ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/4/11

Τα αεροδρόμια των Σκοπίων πέρασαν σε τουρκικά χέρια

Όλα τα αεροδρόμια των Σκοπίων θα τα εκμεταλλεύονται και θα τα λειτουργούν οι Τούρκοι!
H τουρκική κατασκευαστική εταιρεία TAV ανακαίνισε το αεροδρόμιο της Οχρίδας στη FYROM.
Το αεροδρόμιο της Οχρίδας ανακαινίστηκε πλήρως από την τουρκική

Για ψώνια με τα απολύτως απαραίτητα




Δωροεπιταγή 100 λιρών θα έπαιρναν οι πρώτες εκατό γυναίκες που θα εμφανιζόντουσαν σε εμπορικό κέντρο του Έσσεξ της Μεγάλης Βρετανίας φορώντας τα εσώρουχά τους και ψηλοτάκουνες γόβες (Pics)

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή Lakeside Shopping Center  και όπως αποδείχτηκε ήταν μια τεράστια διαφημιστική επιτυχία για το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο καθώς εκατοντάδες γυναίκες εμφανίστηκαν φορώντας μόλις τα απολύτως απαραίτητα.

Γιαούρτωσαν και τον Αρχιεπίσκοπο Βελγίου- Δείτε το!


Ακόμα και στο Βέλγιο, οι αποδοκιμασίες προσωπικοτήτων της πολιτικής και θρησκευτικής ζωής γίνονται με...γιαούρτωμα! Φοιτητές υποδέχτηκαν με γιαούρτι τον Αρχιεπίσκοπο Βελγίου, ο οποίος επισκέφθηκε το πανεπιστήμιό τους στην πόλη Louvain La Neuve, προκειμένου να εκφωνήσει ομιλία.
Μάλιστα, μόλις ο Αρχιεπίσκοπος, Andre-Joseph Leonard κατάφερε να καθαριστεί λίγο, τον γιαούρτωσαν ξανά! Στον αρχιεπίσκοπο αρχικά επιτέθηκε με γιαούρτι, ένας νεαρός έξω από την αίθουσα. Αυτός όμως, χωρίς

Μείωση ζημιών για 18 ΔΕΚΟ


Βελτίωση του οικονομικού αποτελέσματος κατά 61% (136,7 εκατ. ευρώ), παρουσιάζουν στο α΄ δίμηνο του έτους 18 Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμοί, σύμφωνα με τα στοιχεία που υποβλήθηκαν στην Ειδική Γραμματεία Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Υπουργείου Οικονομικών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΚ.
Όπως τονίζεται, τα βασικά συμπεράσματα που προκύπτουν από την ανάλυση των στοιχείων του διμήνου Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2011 σε σύγκριση με το αντίστοιχο δίμηνο του 2010 για τις 18 εταιρίες, που υπέβαλαν τα μηνιαία στοιχεία και για τις δύο περιόδους, είναι τα εξής:
* Παρουσιάζεται μείωση των ζημιών κατά 61% το δίμηνο 2011 σε σύγκριση με το δίμηνο 2010 ήτοι μείωση κατά €136,7 εκατ.
* Το σύνολο των εξόδων για το δίμηνο του 2011 σε σχέση με το δίμηνο του 2010 παρουσιάζει

Συζητούν για την αλλαγή του καθεστώτος στο Αιγαίο


ImageΣτην Αθήνα ξεκίνησαν σήμερα οι διαβουλεύσεις επί των τουρκικών απαιτήσεων στο Αιγαίο, στο πλαίσιο του 50ου γύρου των διερευνητικών επαφών Ελλάδας - Τουρκίας. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννης Ζέπος, είχε την Κυριακή συνάντηση με τον Τούρκο υφυπουργό Εξωτερικών και επικεφαλή της τουρκικής διαπραγματευτικής ομάδας, Φεριντούν Σινιρλίογλου.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών,

Τουρκία: Κατά 126,7% αυξήθηκε το έλλειμμα το Φεβρουάριο


Η οικονομική αποτίμηση του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών στην Τουρκία έφτασε στα 6,12 δισ. δολάρια, το Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τουρκικής Κεντρικής Τράπεζας. Το Φεβρουάριο του 2010 το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών ήταν στα 2,7 δισ. δολάρια.
Κύρια αιτία της αύξησης του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών είναι η αύξηση του ελλείμματος στο εμπορικό ισοζύγιο, που καταγράφηκε στα 5,93 δισ. δολάρια τον Φεβρουάριο, εξαιτίας της

Εικοσιτετράωρη απεργία στη Wind


Το σωματείο της εταιρείας Wind προχωρά σήμερα σε 24ωρη απεργία καθώς και σε 5ωρη στάση εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη αντιδρώντας στις απολύσεις εργαζομένων, στις περικοπές επιδομάτων και στη μη εφαρμογή συμβάσεων.
«Οι συνέπειες της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης έχουν ενταθεί. Το κεφάλαιο

Τουρκική οικονομική διείσδυση στη Θράκη: Θέλουν ΣΕΚΑΠ, Πανθρακικό!


Mε επιμονή και μεθοδικότητα εξελίσσεται η προσπάθεια της Τουρκίας για οικονομική διείσδυση στην Θράκη, δεδομένων και των πρόσφατων αμοιβαίων επιχειρηματικών ανοιγμάτων τα οποία προωθούνται και από την κυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα  kavalanet.gr τουρκική κρατική τράπεζα εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την συμμετοχή της στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ελληνικής καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ της Ξάνθης !
Η αύξηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα λόγω της απόφασης της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΑΤΕ) να πωλήσει το μερίδιο που κατέχει στην εταιρεία και να μην συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Την ερχόμενη Πέμπτη (14/4) έχει προγραμματισθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΣΕΚΑΠ και θα φανεί ποιοί πραγματικά είναι οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά μεγάλων «πακέτων» μετοχών.
Τις τελευταίες εβδομάδες οργιάζει η φημολογία, πως τουρκική τράπεζα και

«Ξέφυγε» στο τρίμηνο ο προϋπολογισμός


Εκτροχιάστηκε από το πρώτο τρίμηνο ο κρατικός προϋπολογισμός, εμφανίζοντας πρωτοφανή υστέρηση εσόδων, που κυμαίνεται από 1,4 έως 2 δισ. ευρώ, ενώ η εμφανιζόμενη συγκράτηση των δαπανών, οφείλεται περισσότερο, στη μη καταβολή των επιχορηγήσεων προς υπουργεία και άλλους δημόσιους φορείς.
Οι εξελίξεις εντείνουν την ανησυχία των επιτελών του υπουργείου Οικονομικών και της τρόικας, καθώς διαπιστώνουν πολύ νωρίς ότι ο προϋπολογισμός του 2011, «δεν βγαίνει» και θα απαιτηθούν επιπλέον διορθωτικά μέτρα το ύψος των οποίων θα υπερβεί

Έγκριση Νέας Δομής Δυνάμεων: Ένοπλες Δυνάμεις-μινιατούρα!

Κατά 5% ονομαστικά, αλλά πραγματικά περί το 10-15% μειώνεται η δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων σε ότι αφορά την οροφή του προσωπικού τους όπως αυτή θα αποτυπωθεί στη Νέα Δομή Δυνάμεων 2011-2025, η οποία προωθείται στο ΚΥΣΕΑ για έγκριση, μετά την έγκρισή του από το ΣΑΜ.
Ενώ επίσημα η δύναμη των Ε.Δ. σε προσωπικό μειώνεται στις 135.000, από τις 143.000 που προέβλεπε η Δομή Δυνάμεων 2005 – 2020 που είχε εγκριθεί από το ΚΥΣΕΑ το 2005, πρακτικά μιλάμε για Ένοπλες το πολύ 125.000 ανδρών (αξιωματικοί, υπαξιωματικοί ΕΠΟΠ και στρατεύσιμοι), αλλά ακόμα και αυτό το νούμερο είναι πολύ πιθανόν να μην επιτευχθεί ποτέ.
Οι λόγοι είναι η επιβράδυνση του προγράμματος πρόσληψης ΕΠΟΠ και η

Νέες μειώσεις μισθών στις ΔΕΚΟ


Μοντέλο ενιαίου μισθολογίου με στόχο την εξοικονόμηση 800 εκατομμυρίων ευρώ εξετάζει η κυβέρνηση και για τις ΔΕΚΟ. Νέες μειώσεις στο μισθολόγιο για περισσότερους από 24.000 υπαλλήλους

Το ενδεχόμενο να προωθήσει ενιαίο μισθολόγιο και στις ΔΕΚΟ εξετάζει η κυβέρνηση, θέτοντας ως στόχο την εξοικονόμηση 800 εκατομμυρίων ευρώ εντός του έτους.

Δισεκατομμύρια από τα κοιτάσματα της Ελλάδας


Μέχρι και το 1/3 των εθνικών αναγκών σε υδρογονάνθρακες θα μπορούσε να καλύψει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος. Στόχος για εξοικονόμηση 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα στην επόμενη 10ετία. Έρευνα για νέα κοιτάσματα στο μέγεθος του Πρίνου

Έσοδα ύψους 10 - 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το Ελληνικό Δημόσιο τα επόμενα 10 - 15 χρόνια μπορούν να προκύψουν από την εκμετάλλευση των εγχώριων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, αφού αφαιρεθούν οι δαπάνες επενδύσεων και τα κέρδη των εταιριών.

Το άγρυπνο μάτι του ΣΔΟΕ


Το ρόλο του εφοριακού στις κατά τόπους εφορίες θα παίζουν από εδώ και στο εξής μεσίτες και λογιστές για όσους διακινούν μαύρο χρήμα. Θα ενημερώνουν για τις περιπτώσεις φοροδιαφυγής και τη μη απόδοση ΦΠΑ

Το άγρυπνο μάτι της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης Τρομοκρατίας, καλούνται να παίξουν - με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών - λογιστές, κτηματομεσίτες, έμποροι και άλλοι επαγγελματίες.

Στέλνουν τουρίστες στη φθηνή Ελλάδα


Τουριστική "καμπάνια" για τα P.I.G.S από τη Usa Today. Η οικονομική λύση για τους Αμερικανούς τουρίστες. Συνιστούν προσοχή για την Ελλάδα λόγω απεργιών, αλλά καταγράφουν και τη θετική πλευρά, υπενθυμίζοντας τους κατοίκους της Ρόδου που υποδέχτηκαν τουρίστες με λουλούδια

Ως ισχυρός ανταγωνιστής των πρώτων τουριστικών προορισμών της ηπείρου περιγράφονται τα P.I.G.S στην αμερικανική εφημερίδα USA Today, δεδομένου ότι εργάζονται για την ενίσχυση αυτού του τομέα των οικονομικών τους και προσφέρουν ελκυστικά τουριστικά πακέτα.

Χ. Βαν Ρομπάι : «Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα είναι αναπόφευκτες – Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις»



Στην Αθήνα φτάνει σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, όπου και θα έχει σειρά συναντήσεων. Συγκεκριμένα, ο κ.Ρομπάι θα συναντηθεί στις 12:45 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνέχεια, στις 13:30, ο Χέρμαν Ρομπάι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις

Τα πρώτα topless των stars του Hollywood


Τις υψηλές θερμοκρασίες εκμεταλλεύτηκαν πολλές κυρίες του Hollywood και ξεχύθηκαν στις παραλίες για τα πρώτα τους μπάνια. Επειδή ο ήλιος ήταν πολύ καυτός θέλησαν να πάρουν και λίγο χρωματάκι, έτσι πολλές απ’ αυτές πιάστηκαν στο φακό των παπαράτσι χωρίς το επάνω μέρος του μαγιό τους.
Τα πρώτα topless των stars του Hollywood





Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο


Η 23χρονη Katrina Bowden είναι η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό «Esquire». Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 1988 και έγινε γνωστή από τη σειρά «30 Rock» όπου υποδύεται τη Cerie.
Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο

Πέντε βασικές αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις



Αλλαγές στις πανελλαδικές εξετάσεις με αυστηρότερα κριτήρια προωθεί το υπουργείο Παιδείας με τροπολογίες που κατέθεσε στην Βουλή, μόλις ένα μήνα πριν από τη διεξαγωγή τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα το "ΕΘΝΟΣ".

ΔΝΤ: H ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί 3% φέτος ενώ θα αναπτυχθεί 1,1% το 2012



Tο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προχώρησε στην ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων για την ανάπτυξη της οικονομίας της Ευρωζώνης.
Σύμφωνα με το World Economic Outlook ο ρυθμός επέκτασης της Ευρωζώνης θα διαμορφωθεί το 2011 στο 1,6% και το 2012 στο 1,8% έναντι 1,7% το 2010. Σημειώνεται πως στην προηγούμενη έκθεσή του το ΔΝΤ έκανε λόγο για ανάπτυξη 1,5% το 2011.

Ανάπτυξη αλλά εκτίναξη ανεργίας βλέπει το ΔΝΤ


Συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 3% για το 2011 και επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε θετικά πρόσημα από το 2012, με ανάπτυξη 1,1%, προβλέπει το ΔΝΤ στην έκθεσή του για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας. Ανεργία ύψους 15% φέτος και το 2012 προβλέπει το ΔΝΤ, χαρακτηρίζοντας δύσκολα τα δημοσιονομικά προγράμματα της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας.
Ανάπτυξη αλλά εκτίναξη ανεργίας βλέπει το ΔΝΤ
Στην έκθεσή του, το ΔΝΤ εκτιμά πως φέτος η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 3% (με την ύφεση το δ' τρίμηνο να περιορίζεται σε 0,6%) πριν επιστρέψει το 2012 σε ανάκαμψη 1,1% (που θα κυμαίνεται το τελευταίο τρίμηνο σε +1,6%).

Με βαλίτσες οι μίζες για το Μετρό




Προμήθειες… αλά γερμανικά δόθηκαν και για το περίφημο έργο κατασκευής του Μετρό της Αθήνας, με την γερμανική εταιρεία SIEMENS να εμπλέκεται στο «αλισβερίσι», σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel.

ανεκδοτο... ημερολόγιο. ...

Ημέρα 1η
Αγαπημένο μου ημερολόγιο. Όλα είναι πακεταρισμένα για την κρουαζιέρα. Τα πιο σέξι φορέματά μου και τα είδη μακιγιάζ. Εχω εξουθενωθεί!

Ημέρα 2η
Όλη μέρα στη θάλασσα, ήταν υπέροχα, είδα φάλαινες και δελφίνια! Γνώρισα και τον Καπετάνιο σήμερα, φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος.

Όποιος προλάβει…


Όποιος προλάβει…
Με… γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τη Λάρισα, το οποίο θα συνδυαστεί με την απονομή του πρωταθλήματος για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να εξαντλήσουν όσα βρεθούν στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη. Ήδη μέχρι και σήμερα περίπου 9.500 εισιτήρια είχαν «φύγει». Έτσι υπολογίζεται ότι μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα έχουν εξαντληθεί όλα και σε συνδυασμό με τους κατόχους των καρτών «διαρκείας» θα συντελέσουν στην πραγματοποίηση της γιορτής που ετοιμάζουν από την ΠΑΕ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες