ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

29/3/11

Ελλάδα και Πορτογαλία υποβάθμισε η Standard & Poor's

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor's υποβάθμισε εκ νέου την Ελλάδα κατά δύο βαθμίδες από ΒΒ+ σε ΒΒ-, διατηρώντας μάλιστα «αρνητικές» τις προοπτικές.  Παράλληλα υποβάθμισε και την Πορτογαλία κατά μία βαθμίδα από ΒΒΒ σε ΒΒΒ-, διατηρώντας και σε αυτήν την περίπτωση, τις προοπτικές «αρνητικές».

Η υποβάθμιση από την S&P δεν αντανακλά την πολιτική της Ελλάδας, επισήμανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου: «Η υποβάθμιση δεν οφείλεται στο τι κάνει ή δεν

16.000 τουρκικά πιστόλια λαθραία στους σιίτες της Υεμένης

ImageΗ αστυνομία του Ντουμπάι ανακοίνωσε ότι κατάσχεσε 16.000 πιστόλια τουρκικής παραγωγής, που κατευθύνονταν για την Υεμένη, προκειμένου να εξοπλίσουν σιίτες αντικαθεστωτικούς, συλλαμβάνοντας ταυτόχρονα έξι άτομα.
Έπειτα από αυτό το γεγονός, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει έρευνες για να εξιχνιαστεί το παράνομο κύκλωμα το οποίο σίγουρα συνδέεται με την

«Όχι» Αντώνη Σαμαρά στα σενάρια συγκυβέρνησης

«Όχι» στα σενάρια συγκυβέρνησης και τις «θεόσταλτες εξωθεσμικές λύσεις», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.
«Είμαστε έτοιμοι για εκλογές οποτεδήποτε κι αν γίνουν», διεμήνυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ξεκαθάρισε: «Δεν θα δεχθώ συγκυβέρνηση με

Αστεία διαφήμιση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου



 Αστεία διαφήμιση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται... βομβαρδισμό στην Κερατέα

Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται... βομβαρδισμό στην ΚερατέαΑθήνα Νέο ειδικό σχέδιο που προβλέπει τις αντιδράσεις σε ενδεχόμενη επίθεση στη βάση του ΧΥΤΥ στην Κερατέα με... τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια γεμάτα εκρηκτικά αλλά και εκτόξευση ρουκετών από γύρω λόφους έχει εκπονήσει τις τελευταίες εβδομάδες η ΕΛ.ΑΣ.!

Παράλληλα εκφράζονται φόβοι για επίθεση με τηλεχειριζόμενη βόμβα ή με Καλάσνικοφ εναντίον λεωφορείων των ΜΑΤ που κινούνται ή σταθμεύουν στην περιοχή. Ακόμη, ανώτεροι αξιωματικοί σε απόρρητη έκθεσή τους αποδίδουν τα επεισόδια σε κυνηγούς

Μπάχαλο και στην Τουρκία με τα υποβρύχια... πριν τα παραλάβουν!

submarineΆρχισαν τα... τουρκικά όργανα για την ανατεθείσα σύμβαση στη γερμανική HDW για την προμήθεια έξι υποβρυχίων Type 214……

Άρθρο της εφημερίδας «Today’s Zaman» θέτει το θέμα με αφορμή δημοσίευμα της επίσης τουρκικής ημερήσιας εφημερίδας «Bugün», με σαφείς αναφορές ότι τα τουρκικά υποβρύχια θα αποδειχθούν πολύ ακριβότερα από τα ελληνικά, ενώ υπογραμμίζεται ότι οι όροι της σύμβασης που έχει υπογράψει το τουρκικό κράτος είναι τουλάχιστον..., επαχθείς!

Η κατάσταση έχει καταντήσει κωμική, εάν αναλογιστεί κανείς ότι πριν

Η διείσδυση στη Μέση Ανατολή βασικός στόχος των τουρκικών τραπεζών

Όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας, Νταρμούς Γιλμάζ, σε διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με ουσιαστικό αντικείμενο τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα στην Τουρκία, στη Συρία, στο Λίβανο, αλλά και στην Ιορδανία, βασικός στόχος του τραπεζικού τομέα της χώρας του είναι η μεγαλύτερη και αποτελεσματική διείσδυση στις τραπεζικές αγορές της Μέσης Ανατολής.

Click Here

Όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας, Νταρμούς Γιλμάζ, σε διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με ουσιαστικό αντικείμενο τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα στην Τουρκία, στη Συρία, στο Λίβανο, αλλά και στην Ιορδανία, βασικός στόχος του τραπεζικού τομέα της χώρας του είναι η μεγαλύτερη και αποτελεσματική διείσδυση στις τραπεζικές αγορές της Μέσης Ανατολής.
Η κυβερνητική μεθόδευση αυτής της τουρκικής διείσδυσης στον τραπεζικό τομέα των παραπάνω χωρών, ακολουθεί τη γενικότερη τάση της «εξωστρέφειας» στο εμπόριο και στις επιχειρηματικές σχέσεις.
Συγκεκριμένα, ακολουθεί την τάση μείωσης του μεριδίου

Έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών για το κάπνισμα

Η μάχη κατά του καπίσματος δεν πάει καλά, παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στον Radio 9, o υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Δεν πάσχουμε από διάθεση εφαρμογής αλλά από

To Ευρώ θα τα καταφέρει, η Ελλάδα όχι


Χρεωκοπία της Ελλάδας προβλέπει η πλειοψηφία των οικονομολόγων που συμμετείχαν σε έρευνα που διενήργησε το BBC. Εκτιμούν πως είναι αδύνατο να αποπληρώσει τα χρέη της. Σχόλια για την δημοσκόπηση στη σελίδα του καναλιού στο Facebook

Σε έρευνα που διενήργησε το BBC για τις Ευρωπαϊκές Οικονομίες, τα δύο τρίτα των οικονομολόγων, 25 από τους 38, εκτίμησαν πως η Ελλάδα δεν θα κατορθώσει να αποπληρώσει τα χρέη της.
Ωστόσο, εμφανίζονται αισιόδοξοι για την Ευρωζώνη, επισημαίνοντας πως το ευρώ θα καταφέρει να επιβιώσει.

Το παιδικό πάρκο των οργίων


Οι κρυφές κάμερες σε παιδικό πάρκο με πισίνες στο Ιλινόις αποκάλυψαν τις ξέφρενες νύχτες και μέρες των εργαζομένων. Αστυνομικοί είδαν από σεξουαλικά όργια, μέχρι κατανάλωση αλκοόλ από παιδιά. Κατηγορίες και για κλοπές (Vid+Pics)

Σόδομα και Γόμορα σε παιδικό πάρκο με  πισίνες και νεροτσουλήθρες στο  Κούκ Κάουντι του Ιλινόις των ΗΠΑ.

Τα ουρλιαχτά της φύσης


Ένας 15χρονος στη θέα ενός ανεμοστρόβιλου που ερχόταν κατά πάνω του αντί να το βάλει στα πόδια, έβγαλε από τη τσέπη του το κινητό του και ουρλιάζοντας στη μητέρα του, άρχισε να τραβάει λεπτό προς λεπτό το φυσικό φαινόμενο (Vid)

Με το κινητό του τηλέφωνο βιντεοσκόπησε τον ανεμοστρόβιλο που ερχόταν  κατά πάνω του ένας 15χρονος στην Πενσυλβανία των Η.Π.Α

Περισσότερες ώρες διδασκαλίας


Αύξηση των διδακτικών ωρών, ολοήμερο πρόγραμμα και ζώνη εξωσχολικών δραστηριοτήτων περιλαμβάνει η πρόταση του παιδαγωγικού ινστιτούτου για το γυμνάσιο και το δημοτικό. Εμπόδιο οι κτιριακές υποδομές. Δείτε αναλυτικό πίνακα

Μεγάλες αλλαγές σε γυμνάσιο και δημοτικό περιλαμβάνει η τελική πρόταση του παιδαγωγικού ινστιτούτου, με στόχο το ωράριο να μετατραπεί σε ολοήμερο ωράριο.
Για το Δημοτικό, προτείνεται η σχολική μέρα να ξεκινά από τις 8:00 π.μ. και να λήγει στις 3:00 μ.μ. με περίπου μία ώρα για γεύμα και διάλειμμα και μικρότερα διαλείμματα ενδιάμεσα των μαθημάτων. Για τις Ε’ και Στ’ τάξεις προτείνεται να λήγει η σχολική μέρα στις 3:30.

"Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" στο Λονδίνο


Παντού υπάρχει Έλληνες αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Έτσι όπως μαρτυρά και η φωτογραφία οι απανταχού Έλληνες του Λονδίνου έσπευσαν στη πορεία να δώσουν το δικό τους στίγμα

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Καθημερινή" , Ο ανδριάντας του ομηρικού Αχιλλέας στο Hyde Park του Λονδίνου εξασφάλισε την “περιποίηση” συμπατριωτών μας αντιεξουσιαστών, που έσπευσαν να υποδηλώσουν την παρουσία τους στη βρετανική πρωτεύουσα, αναπαράγοντας γνωστά συνθήματα μίσους προς τις αστυνομικές αρχές τις χώρας μας.

Wikileaks: Πυρηνική απειλή από Ρουμανία


Απροετοίμαστη για τυχόν πυρηνικό ατύχημα στον σταθμό της Τσερνάβοντα η Ρουμανία σύμφωνα με τηλεγράφημα Αμερικανών αξιωματούχων. Μόνο επτά άτομα εκπαιδεύονται για αντιμετώπιση καταστάσεων ανάγκης στο σταθμό

Σήμα κινδύνου αναφορικά με την ετοιμότητα των ρουμανικών υπηρεσιών να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενο πυρηνικό ατύχημα εκπέμπει η αμερικανική πρεσβεία στο Βουκουρέστι.
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι, όπως προκύπτει από τηλεγράφημα που διέρρευσε στον ιστότοπο Wikeleaks, εκτιμούν πως οι ρουμανικές αρχές δεν θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τυχόν ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό της Τσερνάβοντα.

“Φέσι” 10 δισ. ευρώ για τα ασφαλιστικά ταμεία



Στο «κόκκινο» βρίσκονται τα ασφαλιστικά ταμεία και πλέον η υπαγωγή των οφειλετών (επιχειρήσεων, αυτοαπασχολούμενων) στην νέα ρύθμιση είναι επιτακτική όπως τόνισε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργος Κουτρουμάνης.
Η μείωση των εσόδων στα ταμεία προκαλεί «ασφυξία» με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΙΚΑ –ΕΤΑΜ στο οποίο παρατηρείται μείωση εσόδων κατά 16% , ενώ συνολικά οι οφειλές προς τα ταμεία ξεπερνούν τα 10 δις. ευρώ από 700.000 οφειλέτες. Στα πλαίσια αυτά ο κ. Κουτρουμάνης απηύθυνε προειδοποίηση για μηνύσεις, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς για τους οφειλέτες που δεν θα υπαχθούν στο νέο σύστημα διακανονισμού των χρεών.

Φόβοι για ενδεχόμενο αναθεώρησης του ελλείμματος άνω του 10% για το 2010



Αβεβαιότητα και ανησυχία προκαλεί στο οικονομικό επιτελείο και στην τρόικα το ενδεχόμενο το έλλειμμα του 2010 να υπερβεί το 10% του ΑΕΠ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» τα στελέχη της Eurostat τα οποία βρέθηκαν στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα, διατυπώνουν επιφυλάξεις σχετικά με δύο ζητήματα που μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα για το έλλειμμα του 2010:

Ο 12χρονος που αμφισβητεί τον Αϊνστάιν



Έχετε πρόβλημα με τα Μαθηματικά; Μην ανησυχείτε, ο 12χρονος Jacob Barnett είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Και όχι μόνο εσάς. Ο πιτσιρικάς αυτός από την Ινδιανάπολις των ΗΠΑ μπορεί να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε όποιον καθηγητή είχατε ποτέ στο σχολείο και σας έκανε τον καμπόσο. Πρόκειται για ένα παιδί-θαύμα. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ
Ο 12χρονος που αμφισβητεί τον Αϊνστάιν
ο Jacob είναι εν μέρει αυτιστικός και παρουσιάζει μια απίστευτη ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να επιλύει περίπλοκα μαθηματικά προβλήματα.

Δείτε όλες τις αλλαγές για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Σαρωτικές αλλαγές θα ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τις επόμενες μέρες για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Το νέο σύστημα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Δείτε όλες τις αλλαγές για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Στην Α’ Λυκείου θα διατηρηθεί ο βασικός κορµός των σηµερινών υποχρεωτικών µαθηµάτων:
Αρχαία, Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, Ιστορία, Μαθηµατικά, Φυσική, Χηµεία και Θρησκευτικά. Τα µαθήµατα επιλογής θα κατατάσσονται σε οµάδες, τις οποίες θα επιλέγουν οι µαθητές. Για παράδειγµα, µια οµάδα θα είναι οι Γλώσσες, µια άλλη τα Καλλιτεχνικά, µια άλλη τα Οικονοµικά κ.ο.κ. Επίσης, θα υπάρχουν ώρες για δραστηριότητες (π.χ. Αγωγή Υγείας, Περιβάλλον) ως µαθήµατα επιλογής.

Το παραμύθι της ανάπτυξης και άλλα πράσινα και μπλε άλογα!


Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να μην αυτοπαραμυθιαζόμαστε. Ανάπτυξη δεν πρόκειται να υπάρξει στη χώρα μας. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι.
Το παραμύθι της ανάπτυξης και άλλα πράσινα και μπλε άλογα!
Ανάπτυξη και έξοδος από την κρίση θα έρθει μόνο όταν καταρρεύσει το υπάρχον καθεστώς μαζί με το συγκεκριμένο ολιγαρχικό πολίτευμα που το συγκροτεί. Αυτό είναι η αιτία της κρίσης και επομένως η έξοδος από την κρίση προϋποθέτει την εξαφάνιση της αιτίας της. Όσο η αιτία είναι παρούσα, έξοδος δεν πρόκειται να υπάρξει.

Ο Πλούταρχος πάει Αστόρια




Κοντά στους ομογενείς μας στην Αστόρια θα βρεθεί τη φετινή Πρωτομαγιά ο άκρως επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος.

Bαρβαρότης made in USA




Οι σκηνές που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες και τα video που ακολουθούν είναι αποτρόπαιες και φρικιαστικές.

ανεκδοτο... Η ΚΕΑ !

Η ΚΕΑ


- Ποιό νησί έχει τα φθηνότερα έπιπλα;

«Δείξατε χαρακτήρα νικητή»


«Δείξατε χαρακτήρα νικητή»
Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το σημερινό φιλικό με την Πολωνία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30, MEGA/NovaΣΠΟΡ FM 94.6).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες