ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

11/2/11

Συνοπτικές διαδικασίες για χορήγηση ασύλου


Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εκπρόσωποι μεταναστών

Νέα υπουργική απόφαση για τη διευθέτηση του ζητήματος χορήγησης πολιτικού ασύλου σε μετανάστες, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής. Με την απόφαση προωθείται ταχύρρυθμα η εξέταση, σε β’ βαθμό, των αιτήσεων για χορήγηση πολιτικού ασύλου, που εκκρεμούν από το παρελθόν.

Το νέο... «ευαγγέλιο» της τρόικας

Διαβάστε αναλυτικά το πλήρες κείμενο του επικαιροποιημένου μνημονίου

Επιπλέον εγγυήσεις του Δημοσίου ύψους 30 δισ. ευρώ για τις τράπεζες προβλέπεται η τρίτη επικαιροποίηση του μνημονίου. Το νέο «ευαγγέλιο» που άφησε η τρόικα στην ελληνική κυβέρνηση προβλέπει τα γενικά μέτρα ύψους 17 δισ. ευρώ που θα πρέπει να εφαρμοστούν την περίοδο 2012-2014 και θα φέρουν νέες περικοπες στο δημόσιο τομέα, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις δαπάνες υγείας. Φυσικά περιλαμβάνεται και η ρητή εντολή για αποκρατικοποιήσεις 50 δις ευρώ μέχρι το 2015.

Τάρτα µε καρύδι και σοκολάτα

Ιδανική πρόταση για επιδόρπιο

Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα λαχταριστό γλυκό, το οποίο θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας, τότε η τάρτα με καρύδι και σοκολάτα είναι η κατάλληλη λύση.

Για να μην σας κλέβουν το κινητό

ΔΕΙΤΕ: Η καλύτερη ασφάλεια

ΕΛΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ CHAT!!!!




ΓIA NA KANETE TΣΑΤ ΓΡΑΨΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

Το πετρέλαιο απειλεί να βάλει φωτιά στην ελληνική οικονομία

Σε κατάσταση νέου συναγερμού βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με αφορμή την εκτόξευση των τιμών του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, εξαιτίας της εντεινόμενης κρίσης στις χώρες του Μαγκρέμπ, η οποία, αργά αλλά σταθερά, επεκτείνεται και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το βαρέλι χθες έσπασε και το φράγμα των 115 δολαρίων, οδεύοντας ολοταχώς προς τα 120 δολάρια, αλλά αρκούσε μια φήμη σύμφωνα με την οποία ο συνταγματάρχης Καντάφι τραυματίστηκε στην Τρίπολη, για να διορθώσει. Ωστόσο, το ερώτημα στην Αθήνα είναι σαφές: Μέχρι πότε; Στην οδό Νίκης ξυπνούν πρόσφατες μνήμες, από την τελευταία πετρελαϊκή κρίση, όταν η τιμή του αργού είχε φτάσει στις παρυφές των 200 δολαρίων, και είχε τινάξει στον αέρα όλα τα προγράμματα σταθερότητας που εφάρμοζε η τότε κυβέρνηση και το οικονομικό

Καρπενήσι, άγιο μου τσιπουράκι...



Καρπενήσι και χιονοδρομικό, λίμνη Κρεμαστών και μονή Προυσού, χωριά σαν ζωγραφιά κι ένα ποτηράκι τσίπουρο ως εγκάρδιο κέρασμα των φιλόξενων ντόπιων· η νότια Ευρυτανία έχει χίλιους τρόπους για να μας ξελογιάσει...
Καρπενήσι, άγιο μου τσιπουράκι...
Το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι είναι πάντα στις πρώτες επιλογές των ski-fans, το Καρπενήσι ξέρει καλά πώς να διασκεδάζει τις παρέες στα cozy μπαράκια του και η ευρυτανική φύση φοράει αυτή την εποχή τα πιο όμορφα χρώματά της. Ερχόμαστε ξανά στην Ευρυτανία όχι για έναν αλλά για πολλούς λόγους: να ανακαλύψουμε ό,τι καινούριο υπάρχει στην περιοχή, να ξαναδούμε παλιούς φίλους και να γυρίσουμε ένα ένα τα μικρά χωριουδάκια που συναγωνίζονται μεταξύ τους σε φιλοξενία και αυθεντικότητα.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :το καλοριφέρ!!

Λέει ο άνδρας στην γυναίκα του:
- Βαλε το παλτό σου, αγάπη μου, θα πάω στο μπαρ.
- Θα με πάρεις μαζί για ένα ποτό; απαντάει χαρούμενα η γυναίκα.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ :Μπακαλιάρος Γιαχνιστός (για 4 άτομα)


Υλικά:

1½ κιλό μπακαλιάρος κομμένος και ξαλμυρισμένος
3 κρεμμύδια ξερά
1 κιλό ντομάτες
1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
2 κιλά πατάτες κομμένες κυδωνάτες
3 σκελίδες σκόρδο
2 φύλλα δάφνης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 11/02/2011

Έτσι μένει…

Έτσι μένει… 
Συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα πρέπει να πληροί ο Παναθηναϊκός για την επόμενη χρονιά, ώστε να παραμείνει ο Τζιμπρίλ Σισέ και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Από σήμερα σε φουλ ρυθμό ο Γάλλος για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ζήκο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή μελετούν στο «τριφύλλι».

Θερίζει η νέα γρίπη


Έξαρση παρουσιάζει ο ιός Η1Ν1 στη χώρα μας με περίπου 15 νέες εισαγωγές κάθε μέρα στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Μέχρι τώρα 45 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους. Μεγάλη ανησυχία από τους ειδικούς

Ανησυχητικές διαστάσεις έχει λάβει η γρίπη στη χώρα μας με 45 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω επιπλοκών  ενώ άλλοι 104 νοσηλεύονται σε Μονάδες εντατικής θεραπείας εκ των οποίων και τρία μικρά παιδιά.

Τον άφησαν ελεύθερο οι πειρατές


Απελευθερώθηκε ο Ελληνας μηχανικός του πλοίου "Περσέας" που είχε απαχθεί απο ενόπλους στη Νιγηρία. Τη Κυριακή αναμένεται στην Ελλάδα

Απελευθερώθηκε ο 'Ελληνας Α' μηχανικός του φορτηγού πλοίου "Περσέας", με σημαία Αγίου Βικεντίου, που μαζί με τον Ουκρανό καπετάνιο είχαν απαχθεί απο ενόπλους στο αγκυροβόλιο 'Οννε της Νιγηρίας. Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία "Trinto Shipping Μaritime" και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Εσωκομματικές βολές


Πυρά εκ των έσω και μάλιστα από ένα από τα ιστορικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Α. Κακλαμάνης, άσκησε κριτική για τον τρόπο διεξαγωγής της δίκης των "Πυρήνων".
Αντιπαράθεση προκλήθηκε στη Βουλή, ανάμεσα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρη Καστανίδη και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη. Ο λόγος, οι συνθήκες διεξαγωγής της δίκης των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση "Πυρήνων της Φωτιάς".

ΚΚΕ εγκαλεί Σκάϊ


Σφοδρή επίθεση εις βάρος του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού Σκάϊ, εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης το ΚΚΕ, μέσω του γραφείου Τύπου του. Αφορμή τα όσα είχε αναφέρει δημοσιογράφος του σταθμού για τον 902.

Άμεση ήταν η αντίδραση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, μετά τα όσα σχολιάστηκαν από το σταθμό Σκάι, για έλλειψη αντικειμενικότητας του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού "902" που ανήκουν στο ΚΚΕ.

Ήρθαν για να μείνουν


Για μόνιμη διαμονή της δύναμης Frontex στην περιοχή του Έβρου, κάνει λόγο γνωστό κοινοτικό περιοδικό. Eρωτηματικά, ως προς την αποτελεσματικότητά της. Αντιδράσεις από τα κράτη-μέλη που αρνούνται να αναλάβουν το κόστος

Στην πιθανή μονιμοποίηση της υπηρεσίας συνοριακής φύλαξης που απέστειλε η ΕΕ στην Ελλάδα, αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα του κοινοτικού δελτίου Europolitique.

Ναζιστικά σύμβολα στο κράνος




Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛΑΣ για φωτογραφία που απεικονίζει ένστολο αστυνομικό των ΥΜΕΤ να έχει χαράξει στο κράνος του τα αρχικά των SS. Σύμβολο μίσους για τον λαό μας. Διατάχθηκε ΕΔΕ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε, και μάλιστα άμεσα από τη ΓΑΔΑ, σε βάρος αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης.

Οι «Ράμπο» της νέας Οικονομικής Αστυνομίας



Από τις 16 Μαρτίου θα συσταθεί νέα Οικονομική Αστυνομία, η οποία θα πραγματοποιεί ελέγχους για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος αλλά και για έκδοση αποδείξεων. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι χαρακτηρίζονται «ράμπο», καθώς θα κινούνται στους δρόμους με ευέλικτες μηχανές.
Οι «Ράμπο» της νέας Οικονομικής Αστυνομίας
Από σήμερα το πρωί κιόλας έχει ξεκινήσει η εντατική εκπαίδευση των 37 «Ράμπο», οι οποίοι πέτυχαν πρόσφατα στον συμπληρωματικό διαγωνισμό της Αστυνομίας.

Τι απεργεί σήμερα



Αν και χθες μετά από πολύ καιρό οι δρόμοι της Αθήνας δεν είχαν τόσο έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, γιατί λειτουργούσαν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η ανάσα αυτή δεν κράτησε πολύ καθώς από σήμερα ξαναμπήκαμε σε απεργιακούς ρυθμούς.

Τι απεργεί σήμερα
Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί.

Φτιάχνουν µέτωπο για εισιτήρια - διόδια



Στο άναμμα του φυτιλιού στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης και στο κίνηµα «Δεν πληρώνω» επενδύουν οι συνδικαλιστές των µέσων µαζικής µεταφοράς αλλά και αρκετοί αγροτοσυνδικαλιστές.

Φτιάχνουν µέτωπο για εισιτήρια - διόδια
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες την επιβολή αυστηρών ποινών για τη µη πληρωµή εισιτηρίου και την άρνηση καταβολής διοδίων, την στιγµή που οι συνδικαλιστές των συγκοινωνιών δήλωναν αλληλέγγυοι και οι αγροτοσυνδικαλιστές σχεδιάζουν να μην κλείσουν τους δρόµους αλλά να ανοίξουν τα διόδια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες