ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

28/9/10

Σύζυγος πολιτικού, στήνει ήδη πολυεθνική με φορτηγά!

Βόμβα» μεγατόνων φέρνει στη δημοσιότητα ο «ΕΚ»! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, μεθοδεύεται η νομοθετική απαγόρευση των περισσότερων τύπων φορτηγών ΔΧ και η υιοθέτηση (με την επίκληση περιβαλλοντικών αιτίων στο πλαίσιο της «πράσινης ανάπτυξης») νομοθεσίας, που θα επιτρέπει μόνο την κυκλοφορία φορτηγών με προδιαγραφές euro-5, στο Λεκανοπέδιο αρχικά. Η δικαιολογία θα είναι η μείωση των ρύπων... Σημειώνουμε εδώ ότι η κοινοτική οδηγία για τα φορτηγά που πληρούν την προαναφερόμενη προδιαγραφή, ισχύει από την 1η Οκτωβρίου 2009. Όπως μαθαίνουμε, επιχειρηματίας και γνώστης των εξελίξεων, σύζυγος γνωστής πολιτικού, έχει ετοιμαστεί για τη δημιουργία

Γιατί τα κατευθυνόμενα απο τη "Νέα Εποχή" κανάλια "χρησιμοποιούν" τον Γέροντα Παϊσιο

Απο το καλοκαίρι  είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο διάφορες φήμες  που μιλούσαν για εμφάνιση του Οσίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτη σε κάποιους μοναχούς .Σύμφωνα με αυτές ο Όσιος Γέροντας  μίλησε σε κάποιους (;) μοναχούς  για επερχόμενο πόλεμο και τους είπε να μεταφέρουν στον ηγούμενο την "σύσταση" να αποθηκεύσουν τρόφιμα κλπ.
Όσοι είχαν την ευλογία να γνωρίσουν  τον Γέροντα Παϊσιο είτε  αυτοπροσώπως  είτε  μετά την κοίμησή  του  απο τους εκδοθέντες λόγους του, μπορούν  να αντιληφθούν  ότι "κάτι δεν πάει καλά" με αυτή την φημολογία.
Πολλοί έχουν προσπαθήσει να διασύρουν την φήμη και το

Με υποθετικές σχέσεις και μαύρη διπλωματία οι ΗΠΑ

Το επιτελείο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους επεδίωξε, αμέσως μετά την είσοδό του στον Λευκό Οίκο, να βρει τρόπο για την ανατροπή του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσέιν και για τη δικαιολόγηση ενός πολέμου στο Ιράκ, αποκαλύπτουν απόρρητα επίσημα έγγραφα που αποχαρακτηρίσθηκαν πρόσφατα.

Λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ο τότε υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ αναφέρθηκε σε μία επίθεση εναντίον του Ιράκ παράλληλα με την καταδίωξη του Οσάμα μπιν Λάντεν, σύμφωνα με τα πρακτικά σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τότε.
Ο Ντόναλντ Ράμσφελντ ανέθεσε σε έναν νομικό σύμβουλο του Πενταγώνου να προσπαθήσει μαζί με έναν ανώτατο αξιωματούχο να

Αυτα ειναι τα οριστικα τελη κυκλοφοριας του 2011

Η Κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα και τις
ενστάσεις των πολιτών σε σχέση με την εφαρμογή του
πλαισίου υπολογισμού των τελών για το 2010, δεσμεύτηκε να
προβεί σε βελτιώσεις και σημαντικές ελαφρύνσεις. Σήμερα ανακοινώνεται το
νέο απλοποιημένο πλαίσιο υπολογισμού των
τελών κυκλοφορίας, με το οποίο αναιρούνται... οι τέσσερις διαφορετικές κλάσεις ταξινόμησης και το οποίο οδηγεί σε μείωση των τελών κυκλοφορίας για 3,2 εκ. κατόχους αυτοκινήτων.
Για την αναμόρφωση του πλαισίου συστήθηκε Διυπουργική Επιτροπή και συνεκτιμώντας τις προτάσεις της, το νέο σύστημα τελών κυκλοφορίας του 2011, έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
1.Την κατάργηση του κριτηρίου της

Τουρκική κορβέτα σε αποστολή προβολής ισχύος στον Αργοσαρωνικό!!

Toυρκική κορβέτα η οποία αναχώρησε χθες από το Ακσάζ περιπλέοντας το νότιο Αιγαίο και παραβιάζοντας τα εθνικά χωρικά ύδατα αρκετές φορές για την διάρκεια του περίπλου της, πέρασε πριν λίγο από το στενό μεταξυ Κέας και Σουνίου, αφού είχε περάσει μέσα από τον Αργοσαρωνικό! Το τουρκικό σκάφος η TCG Beykoz (F-503) παρακολουθείται από την ΤΠΚ "Κρυστάλλιδης" του Π.Ν. Το σκάφος όταν ξεκίνησε από το Ακσάζ, ακολούθησε πορεία νότια και πέρασε νότια της

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες