ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

23/3/11

Βυθίσατε το Χόρα ή βυθίσατε την χώρα;

Γελάς Αντρίκο όπου είσαι εκεί πέρα πάνω με τα χάλια μας ; (μεταξύ μας Αντρίκο, εσύ ήσουν η αρχή του τέλους). Εσύ ήσουν , σε θυμάμαι, που στις προεκλογικές ομιλίες σου είπες τη μυθική φράση : ‘’Τσοβόλα δωσ ’ τα όλα’’ , και μετά ήρθε ο γιόκας σου σαν το δεύτερο θηρίο της αποκάλυψης κ ΄ είπε : ‘’Παπακωνσταντίνου πάρ ‘ τα όλα ’’. Αντρίκο εσύ δεν ήσουν  που δημιούργησες  τις τότε ‘’Κλαδικές’’ ; Εσύ δεν ήσουν που μαζί με τα πρωτοπαλίκαρα σου έφερες την  ‘’αλλαγή ‘’ ; Ποια αλλαγή έφερες ; Όλα τα δικά σου παιδιά βολεύτηκαν στο δημόσιο. Αγόραζες βιομηχανίες για να βάζεις τα παιδιά της  Αλλαγής σου. Έδινες  αβέρτα  παροχές στον δημόσιο τομέα  ενώ τον

Κρίσεις στην Αεροπορία :Επιστροφή στο παρελθόν


Μήπως είμαστε στην δεκαετία του ’90. Ή μήπως σ’ εκείνη του ’80; Σχόλιο προερχόμενο από φίλο, παλιό καλό συνάδελφο, απόστρατο της Π.Α την ώρα που παρατηρούσε στην εφημερίδα τις εφετινές κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και την σύνθεση της νέας Ηγεσίας. Μιας «νέας» ηγεσίας που αποτελούσαν γνωστά «ιστορικά» ονόματα περασμένων δεκαετιών με ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις σ’ ότι αφορά την διαφύλαξη της κομματικής νομιμοφροσύνης από θέσεις «σκληρά εργαζομένων» κυρίως Υπασπιστών, «Ασφαλιτών» και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων (δηλ. μεταθέσεων κ.λ.π.). Μιας νέας ηγεσίας αποτελούμενης από φανατικούς που συνέθεταν την νομενκλατούρα της τότε εποχής και ασκούσαν εξουσία στο όνομα της κομματικής καθαρότητας διώκοντας πολιτικά πάντα μη προσκείμενο (και όχι κατ’ ανάγκη πολιτικά αντίθετο). Παράλληλα, η συγκεκριμένη νομενκλατούρα, επεφύλασσε πάντα μερίδιο στην νομή της εξουσίας σε ημέτερους και φίλους με αντίστοιχη, σε πολλές περιπτώσεις, και οικονομική επιβράβευσή τους (θέσεις εξωτερικού, συμμετοχή σε επιτροπές προμήθειας / αξιολόγησης οπλικών συστημάτων κ.λ.π.) . Άλλωστε δεν τα έδιναν

Ανακάλεσαν άδειες των αστυνομικών από φόβο για …γιαουρτώματα!

Σε κόκκινο συναγερμό η Αστυνομία το τριήμερο της 25ης Μαρτίου καθώς φοβούνται επιθέσεις και γιαουρτώματα σε πολιτικούς που θα παραβρεθούν σε διάφορες εκδηλώσεις!

Τα κρούσματα που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα το «θερμό» επεισόδιο της Κερατέας με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ.

Το σύνδροµο του Ρόµελ ξαναχτυπά

O στρατηγός Ρόµελ  ανακάλυψε στο τέλος ότι η  έρηµος µπορεί να νικήσει  τις «αλεπούδες». Στο  ίδιο τερέν αναµετρώνται  σήµερα οι δυνάµεις του  Καντάφι µε τους αντάρτες  Η πληροφορία προέρχερται από τον γάλλο διερµηνέα του: ο Μουαµάρ Καντάφι είναι «λάτρης της στρατιωτικής ιστορίας» και ποτέ δεν είναι ευτυχέστερος από τις στιγµές που χάνεται στις σελίδες των ηµερολογίων του Ερβιν Ρόµελ, της Αλεπούς της Ερήµου, που επιχείρησε στη Λιβύη ως διοικητής τουναζιστικού Afrika Korps. Κατά σύµπτωση, η επιβολή της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων και η απροθυµία της ∆ύσης να εµπλακεί µε χερσαίες δυνάµεις φέρνουν καθεστωτικούς

Οι εξελίξεις στη βόρεια Αφρική και ο ρόλος της Ελλάδας στο «μικροσκόπιο» του ΕΛΙΑΜΕΠ

Στο χαρακτήρα των εξεγέρσεων που ταρακουνούν τη βόρεια Αφρική και τις επιπτώσεις σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, τις προοπτικές που δημιουργούν αλλά και την ανάγκη διαμόρφωσης συνεκτικής ελληνικής εξωτερικής πολιτικής απέναντι στην περιοχή επικεντρώθηκαν οι ομιλητές της συζήτησης που διοργανώθηκε την Τρίτη από το ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής).

Ομιλητές ήταν ο Αλέξανδρος Κούτσης, ομότιμος καθηγητής στο Πάντειο, ο Σωτήρης Ρούσσος, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ο Ευάγγελος

Γ.Παπανδρέου: "Τον έλεγχο μεταξύ Κρήτης και Λιβύης ζήτησε η Τουρκία"!

Για να συμμετάσχει η Τουρκία στις επιχειρήσεις κατά της Λιβύης έθεσε απαίτηση να αναλάβει τον έλεγχο της θαλάσσιας περιοχής μεταξύ Κρήτης και Λιβύης και φυσικά να ελέγξει και τη νότια ΑΟΖ της Ελλάδας, όπως αποκάλυψε μιλώντας πριν λίγο στην Βουλή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου!
Συγκεκριμένα απαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη ο οποίος επέμεινε ότι έπρεπε να απέχουμε από οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή, ο πρωθυπουργός διάβασε μέσα στην Ολομέλεια το εξής κείμενο: «Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι πρόθυμη να αναλάβει την διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Λιβύη, να διαχειριστεί το αεροδρόμιο της Βεγγάζης και να αναπτύξει ναυτικές δυνάμεις, ακούστε, για τον έλεγχο της θαλάσσιας περιοχής μεταξύ Βεγγάζης και Κρήτης»!

Image
Φυσικά η κίνηση της Τουρκίας, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί. Με ανοικτό το θέμα της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης και βέβαια μεταξύ

Kαντάφι: Στο τέλος θα είμαστε νικητές

Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να μάχεται τονίζοντας ότι θα βγει νικητής από τον πόλεμο κατά των ανταρτών και των διεθνών δυνάμεων.
«Στο τέλος θα είμαστε νικητές», είπε χαρακτηριστικά ο συνταγματάρχης Καντάφι, σε σύντομες δηλώσεις του που μεταδόθηκαν ζωντανά από τη λιβυκή τηλεόραση.
Την ίδια ώρα η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, ανέφερε ότι ο Μουαμάρ Καντάφι και οι σύμμαχοί του είναι πολύ πιθανό να εξετάζουν προορισμούς για να καταφύγουν εγκαταλείποντας τη χώρα, αν και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ότι έχει αποφασίσει να

Τα δύο τρίτα των Γάλλων εγκρίνουν την επέμβαση στη Λιβύη, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Τα δύο τρίτα των Γάλλων (ποσοστό 66%) τάσσονται υπέρ της επέμβασης της διεθνούς συμμαχίας στη Λιβύη, ενώ το 34% δεν την εγκρίνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ifop που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα France-Soir.
Προηγούμενη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Μαρτίου, τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την στρατιωτική επέμβαση, έδειχνε το αντίθετο, δηλαδή το 36% ήταν υπέρ και το 63% κατά, ενώ το 1% των ερωτηθέντων δεν είχε άποψη.
Στη Βρετανία, από δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την

Οι WikiLeaks για την Κύπρο: «Ο Χριστόφιας δεν εμπιστεύεται τον ΥΠΕΞ του»

  • Άνθρωπος με κομμουνιστική νοοτροπία ο Χριστόφιας
  • Δεν εμπιστεύεται μέλη της δικής του συμμαχίας
  • Υπάρχουν ομάδες στην Ελλάδα και την Κύπρο οι οποίες είναι αντίθετες στη λύση
  • Οι εσωτερικές διεργασίες στην Κύπρο δυσκολεύουν την προσπάθεια της Ελλάδας να εργαστεί μέσα από τα σωστά κανάλια
Νέα συνομιλία των περιβόητων απόρρητων αμερικανικών τηλεγραφημάτων αποκάλυψε η Wikileaks. Όπως γράφει η εφημερίδα «Καθημερινή», μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες συνομιλίες που περιέχονται στα απόρρητα αμερικανικά τηλεγραφήματα που αποκάλυψαν τα Wikileaks είναι αυτή της συμβούλου του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, κ. Πωλίνας Λάμψα, με δύο πολιτικούς συμβούλους της αμερικανικής

Ερωτικός πρωινός καφές


Μπροστά στα έκπληκτα μάτια της δημοσιογράφου και του κοινού δύο ερωτευμένα αλπακάς αγνόησαν τις τηλεοπτικές κάμερες και επιδόθηκαν σε ένα ερωτικό παιχνίδι. Το αρσενικό ζωάκι φαίνεται ξύπνησε με ορέξεις και δε σταμάτησε λεπτό να κυνηγάει το ταίρι του καλώντας το σε ερωτική συνεύρεση. Δείτε το βίντεο

Ο έρωτας είναι όμορφο πράγμα… και αν είσαι αλπακάς τότε δεν νιώθεις ντροπή και τον απολαμβάνεις ενώ σε βλέπουν ζωντανά στην τηλεόραση εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.

Θεϊκό στριπτίζ


Ένα μοναδικό τρόπο για να εξυμνήσουν τον Θεό για το σώμα που τους έδωσε έχουν βρει οι γυναίκες στο Τέξας καθώς επιδίδονται σε στριπτίζ αντικαθιστώντας τη μουσική από τις εννιάμισι βδομάδες με... εκκλησιαστική ροκ μουσική (Vid)

Αυτό το μάθημα στριπτίζ είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Οι γυναίκες στο Τέξας προσέρχονται μια φορά το μήνα σε σχολή χορού η οποία τους μαθαίνει πως να λικνίζουν αισθησιακά το κορμί τους υπό τον ήχο... εκκλησιαστικής ροκ μουσικής.

Γήινες εικόνες στον Τιτάνα/news247.gr

Καθώς η άνοιξη συνεχίζεται στον Κρόνο, βροχές μεθανίου παρατηρήθηκαν από το διαστημόπλοιο "Κασίνι" στον μεγαλύτερο δορυφόρο του, τον Τιτάνα. Τροπικές βροχές που θυμίζουν τη Γη
Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες έχουν απτά στοιχεία για βροχές μεθανίου, στο παράξενο φεγγάρι του Κρόνου σε τόσο χαμηλό γεωγραφικό πλάτος.

Τα πειστήρια των οργίων


Φωτογραφίες από τα "αθώα" πάρτι του Μπερλουσκόνι δημοσίευσε η L'Unita. Απεικονίζονται μεταξύ άλλων κορίτσια να φιλιούνται, αλλά και στριπτιζέζ. Σε δύσκολη θέση ο Ιταλός πρωθυπουργός (Pics)

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Ιταλία, φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και προέρχονται από τα περίφημα πάρτι του πρωθυπουργού της χώρας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πάρτι με αμυντικά κονδύλια




Την ώρα που οι κρίσεις των Αντιστρατήγων και των Υποστρατήγων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων έχουν ήδη ολοκληρωθεί, η zougla.gr, φέρνει στο φώς της δημοσιότητας μια καταγγελία που αφορά τον χειρισμό αμυντικών κονδυλίων από ανώτατους αξιωματικούς.

τέταρτη νύχτα βομβαρδισμών-Εμφάνιση Καντάφι στην λιβυκή τηλεόραση


Πρώτη εμφάνιση Καντάφι μετά τους βομβαρδισμούς-Νέα κατάπαυση πυρός ανακοίνωσε η Λιβύη-Βομβαρδίζουν στόχους για τέταρτη νύχτα-"Η Ελλάδα παρέχει επικουρική υποστήριξη", λέει ο Παπανδρέου
Τέταρτη νύχτα βομβαρδισμών-Εμφάνιση Καντάφι στην λιβυκή τηλεόραση
>>>LIVE από το BBC
>>>LIVE από το Al Jazeera
Τελευταίες εξελίξεις
(00:22) Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι υποσχέθηκε απόψε, μιλώντας σε υποστηρικτές του στην Τρίπολη, ότι θα συνεχίσει να μάχεται, τονίζοντας ότι θα βγει νικητής από τον πόλεμο κατά των ανταρτών και των διεθνών δυνάμεων.

Η ανικανότητα της κυβέρνησης και τα κορόιδα!



Αν περάσει και αυτό που ο υπουργός οικονομίας προανήγγειλε, νέα έκτακτη εισφορά δηλαδή επειδή παρουσιάστηκε μείωση των εσόδων, θα είναι η έκτη, μέσα σε 18 μήνες.
Η ανικανότητα της κυβέρνησης και τα κορόιδα!
Προφανώς, η ανικανότητά της να πατάξει την φοροδιαφυγή και να σουλουπώσει τα δημοσιονομικά της, την αναγκάζει να ακολουθήσει την πεπατημένη. Να απαιτήσει δηλαδή από τα κορόιδα να ξαναπληρώσουν.

Το Final-4 χωράει και τους δυο…


Το Final-4 χωράει και τους δυο…
… και το έδειξαν με το «καλημέρα». Ο Ολυμπιακός διέσυρε 89-41 την Σιένα στο ΣΕΦ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της σειράς.

ανεκδοτο... ο βασιλιάς των ζώων !

- Ποιος είναι ο βασιλιάς των ζώων;

10 ιδέες για ραντεβού με κατάληξη στο κρεβάτι




Καζίνο, δοκιμές κρασιών και κοντινές αποδράσεις είναι ότι χρειάζεσαι για ένα πετυχημένο ραντεβού με τελικό προορισμό το κρεβάτι.


10 ιδέες για ραντεβού με κατάληξη στο κρεβάτι
 
Είμαι σίγουρη πως για σένα ένα πετυχημένο ραντεβού είναι αυτό που καταλήγει στο κρεβάτι. Σίγουρα παίζει ρόλο το τι θα πεις, πως θα φερθείς, αλλά το σημαντικότερο είναι η διάθεση που δημιουργεί το ίδιο ραντεβού. Σου έχω λοιπόν 10 προτάσεις για να έχεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλήξετε στο κρεβάτι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες