ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

1/7/10

Στις διώξεις του κινήματος κατά των διοδίων απαντάμε με ενότητα και αγώνες- ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΗ , 6 μμ, ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ



Το κίνημα ενάντια στα Διόδια διανύει τον 9ο μήνα του, στην πανελλαδική του έκφραση. Οι πολυεθνικές εταιρίες που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς μας δρόμους, μετά απο παραχώρηση τους απο τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τις ευλογίες του ΛΑΟΣ, προσπαθούν να κάμψουν το αγωνιστικό μας φρόνημα , με διώξεις ενάντια στο κίνημα μας. Ετσι προχώρησε σε μηνύσεις ενάντια σε 11 αγωνιστές του κινήματος , μέλη του συντονιστικού της Βορειανατολικής Αττικής. Οι ανυπόστατες κατηγορίες ξεκινούν απο την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και καταλήγουν στην παρακώληση συγκοινωνιών, ενάντια σε αυτούς που απελευθερώνουν τα διόδια αποδίδοντας τους δρόμους ελεύθερους στους οδηγούς.
Ταυτόχρονα η κυβέρνηση του ΔΝΤ-ΕΕ, προσπαθεί να καταστείλει

ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Κ.Κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ


ΤΡΙΑ ΑΝΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!
_______Άν, λέγω, άν στην καρδιά σας, αγαπητοί μου φίλοι, έχουν μείνει λίγες σταγόνες αγάπης για την γλυκειά μας Πατρίδα, διαβάστε τα παρακάτω. Είναι τρείς ειδήσεις, διαφορετικές μεταξύ τους, οι οποίες εκπέμπουν τό ίδιο βασικά μήνυμα: Η Ελλάδα τελειώνει! ______Από τή μιά μεριά είναι η κα Δραγώνα, η οποία συνεχίζει ανενόχλητη το καταστρεπτικό της έργο στην Εκπαίδευση.

______Από τήν άλλη βρίσκουμε την αποκάλυψη, ότι έρχονται τρία χρόνια κρίσιμα για τον τόπο μας.

______Εκ τρίτου μπορείτε να "θαυμάσετε" τι διδάσκονται οτην ιστορία τα παιδιά του Δημοτικού έδώ στην Ελλάδα για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και τί αντίστοιχα στην Τουρκία.

_______Παρακαλώ διαβάστε τα στοχαστικά. Και αν έχετε λίγες σταγόνες αγάπης για την ένδοξη

Aρχαία Eλληνικά κατά δυσλεξίας

Tης Aλεξανδρας Kασσιμη
Oπλο κατά της δυσλεξίας και άλλων μαθησιακών δυσκολιών αποτελεί η εκμάθηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας στα πρώτα σχολικά χρόνια, σύμφωνα με τα συμπεράσματα τριετούς έρευνας που πραγματοποίησε το Aνοικτό Ψυχοθεραπευτικό Kέντρο και το Iνστιτούτο Διαγνωστικής Ψυχολογίας. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο

Αμυντικό Τεχνολογικό Πάρκο Κων/πολης

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????????


Η Άγκυρα προχωράει με γοργό βήμα στην δημιουργία «πολλαπλασιαστών ισχύος» και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, με την δημιουργία τεχνολογικού πάρκου εστιασμένου στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογιών εστιασμένων στον τομέα της άμυνας, στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Βεχντί Γκιονούλ, η νέα αυτή πρωτοβουλία θα προσελκύσει ξένες επενδύσεις ενώ τοποθετήσει την Τουρκία «στον χάρτη των αμυντικών, αεροδιαστημικών, και νανοτεχνολογικών βιομηχανιών».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας

ΕΒΕΑ: Τα φορολογικά μέτρα θα οδηγήσουν σε μετανάστευση ή λουκέτο τις ελληνικές επιχειρήσεις


του Χρ. Κολώνα

Κύμα μεταναστεύσεων ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό καθώς και λουκέτων, λόγω της ασκούμενης φορολογικής πολιτικής, προμηνύουν τα αποτελέσματα έρευνας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας.

Την έρευνα έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος και σύμφωνα με τα στοιχεία της σχεδόν εννέα στις 10 επιχειρήσεις θεωρούν ότι η ασκούμενη φορολογική πολιτική επιβαρύνει τις οικονομικές τους επιδόσεις, περισσότερες από οκτώ στις 10 αντιμετωπίζουν πτώση τζίρου, ενώ δύο στις 10

Ξέφραγο αμπέλι η δημόσια διοίκηση

Κραυγαλέες περιπτώσεις κακοδιοίκησης, παράβασης καθήκοντος και άλλων ατασθαλιών εντόπισε στο δημόσιο ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιτζής.

Παρουσιάζοντας την έκτη κατά σειρά ετήσια έκθεση, του 2009, ο κ. Ρακιτζής δήλωσε ότι κατά την προηγούμενη χρονιά διενεργήθηκαν 4.440 έλεγχοι. Από τις υποθέσεις αυτές, 724 παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ άλλες 185 παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα από τον ίδιο τον ΓΕΔΔ.

«Να αλλάξουμε νοοτροπία και να σεβόμαστε τους θεσμούς» επισήμανε ο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες