ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

21/2/11

Επεισοδιακή ομιλία Παπανδρέου


Φοιτητές εισέβαλαν και διέκοψαν την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο πανεπιστήμιο Humboldt. Φώναξαν συνθήματα για την Ελλάδα. Πώς αντέδρασε ο πρωθυπουργός. Την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ

Λεκτική επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, εξαπέλυσαν περίπου 30 φοιτητές στη Γερμανία.

NASA: Τελικά μπορεί και να υπάρχουν εξωγήινοι



Αναπτερώθηκε το ηθικό της NASA για την ύπαρξη της εξωγήινης ζωής, μετά την ανακάλυψη ότι ένα στα δύο αστέρια στο Σύμπαν έχουν πλανήτες όμοιους με τη Γη, που διαγράφουν μια τροχιά γύρω τους.

Όλα ανακαλύφθηκαν από το τηλεσκόπιο του Kepler το οποίο μετά από δύο χρόνια που περιπλανήθηκε στη διάστημα  έδειξε πως περισσότεροι από 1.200 πλανήτες έχουν το δικό τους ήλιο, γύρω από τον οποίο κινούνται.

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Α. Αποσπάσματα από το βιβλίο «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου
ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ - ELDER PAISIOS
Για την Τουρκία Ι
Ένας αδελφός ρώτησε τον Γέροντα για τα γεγονότα στη Σερβία κι εκείνος, μεταξύ άλλων, είπε :
-Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία - Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι ευγενικά θα κομματιάσουν την Τουρκία.
Ο Άγιος Αρσένιος στα Φάρασα, έλεγε στους πιστούς ότι θα

Στα €340 δισ. το δημόσιο χρέος στα τέλη του 2010



Στα 340,27 δισ. ευρώ έφτασε το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης στο τέλος του 2010, ενώ στο τέλος του Σεπτεμβρίου 2010 είχε διαμορφωθεί στα 336,80 δισ. ευρώ. Το υπουργείο Οικονομικών δημοσιοποίησε σήμερα τα στοιχεία για την πορεία του δημόσιου χρέους σε επίπεδο Κεντρικής Κυβέρνησης, αν δεν προσμετρηθούν οι οφειλές, τα χρέη φορέων του ευρύτερου δημοσίου
Στα €340 δισ. το δημόσιο χρέος στα τέλη του 2010
 (ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, νοσοκομεία, Ασφαλιστικά Ταμεία κλπ.).
Παράλληλα, τα ταμειακά διαθέσιμα του Ελληνικού Δημοσίου ανήλθαν στα 7,18 δισ. ευρώ στα τέλη του 2010, ενώ στα τέλη του Σεπτεμβρίου είχαν διαμορφωθεί στα 11,1 δισ. ευρώ.

Γιατί κ. Πρωθυπουργέ;


Η αποκάλυψη που προέρχεται από τα χείλη του ίδιου του Ντομινίκ Στρος – Καν, πως η Ελλάδα από τον Δεκέμβρη του 2009 είχε ξεκινήσει τις συνομιλίες με τους υπευθύνους του ΔΝΤ για την οικονομική στήριξη της χώρας, έχει σκάσει σαν «βόμβα» όχι μόνο στο πολιτικό σκηνικό αλλά και στην κοινωνία η οποία εδώ και περίπου 1 χρόνο ζει κάτω από ένα δυσβάσταχτο «ζυγό».
Γιατί κ. Πρωθυπουργέ;
Όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για την συγκεκριμένη ιστορία και για το πώς καταντήσαμε, διότι περί κατάντιας πρόκειται, να είμαστε οικονομικά «υποδουλωμένοι» στις ορέξεις και στις πρακτικές του ΔΝΤ, ανατράπηκαν από μία απλή συνέντευξη του Ντομινίκ Στρος Καν στο Canal +. Στην συνέντευξη του αυτή ο επικεφαλής του ΔΝΤ αποκαλύπτει πολλά σχετικά με την προσφυγή του πρωθυπουργού στο ΔΝΤ τον Δεκέμβριο του 2009, ενώ επί της ουσίας τον εκθέτει ανεπανόρθωτα αφήνοντας σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τις πράξεις και τις παραλείψεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου που μας οδήγησε στο Μνημόνιο.

Ρε ηλίθιοι των γηπέδων, εδώ διαλύεται η χώρα!


Δεν αντέχω άλλο αυτή την ηλιθιότητα των κάφρων των γηπέδων. Όλων. Και των κόκκινων και των πράσινων και των μωβ και όλων.
Εκτός κι αν όλο αυτό το σκηνικό στο Καραϊσκάκη ήταν στημένο, για να ασχολείται ο αποχαυνωμένος Έλληνας με τα επεισόδια κι όχι με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας.
Αλλά κι έτσι να είναι, οι υπόλοιποι πολίτες που σκέφτονται λίγο, βλέπουν το... προφανές.
Ότι εδώ μας φτύνουν στα μούτρα, μας λένε κατάμουτρα ΜΑΛΑΚΕΣ κι εμείς καθόμαστε και υπομένουμε την ξεφτίλα μας ως λαός.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Σαρδέλες με κάππαρη και μουστάρδα στον φούρνο


Υλικά (για 6 άτομα):

1½ κιλό σαρδέλες φιλεταρισμένες
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μικρό κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη ξαλμυρισμένη
3 κουταλιές της σούπας απαλή μουστάρδα

Απροστάτευτο το Αιγαίο για 4 ώρες


Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα τη Παρασκευή 18/02 καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας προκλήθηκε μπλακ άουτ στον Θάλαμο Επιχειρήσεων του πρώην ΥΕΝ, με αποτέλεσμα το σύστημα έρευνας και διάσωσης να μην έχει καμία εικόνα για το τι γίνεται στο Αιγαίο για τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το εφεδρικό σύστημα δεν λειτούργησε καθώς δεν υπήρχαν καύσιμα

Χάος προκλήθηκε στο Θάλαμο Επιχειρήσεων του πρώην ΥΕΝ εξαιτίας της αδιαφορίας αλλά και της ελλιπής οργάνωσης  του κυβερνητικού επιτελείου.

Ποιοι αποτελούν τις δύο κύριες ομάδες

Κινούμενη άμμος έχει γίνει το περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου τρία χρόνια μετά την εκλογή του. Άλλοι συνεργάτες του βυθίζονται στην αφάνεια και άλλοι εμφανίζονται ξαφνικά στον αφρό, έτοιμοι να διεκδικήσουν μερτικό στην εκκλησιαστική εξουσία.
Πριν από μερικές μέρες ένας ακόμη συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου αποχώρησε, αυτός όμως οικειοθελώς. Ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, το άλλοτε «δεξί του χέρι», που ήταν υπεύθυνος για όλους τους ιερείς της Αρχιεπισκοπής, αποσύρθηκε στην ενορία του, μακριά από τα εκτυφλωτικά φώτα της εξουσίας. «Ο παπα-Θωμάς δεν άντεχε άλλο να βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος», έλεγε κληρικός που τον γνωρίζει πολύ καλά. «Όταν εξελέγη Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, το όραμά τους για το πού θέλουν να πάνε την Αρχιεπισκοπή και συνολικά την Εκκλησία ήταν κοινό. Γι' αυτό και αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Ακριβώς τρία χρόνια μετά την εκλογή τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Αρχιεπίσκοπος ακολουθεί μια τελείως διαφορετική πορεία, που δεν είναι

Απεργούν Τρίτη και Τετάρτη οι εκπαιδευτικοί

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη και την Τετάρτη δάσκαλοι και καθηγητές, διαμαρτυρόμενοι για τις μειώσεις των αποδοχών τους και για τις συγχωνεύσεις σχολείων.
48ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη και την Τετάρτη δάσκαλοι και καθηγητές, διαμαρτυρόμενοι για τις μειώσεις των αποδοχών τους και για τις συγχωνεύσεις σχολείων.
Οι εκπαιδευτικοί αναμένεται να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις

Η Frontex στην Ιταλία για την αντιμετώπιση του κύματος μεταναστών

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στέλνει αυτή την Κυριακή στην Ιταλία ομάδα της Frontex ...
 
Η Frontex στην Ιταλία για την αντιμετώπιση του κύματος μεταναστών
  για να βοηθήσει τις αρχές στην αντιμετώπιση των μαζικών αφίξεων μεταναστών από τη   Βόρεια Αφρική και κυρίως από την Τυνησία στο νησί  Λαμπεντούζα.
Από τα μέσα Ιανουαρίου με την απομάκρυνση του Μπεν Αλί από την εξουσία, έχουν φτάσει στο νησί Λαμπεντούζα περισσότεροι από 5.000 Τυνήσιοι μετανάστες.
Η ευρωπαία Επίτροπος, αρμόδια για θέματα εσωτερικών υποθέσεων, Σεσίλια Μάλμστρομ ανακοίνωσε την αποστολή της Frontex στην οποία θα συμμετέχουν ομάδες
από ειδικούς από άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, τους οποίους θα συντονίζει η ευρωπαϊκή δύναμη προστασίας των συνόρων με την υποστήριξη αεροσκαφών και πλοίων.

Την Τρίτη, η Μάλμστρομ ανακοίνωσε μία σειρά από μέτρα που θα

Η Ξανθιά με τη Ferrari

Σταματάει μια ξανθιά σε ένα φανάρι με τη Ferrari της και πάει ένα γυφτάκι και καθαρίζει το παρμπρίζ και του δίνει 2€ ευρώ.
Ξεκινάει η ξανθιά με σπιναρίσματα και μπάντες μετά από λίγο σταματάει στο φανάρι και βλέπει το ίδιο γυφτάκι του δίνει πάλι 2€ ευρώ.
Ξεκινάει πάλι με σπιναρίσματα και μπάντες η ξανθιά σταματάει στο φανάρι και βλεπει το ίδιο γυφτάκι, πάει να τρελαθεί η ξανθιά και του λέει:
- θα σου δώσω 5€ ευρώ να μου πεις με πόσο τρέχεις!!
και της λέει το γυφτάκι:
-Αν μου

Tα εγκάυματα και το Viagra!!!

Ένας φουκαράς αποκοιμήθηκε μέρα μεσημέρι στην πλαζ και ο ήλιος τού κατάκαψε τα μπούτια. Τον πάνε στο νοσοκομείο σε κακά χάλια.
Το δέρμα του ήταν κατακόκκινο, γεμάτο φουσκάλες και οτιδήποτε άγγιζαν τα μπούτια του τού προκαλούσε φοβερό πόνο. Ο γιατρός τού έγραψε ενδοφλέβιες ενέσεις με

Διαγραφές χρεών μέχρι 60% για επιχειρηματίες

Του ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ
Σε γενναίες συμφωνίες με μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες προκειμένου να εξοφληθούν δάνεια με διαγραφή σημαντικού μέρους της οφειλής, προχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες οι τράπεζες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τράπεζες βλέπουν θετικά την επέκταση του μέτρου και στις άλλες κατηγορίες δανείων, με έμφαση στα καταναλωτικά, όπου παρατηρείται το μεγαλύτερο ποσοστό καθυστερήσεων. Στόχος της "επιχείρησης" η οποία έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή από μεγάλη ιδιωτική τράπεζα (και σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες) είναι η συγκράτηση των ραγδαίως αυξανόμενων επισφαλειών.

Το μέτρο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δυσκολεύονται λόγω της κρίσης να

Η μειονότητα πληρώνει τη νύφη

Αλβανοί φοιτητές διαδηλώνουν έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, με πανό που βρίζει την Ελλάδα χυδαία.
Αλβανοί φοιτητές διαδηλώνουν έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, με πανό που βρίζει την Ελλάδα χυδαία.
Οι δηλώσεις του έλληνα προξένου και οι χιλιάδες πολίτες που αλλάζουν υπηκοότητα από αλβανική σε ελληνική ενόχλησαν τους εθνικιστές ενόψει απογραφής πληθυσμού
Από κοντά και με μεγάλη προσοχή παρακολουθεί το υπουργείο Εξωτερικών την εξέλιξη της πολιτικής κρίσης στην Αλβανία, καθώς το τεταμένο κλίμα θέτει εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή τόσο των δημοτικών εκλογών της 8ης Μαΐου όσο και της απογραφής πληθυσμού, ζητήματα για τα οποία έχει άμεσο ενδιαφέρον η ελληνική μειονότητα. Την ηλεκτρισμένη πολιτική ατμόσφαιρα επιχειρούν να εκμεταλλευτούν

Οι ΜΚΟ των φίλων και των γνωστών

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, για τις οποίες μετά από δημοσιεύματα της «Ελευθεροτυπίας» παρενέβη η Δικαιοσύνη ζητώντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, είναι κατά πάσα πιθανότητα άλλη μία υπόθεση για την οποία η περιβόητη φράση το «μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο» θα μείνει ξανά κενό γράμμα. Και αυτό γιατί τα στελέχη των ΜΚΟ που έχουν λάβει τα περισσότερα χρήματα χωρίς να έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό το ανθρωπιστικό έργο τους, είναι πρόσωπα με στενούς δεσμούς με τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες του ΥΠΕΞ.
Ανάμεσά τους υπάρχουν φυσικά και αξιόλογες οργανώσεις, όπως αυτές που προσφέρουν με αυτοθυσία ιατρική φροντίδα σε πληγείσες περιοχές ανά τον κόσμο, αλλά αυτές παίρνουν ελάχιστα χρήματα σε σχέση με το έργο τους (κάποιες καθόλου) κι αυτά με

Βαρυχειμωνιά για ολόκληρη την εβδομάδα

Νεφώσεις, βροχοπτώσεις, σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά, είναι τα στοιχεία που θα συνθέτουν τα καιρικά φαινόμενα της εβδομάδας που ξεκινά για την χώρας μας.

Τα φαινόμενα  κατά τόπους θα είναι πιο ισχυρά, με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους  στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, η πρόγνωση του καιρού για την ερχόμενη εβδομάδα συνοψίζεται

Ειδική υπηρεσία κατασκοπείας από την Ιαπωνία

ImageΙαπωνία για πρώτη φορά μετά τον Β’ ΠΠ δημιούργησε ειδική υπηρεσία πληροφοριών και κατασκοπείας ώστε να κατασκοπεύει Κίνα και Βόρεια Κορέα αλλά και να συγκεντρώσει πληροφορίες γύρω από  ένα ενδεχόμενο τρομοκρατικό κτύπημα.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται δημοσίευμα στον Αυστραλιανό Τύπο, ο οποίος με τη σειρά του επικαλείται απόρρητο τηλεγράφημα το οποίο έκανε

Άγρια νύχτα με Μολότοφ και Χημικά στην Κερατέα

Επεισόδια μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών δυνάμεων σημειώνονται αυτή την ώρα στην περιοχή της Κερατέας.
Οι κάτοικοι, για ακόμη μία νύχτα έχουν βγει στη Λ. Λαυρίου και διαμαρτύρονται για το ενδεχόμενο δημιουργίας Χ.Υ.Τ.Α. στην περιοχή τους.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν κατά την αλλαγή βάρδιας των αστυνομικών δυνάμεων, μια ώρα πριν, προκαλώντας τους κατοίκους με την συμπεριφορά τους, σύμφωνα με δηλώσεις τους. Σε συνομιλία που είχαμε με τον Δήμαρχο Κερατέας κ. Σταύρο Ιατρού πριν λίγο, οι διαδηλωτές ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με μολότοφ στις αστυνομικές

Google Music: Ο ανταγωνιστής του iTunes

Είναι γεγονός πως το δημοφιλές iTunes έχει φέρει πολλά κέρδη στην Apple λόγω των συμφωνιών που έχει κάνει με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες.
Σε αυτό στηρίχτηκε η Google και σύμφωνα με ανεπίσημες μέχρι τώρα πληροφορίες ετοιμάζει μια νέα υπηρεσία που θα βασίζεται στη λογική του iTunes και θα

“Νέα Λιβύη” ή “εμφύλιο πόλεμο’’ προτείνει ο γιος του Καντάφι-Στους 223 οι νεκροί

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκρούστηκαν χθες στην Τρίπολη με υποστηρικτές του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι στην Πράσινη Πλατεία της Τρίπολης, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο Al Jazeera επικαλούμενο ανώνυμες πηγές. Σύμφωνα με την οργάνωση Human Rights Watch, τουλάχιστον 223 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Λιβύη από την έναρξη του κινήματος διαμαρτυρίας την περασμένη εβδομάδα. Τα περισσότερα από τα θύματα σκοτώθηκαν στην πόλη της Βεγγάζης, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες αιματηρές συγκρούσεις ξέσπασαν το Σάββατο και στις πόλεις Μουσράτα και Ζαούια.
Στην Τρίπολη, χειρουργός του νοσοκομείου al-Jalae δήλωσε ότι, από χθες το απόγευμα, έχουν φθάσει οι σοροί πενήντα ανθρώπων , ενώ μεταφέρθηκαν 200 τραυματίες. "Ένα από τα θύματα

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Παγκράτι, άφαντος ο οδηγός

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει, στις 5:45' το πρωΐ στην οδό Ιφικράτους, κοντά στη συμβολή με την Υμηττού στο Παγκράτι.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο άρπαξε ξαφνικά φωτιά και ο οδηγός του το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή. Η πυρκαγιά σβήστηκε λίγο αργότερα από την Πυροσβεστική. Οπως διαπιστώθηκε εκδηλώθηκε στο ταμπλό του αυτοκινήτου και επεκτάθηκε στο εσωτερικό του. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν δύο μπουκάλες υγραερίου οι οποίες δεν εξερράγησαν. Το αυτοκίνητο

Το ΔΝΤ δεν είναι «μπαμπούλας»

«Η προσπάθεια που κάνουμε να μετατρέψουμε το ΔΝΤ σε μπαμπούλα είναι πολύ λανθασμένη» σχολίασε ο Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA και υποστήριξε ότι ο διεθνής οργανισμός έχει παρέμβει με αποτελεσματικότητα σε πολλές χώρες.
Με αφορμή τη δήλωση του Ντομινίκ Στρος Καν ότι ο Πρωθυπουργός είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ από το Δεκέμβριο του 2009, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αρκέστηκε να δηλώσει ότι «με τα δεδομένα που υπήρχαν βρίσκει παράξενο να μη συζητήσει ο Πρωθυπουργός με τον επικεφαλής του ΔΝΤ για τα δύσκολα δεδομένα της χώρας».
Επιπλέον, ο κ. Πάγκαλος παρατήρησε ότι σε πολλές περιπτώσεις το ΔΝΤ εμφανίζει λιγότερες απαιτήσεις σε σχέση με την ΕΕ, θέτοντας ως παράδειγμα το ζήτημα ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων.
Εξάλλου παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα συντονισμού στην κυβέρνηση,

Έκρηξη σε κτίριο της Super League

Ακολούθησε πυρκαγιά μικρής έκτασης.
Έκρηξη και πυρκαγιά μικρής έκτασης σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, στο κτίριο της Super League, στην οδό Αστροναυτών 1-3, στο Μαρούσι.
Στο σημείο βρέθηκαν υπολείμματα από βόμβα μολότοφ και εκτιμάται από τις

Πληρώνουμε λάθη δεκαετιών

«Η πατρίδα μας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Πληρώνουμε λάθη δεκαετιών και την αδυναμία των ευρωπαϊκών ηγεσιών να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων». Αυτό τόνισε στα Γιάννενα, απαντώντας στην προσφώνηση του δημάρχου Φίλιππα Φίλιου, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου που δόθηκε προς τιμή του, ο Πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και συνέχισε: «Το μόνο που μπορεί να μας κρατήσει είναι μια εθνική στρατηγική μακράς πνοής η οποία θα υπηρετηθεί με συνέπεια από την πολιτική τάξη και θα πείσει τους Έλληνες πολίτες για την ορθότητα και την προοπτική της».
Ο κ. Παπούλιας αναφέρθηκε και στο θέμα της περιουσίας του δημοσίου που

Αποφασισμένη να στραφεί στην πυρηνική ενέργεια η κυβέρνηση Ερντογάν

Αποφασισμένη είναι η κυβέρνηση Ερντογάν, για τη «στροφή» προς την πυρηνική ενέργεια.
Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας και Ορυχείων Τανέρ Γιλντίζ, σε δηλώσεις του, τόνισε την αποφασιστικότητα της τουρκικής κυβέρνησης, προκειμένου να προχωρήσει στην κατασκευή δύο ή τριών πυρηνικών εργοστασίων, μέχρι το 2023.
Το Μάιο του 2010, η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν τη συμφωνία για
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες