ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

10/2/11

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


                                                    Desktop temperature    


    YoWindow.com
    Forecast by yr.no

ψαχτηρια

Ο νέος Αρμαγεδδών ονομάζεται "Απόφις" και σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες θα μας πλησιάσει στις 13 Απριλίου το 2029.


Ένας αστεροειδής, που αρχικά δεν του είχε δοθεί η σημασία που έπρεπε είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη. Οι εκτιμήσεις Ρώσων επιστημόνων για την ημερομηνία. Σε περίπτωση που επαληθευτούν οι προβλέψεις κινδυνεύει η ζωή 10.000.000 ανθρώπων (Vid+Pic)

Ο νέος Αρμαγεδδών ονομάζεται "Απόφις" και σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες θα μας πλησιάσει στις 13 Απριλίου το 2029.

Σπέρμα, το καλύτερο αντικαταθλιπτικό

Ξεχάστε τα αντικαταθλιπτικά χάπια, ακυρώστε το ραντεβού με τον ψυχολόγο και αφήστε στην άκρη τη σοκολάτα. Το μυστικό της καλής διάθεσης βρίσκεται στο σπέρμα. Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το ανδρικό σπέρμα είναι ένα αποτελεσματικό αντικαταθλιπτικό.

Το ανδρικό σπέρμα αποτελείται από σπερματοζωάρια σε
ποσοστό... μόλις 3%. Το υπόλοιπο είναι νερό, σάκχαρα, ανοσοκατασταλτικές ουσίες (για να μην καταστρέφει ο γυναικείος οργανισμός τα σπερματοζωάρια) και ορμόνες που είναι γνωστό ότι ανεβάζουν τη διάθεση.

Οι επιστήμονες μελέτησαν τη συμπεριφορά και τη διάθεση γυναικών που είχαν

Παραπαίουν τα ιδιωτικά ναυπηγεία της Τουρκίας

Ο αριθμός των εν λειτουργία τουρκικών ναυπηγείων έχει μειωθεί κατά 60% από το 2008 όταν η παγκόσμια οικονομική κρίση ξεκίνησε οδηγώντας τον συγκεκριμένο πολλά υποσχόμενο τομέα σε σταδιακό μαρασμό. Η ραγδαία ανάπτυξη της τουρκικής ναυπηγικής βιομηχανίας από το 2005 διήρκησε ουσιαστικά μέχρι το 2008 όταν ο τζίρος των τουρκικών ναυπηγικών μονάδων είχε φτάσει τα 3 δις δολάρια.
Λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης τα τουρκικά ναυπηγεία που μπορούσαν να ναυπηγήσουν 250 πλοία το χρόνο είδαν τις παραγγελίες τους να κατακρημνίζονται. Σύμφωνα με στοιχεία του έτους 2010 η απασχόληση στα τουρκικά ναυπηγεία μειώθηκε κατά 80%, πιο ειδικά μόνο στην περιοχή της Τούζλα όπου βρίσκεται το 40% των ναυπηγείων της χώρας υπήρξαν 200 ακυρώσεις ναυπήγησης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Kωνσταντίνος Παππάς, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, σήμερα το πρωί

Eλλάδα: Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Kωνσταντίνος Παππάς, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, σήμερα το πρωί Σε τροχαίο δυστύχημα, σήμερα στις 10 το πρωί, στο 25ο χλμ. του εθνικού δρόμου Πρέβεζας - Ιωαννίνων, σκοτώθηκε ο 53χρονος αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου εκλεγμένος στην περιοχή της Άρτας Κωνσταντίνος Παππάς. Το δυστύχημα έγινε όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 53χρονος συγκρούστηκε με μικρό φορτηγό που οδηγούσε Αλβανός υπήκοος.
    Ο Κωνσταντίνος Παππάς είχε εκλεγεί με την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» επικεφαλής της οποίας είναι ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.
    Ο κ. Καχριμάνης, εξέφρασε την οδύνη του για τον ξαφνικό θάνατο του

Οδηγούν την ΕΛΒΟ στο «νεκροταφείο»!

«Η ΕΛΒΟ δεν πεθαίνει. Η ΕΛΒΟ πέθανε!» Όσο μακάβρια κι αν διαβάζεται αυτή η παρατήρηση, απηχεί σε μεγάλο...
 
Οδηγούν την ΕΛΒΟ στο «νεκροταφείο»!
βαθμό την πραγματικότητα γύρω από την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, τη μεγαλύτερη βιομηχανική μονάδα της Βόρειας Ελλάδας, η οποία «αργοσβήνει» εξαιτίας της διαχρονικής αδιαφορίας των εκάστοτε κυβερνήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι για το έτος 2010 οι ζημίες της ΕΛΒΟ ανήλθαν στα 20 εκατ. ευρώ, ενώ η πτώση του τζίρου της άγγιξε τα 29 εκατ.

Κάποιοι, μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να εντοπίζουν

Διαμαρτυρίες εκπαιδευτικών και γονέων για τις συγχωνεύσεις - καταργήσεις σχολείων

Παράσταση διαμαρτυρίας στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας (πρώην νομαρχία) πραγματοποίησαν δεκάδες εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, τα σχολεία των οποίων «κινδυνεύουν να θιγούν» από τις επικείμενες συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων, που σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας.
Τη διαμαρτυρία οργάνωσαν οι πέντε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, οι οποίες κήρυξαν τρίωρες στάσεις εργασίας (11-2 μ.μ. και 2-5 μ.μ.), προκειμένου εκπαιδευτικοί και μαθητές να παραστούν μαζικά στη διαμαρτυρία.
Οι διαμαρτυρόμενοι ανάρτησαν πανό κατά των συγχωνεύσεων, ενώ σε συνάντηση που είχαν με τους αντιπεριφερειάρχες, Απόστολο Τζιτζικώστα και Δημήτρη Φωτόπουλο, υποστήριξαν ότι οι

Άρχισαν τις επισκέψεις στα λογιστήρια των εταιρειών που δεν μπήκαν στην περαίωση

Μπορεί όταν ανακοινώθηκε, να μην περιβλήθηκε το μανδύα του υποχρεωτικού, ωστόσο, στην πράξη αποδεικνύεται ότι μάλλον ήταν. Ο λόγος αφορά στην περαίωση παλιών εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, την οποία έσπευσαν τελικώς να αξιοποιήσουν αρκετοί αλλά όχι τόσοι όσοι υπολόγιζαν στο οικονομικό επιτελείο. Κι έτσι τα τελευταία 24ωρα ξεκίνησε ο κύκλος των ελέγχων σε εκείνους οι οποίοι απέφυγαν την εφαρμογή του μέτρου.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελεγχοι αυτοί είναι προς το παρόν δειγματοληπτικοί - κατά συνέπεια δεν είναι καθολικοί, αφού δεν υπάρχουν και τα μέσα για κάτι τέτοιο - και αρχικά επικεντρώνονται στις μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες δεν έσπευσαν να

Καταδίκη για διαφθορά 950 αξιωματούχων ασφαλείας στη Ρωσία

Εννιακόσιοι πενήντα αξιωματούχοι των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας και του ρωσικού στρατού καταδικάστηκαν το 2010 για υποθέσεις διαφθοράς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η στρατιωτική εισαγγελία της χώρας.
«Τον περασμένο χρόνο σημειώθηκαν περισσότερες από 9.000 παραβιάσεις της νομοθεσίας που αφορούσαν υποθέσεις διαφθοράς σε όλα τα τμήματα των δυνάμεων ασφαλείας», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Κονσταντίν Μπελιάεφ, υπεύθυνος του τμήματος καταπολέμησης της διαφθοράς της στρατιωτικής εισαγγελίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.
Σύμφωνα με τον Μπελιάεφ το 2010 «950 άνθρωποι από τις δυνάμεις ασφαλείας και τον

Ένταξη της Θεσσαλονίκης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα CIVITAS

Τον τίτλο της πρώτης ελληνικής πόλης, που εντάσσεται στην κοινοτική πρωτοβουλία βιώσιμων συγκοινωνιών CIVITAS, λαμβάνοντας παράλληλα ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, κατέκτησε η Θεσσαλονίκη, μέσω του έργου «Civitas Catalist», το οποίο ανέλαβε το Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ).
Στο πλαίσιο του έργου, διάρκειας τεσσάρων μηνών και προϋπολογισμού 68.000 ευρώ, θα διερευνηθεί ποιο μέσο μεταφοράς (π.χ, μετρό, ελαφρύ τραμ, μονορέιλ) συγκεντρώνει τα περισσότερα πλεονεκτήματα, για τη σύνδεση του αεροδρομίου «Μακεδονία» με τον τερματικό σταθμό του μετρό στη Μίκρα (επέκταση Καλαμαριάς).
Μάλιστα, η επιτυχής υλοποίηση του έργου, το οποίο ξεκίνησε στις αρχές του 2011 και

INQ Cloud Touch και Cloud Q: Τα πρώτα Facebook phones έρχονται τον Απρίλιο



Η INQ ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των INQ Cloud Touch και Cloud Q, δύο νέα Android smartphones που βέβαια δεν θεωρούνται επίσημα Facebook Phones, αλλά το περιβάλλον τους χαρακτηρίζεται από πολλά widgets και shortcuts για τις περισσότερες λειτουγίες του κοινωνικού δικτύου (chat, events, contacts, places, news feed κλπ.).


Ο... χουντικός φασισμός της Δημοκρατίας και ο ηγέτης που δεν ζει!



Ο λαός... Έννοια σύνθετη. Μα και ερώτημα μέγα! Ποιος ορίζει τι είναι ο λαός; Εκείνος που είναι καθημερινά στη βιοπάλη και λιώνουν τα νιάτα τους, όπως λέει και το τραγούδι, ή εκείνος που υποτίθεται ότι τον εκπροσωπεί;
Συνδικαλισμός! Έννοια περίεργη.

Ο... χουντικός φασισμός της Δημοκρατίας και ο ηγέτης που δεν ζει!
Τη μια τους βλέπεις να είναι «στ’ άρματα», για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του λαού και την άλλη τους βλέπεις σε υπουργικά γραφεία, να κυκλοφορούν με αυτοκινητάρες και να καπνίζουν πούρα.

Ο οικολόγος που ήρθε για…business



Στη μέση ενός παιχνιδιού μεταξύ των 2 αγωγών αερίου Σάουθστρημ και Ναμπούκο, φαίνεται ότι βρίσκεται η χώρα μας. Ποιος είναι όμως ο Joschka Fischer, ο “οικολόγος πράσινος”;

   Ο οικολόγος που ήρθε για…business
Όλοι μας χθες καταλάβαμε ότι πρόκειται για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, ο οποίος θα μιλούσε στο υπουργικό Συμβούλιο αναπτύσσοντας τις θέσεις του για την πράσινη ανάπτυξη.

Στάσεις εργασίας την Παρασκευή


Νέες στάσεις εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς για την Παρασκευή. Χειρόφρενο σε ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τραμ. Σε απόγνωση το επιβατικό κοινό. Διαβάστε το απεργιακό πρόγραμμα
Εμμένουν στις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ σε νέο γύρο ταλαιπωρίας μπαίνει το επιβατικό κοινό.

Το Σέντραλ Παρκ της Αθήνας


Ένα μεγάλο μητροπολιτικό πάρκο στα πρότυπα του Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης σχεδιάζει η κυβέρνηση για την περιοχή του Ελληνικού. Δέσμη προτάσεων από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Ασεμπίγιο

Η περιοχή του Ελληνικού θα έχει αέρα από... Νέα Υόρκη αφού η κυβέρνηση σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα μεγάλο μητροπολιτικό πάρκο στα πρότυπα του Σέντραλ Παρκ.

HP TouchPad: Παρουσιάστηκε επίσημα το webOS 3.0 tablet!



Πραγματοποιήθηκε εχτές η εκδήλωση της HP, και όπως αναμενόταν παρουσίαστηκαν οι νέες webOS συσκευές της εταιρίας, ενώ ανακοινώθηκε και το τέλος του brandname Palm.
Φυσικά, αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή είναι το HP TouchPad tablet, αυτό που

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ PAM-KILLER !!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :ΠΑΓΚΑΛΟΣ!!

Τίτλος:   Πάγκαλος πηγή

- Τί θα έλεγε ο Πάγκαλος αν ήταν στην θέση του Μπερλουσκόνι;
- ...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 10/02/2011

Χιμένεθ: «Δεν ξέρω αν θα μείνω»

Την αποκάλυψη πως απέρριψε πρόταση από την Ισπανία έκανε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, δεσμευόμενος πως θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά αφήνοντας ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Τας Κεμπάπ


Υλικά:

1 κιλό κρέας τρανς ή κιλότο (μοσχαρίσιο) κομμένο σε κύβους
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1-2 δαφνόφυλλα
½ κανάτα νερό
1 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί

Παραδοχή παραβιάσεων



Σε αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών από ελληνικά εντός του Αιγαίου, αναφέρεται το τουρκικό Γενικό Επιτελείο στην ιστοσελίδα του. Καταγγέλλει παρενόχληση, κατά τη διάρκεια "εκπαιδευτικών πτήσεων" στον ελληνικό εναέριο χώρο

Για αναχαιτίσεις τουρκικών μαχητικών από  ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, κάνει λόγο το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του!

Αστυνομικός τράβηξε όπλο

Οι φωτογραφίες αλλά και το βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και δείχνουν αστυνομικό με πολιτικά να έχει βγάλει το όπλο και στην Κερατέα, προκάλεσαν την αντίδραση της ΓΑΔΑ. Προκαταρκτική έρευνα. Δείτε το βίντεο (Vid)


Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση για τον αστυνομικό που απεικονίζεται σε φωτογραφία να απειλεί με το όπλο προτεταμένο κατοίκους της Κερατέας, διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σε απεργία τα περίπτερα


Σε απεργία προσανατολίζεται η Ομοσπονδία Περιπτερούχων και Καπνοπολών Ελλάδος, μετά τις διαδοχικές αυξήσεις της φορολογίας στον καπνό, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να βάλουν "λουκέτο" πολλά περίπτερα.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζεται η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος (ΟΠΚΕ).

Τοπικές νεφώσεις


Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Σταδιακή ενίσχυση των βόρειων ανέμων στο Αιγαίο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα δυτικά

Αναλυτική πρόγνωση

Στάση εργασίας οι δημόσιοι υπάλληλοι


Στους δρόμους κατεβαίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Στάση εργασίας από τις 12 έως τη λήξη της βάρδιας. Πορεία διαμαρτυρίας στις 13.00 έξω από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων

Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου πραγματοποιεί την Πέμπτη, η ΑΔΕΔΥ για τα ζητήματα της επικουρικής ασφάλισης.

Αυξάνει τον αμυντικό προϋπολογισμό


Το Ισραήλ αυξάνει τον αμυντικό προϋπολογισμό για το 2011, λόγω της αναταραχής στην Αίγυπτο.

Αυξάνει τον αμυντικό προϋπολογισμό
Στον αμυντικό προϋπολογισμό θα προστεθούν περίπου 700 εκατομμύρια ισραηλινά σέκελ (190 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), αυξάνοντάς τον σε σχεδόν 56 δισεκατομμύρια σέκελ (15 δισεκ. δολάρια).
Εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών δεν ήταν άμεσα σε θέση να επιβεβαιώσει τους αριθμούς αυτούς.

Μια sexy Κλεοπάτρα…



Η Kim Kardashian που έχει γίνει γνωστή από ριάλιτι και απασχολεί με τα φυσικά της κάλλη φωτογραφήθηκε για το Harper's Bazaar μεταμφιεσμένη σε Κλεοπάτρα. Μάλιστα στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση αποκάλυψε ότι είναι διαρκώς σε δίαιτα γιατί της αρέσουν πολύ τα γλυκά και δε μπορεί να τους αντισταθεί.
Μια sexy Κλεοπάτρα…

Το Τόκιο παρακολουθεί με προσοχή



Η Ιαπωνία παρακολουθεί από κοντά και με μεγάλη προσοχή την αύξηση της ρωσικής στρατιωτικής δραστηριότητας κοντά στα διαφιλονικούμενα νησιά, δήλωσε σήμερα ο γραμματέας του ιαπωνικού υπουργικού συμβουλίου μετά τη δήλωση της Μόσχας ότι θα αναπτύξει νέα όπλα στην περιοχή.
Το Τόκιο παρακολουθεί με προσοχή
Η διαμάχη για τα τέσσερα νησιά που η Ιαπωνία αποκαλεί Βόρεια Εδάφη και η Ρωσία Νότιες Κουρίλες, έχουν προκαλέσει σύννεφα στις σχέσεις μεταξύ Ιαπωνίας και Ρωσίας.
Η πρώην ΕΣΣΔ κατέλαβε τα τέσσερα νησιά στ΄ανοικτά της βόρειας Ιαπωνίας στο τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Η διαμάχη αυτή εμποδίζει την υπογραφή συμφωνίας ειρήνευσης ανάμεσα στις δυο χώρες.
"Η δραστηριότητα του ρωσικού στρατού κοντά στη χώρα μας αυξάνεται και εμείς θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε από κοντά και με προσοχή", δήλωσε ο Γιούκιο Εντανο σε συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο σύμφωνα με τον οποίο η Ιαπωνία θέλει να επιλύσει την εδαφική αυτή διαμάχη και να υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Ρωσία εφόσον αναγνωριστεί ότι τα νησιά αυτά αποτελούν ιαπωνικό έδαφος.

Άνοιξαν τα φαρμακεία για σήμερα…


Έπειτα από σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων, τα φαρμακεία θα ανοίξουν σήμερα. Ο λόγος είναι η προηγηθείσα τροποποίηση της τελευταίας στιγμής στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας σχετικά με την έναρξη λειτουργίας νέων φαρμακειών κοντά σε νοσοκομεία.

Άνοιξαν τα φαρμακεία για σήμερα…
Σύμφωνα με τη νέα διατύπωση σε απόσταση 100 με 150 μέτρα από την εξωτερική κεντρική πύλη των νοσοκομείων επιτρέπεται η έναρξη λειτουργία επιπλέον φαρμακειών, ο αριθμός των οποίων όμως δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των ήδη λειτουργούντων.

Μετρητά τέλος


Θα είναι πρωταπριλιά, αλλά δεν θα είναι ψέμα. Για να μπουν οι πολίτες στο κλίμα, από τον ερχόμενο μήνα, όλες οι αγορές αξίας άνω των 3.000 ευρώ θα γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή μέσω επιταγής.

Μετρητά τέλος
Πρόκειται για µέτρο που εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική του υπουργείου Οικονοµικών για την αντιµετώπιση της φοροδιαφυγής, αφού έτσι η Εφορία θα µπορεί να ελέγχει πλέον ανά πάσα στιγµή, µέσω των τραπεζών, όλες τις συναλλαγές στην αγορά από ένα σηµαντικό ύψος και άνω. Το άρχικο μέτρο που ψηφίστηκε πέρυσι, αλλά µέχρι σήµερα δεν έχει ενεργοποιηθεί, προέβλεπε την υποχρεωτική εξόφληση µέσω κάρτας ή επιταγής των συναλλαγών των καταναλωτών (αγορές προϊόντων και παροχή υπηρεσιών) όταν το ποσό υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ. Θεωρήθηκε, ωστόσο, ότι, προκειµένου η αγορά να προσαρµοστεί πιο εύκολα, είναι σκόπιµο κατά τους πρώτους µήνες εφαρµογής του, το µέτρο να αφορά συναλλαγές άνω των 3.000 ευρώ και µόνο από την 1η Ιανουαρίου 2012 να ισχύσει το όριο των 1.500 ευρώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες