ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

31/10/10

Τεράστια επιχείρηση νοθείας στις εκλογές με διευθύνσεις κατοικίας μαϊμού!! ΑΠΟ 17.09.2010 ΗΤΑΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟ ΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Αλλοίωση και των καταλόγων ΕΕ

 

 


Ψήφος σε μετανάστες με ψεύτικες διευθύνσεις!
Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο (28/10/2010) της εφημερίδος "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ".

"Το "Π" αποκαλύπτει πως γράφτηκαν στους εκλογικούς καταλόγους με διευθύνσεις - μαϊμού χωρίς έλεγχο από το Υπουργείο Εσωτερικών. Φόβοι ότι το ίδιο έχει συμβεί σε όλη την χώρα."

"...κάποιοι (;) έχουν επιχειρήσει - και σε γενικές γραμμές έχουν καταφέρει - να εγγράψουν στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών "ανυπαρκτούς" μετανάστες, κυρίως από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία), χρησιμποποιώντας

Σκέψου πριν δεν πας να ψηφίσεις....


Ποιός είναι πραγματικά ο Γιώργος Παπανδρέου;ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ποιός είναι ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου;
Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού
Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός
Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.

Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τονΑνδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chantκαι στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ και γιαγιά Εβραία.

Το όνομα του

Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του).

Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη", (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :

-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου".

- Σημείωση

Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..

Πολύς κόσμος αμφισβητει ότι έχει πράγματι βαφτιστεί , λόγω του ότι ό άλλος

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι

 του Χ. Αναγνωστάκη


Πότε είναι άκυρο ένα ψηφοδέλτιο; Οι περισσότεροι απ’ τους ψηφοφόρους ξέρουν τα βασικά. Δηλαδή όταν μουτζουρώνεις το ψηφοδέλτιο ή έχει πάνω κάποια περίεργα σημάδια που ενδεχομένως δεν μπορείς να κατανοήσεις.

Επίσης, οι ψηφοφόροι γνωρίζουν την περίπτωση να είναι άκυρο ένα ψηφοδέλτιο που τους έδωσε «ένας φίλος» σταυρωμένο, για να μην κάνουν καμιά… στραβή μέσα στην κάλπη.

Παρόλα αυτά, πρέπει να προσέξουμε κι άλλα πολλά για να μη χαθεί η ψήφος, αφού πήραμε και την απόφαση για συμμετοχή στις τοπικές εκλογές, που μάλλον δεν ήταν και εύκολη ή συνοδευόμενη από τον ενθουσιασμό -οι παλαιότεροι θα το θυμούνται- των πρώτων μεταπολιτευτικών χρόνων, όπως δείχνουν και όλες οι δημοσκοπήσεις.

Τέλος πάντων, αν πρέπει οι ψηφοφόροι να προσέξουν μια φορά, οι δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι πρέπει να έχουν τα μάτια τους … δεκατέσσερα, όπως φαίνεται και από σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Τα σημαντικότερα απ’ αυτά που πρέπει να προσεχθούν για να άκυρη μία ψήφος είναι:

1. Όταν υπάρχουν εγγραφές ή διαγραφές, κατά τη

Η δύναμη της εικόνας και των ΜΜΕ

ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ Α. ΚΑΡΙΠΙΔΗΟι πραγματικές ικανότητες ενός ανθρώπου, ενός συνόλου, ακόμη και ενός συστήματος, φαίνονται την ώρα της κρίσης. Τότε αποκαλύπτονται οι γνώσεις, η παιδεία αλλά και η εμπειρία αυτού που καλείται να τη διαχειριστεί. Δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες είναι η ψυχραιμία και η σωστή αξιολόγηση της κατάστασης.
Τον προηγούμενο μήνα, ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη πέταξε ένα παπούτσι στον κ. Παπανδρέου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική που ακολουθεί. Ο ανταποκριτής του ΒBC Μάλκομ Μπράμπαντ ήταν παρών στο γεγονός και το κατέγραψε. Την επόμενη ημέρα τόσο ελληνικά μέσα ενημέρωσης όσο και στελέχη της κυβέρνησης κατηγόρησαν το BBC ότι ήταν «μέσα στο σχεδιασμό της πράξης αυτής», «σκηνοθετώντας» το επεισόδιο. Κάποιοι είπαν πως το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο γνώριζε από πριν τι θα συμβεί, αφήνοντας να υπονοηθεί πως έπρεπε να το είχε καταγγείλει στις ελληνικές Αρχές, πράγμα εντελώς αντιδεοντολογικό, ακόμη κι αν ήταν αλήθεια.
Τα «Επίκαιρα» επικοινώνησαν με το BBC, το οποίο και αρνήθηκε πως είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στο συμβάν, χαρακτηρίζοντας αβάσιμες τις κατηγορίες εναντίον του Μπράμπαντ, ότι δηλαδή υποκίνησε το γεγονός. «Το περιστατικό αυτό θα είχε συμβεί, άσχετα αν υπήρχε κάμερα ή όχι», λέει χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωσή του ο βρετανικός σταθμός.
Πίνακας 2 Ελληνόφωνες εφημερίδες ως πηγή πληροφόρησης των ξένων ΜΜΕ.
Σε ερώτησή μας γιατί το επίμαχο βίντεο κατέβηκε από την ιστοσελίδα του, η απάντηση ήταν «για να ερευνηθεί η υπόθεση ενδελεχώς και να εξεταστούν με ψυχραιμία όλα τα δεδομένα». Έτσι κι έγινε. Όταν μερικές ημέρες αργότερα δεν αποδείχθηκε ο παραμικρός δόλος, το βίντεο ξανανέβηκε. Τέλος, πολλοί μίλησαν για

ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ

του Παναγιώτη Ήφαιστου
Με ιστορικούς όρους η παρούσα οικονομική κρίση είναι ασήμαντη. Δεν δικαιολογεί την παραμικρή ολιγωρία, ενδοτισμό, κατευνασμό και αδιαφορία μπροστά στο ενδεχόμενο εκχώρησης εθνικής ανεξαρτησίας, που η Ιστορία και η διεθνής νομιμότητα κατοχυρώνουν στους Ελληνες τον ελλαδικό και τον κυπριακό χώρο. Η Εθνική Ανεξαρτησία, κοντολογίς, είναι αδιαπραγμάτευτη.

Εντούτοις, πολλοί εκτιμούν πλέον ότι προ των θυρών τίθενται ως ενδεχόμενα: α) κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας για να δημιουργηθεί ένα προβληματικό κρατίδιο εγγενώς συγκρουσιακό και υπό τουρκική επικυριαρχία, β) «κυπροποίηση» της Θράκης με εξωγενώς υποκινούμενες δραστηριότητες, γ) απώλεια πλούτου και κυριαρχίας στο Αιγαίο, όπου η αποτρεπτική ισχύς μας μπορεί εντούτοις να διασφαλιστεί αδιατάραχτα. Για να παραφράσω τον Ανδρέα Παπανδρέου, πρόκειται για πλούτο και κυριαρχία που ανήκουν στα παιδιά και στα εγγόνια των σημερινών Ελλήνων και που δεν δικαιούμαστε να εκχωρήσουμε κάτω από θλιβερές μεταμφιέσεις, όπως «συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο ή «συνομοσπονδία» στην Κύπρο. Κυριαρχία χάνεται μόνον όταν ένα κράτος ηττηθεί έπειτα από έναν επιθετικό πόλεμο. Οι Ελληνες, όμως, δεν επιτέθηκαν ποτέ σε κανέναν.
Η πίστη-νομιμοφροσύνη στο ελληνικό εθνικό συμφέρον αποτελεί, εξάλλου, νομική

Τα θρησκευτικά σύμβολα και τα «ατομικά δικαιώματα»

του Δρ. Κωνσταντίνου Γρίβαgrivas_optH πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να διατάξει την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τα σχολεία προκάλεσε σειρά άγριων πανηγυρισμών από μια πολυπληθή ομάδα Ελλήνων διανοουμένων. Αυτό όμως που τείνουν να παραβλέπουν οι πολέμαρχοι της «εκκοσμίκευσης», ή απλά το αγνοούν, είναι ότι οι ιστορικές ρίζες του γεωπολιτισμικού μηχανισμού που γέννησε την έννοια των «ανθρωπίνων» δικαιωμάτων, πάνω σε μια γκροτέσκα εκδοχή των οποίων βασίζεται και όλη αυτή η προσπάθεια εξαναγκαστικής και αντιλαϊκής αποχριστιανοποίησης της Ευρώπης, εντοπίζονται σε ένα σκληροπυρηνικό και φανατικό χριστιανισμό.
Συγκεκριμένα, τα ιεροποιημένα, «ατομικά δικαιώματα», όπως γίνονται αντιληπτά στη Δύση, είναι προϊόν του δυτικού ατομοκεκτρικού πολιτισμού, ο οποίος με τη σειρά του αποτελεί εν πολλοίς προϊόν του προτεσταντισμού. Ο προτεσταντισμός, δηλαδή η βορειοευρωπαϊκή εκδοχή του χριστιανισμού, γεννήθηκε ως αντίδραση στην παπική απολυταρχία και, κατά συνέπεια, κινήθηκε ακριβώς προς το αντίθετο άκρο. Δηλαδή, στον υπερτονισμό του ατόμου και την αποδόμηση της κοινωνικής – εκκλησιαστικής λειτουργίας της θρησκείας. Στον προτεσταντισμό κάθε άνθρωπος έγινε πάπας του εαυτού του, για να το πούμε με απλά λόγια. Για να λειτουργήσει, λοιπόν, αυτός ο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες