ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

21/12/09

Τι παθαίνει κανείς όταν φορολογεί το πτητικό επίδομα

Bookmark and Share

Η Ανανία είναι μια μικρή χώρα στις Θάλασσες του Νότου. Η οποία βρίσκεται επί ποδός πολέμου για δεκαετίες τώρα με το γειτονικό Μπακλαβαδιστάν, με το οποίο την χωρίζει ένα αρχιπέλαγος γεμάτο πετρέλαιο. Καθημερινά το Μπακλαβαδιστάν, στέλνει τα F-16 με τα οποία το εξοπλίζουν οι κακοί Αμερικανοί για να παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Ανανίας για να την αναγκάσει να μοιράσει στα δύο το αρχιπέλαγος και το πετρέλαιο του. Επειδή όμως οι πολιτικοί ηγέτες της βουτούσαν συνέχεια το χέρι στο μέλι, η Ανανία κάποια στιγμή χρεοκόπησε, με την βοήθεια βεβαίως της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Έτσι μεταξύ των άλλων μέτρων που ελήφθησαν ήταν να φορολογήσουν το πτητικό επίδομα των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας , που μέχρι τότε ήταν αφορολόγητο. Τι έγινε λοιπόν την περασμένη Τρίτη, 15 του μηνός; Όπως κάθε ημέρα σηκώθηκαν από την βάση τους τα F16 του Μπακλαβαδιστάν και μπήκαν στο αρχιπέλαγος. Και ως συνήθως περίμεναν να τους αναχαιτίσουν τα F16 της Ανανίας. Αλλά τίποτα όσο ήταν στον διεθνή εναέριο χώρο. Μπαίνουν στον εθνικό εναέριο χώρο της Ανανίας, πάλι τίποτα. Πετούσαν ανενόχλητα. Οπότε επικοινωνούν με την βάση. «Τι κάνουμε ρε παιδιά»; «Προχωράτε να δούμε τι θα γίνει» ήταν η απάντηση. Συνεχίζουν λοιπόν να πετάνε και ξαφνικά βλέπουν κάτι πολεμικά να ρίχνουν σε στόχους. «Ωχ μπήκαμε σε πεδίο βολής της Ανανίας» είπαν οι πιλότοι μεταξύ τους και άρχισαν να κόβουν βόλτες από πάνω για να πάρουν μάτι. Τι είχε συμβεί; Το ανακάλυψε ο δαιμόνιος απεσταλμένος μας. Μόλις οι πιλότοι της βάσης αναχαίτισης της Ανανίας έμαθαν ότι θα τους φορολογήσουν το επίδομα, με αποτέλεσμα να μειωθούν στο μισό όσα παίρνουν κάθε μήνα, «αρρώστησαν» μαζικά. «Με πονάει η κοιλιά μου» ο ένας, «ωχ το μάτι μου» ο άλλος, «ζαλίζομαι» ένας τρίτος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πιλότοι να πετάξουν. Μόλις το έμαθε ο υφυπουργός Άμυνας, θέλοντας και μη βγήκε αμέσως στην τηλεόραση και είπε ότι δεν φορολογείται το πτητικό επίπεδο. Έτσι οι πιλότοι που έβλεπαν όλοι τηλεόραση στο αναρρωτήριο έγιναν αμέσως καλά και μέσα σε πέντε λεπτά είχαν ανέβει στα αεροπλάνα και αναχαιτίσει τα αντίπαλα αεροσκάφη. -Αιδως Αργειοι-Με τη φράση αυτή επέπληξε ο Αίαντας τους Αργείους όταν φοβισμένοι είχαν καταπτοηθεί και ανέχονταν τους Τρώες να απειλούν με κάψιμο τα πλοία τους.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/12/blog-post_6856.html

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Από σήμερα οι σχολιαστές και οι αναγνώστες του blog Αθηναίος θα είναι φακελωμένοι από τις ανεξάρτητες (ελευθερία του λόγου) και επαναστατικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ με την ευγενική χορηγία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.Ο λόγος είναι η κριτική που έχει ασκήσει ο Αθηναίος στα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας με ότι αυτό συνεπάγεται,και στα άρθρα του συγκεκριμένου Αλβανού αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου της ΑΥΓΗΣ. Ο εν λόγω κύριος αν και δηλώνει προοδευτικός μέσα απο τα κείμενα του απέδειξε ότι μόνο αυτό δεν είναι.Και αν έχει θιχτεί από τις αναρτήσεις του Αθηναίου πιστεύω πως αν έστελνε μια απάντηση θα ήταν πολύ πιο σωστό απο μια καταγγελία σε έναν πολίτη που βρήκε επιτέλους τον τρόπο να εκφραστεί δημόσια. Επειδή αυτό σαν ενέργεια θυμίζει φασισμό και ρουφιανιά θα προσπαθήσω να μην το αφήσω να περάσει έτσι. Διότι αν γινόταν αυτό απο την ανάποδη,τώρα έξω απο την ΓΑΔΑ θα είχαμε πορεία και διαμαρτυρία για την φίμωση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Και αύριο το πρωί στα κανάλια,θα είχαν καλεσμένο τον καημένο bloger που οι φασίστες του έκλεισαν το blog. Υ.Γ ....N.AGO τον Α.Τσίπρα τον ρώτησες πριν κάνεις την καταγγελία? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ Ν.AGO ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ. Αγαπητέ κύριε,
Είναι προφανές!
Αν η πολιτεία διαβάσει το (ανα)δημοσιευμένο από σένα χθεσινό μου κείμενο αλλά και όλα όσα γράφω καθημερινά (αν και …κατά δήλωσή μου δημοσιογράφος(!) το κάνω με το όνομά μου και όχι ανώνυμα), δεν μπορεί παρά να με θεωρήσει ανεπιθύμητο.
Και βέβαια, αν διαβάσει όλα τα δικά σου εναντίων υπουργών με υπονοούμενα ακόμα και για …προδοσία αλλά και μερικών σχολιαστών(;) που εμπίπτουν καθαρά σε εκείνα που διακινούν μίσος και ρατσισμό, θα πρέπει να σε επαινέσει δημόσια.
Μέχρι να βρούμε μια τέτοια πολιτεία ,όμως, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα στη ζωή μου, κινούμενος στο φως και όχι στο σκοτάδι, πάντα δημόσια και ποτέ ανώνυμα, σε ενημερώνω ότι σε καταγγέλλω από σήμερα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όλα τα σχόλια που αναρτώνται στο blog σου με απειλές εναντίων μου αλλά και για τα ποστ με τα οποία εσύ διακινείς αυτές τις ανοιχτές απειλές και το μίσος γενικά.
Φιλικά,
-- Niko Ago Δημοσιογράφος Αυγή & FAQ http://odromos.wordpress.com ΑΘΗΝΑΙΟΣ Άσε τις απειλές...δεν με φοβίζεις! Γνωρίζουν να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν οι Αρχές. Ο "ρατσισμός" και η "ξενοφοβία" δεν έχουν μόνο μια ανάγνωση. Yπάρχει και το γιατί! Οι αναρτήσεις μου δεν είναι απειλητικές απλά αναφέρουν τις απόψεις μου και τις διαπιστώσεις μου. Οι σχολιαστές δεν σε απειλούν αλλά διαφωνούν με τον τρόπο τους για τις απόψεις σου κάποιοι με χιούμορ θα έλεγα. Δεν λείπει η ειρωνεία και το χιούμορ και από τα δικά σου σχόλια. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Διαφωνώ όμως με όσους ξεφεύγουν και διαγράφω τα σχόλιά τους. Φιλικά Αθηναίος Δείτε το αστείο της υπόθεσης... Διαβάστε διατύπωση... Όμως, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα στη ζωή μου, κινούμενος στο φως και όχι στο σκοτάδι, πάντα δημόσια και ποτέ ανώνυμα Σχόλιο Δηλαδή ήρθες στην Ελλάδα την μέρα με βίζα και με πραγματικό διαβατήριο και όχι την νύχτα με πλαστά χαρτιά?? Ας πούμε ότι ήρθες και έτσι.Τότε τι σε πειράζει που θέλουμε όσοι μετανάστες έρχονται,να έρχονται νόμιμα? Δεν μας τα λες καλά,κάπου μπερδεύτηκες νομίζω. Και για πιο μίσος μιλάς?Δεν διάβασες τι είπε ο υπουργός κύριος Χρυσοχοϊδης?

Χρυσοχοϊδης..Οι Αλβανοί έχουν γεμίσει την Ελλάδα με όπλα και ναρκωτικά..

Αυτή την στιγμή που γράφω το μπλοκ του Αθηναίου έχει κλείσει ....και το μήνυμα που βγάζει η google είναι

Το ιστολόγιο που ψάχνετε δε βρέθηκε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες