ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/3/11

Το «ιπτάμενο αυτοκίνητο»

Το «Aerocar» σχεδιάστηκε το 1949 από τον Moulton Taylor στην Αμερική. Αν και από τότε έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες για το σχεδιασμό αυτοκινήτων που θα μπορούσαν να πετάξουν, το συγκεκριμένο μοντέλο παραμένει ακόμα και σήμερα το πιο διάσημο από αυτά.
Παρόλο που κατασκευάστηκαν έξι πρωτότυπα όλα βασισμένα στο αρχικό σχέδιο του Taylor, το Aerocar δε μπήκε ποτέ σε μαζική παραγωγή.
Perierga.gr - Ιπτάμενο αυτοκίνητο!

Δέκα (10) λόγοι που έχει ξεχάσει το σεξ

Έχεις ξεχάσει τι είναι το σεξ; …Δεν είσαι η μόνη!


Στην Αμερική για παράδειγμα υπολογίζεται ότι περίπου 40 εκατομμύρια παντρεμένοι κάνουν σεξ λιγότερο από 10 φορές το χρόνο! « Μια φυσιολογική σεξουαλική

Νέα αντισυνασπισμικά πυρά


Με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως τα έχει βάλει ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος επιτίθεται πλέον συχνά - πυκνά στο κόμμα της Αριστεράς. Ετούτη τη φορά η αφορμή ήταν, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος από τα λεγόμενά του Θ. Πάγκαλου, οι εις βάρος του αποδοκιμασίες στη Γαλλία.

Με μία αξιοσημείωτη παρατήρηση, ο Θ. Πάγκαλος υποστηρίζει πως παρά το μικρό του ποσοστό στις εκλογές, έχει απόλυτη πλειοψηφία στους κύκλους των πανεπιστήμιων με αποτέλεσμα να κυριαρχεί και να διοργανώνει επεισόδια.

Ταλαιπωρίας συνέχεια


Χειρόφρενο σηκώνουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σαν αντίδραση στο σχέδιο εξυγίανσης του ΟΑΣΑ. Στάση εργασίας σε τρόλεϋ την Τρίτη και 24ωρη σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τετάρτη, εκτός των λεωφορείων

Στάση εργασίας έχουν κηρύξει την Τρίτη οι εργαζόμενοι στα τρόλει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

«Το Dancing δεν καθορίζει καριέρες»


Για το Dancing with the stars και τους διαγωνιζόμενούς του μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου στο περιοδικό «Down Town: «Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι το Dancing είναι ένα show το οποίο δεν καθορίζει καριέρες».
«Το Dancing δεν καθορίζει καριέρες»

Θρίλερ με μετανάστες που πήδηξαν στη θάλασσα



ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΝΕΚΡΟΙ - ΣΤΟΥΣ 11 ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ - ΣΩΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΛΟΙΑ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΤΕΣ - ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Θρίλερ με μετανάστες που πήδηξαν στη θάλασσα
Έφυγαν από την κόλαση της Λιβύης και πνίγηκαν στα νερά της

ανεκδοτο... α .. Ο πονοκέφαλος !

Μπαίνει ο άντρας στην κρεββατοκάμαρα, λίγο πριν τον ύπνο, κρατώντας ένα ποτήρι νερό και ένα κουτί ασπιρίνες, και βρίσκει τη γυναίκα του να διαβάζει ένα περιοδικό.
- Αγάπη μου, σου έφερα ασπιρίνες!
Εκείνη τον κοιτάζει έκπληκτη.
- Μα δεν έχω πονοκέφαλο!
- Αχάαα !!!

http://www.filaki.gr/jokes_cat.php?jcID=5&start=0&len=2&orderby=insertdate

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ :Καραβίδες Πικάντικες


Υλικά:

1 κιλό μεγάλες καραβίδες
1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
¼ φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο
5 κουταλιές της σούπας ούζο

Εκείνος τη δουλειά του!



Εκείνος τη δουλειά του!
Την ώρα που οι άλλοι σκέφτονται τα play-off, ο Ολυμπιακός κοιτά πόσα ρεκόρ μπορεί να σπάσει.

Τούρκοι παρακρατικοί θα σκότωναν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο;

ImageΗ τουρκική αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε δύο άνδρες που θεωρούνται ύποπτοι για τον σχεδιασμό της δολοφονίας "ενός χριστιανού θρησκευτικού ηγέτη στην Κωνσταντινούπολη", μετέδωσε σήμερα το Σάββατο το πρακτορείο Ανατολή. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας επρόκειτο για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο!
Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε διαμέρισμα στο προάστιο Γκαζιοσμάνπασα, μία λαϊκή περιοχή στην ευρωπαϊκή ακτή της τουρκικής μεγαλούπολης, προσθέτει το πρακτορείο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν δύο

Στους εργοδότες μέρος των επιδομάτων ανεργίας

Τα επιδόματα ανεργίας δεν θα καταργηθούν αλλά μέρος αυτών θα δοθεί στις επιχειρήσεις μέσω επιδότησης εργοδοτικών εισφορών για να απασχολούν ανέργους τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Β. Κεγκέρογλου από τα Χανιά.
Πρόκειται για το γνωστό μέτρο που έχει ανακοινωθεί ότι θα "τρέξει" μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που στέλεχος της κυβέρνησης τονίζει ότι μέσω αυτού του τρόπου θα επιτευχθεί η εξοικονόμηση των χρημάτων που δίνονται στα επιδόματα ανεργίας.
Οι άνεργοι θα "χάνουν" το επίδομα με αντάλλαγμα θέση εργασίας

Πενία (πυρομαχικών) τέχνας κατεργάζεται

«Έφτιαξε» με… πατέντα τα πυροβόλα των αρμάτων
ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ Κόντρα στη ρήση: Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν έστι γενέσθαι (Υπάρχει λοιπόν ανάγκη χρημάτων, και χωρίς αυτά δεν μπορεί να γίνει τίποτε), το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) βρήκε λύση στο πρόβλημα που προκαλεί η γνωστή έλλειψη πυρομαχικών για τα υπερσύγχρονα άρματα Leopard που αγοράστηκαν… «άσφαιρα» και η έλλειψη εκπαιδευτικών βλημάτων 120 χλστ. Σε πρώτη φάση η «πολυμήχανη» λύση του Ελληνικού Στρατού αφορά τα Leopard 2Α4, ενώ σειρά θα πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, και μικρός αριθμός Leo 2 Hell.
Έτσι λοιπόν με μία «ντρίμπλα» που αφορά τη μετατροπή του πυροβόλου των

Mάντεψε ποιος ειναι ο πατέρας της....?

Βενζίνη με "γεύση μπανάνας" στη Μεσσηνία

Τα έξοδα αγοράς... “μπανάνας” ή πιο σωστά καμμένων λαδιών αυτοκινήτων, που αντί να καταστραφούν, αποθηκεύονταν και χρησιμοποιούνταν στη νόθευση των καυσίμων, πρόδωσαν ιδιοκτήτες πρατηρίων στη Μεσσηνία.

Οι ελεγκτές παρατήρησαν ότι στα βιβλία που κρατούσαν οι

Σε θέση μάχης για την ενέργεια από τα σκουπίδια

Του ΑΡΓΥΡΗ ΔΕΜΕΡΤΖΗ

Αυτή την περίοδο, που στην τηλεόραση κυριαρχούν τα πλάνα από τις συγκρούσεις δυνάμεων των ΜΑΤ με τους κατοίκους της Κερατέας, σε ένα άλλο επίπεδο παίρνουν θέσεις μάχης ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα, ενώ ετοιμάζονται από την κεντρική εξουσία και την περιφερειακή αυτοδιοίκηση επενδύσεις με τη συμμετοχή ιδιωτών, για τη διαχείριση των απορριμμάτων, συνολικού ύψους άνω των 2 δισ. ευρώ.

Στην αιχμή των εξελίξεων βρίσκεται η εφαρμογή του περιφερειακού σχεδιασμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής, προϋπολογισμού 450 εκατομμυρίων ευρώ, ο

Τα 5 σενάρια για το «Ελληνικό ζήτημα»

Απαισιοδοξία επικρατεί για την έκβαση των επικείμενων Συνόδων Κορυφής (της έκτακτης στις 11 Μαρτίου και της Συνόδου στις 24-25 Μαρτίου) και τα αποτελέσματα τους σχετικά με την πιθανότητα να βρεθεί κάποια συνολική λύση για το ευρωπαϊκό ζήτημα και κατά επέκταση για το «Ελληνικό ζήτημα» .
Η σκληρή στάση της Γερμανίας σχετικά με το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας που προωθεί στην Ευρωζώνη από κοινού με την Γαλλία και οι αντιδράσεις πολλών χωρών στους όρους του , δυσκολεύουν την πιθανότητα εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ΕΕ.
Πέρα από το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας, η Γερμανία φαίνεται αντίθετη

Προσαρμογές στο μνημόνιο ζητεί η Λ. Κατσέλη

Την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης με την τρόικα έτσι ώστε να υπάρξουν αλλαγές στο Μνημόνιο, επισημαίνει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξή της στον «Τύπο της Κυριακής», κάνοντας λόγο για απαραίτητες προσαρμογές.
Η κ. Κατσέλη υποστηρίζει πως υπάρχει η πολιτική βούληση για αυτή την επαναδιαπραγμάτευση, ενώ εμφανίζεται συγκρατημένη όσον αφορά τις προσδοκίες από τη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου. Σε κάθε περίπτωση, η υπουργός εκτιμά πως εντός του 2011 θα υπάρξουν αποφάσεις τόσο για το θέμα της επιμήκυνσης και της μείωσης του επιτοκίου, όσο και για την επαναγορά των ομολόγων.
Με αφορμή πάντως τον κεντρικό τίτλο της εφημερίδας για τη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες