ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

31/1/11

Σφαίρες με ... κούριερ έστειλε υπαξιωματικός του Π.Ν.

ImageΕκατόν πενήντα σφαίρες διαμετρήματος 7,65 και 0.32 χιλ. περιείχε το δέμα που απέστειλε με κούριερ σε συγγενή του στην Αταλάντη Φθιώτιδας ο Επικελευστής (ΕΣΧ) Π.Φ., ο οποίος ανήκει στην οργανική δύναμη της φρεγάτας «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ» και υπηρετεί με απόσπαση στο ΝΚ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, διεξήχθη έλεγχος στο απόθεμα του Πολεμικού Ναυτικού αλλά δεν

Call Of Duty 2-From yourway1.com

Χαβίτο: "Τον Ιούλιο στον Ολυμπιακό"


 ΔΗΛΩΣΗ   ΧΑΒΙΤΟ

Στη Ρουμανία το πιο γρήγορο ίντερνετ

Οι κάτοικοι της Κοστάντζα οι πιο επωφελημένοι

Η Ρουμανία κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη και την τέταρτη σε παγκόσμιο επίπεδο σε θέματα ταχύτητας σύνδεσης στο διαδίκτυο, σύμφωνα με αξιολόγηση της της εταιρίας παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου Akamai Technologies.

Ο Don Kwack αναλαμβάνει πρόεδρος της LG Electronics Ελλάς

Στόχος η ενδυνάμωση και η περαιτέρω ανέλιξη της μάρκας στην εγχώρια αγορά

Καθήκοντα Προέδρου στην LG Electronics Ελλάς ανέλαβε από την 1η Ιανουαρίου 2011 ο Don Kwack, στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές βαθμίδες στην LG Electronics, τόσο στην Κορέα όσο και στην Ευρώπη. Ο κος Kwack καλείται να ηγηθεί της LG Electronics Ελλάς σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την Ελλάδα, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω ανέλιξη της μάρκας στην εγχώρια αγορά και την κατάκτηση της κορυφής σε όλους τους κλάδους των δραστηριοτήτων της.

Διακόσιοι Έλληνες της Αλεξάνδρειας επιθυμούν να επαναπατριστούν

Μετά τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα στην Αίγυπτο

Στα 200 έχουν ανέλθει τα άτομα του καταλόγου των Ελλήνων της Αλεξάνδρειας που επιθυμούν να επαναπατριστούν στην Ελλάδα, μετά τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα στην Αίγυπτο.

Αναχωρούν τρία C-130 για Αλεξάνδρεια

Αύριο το πρωί για τον επαναπατρισμό Ελλήνων πολιτών

Σε εφαρμογή του σχεδίου επαναπατρισμού των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στην Αίγυπτο

Μέσα στο 2011 τα τρισδιάστατα φωτοβολταϊκά

Η ανακάλυψη θα αυξήσει θεαματικά την απόδοση τους

Στην ανάπτυξη μιας νέας τεχνολογίας φωτοβολταϊκών κυττάρων έχει προχωρήσει η αμερικανική εταιρία «Solar3D», ευελπιστώντας πως αυτή η ανακάλυψη θα αυξήσει θεαματικά την απόδοση των συμβατικών φωτοβολταϊκών, «παγιδεύοντας» σημαντικό μέρος της ηλιακής ενέργειας, το οποίο τα παραδοσιακά φωτοβολταϊκά κύτταρα «χάνουν».

Ένοπλη ληστεία κατά τη διάρκεια δημοπρασίας οχημάτων του ΟΔΔΥ


Συνελήφθη ένας εκ των δύο δραστών

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα σε Κέντρο Νεότητας της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη δημοπρασία οχημάτων του ΟΔΔΥ.

” Τεχνητό πάγκρεας ” δίνει ελπίδες

To "Τεχνητό Πάγκρεας" μπορεί να βοηθήσει τις εγκύους με διαβήτη Τύπου 1 ισχυρίζονται Βρετανοί επιστήμονες και υποστηρίζουν ότι η ανακάλυψή τους, μπορεί να συμβάλλει στη σημαντική μείωση της θνησιγένειας, αλλά και των θανάτων ανάμεσα στις γυναίκες που περιμένουν παιδί.
Οι Βρετανοί ερευνητές χρησιμοποίησαν ένα αποκαλούμενο ως "κλειστής βαλβίδας σύστημα χορήγησης ινσουλίνης ", ή αλλιώς τεχνητό πάγκρεας, σε 10 εγκύους με διαβήτη Τύπου 1 και διαπίστωσαν ότι παρείχε τη σωστή δόση ινσουλίνης την κατάλληλη στιγμή, που διατηρούσε σε φυσιολογικά επίπεδα το σάκχαρο του αίματος και προστάτευε από επικίνδυνη αύξηση των επιπέδων του, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σεξ… με ποιότητα


Οι γιατροί συνιστούν να κάνουμε συχνά σεξ, 2-3 την εβδομάδα, τόσο για να τονώνουνε την ψυχολογία μας όσο και την υγεία μας. Είναι αγχολυτικό και προστατεύει την υγεία του καρδιαγγειακού µας συστήµατος. Ωστόσο το τακτικό σεξ για να έχει οφέλη θα πρέπει να είναι και ποιοτικό.

Πλύθηκαν με λέιζερ


Με αφορμή την έναρξη του νέου ωραρίου της Παρασκευής για το Μουσείο Ακρόπολης το κοινό παρακολούθησε το καθαρισμό των Καρυάτιδων με λέιζερ από τους συντηρητές. Αρκετοί έσπευσαν στο Μουσείο ενώ το αδιαχώρητο γινόταν στο εστιατόριο (Pic)

Πρεμιέρα για το "νυχτερινό ωράριο" της Παρασκευής του Μουσείου της Ακρόπολης έγινε στις 28/01, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου, με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη αλλά και να παρακολουθήσουν το ξεκίνημα της εφαρμογής ενός προγράμματος συντήρησης και αποκατάστασης για τις Καρυάτιδες του Ερεχθείου.

Με αλυσίδες η πρόσβαση στο Καϊμακτσαλάν


 
Αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν από τον ’γιο Αθανάσιο και την Κερασιά, ενώ χωρίς προβλήματα φθάνου τα αυτοκίνητα στα «3-5 Πηγάδια» στο όρος Βέρμιο.

Οι χρήση αλυσίδων κρίνεται απαραίτητη εξαιτίας των συνθηκών παγετού και στο οδικό δίκτυο του νομού της Φλώρινας, αλλά και

Sex Illegal: Οι πιο καυτές ερωμένες όλων των εποχών




Είναι νέες, όμορφες, καυτές και πάνω απ’ όλα ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν. Δεν είναι άλλες από τις πιο καυτές ερωμένες όλων των εποχών.



Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας που λέει και το άσμα. Έτσι και οι παρακάτω κυρίες κατάφεραν να ξεμυαλίσουν επώνυμους κυρίους και να μείνουν στην ιστορία για τις παράνομες περιπέτειες τους.

Rebecca Loos



Η Rebecca Loos είναι η αποκαλούμενη ερωμένη του γνωστού ποδοσφαιριστή David Beckham. Δούλευε για την οικογένεια των Beckham ως νταντά και σαν προσωπική τους βοηθός όσο το ζεύγος ήταν στην Ισπανία. Αυτή ήταν και η ευκαιρία για να βρεθεί στο κρεβάτι με τον David. Φυσικά δεν εργάζεται πλέον γι’ αυτούς και είχε και την ευγενή καλοσύνη ν’ αναλάβει όλες τις ευθύνες για τη σχέση της με τον Beckham. Τώρα εδώ που τα λέμε πώς να πεις σ’ ένα κορίτσι που σε μαρκάρει και που μάλιστα δηλώνει bisexual από την εφηβεία της;

Ανακαλύφθηκε βυθισμένη Εκκλησία στη Λίμνη των Κρεμαστών

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του "Βήματος", μία ομάδα ερασιτεχνών αυτοδυτών από την Αθήνα εντόπισε τελικά το εκκλησάκι, ακούγοντας τις επανειλημμένες εκκλήσεις των κατοίκων προς τις αρχές να ερευνήσουν την κατάσταση του βυθισμένου κτίσματος.
Η «Παναγία της Επισκοπής», χτισμένη τον 8ο αιώνα, είναι από τα σπουδαιότερα βυζαντινά μνημεία της χώρας και παραμένει σχεδόν ανέπαφη στο βυθό της τεχνητής λίμνης, σαν άλλη Ατλαντίδα.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε με το σκεπτικό να ανακαλύψουμε τον ναό. Απλώς θέλαμε να εξασκηθούμε σε κατάδυση σε λίμνη, κάτι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα. Σταδιακά όμως ο 

TO 2o DVD της Τζούλιας


Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ  ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν γνωρίζω εάν υπήρξε πρόθεση ή ήταν «τυχαίο» το γεγονός ότι η κυκλοφορία του πρώτου “αισθησιακού» (αλλού θα έλεγαν…πορνό) DVD της κ Τζούλιας Αλεξανδράτου συνέπεσε με τις πρώτες «οδυνηρές» παρεμβάσεις της τρόικα μεταξύ των οποίων τις αποφάσεις με τις οποίες, μεταξύ άλλων, μειώθηκαν οι συντάξεις και οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων!
          Τώρα που κυκλοφορεί το 2ο DVD της ίδιας «πρωταγωνίστριας» και ήδη ακούγεται διαφημιστικά ότι είναι πολύ πιο «βίαιο και αισθησιακό από το πρώτο με έγχρωμους συμπρωταγωνιστές» να υποθέσουμε εντελώς συμπτωματικά ότι μας έρχονται πιο…»βίαια» μέτρα της τρόικα και πιθανόν μεταξύ τους, το ΕΝΙΑΙΟ μισθολόγιο, απολύσεις όσων δεν αποδέχονται μετατάξεις από τις ΔΕΚΟ, μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και καθιέρωση του 67ου έτους για συνταξιοδότηση;
          Ίσως, μάλιστα, κάποια σενάρια που τώρα κυκλοφορούν ως «ψίθυροι» να ανακοινωθούν με τυμπανοκρουσίες ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ των Κυβερνητικών προσπαθειών για  «ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ της αποπληρωμής και του δανείου και του χρέους…»
          Πιθανοί συνειρμοί που για κάποιους ευφάνταστους θα μπορούσαν να

Νέα μέτρα ύψους 12,7 δισ. ευρώ φέρνει η άφιξη της τρόικας

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα το κλιμάκιο των επικεφαλής του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ ήδη βρίσκεται στη χώρα μας το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας. Αντικείμενο του ελέγχου είναι η επικύρωση του αναθεωρημένου μνημονίου και η έγκριση της τέταρτης δόσης, ύψους 15 δισ. ευρώ, του δανείου, αλλά και η εξειδίκευση των μέτρων, ύψους 12,77 δις. ευρώ, για την τριετία 2012- 2014.
Την Παρασκευή, οι ελεγκτές της τρόικας συναντήθηκαν με το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, στο Υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές, θεωρούν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν εμπόδια στην υπογραφή των επιχειρησιακών ειδικών συμβάσεων και να διευκολύνεται η επιλογή των ατομικών συμβάσεων ορισμένου χρόνου ενώ εκφράζουν την αντίθεσή τους με το

Κλειστά Τρίτη ώς Παρασκευή τα ιατρεία του ΙΚΑ

Απεργία διάρκειας τεσσάρων ημερών, από την Τρίτη έως την Παρασκευή, εξήγγειλαν οι γιατροί του ΙΚΑ. Σύμφωνα με την απόφαση του συλλόγου τους, τα πολυϊατρεία του Ιδρύματος δεν θα λειτουργήσουν από αύριο, Τρίτη έως την Παρασκευή, καθώς κηρύχθηκαν δύο διαδοχικές 48ωρες απεργίες. Παράλληλα, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας έχουν κηρύξει για αύριο, Τρίτη τετράωρη στάση

Eμπνευσμένο από το Dakar

Η VW παρουσίασε στην Έκθεση του Qatar μια πρωτότυπη σπουδή, που βασίζεται στο αγωνιστικό με το οποίο η γερμανική εταιρεία κέρδισε και φέτος τον φημισμένο αγώνα του Ντακάρ.
 
Και για να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή, δεν πρόκειται για μια ακόμα αγωνιστική παραλλαγή του διάσημου πλέον αγωνιστικού Touareg 3 που επί τρία τώρα χρόνια κυριαρχεί στο διάσημο αγώνα αντοχής του Dakar, αλλά για ένα πρωτότυπο μεν, πλην όμως «νόμιμο» για πολιτική χρήση σε ανοιχτό-δημόσιο δρόμο SUV μοντέλο, που όπως είναι προφανές αντλεί το

Η Κίνα απαγορεύει ιστοτόπους που έχουν σχέση με την Αίγυπτο

H Κίνα προφανώς σε μία προσπάθεια «αποστείρωσης» της χώρας από την κρίση στην Αίγυπτο προχώρησε στο μπλοκάρισμα του όρου «Αίγυπτος» από τις μηχανές αναζήτησης.


Επιπροσθέτως, το Πεκίνο έχει απαγορεύσει την πρόσβαση σε ιστοτόπους όπως  ο

Σε «απόσταση αναπνοής» από τα 100 δολ. το αργό τύπου μπρεντ

Σε απόσταση αναπνοής από το ψυχολογικό «φράγμα» των 100 δολαρίων ανά βαρέλι, διαπραγματεύεται η τιμή του αργού πετρελαίου τύπου μπρεντ, στον απόηχο της αναταραχής που συγκλονίζει την Αίγυπτο και των ανησυχιών που επικρατούν στις αγορές τόσο σχετικά με την ομαλή λειτουργία της διώρυγας του Σουέζ όσο και για το ενδεχόμενο εξάπλωσης της κρίσης και στις λοιπές χώρες της Βορείου Αφρικής.
Στις ασιατικές αγορές, η τιμή του βαρελιού απείχε μόλις 3 λεπτά από το επίπεδο των 100 δολαρίων (99,97 δολ.) το πρωί της Δευτέρας, διαμορφούμενη στο υψηλότερο επίπεδο της από την

ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Ο ΝΑΥΑΓΟΣ


Πνίγεται ένας άνδρας στον ωκεανό. Καθώς πνίγεται περνάει ένα πλοίο.
- Φίλε, ανέβα να σε σώσουμε.
- Δεν θέλω. Θα με σώσει ο Θεός.
- Μα θα πεθάνεις.
- Όχι, φύγετε.
Φεύγει το πλοίο.
Μετά από ώρες περνάει ένα άλλο πλοίο.

Σαν Σήμερα: 31/01/2011


1797: Γεννιέται ο αυστριακός συνθέτης Φραντς Σούμπερτ.

1828: Πεθαίνει στη Βιέννη ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, ένας από τους πρωτεργάτες της επανάστασης του 1821.

1865: Το Αμερικανικό Κογκρέσο ψηφίζει τη 13η τροπολογία του Συντάγματος, με την οποία καταργείται η δουλεία.

1906: Σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός, που έχει καταγραφεί με τεχνικά μέσα. Έχει μέγεθος 8,6 Ρίχτερ και επίκεντρο στην Κολομβία.

1936: Πεθαίνει ο στρατιωτικός και δικτάτορας Γεώργιος Κονδύλης.

Αλαλούμ στους δρόμους


Κολλημένοι στους δρόμους είναι από νωρίς το πρωί οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου καθώς οι απεργίες στα μέσα μεταφοράς έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο. Δείτε σε ποια σημεία παρατηρούνται τα σοβαρότερα προβλήματα. Ενημερωθείτε για την κίνηση από τον Χάρτη του NEWS 247

Χάος επικρατεί σε όλους τους δρόμους του λεκανοπεδίου αφού το νέο κύμα απεργίας στα μέσα μεταφοράς έχει αναγκάσει τους πολίτες να επιστρατεύσουν τα οχήματά τους. Μέχρι και 40 λεπτά μποτιλιάρισμα στους περισσότερους δρόμους.

Αποφασισμένοι για απεργία


Για το μέλλον των κινητοποιήσεων αποφασίζουν σήμερα οι φαρμακοποιοί. Συνεδριάζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Κλειστά για άλλη μια μέρα τα φαρμακεία στον Πειραιά

Για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους αποφασίζουν, εντός της ημέρας, οι φαρμακοποιοί καθώς συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Άστατος καιρός


Βροχερός θα είναι σήμερα ο καιρός σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Χιόνια στα ορεινά και ισχυρός παγετός
Βροχές κυρίως στα δυτικά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Αστυνομία σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Από face control θα περνάνε όσοι μπαίνουν σε κτίρια του πανεπιστημίου, καθώς τα ΑΕΙ και ΤΕΙ θα αποκτήσουν ιδιωτική ασφάλεια. Χάνουν τη διαχείριση του ασύλου οι πρυτάνεις. Διαμαντοπούλου: "Το άσυλο 'σκοτώνουν' αυτοί που δήθεν θέλουν να το προστατέψουν". Στείλτε μας την άποψή σας


Μεγάλες αλλαγές σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο, αλλά και την ασφάλεια των Πανεπιστημίων προαναγγέλλει η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Πατατόπιτα

  • Συνημμένη εικόνα: post-5-1083777618.jpg
Υλικά:

1 πακέτο φύλλο σφολιάτα ή κουρού
1 κιλό καθαρισμένες πατάτες
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 πράσο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 31/01/2011

Παραλίγο στην Τουρκία 

Τις τελευταίες ημέρες μας είχε συνηθίσει να φέρνει παίκτες. Σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, όμως, φέρνουν στη δημοσιότητα επίσημη πρόταση τουρκικής ομάδας για τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ύψους 500.000 ευρώ, την οποία η ΑΕΚ δέχθηκε.

Οικονομολόγοι σε μυστικό δείπνο με κυρίως πιάτο την Ελλάδα

Με Σύμφωνα Εμπιστευτικότητας ως προς τη συμμετοχή και τις απόψεις τους συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Βερολίνο έχοντας ως... κύριο μενού την Ελλάδα είκοσι πέντε κορυφαίοι οικονομολόγοι από την Ευρώπη.

Μεταξύ των αποδεκτών της ξεχωριστής πρόσκλησης για να λάβουν μέρος σε μια κλειστή συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουν για «το μέλλον του ευρώ, την κρίση χρέους στην Ευρώπη και πώς αυτή ξεπερνιέται» ήταν ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ καθηγητής Γιάννης Στουρνάρας.
Μόνο και μόνο για το θέμα που θα συζητούσαν και μάλιστα στη συγκεκριμένη συγκυρία λίγο πριν

δωρεαν τεστ παπ

δωρεαν τεστ παπ μεχρι και αυριο σε όλα τα δημοσια νοσοκομεια!!!!

Ερχονται τα «εκπτωτικά χωριά» και το «ανοικτόν» τις Κυριακές

Ερχονται τα «εκπτωτικά χωριά» και το «ανοικτόν» τις ΚυριακέςΟι αλλαγές στο εμπόριο -κι όχι μόνο λόγω Μπολκενστάιν ή Μνημονίου- θα είναι σαρωτικές. Ίσως το φθινόπωρο, ή λίγο αργότερα, να δούμε την αγορά της Αθήνας να λειτουργεί και τις Κυριακές, με τη μέθοδο της μετατροπής του συνόλου του δήμου Αθηναίων σε τουριστική περιοχή. Οι περιορισμοί στη δημιουργία μεγάλων εμπορικών κέντρων και εκπτωτικών χωριών θα καταπέσουν, τα σούπερ μάρκετ θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν πρατήρια καυσίμων, στις λαϊκές αγορές θα μπορούν να δραστηριοποιούνται κανονικά και με το νόμο και αλλοδαποί, και αυτές είναι ορισμένες μόνο από τις αλλαγές που έρχονται και ήδη έχουν ανάψει φωτιές στον εμπορικό κόσμο.
Την Κυριακή
Το κλίμα στην αγορά «ζεστάθηκε» πριν από τα Χριστούγεννα, όταν ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας έθεσε θέμα λειτουργίας των καταστημάτων και δεύτερη Κυριακή την περίοδο των

Συγκρούσεις κατοίκων - αστυνομικών στην Κερατέα

Άγριες συμπλοκές με βόμβες μολότοφ και δακρυγόνα σημειώθηκαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην Κερατέα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής από την αστυνομία, ομάδα συγκεντρωμένων κατοίκων και άλλων ατόμων, επιτέθηκαν με « βροχή « από βόμβες μολότοφ εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ, στη Λεωφόρο Λαυρίου, οι οποίοι έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.
Η κατάσταση εντάθηκε λίγο μετά τα επεισόδια, καθώς κάτοικοι κατήγγειλαν, ότι ένας

Χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς


Χωρίς Μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει τη Δευτέρα η πρωτεύουσα. Στάση εργασίας και στα λεωφορεία. Αποφασισμένοι για κλιμάκωση με 48ωρες απεργίες οι εργαζόμενοι. Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν οι διοικήσεις

Κυκλοφοριακό έμφραγμα αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον ΗΣΑΠ, προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Τζακ-ποτ στο Πρότο


Ούτε στην πρώτη, ούτε στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκε νικητής στην αποψινή διαλογή του Πρότο. Στην τρίτη κατηγορία αντίθετα οι επτά νικητές θα πάρουν από 2.500 ευρώ, στην τέταρτη κατηγορία 117 τυχεροί θα πάρουν 250 ευρώ. Στην πέμπτη κατηγορία αναδείχθηκαν
Τζακ-ποτ στο Πρότο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες