ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

10/10/10

Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ «ΓΚΡΙΖΑ» ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ;

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ!
 


Μεγάλα ερωτηματικά προκάλεσε η δήλωση του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γρηγ. Δελαβεκούρα με την οποία υπογράμμισε ότι «Υπάρχει σαφής πολιτική εντολή να εντατικοποιηθούν οι επαφές ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα» σε σχέση με ελληνοτουρκικά προβλήματα και ειδικότερα στο θέμα της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας.

Την ίδια ώρα ο επικεφαλής σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Τ. Ερντογάν όλως συμπληρωματικών δήλωνε αιφνιδιαστικά ότι υπάρχουν «θετικά μηνύματα» από τις διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας!

Ως γνωστό οι μέχρι σήμερα γύροι των διερευνητικών επαφών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία είναι, σχεδόν, αναρίθμητοι αλλά αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό τι συζητείται σε αυτούς τους γύρους και που τυχόν, έχουν υπάρξει συμπτώσεις και αποκλίσεις.

Η αιφνίδια αυτή εξέλιξη για εντατικοποίηση των διερευνητικών αυτών επαφών, που ξεκίνησαν ξανά αυτές τις μέρες στην

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΝΕΒΑΛΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Στις 23 Νοέμβρη ορίστηκε τελικώς από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), η ημερομηνία συζήτησης της αίτησης ακύρωσης των περικοπών μισθών, συντάξεων, δώρων εορτών, επιδομάτων αδείας αλλά και γενικά του ίδιου του Μνημονίου, για λόγους αντισυνταγματικότητας. Τις σχετικές αιτήσεις έχουν καταθέσει, προ τριμήνου, σειρά συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων (ΑΔΕΔΥ, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ΤΕΕ, ΕΣΗΕΑ, ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, ΕΣΗΕΑ, σωματεία συνταξιούχων κλπ) αλλά και μεμονωμένοι πολίτες.

   Η αρχική συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, αυτό όμως δεν κατέστη εφικτό κατόπιν κυβερνητικής μεθόδευσης! Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και άλλα Υπουργεία, δεν απέστειλαν, ως όφειλαν, τις θέσεις του Δημοσίου αλλά και άλλα συναφή έγγραφα στο ΣτΕ. Όπως είναι εύλογο, το ΣτΕ δεν είναι

Ο Χίτλερ είχε εβραϊκές και αφρικανικές ρίζες, υποστηρίζει η "Τέλεγκραφ"

Ο Αδόλφος Χίτλερ πιθανώς είχε εβραϊκές και αφρικανικές ρίζες, έδειξαν εξετάσεις στο DNA συγγενών του δικτάτορα της Γερμανίας, ο οποίος προκάλεσε τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Τέλεγκραφ, δείγματα σάλιου που ελήφθησαν από 39 συγγενείς του ηγέτη των Ναζί, έδειξαν πως ο τελευταίος ίσως είχε βιολογικούς δεσμούς με τις φυλές που ήθελε να εξολοθρεύσει.

Ο δημοσιογράφος Ζαν – Πολ Μάλντερς και ο ιστορικός Μαρκ Βερμέερεν από το

"Σπάει" η μονιμότητα στο Δημόσιο

Του ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΙΚΟΥ«Παράθυρο» για να σπάσουν οι δεσμοί της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων με τις οργανικές τους θέσεις ανοίγει η ασφάλισή τους στο ΙΚΑ από την 1η Ιανουαρίου του 2011 που ως γνωστόν θα ισχύσει (αρχικά) για τις νέες προσλήψεις.
Η ασφαλιστική αλλαγή θα συνδυαστεί με το νέο μισθολόγιο το οποίο, όπως προκύπτει από τις απόψεις που παρουσίασε η κυβέρνηση στην ΑΔΕΔΥ, θα εξαιρεί τους νεοπροσλαμβανόμενους υπαλλήλους.
Οι δυο ταυτόχρονες αλλαγές σηματοδοτούν μια εκ των πραγμάτων μετατροπή (ήπια ή σταδιακή) στο εργασιακό καθεστώς που θα διέπει τους νέους υπαλλήλους με το Δημόσιο από την 1η Ιανουαρίου, σε συνδυασμό μάλιστα με την ανάγκη περαιτέρω περικοπών στις αποδοχές όλων των

Ο Τρομπούκης εμπλέκει Ντόρα και Κώστα Μπακογιάννη

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας  για τη δράση του «συνδικάτου του εγκλήματος», καθώς τα στοιχεία της δικογραφίας δείχνουν πως το γραφείο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη μεσολαβούσε μεταξύ εφορίας και επιχειρηματιών, ενώ έδειξε και ιδιαίτερο ζήλο στην εξυπηρέτηση του επιφανούς μέλους της σπείρας κ. Γιώργου Τρομπούκη!

Δεκάδες συνομιλίες που περιέχονται στη δικογραφία φανερώνουν πως ο υπεργολάβος άλλων μεγάλων εταιριών και πρωταγωνιστής της διαβόητης σπείρας, έτυχε βοηθείας στελεχών της κυρίας Μπακογιάννη για να έχει ευμενή αντιμετώπιση από το ΣΔΟΕ, όταν η υπηρεσία διενέργησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στην εταιρία του.

Η απίστευτη αυτή ιστορία εξελίσσεται στις 10 Απριλίου του 2009, την περίοδο της

ΠΕΡΙ ''ΚΟΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ'' ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ...

του Σάββα Ιακωβίδη
Η ιστορική διαστρέβλωση απαιτεί τέχνη και πειστικότητα. Το ΑΚΕΛ διαθέτει την τέχνη, αλλά δεν πείθει πια κανέναν. Εδώ και χρόνια κανοναρχεί την προκλητική αστειότητα ότι, τάχα, Έλληνες και Τούρκοι αγωνίστηκαν στο ίδιο χαράκωμα για την ανεξαρτησία και την ελευθερία της Κύπρου. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ιδιαίτερα όταν μιλά από διεθνή βήματα, για να εντυπωσιάσει προφανώς τους αχάμπαρους ξένους, πρώτα αναφέρεται σε προσωπικές εμπειρίες του από συμβίωση με Τ/κ. Ύστερα επικαλείται τον πατέρα του και στη συνέχεια μηρυκάζει το παραμύθι των δήθεν «κοινών αγώνων» Ε/κύπριων και Τ/κύπριων για την ανεξαρτησία της Κύπρου. Πρόκειται για μνημειώδες και αχώνευτο ψεύδος.

Από τη δεκαετία του ’40 οι Τ/κ, καθ’ υποκίνησιν της Τουρκίας, είχαν αρχίσει να οργανώνονται για να υλοποιήσουν τους τουρκικούς στόχους κατά της Κύπρου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΕΟΚΑ, οι Τ/κ αδελφοί του ΑΚΕΛ συνεργάστηκαν στενά με τους Βρετανούς δυνάστες κατά των Ελλήνων. Ο συνεπής αναγνώστης της στήλης Ανδρέας Τ. Λουκά, από το

“Κλείδωσε” το νέο Μνημόνιο για δέκα (τουλάχιστον) χρόνια

 
Οι νεότερες πληροφορίες μας λένε λοιπόν ότι κλείδωσε το νέο Μνημόσυνο για την Ελλάδα και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τις εκλογές. Η κυβέρνηση θα περιμένει να περάσουν οι κρίσιμες γι’ αυτήν εκλογικές αναμετρήσεις ώστε να μη φάει χοντρό «μαύρισμα» και θα ανακοινώσει συμφωνία για την επέκταση της πληρωμής του δανείου από την Τρόϊκα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη συζητηθεί οι όροι για την μακροχρόνια εξόφληση του δανεισμού η οποία ουσιαστικά σημαίνει επιτήρηση για τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Υπό το βάρος της αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής και με τη δικαιολογία ότι το
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες