ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

14/7/10

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ  ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ. Ο <<ΕΠΙΣΗΜΟΣ>> ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ (ΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ(!!!!!!!) ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ   ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ  (ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ) ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ  ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΤΟΛΜΗ(!!!!!) ΚΙΝΗΣΗ (ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ). ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ....

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.....

Αποτέλεσμα των πολιτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η δρομολογούμενη πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ

 ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ????????


Περιοδεία στην Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη πραγματοποίησε την Τρίτη το πρωί κλιμάκιο της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος Νίκο Μωραΐτη. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο βουλευτής του ΚΚΕ συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της επιχείρησης τονίζοντας ότι η δρομολογούμενη ιδιωτικοποίησή της δεν ήταν αιφνίδια, αλλά αποτέλεσμα της πολιτικής των ελληνικών κυβερνήσεων.
«Η κατάσταση- συνέχισε ο βουλευτής του ΚΚΕ- επιταχύνεται από το μνημόνιο μέσα από το οποίο η Αγροτική Τράπεζα επιδιώκει να αποσπάσει ζεστό χρήμα από το λεγόμενο μηχανισμό στήριξης με όρο την απαλλαγή της από θυγατρικές εταιρίες μη χρηματοπιστωτικού χαρακτήρα όπως είναι η ΔΩΔΩΝΗ.»


Ταυτόχρονα κατήγγειλε τον υποκριτικό και

Πάνω απ’ όλα ο «Σοσιαλισμός»!

Για να ψηφίσουν οι Αλβανοί στις δημοτικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ κάλεσε σε βοήθεια τον Edi Rama!

Αντιπροσωπεία του Σοσιαλιστικού κόμματος της Αλβανίας, με επικεφαλής τον πρόεδρό του Έντι Ράμα, συναντήθηκε χθες στην Αθήνα, με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτη Ξυνίδη.
Σε δηλώσεις που έκαναν μετά τη συνάντηση, αναφέρθηκαν στις στενές σχέσεις των δύο κομμάτων, ενώ από πλευράς του Έντι Ράμα, τονίστηκε ξεκάθαρα ότι σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενθαρρύνει τους Αλβανούς μετανάστες να εγγραφούν στους καταλόγους και να συμμετάσχουν στην προσεχή εκλογική διαδικασία! Από τις επίσημες δηλώσεις απουσιάζουν εντελώς οι αναφορές σε θέματα που αφορούν την Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας, αλλά και το ζήτημα που έχει προκύψει με την Ελληνοαλβανική συμφωνία για την

Διάβημα προς Τουρκία για το Πίρι Ρέις

Οριακά εκτός του FIR Αθηνών, στο ανατολικό όριο με το FIR Λευκωσίας κινείται το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Πίρι Ρέις. Οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν ότι το σκάφος θα πραγματοποιήσει γεωφυσικές έρευνες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κύπρου και του Καστελορίζου που περιλαμβάνει και τμήματα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Το βράδυ της Τρίτης, η ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα προχώρησε σε διάβημα προς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ζητώντας την αποχή από κάθε ερευνητική δραστηριότητα που θίγει ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Θα ακολουθήσει και επίδοση ρηματικής διακοίνωσης.

«Προστατεύουμε χωρίς καμία έκπτωση τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» δήλωσε σε συνέντευξη

"Κλείδωσαν" σε πετρελαϊκές εταιρείες των ΗΠΑ οι άδειες έρευνας και εξόρυξης πετρελαίου στην Ελλάδα!

Ομάδα ξένων, κυρίως αμερικανικών, εταιρειών με εγχώριους συνεργάτες (όμιλοι Λάτση, Βαρδινογιάννη) έχουν έλθει ήδη σε επαφή με ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες και είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε σύναψη συμβάσεων για έρευνα και συνεκμετάλλευση των πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων που θα βρεθούν στον ελλαδικό χώρο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, με τον νέο φορέα έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων που θα δημιουργηθεί.
Αυτές οι επαφές είναι και η αιτία της στροφής 180 μοιρών της κυβέρνησης στο θέμα των πετρελαίων και από την απόλυτη άρνηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε συνέντευξή του στις αρχές Δεκεμβρίου σε ότι αφορά την ύπαρξη αξιοποιήσιμων κοιτασμάτων πετρελαίου και τις ειρωνείες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στην Βουλή σε όσους υποστήριζαν (μεταξύ των οποίων και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ σε αποκαλυπτική έρευνα-ανάλυση στο τεύχος Μαίου) την ανάγκη διερεύνησης πετρελαιοφόρων πεδίων στον ελλαδικό χώρο, περάσαμε στην ίδρυση φορέα.
Ο οποίος μάλιστα βάσει των όσων υποστήριξε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος αρμόδιος για

Αποζημίωση 160.000 ευρώ στον Έλληνα του σουηδικού γιαουρτιού

Αποζημίωση άνω των 160.000 ευρώ θα λάβει ο 77χρονος Μηνάς Καρατζόγλης,από μικρή γαλακτοκομική εταιρεία στη Σουηδία, η οποία χρησιμοποίησε φωτογραφία του, χωρίς την άδειά του, σε «γιαούρτια τουρκικής συνταγής».
«Καταλήξαμε σε συμφωνία, η οποία υπεγράφη απ’ όλες τις πλευρές. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη φωτογραφία του σε όλα μας τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του τουρκικού γιαουρτιού", δήλωσε ο Τόμας Αξελσον, διευθυντής πωλήσεων της

Τούρκος και με τη βούλα της UΝΕSCΟ ο Καραγκιόζης

Πολιτογραφήθηκε ως Τούρκος, και μάλιστα με βούλα της UΝΕSCΟ, ο Καραγκιόζης και μαζί μ΄αυτόν και ο Χατζηαβάτης. Μια υποεπιτροπή της UΝΕSCΟ, που απαρτιζόταν από εκπροσώπους έξι χωρών, της Τουρκίας, της Εσθονίας, του Μεξικού, της Βόρειας Κορέας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κένυας και συνεδρίασε πριν από έναν χρόνο στο Αμπου Ντάμπι, αποδέχθηκε την εισήγηση που συνέταξε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας και η οποία αποδεικνύει ότι τόσο ο Καραγκιόζης όσο και ο Χατζηαβάτης είναι Τούρκοι. Η απόφαση επικυρώθηκε και από την αρμόδια επιτροπή της UΝΕSCΟ, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση της Ελλάδος, παρά μόνο μία επιφύλαξη που διατύπωσε η διευθύντρια του Νεότερου Πολιτισμού του υπουργείου Πολιτισμού κυρία Τέτη Χατζηνικολάου, ότι ο Καραγκιόζης αποτελεί άυλη φιγούρα της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Η εξέλιξη αυτή προβληματίζει δύο υπουργεία, το Εξωτερικών και του Πολιτισμού. Ηδη ο κ. Π. Γερουλάνος ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες λεπτομερή ενημέρωση, ενώ ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες