιφάνεια του εδάφους χωρίς να χαλάσει το περίεργο αυτό μωσαϊκό.

Ενταση στα Εξάρχεια

Σκηνικό πολέμου επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Εξάρχεια, όταν νεαροί με κουκούλες εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, με μολότοφ και πέτρες


Ένταση σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στην περιοχή των Εξαρχείων, όταν ομάδες νεαρών έκαναν επιθέσεις στην οδό Στουρνάρη, με βόμβες μολότοφ και πέτρες, εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο.

Στοιχεία σοκ για την ανεργία των νέων στην Ελλάδα



Στο 9,9% υποχώρησε η ανεργία στην ευρωζώνη το Φεβρουάριο, με την Ελλάδα και την Ισπανία να ανεβάζουν κατά πολύ το μέσο όρο.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, η ανεργία διαμορφώθηκε στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 12 μηνών, φθάνοντας στο μονοψήφιο ποσοστό του 9,9%. Η πτώση του ποσοστού κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, λόγω και της προσχώρησης της Εσθονίας –με καταγεγραμμένη ανεργία 14,3%- στην ευρωζώνη τον Ιανουάριο

H χαμένη εβδομάδα της Ελληνικής οικονομίας



Μια χαμένη εβδομάδα που όμως είναι πολύ κρίσιμος χρόνος στην προσπάθεια για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας ήταν αυτή που πέρασε. Κι αυτό γιατί ο απολογισμός από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν επικυρώθηκαν οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 25ης Μαρτίου, μέχρι σήμερα, είναι κάτι παραπάνω από φτωχός για την ελληνική κυβέρνηση.

«Δραματική» η κατάσταση της ελληνικής ακτοπλοΐας – Τεράστιες ζημιές 218,8 εκατ. για τις 4 εισηγμένες



Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκεται η ελληνική ακτοπλοΐα, με τα αρνητικά αποτελέσματα των τεσσάρων εισηγμένων εταιρειών το 2010 να είναι χαρακτηριστικά της «δραματικής» κατάστασης που βιώνει ο κλάδος.

Όλα… μέσα!


Απίστευτο κι όμως πραγματικό! Μία γυναίκα στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ συνελήφθη ως ύποπτη για διάρρηξη και μετά από εξονυχιστικό έλεγχο βρέθηκαν στον κόλπο της 166 αντικείμενα, τα οποία είχε κρύψει η ίδια! Συγκεκριμένα είχε κρύψει 54 σακουλάκια με ηρωίνη, 31 άδεια σακουλάκια, 8,5 χάπια, 51 δολάρια και 21 σεντς!
Όλα… μέσα!

Η Google κάνει «Like»


Η Google που κάνει το πάν να ανταγωνιστεί το Facebook αποφάσισε αυτή τη φορά – μετά το Buzz- να προσθέσει την επιλογή Like στις αναζητήσεις του. Έτσι κα΄θε σελιδα που ψάχνουμε και μας αρέσει θα την κάνουμε «Like» μέσω του «+1» που θα αρχίσει
Η Google κάνει «Like»

Τέρμα τα δίφραγκα για 235 κρατικούς φορείς


Νόμο 20 χρόνων εφαρμόζει το υπ. Οικονομικών και κόβει τις επιχορηγήσεις - Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, 37 νοσοκομεία και η ΕΡΤ ανάμεσά τους - «Στον αέρα» η μισθοδοσία
Τέρμα τα δίφραγκα για 235 κρατικούς φορείς
Ο κόμπος φαίνεται πως έφτασε στο χτένι για τους κρατικούς φορείς, των οποίων οι διοικητές δεν είχαν αποστείλει μέχρι χθες επαρκή οικονομικά στοιχεία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για τον Φεβρουάριο, αφού εφαρμόζοντας νόμο που υφίσταται από τη δεκαετία του ’90 κόβει τις κρατικές επιχορηγήσεις στους φορείς που βρέθηκαν εκτός λίστας και προβλέπει ποινές για τους διοικητές.

Μπλόκο στους ποινικούς με στόχο το αντάρτικο πόλεων




Ένα διαβιβαστικό της Αστυνομίας προς την Εισαγγελία αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της ΕΛ.ΑΣ ή επικαλύπτει ενδεχόμενη μεγάλη γκάφα, αφού η υπόθεση των «217» οδηγεί σε περίεργους ατραπούς όπου ποινικό έγκλημα και ένοπλη βία ακολουθούν «βίους παράλληλους» πάντα κατά τις διαρροές ανωτέρων στελεχών της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας.

ανεκδοτο... καμήλα!

Eίναι λοιπόν ο Μήτσος με την καμήλα του στην έρημο και βαδίζουν κάτω από τον καυτό ήλιο.
Εκεί που πάνε μια χαρά, ξαφνικά η καμήλα σταματάει, κάθεται κάτω και δεν κουνιέται με τίποτα.
Βρε αμάν, βρε ζαμάν... η καμήλα τίποτα!
Τι να κάνει ο Μήτσος, την κόβει στον ώμο και ξεκινάει.

Αμαλφιτανό: Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;



Με δηλώσεις του στο γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal+, ο Μόργκαν Αμαλφιτανό αποκάλυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του, τονίζοντας μάλιστα πως δεν θα ήταν αρνητικός να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη των ερυθρόλευκων.



"Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;"Ο ποδοσφαιριστής της Λοριάντ, Μόργκαν Αμαλφιτανό ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Μπορντό, όμως τελικά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στο Canal+, αποκάλυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες