ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

20/1/10

Έληξε το τελεσίγραφο της TKMS για τα ΕΝΑΕ - Κρίσιμη συνάντηση στο ΥΠΕΘΑ - Ποια κορβέτα θέλει το ΠΝ



ImageΈληξε σήμερα το «τελεσίγραφο» της ιδιοκτήτριας των ΕΝΑΕ, Thyssen Krupp Marine Systems και ο εκετελεστικός πρόεδρος της μητρικής εταιρείας H.C.Atzpodien μαζί με τους επιτελείς του προσέρχεται σήμερα στις 13:00 στο υπουργείο σε μία κρίσιμη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, όπου όλα είναι πιθανά: Ενώ ο συμβουλευτικός οίκος Lazard

"Ήρωες" με το ζόρι...

ImageΑπό την διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκδόθηκε μία ανακοίνωση η οποία σαφώς προβληματίζει για τους λόγους που εκδόθηκε και τον βαθμό έκθεσης που επιτυγχάνει της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η οποία μέχρι στιγμής είχε δείξει σοβαρότητα και αντίληψη του χώρου και του αντικειμένου της. Προφανώς η πολιτική ηγεσία έπεσε θύμα κακών συμβούλων, αλλά και πάλι εγείρονται ερωτήματα για την ευκολία αποδοχής τέτοιων "συμβουλών": Διαβάστε προσεκτικά την ανακοίνωση:           
"Τηλεφωνική δορυφορική συνομιλία με τον Κυβερνήτη

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙ <<ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ>>

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ




  του Κωνσταντίνου Χολέβα
Πολιτικός Επιστήμων


Πολύ ορθώς η κριτική του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο περιλαμβάνει σαφείς αναφορές στην Παιδεία και στην εθνική ταυτότητα. Οι διαστάσεις του μεταναστευτικού προβλήματος είναι κυρίως δύο: Η ποσοτική, δηλ. πόσους μπορεί να αντέξει και να θρέψει η κοινωνία μας, και η ποιοτική, δηλαδή ποιοί από αυτούς μπορούν να ενταχθούν ομαλά και με ποιο τρόπο.

Η ενσωμάτωση γίνεται μέσω της Παιδείας,

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η......ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ....ΚΑΙΟΜΕΝΩΝ!

____Ολόγυρά μας οι "καλοί" γείτονές μας τροχίζουν τά μαχαίρια τους για να κόψουν ο καθένας τό δικό του μερίδιο από την γλυκειά μας Πατρίδα, κι εμείς έχουμε εγκλωβισθή στο οικονομικό πρόβλημα, στο οποίο φαίνεται να έχουμε παγιδευθή! Δεν αντιλέγω. Το οικονομικό πρόβλημα είναι ζωτικής σημασίας, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε κολλήσει σ' αυτό και να διαφεύγουν της προσοχής μας τα εθνικά μας ζητήματα.
___Στο πρόβλημα της οικονομίας η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ παραπαίει. Κάνει ένα βήμα εμπρός και τρία πίσω. Οι Υπουργοί της διαφωνούν δημόσια. Η εικόνα της Χώρας μας είναι τραγική!
___Στο πρόβλημα της οικονομίας οι κκ Βουλευτές
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες