17/10/10

Απόρρητο γερμανικό έγγραφο "θέλει" την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης

Ντοκουμέντο φωτιά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Αποκαλύψεις», το οποίο επιβεβαιώνει τη δυσαρέσκεια αλλά και τις δυσοίωνες προβλέψεις που υπάρχουν για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, παρά τις θετικές δηλώσεις Γερμανών και άλλων αξιωματούχων της ΕΚΤ, του ΔΝΤ ή της Κομισιόν.
Πρόκειται για ένα non paper του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, dr. Roland Wegener και της Διοίκησης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου προς τη γερμανική καγκελαρία και στο γερμανικό Σύνδεσμο Βιομηχανιών, το οποίο φέρει τον τίτλο «Η Ελλάδα το φθινόπωρο του 2010».

Στο απόρρητο αυτό σημείωμα , μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι:

1) « Η ελληνική οικονομία εξακολουθεί να αποτελεί αιτία για ακόμα

Η φτώχεια "χτυπά" την Ελλάδα!

                 21% των Ελλήνων κάτω από τα όρια της φτώχειας
 
Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η φτώχεια στην Ελλάδα, καθώς ολοένα και περισσότεροι διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 21% των Ελλήνων βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχιας, ενώ ανεπίσημα στοιχεία ανεβάζουν το ποσοστό αυτό στο 25%.

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Καταπολέμησης της Φτώχειας, το Ελληνικό Δίκτυο για την Καταπολέμηση της Φτώχειας, μέλος του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Δικτύου, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου που συνεπάγεται ένα τέτοιο δεδομένο.

Σύμφωνα με το Δίκτυο, οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού βρίσκονται σε έσχατο σημείο και συμπληρώνονται πληθυσμιακά από τα χαμηλότερα στρώματα της μεσαίας τάξης που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή διαβίωση για τις οικογένειες και τα παιδιά τους.

 Όπως τονίζουν τα μέλη του Δικτύου, είμαστε μάρτυρες ενός

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Εγκαταλείποντας ακόμα και τα στοιχειώδη προσχήματα ο πρωθυπουργός της χώρας Γ. Παπανδρέου ταύτισε, στη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα με την ηγεσία της Εθνικής Τράπεζας, το συμφέρον της χώρας με τα συμφέροντα των τραπεζών! alt
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στα όσα δήλωσε ο κ. Γ. Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας , έκανε την παρακάτω τοποθέτηση:
 Είναι θλιβερό ότι ο πρωθυπουργός της χώρας έφτασε στο σημείο να συνδέει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής με την εμπιστοσύνη που ανακτά η ελληνική οικονομία!
Παλιότερα, Υπουργός της κυβέρνησης Αιζενχάουερ είχε πει πως «ό,τι συμφέρει τη General Motors, συμφέρει και την Αμερική»!
Σήμερα, πολύ χειρότερα, ο κ. Γ. Παπανδρέου, περίπου, διακήρυξε πως ό,τι συμφέρει τις Τράπεζες, συμφέρει και την Ελλάδα!
Δυστυχώς, αυτές οι απαράδεκτες αντιλήψεις έφεραν τη χώρα μας  στα πρόθυρα της πτώχευσης, ενώ η συνέχισή τους δεν προμηνύει τίποτα το καλό για το μέλλον!
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                              15/10/2010

Παραθέτουμε αυτούσιο τον αποκαλυπτικό διάλογο ανάμεσα στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας:

 Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Να σας συγχαρούμε για την

Τα blogs ετοιμάζονται να βάλουν αστεράκι στην φανέλα...

Μετά τον Καραμανλή ο Παπανδρέου μέλει και μάλιστα πολύ πολύ νωρίς να μπει στην λίστα των πρωθυπουργών που φαγώθηκαν από τα Blogs, η φανέλα και οι πρώτες σελίδες των όποιων θα πρέπει πλέον να κοσμήθουν και με ένα δεύτερο αστέρι τύπου champions legue.

Ας το δούμε
. Μέχρι τώρα η δυνατότητα του οποιοιδήποτε να εκφέρει πολιτικό λόγο ήταν ανάλογη με τα πτυχία του. Έπρεπε να μαζέψει πτυχία με τα οποία θα έδινε την δέουσα βαρύτητα στις κατά τεκμήριο και εκ του αποτελέσματος (της χρεωκοπίας) βλακείες που θα έλεγε. Και έτσι τα Χαρβαρντ και τα κολέγια, τα μπατσελορ και τα...
ντοκτορά έφτιαξαν και συντηρούσαν για πολλές δεκαετίες μια αριστοκρατία της γνώσης και της γνώμης που οδηγούσε και στην εξουσία. Πλήθως οι Βλακείες που ειπώθηκαν και το αποτέλεσμα ηταν ΔΝΤ.

Σήμερα αρκεί ένα blog
για να μπορέσει ο καθένας να πει άμεσα την γνώμη του. Δεν χρειάζεται κανένα πτυχίο και καμιά ειδίκευση. Η βαρύτητα της γνώμης του και το πόσους επηρεάζει αυτή, είναι αποτέλεσμα μετρήσιμο στην Google. Η Δυναμη αυτή είναι κολοσσιαία και αυξάνεται συνεχώς καθώς εκατομμύρια έλληνες ενημερώνονται η επηρεάζονται από blogs.

Τα Blogς συμπυκνώνουν
μέσα τους το αμφιθέατρο και τις πλατείες των

Δανεισμός της Βαρδαρίας από το ΔΝΤ με επιτόκιο 1,4%!!!!!! Με τι έχουμε μπλέξει επιτέλους;

Επιτόκιο 1.4% έδωσε λοιπόν το ΔΝΤ στη φτωχή ΠγΔΜ ενώ εμείς σαν χώρα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και όλων των άλλων διεθνών οργανισμών βολευτήκαμε με ένα 5% (τουλάχιστον). Πρώτα είπαμε ότι λεφτά έχουμε, μετά ότι λεφτά δεν έχουμε και οι «φίλοι» μας αποφάσισαν ότι 5% τόκος είναι καλά για μας. Πανηγυρισμοί για την μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας που κατάφερε να πάρει το δάνειο και να μην χρεοκοπήσει. Χίλια μπράβο στους ήρωες Έλληνες διαπραγματευτές που πέτυχαν αυτό το επιτόκιο...

Τα Σκόπια είναι μια φτωχή χώρα και δεν μπορούν να πληρώσουν παραπάνω οπότε το 1.4% είναι δίκαιο. Και αυτό όμως δυσκολεύει όσο ναναι τις τίμιες προσπάθειες της κυβέρνησης Γκρουεφσκι να εκσυγχρονίσει το κρατίδιο και να επανορθώσει ιστορικά λάθη χιλιάδων ετών. Ξέρετε πόσα λεφτά θέλουν τα διεθνή ΜΜΕ για να γράψουν ένα άρθρο για τον μη-Ελληνα Μέγα Αλέξανδρο και την καταπίεση των Σλαβομακεδόνων από την Ελλάδα; Πολλα.

Γι’ αυτό δικαίως το δάνειο και το χαμηλό επιτόκιο. Να συνεχίσουμε να βοηθάμε

Γιατί λέμε όχι στην κάρτα του πολίτη, στη φοροκάρτα και στο κινητό της 4ης Γενεάς

Γιατί λέμε όχι στην κάρτα του πολίτη, στη φοροκάρτα και στο κινητό της 4ης Γενεάς
Το Κράτος έρχεται τώρα να εφαρμόσει και τη Συνθήκη του Σένγκεν που οι χριστιανοί με μεγαλειώδης συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις Αθηνών και Θεσσαλονίκης είχαν καταδικάσει.
Τι σημαίνει Συνθήκη του Σένγκεν
Η Συνθήκη αυτή δίνει εντολή στα κράτη μέλη της Ενωμένη Ευρώπης να συλλέγει ηλεκτρονικά πληροφορίες για όλους τους πολίτες της Ε.Ε., και να τις επεξεργάζεται. Αλλά η συλλογή αυτή και επεξεργασία πληροφοριών γίνεται και για όσους εισέρχονται στις χώρες που ισχύει η Συνθήκη του Σένγκεν.
Η συλλογή και επεξεργασία ηλεκτρονικών πληροφοριών μας είπαν ότι είναι απαραίτητη, διότι δι᾽ αυτού του τρόπου μπορούν να προλάβουν κάποια εγκληματική πράξη οποιουδήποτε τρομοκράτη η κοινού εγκληματία που διώκεται από τον ποινικό κώδικα.
Όταν συλλέγεις πληροφορίες και τις επεξεργάζεσαι πράγματι έχεις το πορτραίτο οποιουδήποτε ανθρώπου. Παραδείγματος χάριν σε μία κομμουνιστική χώρα σίγουρα η εξουσία θα ήθελε να γνωρίζει ποιοί είναι οι δεξιοί η ακροδεξιοί πολίτες της. Ομοίως μία χώρα με δεξιό πολίτευμα θα ήθελε να γνωρίζει ποιοί είναι οι αριστεροί η οι αριστερίζοντες πολίτες της. Μία αντιχριστιανική χώρα θα ήθελε να γνωρίζει ποιοί είναι οι χριστιανοί πολίτες της.
Με το σύστημα Σένγκεν και την εφαρμογή πλέον της Συνθήκης αυτής, όλα τα ανωτέρω είναι δυνατά. Πως γίνεται η εφαρμογή; Σας το εξηγούμε.
Χρησιμοποιώντας την φοροκάρτα, η οποία σε λίγο χρόνο θα ενσωματωθεί στην κάρτα του πολίτη η οποία λειτουργεί με μικροτσίπ και είναι συνδεδεμένη με την εφορία, δι᾽ αυτό δε χρειάζονται πλέον οι αποδείξεις, το Κράτος γνωρίζει αυτοστιγμής α) από που ψώνισες, τι ψώνισες και πόσο έκαναν τα πράγματα που πήρες β) αφού γνωρίζει από που ψώνισες, άρα γνωρίζει τον τόπο που ευρίσκεσαι γ) είτε λοιπόν αγοράσεις μία εφημερίδα η ένα βιβλίο η φας σε ένα εστιατόριο η βάλεις βενζίνη η ψωνίσεις από οποιοδήποτε μαγαζί, το Κράτος σε εντοπίζει αμέσως και γνωρίζει που εκείνη τη στιγμή βρίσκεσαι. Άρα διακριτικά και έξυπνα σε παρακολουθεί.
Οι κίνδυνοι από την κάρτα του πολίτη
Το Κράτος αφού γνωρίζει όλα τα ανωτέρω, αν αγοράζεις δεξιές
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες