ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

24/3/11

Ζημιές 20 εκατ. ευρώ για την Τράπεζα Πειραιώς – Καλύτερα τα αποτελέσματα των προβλέψεων



Τα αποτελέσματα της για το 2010 ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Η τράπεζα παρουσίασε ζημιές ύψους 20 εκατ. ευρώ κυρίως λόγω των των υψηλών προβλέψεων και της αναιμικής πιστωτικής επέκτασης.

Στις καλένδες η πώληση της Finansbank από ΕΤΕ - Επιβεβαίωση του Newscode



Το πιο αρνητικό σενάριο για την πώληση του 20% της Finansbank φαίνεται πλέον πως αποτελεί πραγματικότητα. Η διαδικασία αναβάλλεται ουσιαστικά επ αόριστον καθώς η Εθνική τράπεζα ήδη παραδέχεται πως αναμένει βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στο Τουρκικό χρηματιστήριο το οποίο κινείται το τελευταίο διάστημα πτωτικά ενώ πρόβλημα αποτελεί και η διολίσθηση της τουρκικής λίρας.

Αυτοϊκανοπιούνταν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου



Τα πέταξε όλα ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι δίπλα στην πισίνα και ξεκίνησε άνετη και χαλαρή να… αυτοϊκανοποιείται! Η γνωστή ξανθιά tv persona έβγαλε το κάτω μέρος του μαγιό της, το οποίο και φρόντισε να βάλει στην τσάντα της, επίδειξε τα οπίσθιά της, ξάπλωσε

Αυτοϊκανοπιούνταν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου
στην ξαπλώστρα του μπαλκονιού και άρχισε την προσωπική της ικανοποίηση.

Λεφτά υπάρχουν…μόνο για τις τράπεζες



Ένταση επικράτησε στο υπουργικό συμβούλιο μετά την εισήγηση του υπουργού Οικονομικών  Γ. Παπακωνσταντίνου για αύξηση των εγγυήσεων που παρέχει το δημόσιο προς τις τράπεζες ύψους 30 δισ. ευρώ, όπως προβλέπεται από το μνημόνιο.
Λεφτά υπάρχουν…μόνο για τις τράπεζες
Σύμφωνα με πληροφορίες τον λόγο αμέσως μετά τις εισηγήσεις Παπακωνσταντίνου, έλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τον υπουργό να συνάψει για λογαριασµό του ∆ηµοσίου

Το σεξ σκοτώνει


Το σεξ μπορεί να σκοτώσει με έμφραγμα, ιδίως όσους κάνουν καθιστική ζωή, σύμφωνα με νέα έρευνα. Οι απότομες εκρήξεις έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως το σεξ, μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος ή άλλου θανατηφόρου καρδιακού επεισοδίου

Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο… Αμ δε! Ερεύνα του ιατρικού κέντρου Τufts της Βοστόνης έδειξε ότι η κατακόρυφη αύξηση της έντασης της σωματικής δραστηριότητας- όπως γίνεται όταν κάνουμε τζόκινγκ ή σεξ- αυξάνει σημαντικά και τον κίνδυνο να υποστεί κάποιος καρδιακή προσβολή, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που δεν ασκούνται τακτικά.

Ο Ιερώνυμος κατηγορεί το "1821"


Η σειρά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ "1821" απασχόλησε τη συνάντηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Απογόνων Ηρώων του 1821. Έκανε λόγο για διαστροφή της ιστορίας και κακό αποτέλεσμα

Στους αγώνες και τα ιδεώδη των Ελλήνων, κατά την Επανάσταση του 1821, μίλησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πατριωτικός 'Ομιλος απογόνων αγωνιστών του '21.

Ο καλύτερος πελάτης των Γερμανών


Η Ελλάδα σέρνει πρώτη το χορό στην αγορά όπλων από τη Γερμανία. Απορρόφησε το 15% των εξαγωγών της Γερμανίας, ενώ κατέκτησε το "χάλκινο" μετάλλιο στην αγορά όπλων από τη Γαλλία. Αύξηση 25% του αριθμού εξαγωγών συμβατικών όπλων. Δείτε τα στοιχεία (Pic)

Σε χρυσό πελάτη της Γερμανίας αναδεικνύεται η Ελλάδα, που σύμφωνα με έρευνα του Διεθνούς Ινστιτούτου Ερευνών για την Ειρήνη (SIPRI) της Στοκχόλμης καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην αγορά μεγάλων συμβατικών όπλων.

ανεκδοτο... μεθυσμένοι!

Δέκα οδηγοί τουλάχιστον περιμένουν τη σειρά τους για το αλκοτέστ σε ένα κοντρόλ της τροχαίας. Ένας τύπος φεύγει από την ουρά και κατευθύνεται τρεκλίζοντας στον τροχονόμο.
- Θέλω... Θέλω... Θέλω να κάνετε πρώτα σ΄ εμένα αλκοτέστ!
- Σας παρακαλώ κύριε! Πηγαίνετε στη σειρά σας!!! του λέει αυστηρά ο τροχονόμος.
- Όχι!!! Εγώ θέλω τώρα!!! επιμένει ο δικός μας.
Τον παίρνει είδηση ο αξιωματικός και δίνει εντολή στον τροχονόμο να του γίνει αμέσως αλκοτέστ. Διαπιστώνεται ότι έχει δεκαπλάσια ποσότητα αλκοόλ από το μέγιστο επιτρεπτό.

Μπαράζ εμπρησμών στην Αθήνα




Σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρία φιαλίδια βουτανίου (γκαζάκια) έξω από οικία αλλοδαπού στη περιοχή της Κηφισιάς και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από περιοίκους, χωρίς να προκληθούν φθορές στην οικία. Οι δράστες αναζητούνται.

Στη μέγκενη του Μνημονίου και η Πορτογαλία





Σε οικονομικό αλλά και πολιτικό αδιέξοδο βρίσκεται η Πορτογαλία, μετά την απόφαση του Jose Socrates να παραιτηθεί από τον πρωθυπουργικό θώκο, εξαιτίας της άρνησης των κομμάτων της αντιπολίτευσης να αποδεχθούν το τέταρτο κατά σειρά σχέδιο λιτότητας, που είχε προτείνει η κυβέρνηση μειοψηφίας.

Ζώα ως διάσημα πρόσωπα

Ζώα ως διάσημα πρόσωπα

Βρετανία: Η λιβυκή πολεμική αεροπορία, "δεν υπάρχει πλέον ως μάχιμη δύναμη", σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό της RAF

Βρετανία: Η λιβυκή πολεμική αεροπορία, "δεν υπάρχει πλέον ως μάχιμη δύναμη", σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό της RAF Η λιβυκή πολεμική αεροπορία "δεν υπάρχει πλέον ως μάχιμη δύναμη" μετά την επέμβαση της διεθνούς Συμμαχίας στη Λιβύη, δήλωσε σήμερα ένας ανώτερος αξιωματικός της βρετανικής βασιλικής αεροπορίας, ο Γκρεγκ Μπάγκουελ, τον οποίο επικαλούνται τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
    "Στην πραγματικότητα, οι αεροπορικές τους δυνάμεις (της Λιβύης), δεν υφίστανται πλέον ως μάχιμη δύναμη", εξήγησε ο βρετανός πτέραρχος κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στους πιλότους της RAF στην βάση Γκιόια ντελ Κόλε, στην νότια Ιταλία. Από την βάση αυτή απογειώνονται μερικά από τα αεροσκάφη της RAF που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις της Συμμαχίας στη Λιβύη.
   
    Στο μεταξύ στο Κάιρο ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ

Τα μυστικά της Formula 1


piperies.gr

Nasa: η περισυλλογή των πυραύλων μετά την εκτόξευση

Nasa: η περισυλλογή των πυραύλων μετά την εκτόξευσηΗ Nasa έδωσε στη δημοσιότητα video με τη διαδικασία περισυλλογής των πυραύλων προώθησης που χρησιμοποιούνται στις αποστολές εκτόξευσης των διαστημικών λεωφορείων. Το συγκεκριμένο video αφορά την τελευταία αποστολή του discovery στις 24 Φεβρουαρίου 2011.

Περίεργες φωτογραφίες

Πρώτο βήμα για αποκρατικοποιήσεις

Η Διυπουργική υπό τον Γ. Παπακωνσταντίνου όρισε τους συμβούλους και για την αξιοποίηση του «Ελ. Βενιζέλος» Με «βαριά χαρτιά» ξεκινάει η υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων. Η αξιοποίηση της έκτασης στο Ελληνικό, η χρονική επέκταση της σύμβασης και η πώληση ποσοστού στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και ο διαχωρισμός των δραστηριοτήτων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε το τραπεζικό κομμάτι βγει προς πώληση τίθενται στην... πρώτη γραμμή καθώς χθες η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων όρισε συμβούλους και για τις τρεις παρεμβάσεις.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θα

Χωροφύλακας η Τουρκία στο... Καστελόριζο!

Χωροφύλακας η Τουρκία στο... Καστελόριζο!Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, που κλιμακώνει επικίνδυνα την τουρκική αμφισβήτηση εναντίον των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, προχώρησε η Αγκυρα, εκδίδοντας NAVTEX για πραγματοποίηση ερευνών από ιταλικό ερευνητικό σκάφος εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

 

Η άδεια μάλιστα αφορά το συγκεκριμένο ιταλικό σκάφος «Ogs Explora», το οποίο πριν από μερικές ημέρες απασχόλησε και πάλι την επικαιρότητα, καθώς, πραγματοποιώντας έρευνα για λογαριασμό ισραηλινής εταιρείας εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, παρενοχλήθηκε από τουρκική κορβέτα, η οποία υποστήριξε ότι επρόκειτο περί... τουρκικής υφαλοκρηπίδας.
Οι τουρκικές Αρχές, αγνοώντας πλήρως το ελληνικό διάβημα, υποχρέωσαν ουσιαστικά το ιταλικό ερευνητικό σκάφος να εγκαταλείψει την περιοχή, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο περί τουρκικής υφαλοκρηπίδας, και να κατευθυνθεί στις ακτές του Ισραήλ, όπου και συνέχισε τις έρευνές του.
Μόλις λίγες ημέρες μετά, όμως, το ιταλικό σκάφος εμφανίζεται να κινείται στην ίδια περιοχή (στην αντίστροφη ρότα), αν και, όπως διαβεβαίωσε το ιταλικό ΥΠΕΞ τις

Πειρατές και "ποντίκια": De facto εκχώρηση ΑΟΖ στην Άγκυρα

Δραματική εξέλιξη στο θέμα του ιταλικού σκάφους «Explora» (φωτό) και της πειρατείας μέσα στην ελληνική υφαλακρηπίδα από την τουρκική κορβέτα "Badirma" - που επιβεβαιώνει, δυστυχώς, τον χαρακτηρισμό που έδωσε το defencenet.gr για «Ίμια νο2» - είχαμε τις τελευταίες ώρες: Η εταιρεία του ιταλικού σκάφους για να πλεύσει και να ολοκληρώσει την αποστολή της εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας (αυτονότητα και της ελληνικής ΑΟΖ), εντός των νοητών ορίων του FIR Αθηνών, ζήτησε και πήρε … άδεια από την Τουρκία η οποία υποστήριζε ότι η θαλάσσια περιοχή νότια της Καρπάθου είναι τουρκική ΑΟΖ!
Και η Τουρκία της έδωσε την άδεια! Εξέδωσε

Λίγες βροχές σήμερα - Καλός ο καιρός την 25η Μαρτίου

Λίγες βροχές στη βόρεια Κρήτη και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες, βόρειοι άνεμοι τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο και άνοδος της θερμοκρασίας τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.


Αναλυτική πρόγνωση


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη Θράκη τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου.



Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική

Προκήρυξη πρόωρων εκλογών, το πιθανότερο σενάριο για την Πορτογαλία

Πολλά είναι τα πολιτικά σενάρια στην Πορτογαλία μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού Ζοζέ Σόκρατες. Πιθανότερο όλων, η ταχεία διάλυση του κοινοβουλίου και η προκήρυξη πρόωρων εκλογών. «Αυτή η πολιτική κρίση, αυτή τη στιγμή, θα έχει σοβαρότατες συνέπειες για την εμπιστοσύνη που έχει ανάγκη η Πορτογαλία έναντι των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και αγορών», δήλωσε ο κ. Σόκρατες η παραίτηση του οποίου έγινε μία ημέρα πριν την κρίσιμη ευρωπαϊκή σύνοδο για το ευρώ.
Σε ανακοίνωσή του προς το έθνος ανέφερε: «Σήμερα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης απέρριψαν τα προτεινόμενα από την κυβέρνηση μέτρα που στόχευαν στο να αποφευχθεί η προσφυγή της Πορτογαλίας σε ένα πρόγραμμα εξωτερικής οικονομικής

Κλιμακώνουν οι Τούρκοι τις προκλήσεις αμφισβήτησης της ελληνικής ΑΟΖ

Σε διάβημα προς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προέβη η πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα για την ενέργεια της γειτονικής χώρας να εκδώσει οδηγίες Navtex -ναυτιλιακές οδηγίες αντίστοιχες των αεροπορικών notam- για τις συμπληρωματικές εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιήσει ιταλικό ερευνητικό πλοίο «Explora» σε θαλάσσια περιοχή ελληνικής δικαιοδοσίας, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο κ. Δελαβέκουρας πρόσθεσε ότι για τις συμπληρωματικές αυτές εργασίες έχει δοθεί σχετική άδεια από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές με βάση το διεθνές δίκαιο. Η Ελλάδα, ως
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες