ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

3/5/11

ανεκδοτο... αιμοβόρος Daffy

Daffy Duck Από:   rocky

/www.filaki.gr
- Πώς λέγεται ο αιμοβόρος Daffy Duck;

«Ο Μπίν Λάντεν ζούσε εδώ και 5 ή 6 χρόνια στο κτίριο του Πακιστάν»




Όπως δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος του προέδρου Barack Obama σε θέματα αντιτρομοκρατίας,o Οσάμα Μπιν Λάντεν ζούσε τα πέντε με έξι τελευταία χρόνια στο περιτειχισμένο κτιριακό συγκρότημα στο Πακιστάν όπου σκοτώθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις.

Τι ζήτησαν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου από Ράπανο – τραπεζίτες και αυτοί αρνήθηκαν



Ο κ.Βασίλης Ράπανος κλήθηκε και συμμετείχε τελικώς στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα της οικονομίας.

Το Twitter υποκλίθηκε στο Θανάση Βέγγο


Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα η συγκίνηση για το θάνατο του Θανάση Βέγγου. Το όνομά του στα δημοφιλέστερα twetts σε παγκόσμιο επίπεδο (Pic + Vid)

Ο "καλός μας άνθρωπος" έφυγε από τη ζωή και οι Έλληνες απέδειξαν την αγάπη και την εκτίμησή τους σε έναν από τους μεγαλύτερους κωμικούς ηθοποιούς με έναν ακόμη τρόπο.

F.W.B: Πως να αποκτήσεις τη δική σου φίλη με προνόμια




Το να έχεις μια φίλη που σου παρέχει σεξουαλικά προνόμια είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει, αν θες να παραμείνεις εργένης, αλλά με μπόλικο σεξ. Ακολούθησε 10 βήματα και σύντομα θα έχεις κι εσύ τη δική σου F.W.B.
F.W.B: Πως να αποκτήσεις τη δική σου φίλη με προνόμια

 
Το να υπάρχει μια γυναίκα στη ζωή σου που το σεξ θα είναι απόλαυση μαζί της, νομίζω πως είναι αυτό που έψαχνες καιρό. Τι γίνεται όμως όταν θες μόνο το σεξ και όχι τα ρομάντζα; Η καλύτερη περίπτωση λοιπόν είναι να έχεις μια κοπέλα που μπορείς να την καλέσεις ανά πάσα στιγμή για σεξ(το ίδιο και εκείνη βέβαια). Αυτή λοιπόν είναι η δική σου φίλη με προνόμια. Πως θα την αποκτήσεις;

Κάνε εξάσκηση

Μην περιμένεις από τη μια στιγμή στην άλλη να εμφανιστεί μια γυναίκα που θα σου ζητήσει σεξ και καμία δέσμευση. Θέλει δουλειά από εσένα. Άρχισε να κάνεις παρέα με γυναίκες και να γνωρίζεις όσες περισσότερες μπορείς. Πρέπει να δημιουργήσεις ένα μεγάλο κύκλο από φίλες γιατί κάπου εκεί μέσα θα βρίσκεται και η δική σου friend with benefits.

Η γλώσσα του σώματος

Πρέπει να προσέχεις όλα όσα λέει μια γυναίκα και να δείχνεις με το σώμα σου θετική στάση. Κράτα κάτω τους ώμους σου, το πηγούνι σου ψιλά, την πλάτη σου ίσια και το σημαντικότερο... χαμογέλα! Μ' όλα αυτά να ξέρεις πως θα έχεις την αμέριστη προσοχή της. Και μόλις την έχεις, άρχισε σιγά-σιγά να την ακουμπάς κιόλας. Μια παιχνιδιάρικη διάθεση είναι ότι χρειάζεται για να κερδίσεις το δικό σου φιλαράκι.

Ο Βαξεβάνης και η "ρόμπα" της Αστυνομίας


Δριμύ κατηγορώ του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για την Ελληνική Αστυνομία που έχει αναλάβει ρόλο εισπράκτορα στα διόδια. "Κρατείστε τη στολή, όχι τη ρόμπα". Δείτε βίντεο από το περιστατικό στα διόδια (Vid)

Με τσεκουράτη γλώσσα κατακεραύνωσε τον αρχηγό της αστυνομίας ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που "εγκλωβίστηκε" στα διόδια του Ρίου, αρνούμενος να καταβάλλει το αντίτιμο διέλευσης στην Πατρών-Κορίνθου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες