ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/4/11

95 «καυτές» τσιρλίντερ (Part I)



95 «καυτές» τσιρλίντερ (Part I)
Ο διαγωνισμός των τσιρλίντερ της Ευρωλίγκα τελείωσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχάσαμε τα κορίτσια.

Δεν σβήνει το τσιγάρο με τίποτα ο Έλληνας

Μεταξεταστέα  η Ελλάδα στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Οριακά στη… βάση οι Έλληνες για τις προσπάθειές τους να διακόψουν το κάπνισμα. Απορριπτέα η Δημοτική Αστυνομία για τους προσχηματικούς ελέγχους που διενεργεί στους χώρους καθολικής και πλήρους απαγόρευσης του καπνίσματος.

Αυτό είναι το τρίπτυχο των συμπερασμάτων που προκύπτουν από τα τελευταία δεδομένα των επιστημόνων και του υπουργείου Υγείας για το κάπνισμα στη χώρα μας.

Ειδικότερα, και όπως προκύπτει από την ευρωπαϊκή έκθεση

Έτσι λεηλατούν την Ελλάδα - Τα έγγραφα των "214"

ImageΘέμα ακυρότητας της νέας τροποποίησης-σύμβασης προμήθειας των δύο νέων υποβρυχίων Type 214 και του νόμου 3885, που κυρώθηκε στην Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2010, αλλά και θέματα πολιτικής ηθικής τίθενται πλέον μετά την καταιγίδα αποκαλύψεων, όπως αυτά που δημοσιεύει τώρα και θα συνεχίσει να δημοσιεύει εντός της ημέρας το defencenet.gr, όπου αποδεικνύεται περίτρανα ότι αυτό που έλεγε η νυν κυβέρνηση και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διά του υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου περί "μη εμπλοκής της HDW στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, αλλά μόνο του «βραχίονα» που κανόνιζε τις «χρήσιμες πληρωμές», της Ferrostaal", είναι ψευδές ή αν δεχθούμε ότι δεν γνώριζαν την έκταση του θέματος (...) τότε δεν είναι πραγματικότητα και δημιουργεί βάσιμες υπόνοιες για διαρκές σκάνδαλο 1998-2010. To defencenet.gr από την αρχή, με την δημοσίευση εγγράφων, όπως η

Οι Βρυξέλλες απειλούν την Αθήνα με τη δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ

Ακόμη και την μερική αναστολή της καταβολής των δόσεων θα εξετάσει η τρόικα στην περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση φανεί ανακόλουθη στις δεσμεύσεις που έχει αναβάλλει παντοιοτρόπως απέναντι της, στο πλαίσιο του δανείου των 110 δισ ευρώ.
Αυτό αφήνεται να διαρρεύσει τεχνηέντως από τις Βρυξέλλες τις τελευταίες μέρες, κυρίως ως μέσο πίεσης προς την Αθήνα, αλλά κι ως ένα σαφές δείγμα των προθέσεων των πιστωτών μας ότι δεν είναι διατεθειμένοι να μας περιμένουν εσαεί, χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, αυτό

Τουρκία: Επίσημη πρόταση για την παραγωγή του μοντέλου Amarok στην Wolkswagen

VW Amarok by OettingerΕπίσκεψη στην Κάτω Σαξονία πραγματοποιεί ο Τούρκος υπουργός Προεδρίας, Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν, ο οποίος συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Βιομηχανικής Έκθεσης, η οποία πραγματοποιείται στο Ανόβερο.

Στο οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο της επίσκεψης του, βρίσκεται πρόταση προς τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Wolkwagen, για την παραγωγή του μοντέλου Amarok, στην Τουρκία. Η Κάτω Σαξονία ελέγχει το 20% του μετοχικού πακέτου της

Στρος-Καν: Έλλειψη εργαλείων συλλογικής διακυβέρνησης στην ευρωζώνη

Στην έλλειψη εργαλείων συλλογικής διακυβέρνησης αλλά και στην πολιτική ηγεσία της απέδωσε ο Ντομινίκ Στρος-Καν μεγάλο μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ευρωζώνη.
«Ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος είναι ακριβώς ότι η Ευρωζώνη δεν έχει εργαλεία οικονομικής διακυβέρνησης. Από την άλλη πλευρά, αυτό δεν είναι απλά ένα πρόβλημα της πολιτικής που εφαρμόζεται, αλλά της ηγεσίας της Ευρώπης», είπε ο επικεφαλής του

ΝΔ: Υπουργός - φάντασμα με 175 εκατ. ευρώ

Επίθεση στο ΣΔΟΕ και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ, δια στόματος του εκπροσώπου της Γ. Μιχελάκη, σχετικα με τις φήμες που θέλουν πρώην υπουργό του κόμματος να έχει σε τραπεζικό του λογαριασμό περισσότερα από 175 εκ. ευρώ.
«Κυκλοφορούν φήμες τις οποίες οι κυβέρνηση αφήνει να αιωρούνται, για να πηγαίνει η μπάλα αλλού και να μην κουβεντιάζουμε τα πραγματικά θέματα», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης ο οποίος έκανε λόγο για υπουργό- φάντασμα.
Αναφερόμενος στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη, ο

«Αλμα» του επιτοκίου στη δημοπρασία πορτογαλικών ομολόγων

Το ποσό των 1,005 δισ. ευρώ άντλησε η Πορτογαλία από τη σημερινή δημοπρασία 6μηνων και 12μηνων εντόκων γραμματίων, με το επιτόκιο όμως να αυξάνεται σημαντικά σε σχέση με τις δημοπρασίες του προηγούμενου μήνα.
Πιο αναλυτικά, στη δημοπρασία των 12μηνων εντόκων γραμματίων η

ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ( THE SPOONKILLER ) ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!




          

Η Kardashian είναι περήφανη για τα κιλά της


H Kim Kardashian ομολογεί ότι έχει κυτταρίτιδα αλλά και ότι λατρεύει τις καμπύλες της. «Ναι, έχω κυτταρίτιδα! Ε και; Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι τέλεια. Είναι τρελό να πιστεύει κάποιος ότι μόνο και μόνο επειδή είσαι στα φώτα της δημοσιότητας είσαι τέλειος! Κάποιες
Η Kardashian είναι περήφανη για τα κιλά της
στιγμές “γουρουνιάζω” και αισθάνομαι τέλεια. Αν προσπαθούσα να μείνω σε μια δίαιτα για μια ολόκληρη ζωή θα αισθανόμουν απαίσια. Λατρεύω το φαγητό. Αν δεν μπορείς να διασκεδάσεις τη ζωή σου, τότε ποιο είναι το νόημα; Δεν πρέπει να βασανίζεις τον εαυτό σου. Αγαπώ το παγωτό και το παγωμένο γιαούρτι».

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων



Αμέσως μετά το Πάσχα τα κεφάλια μέσα θα βάλουν οι μαθητές του Λυκείου μιας και οι πανελλαδικές τους περιμένουν στη γωνία. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 12 Μαΐου, 17 ημέρες μόλις μετά το Πάσχα, καναμένεται να ξεινήσουν  οι πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν και μικρότερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μειωθούν οι αποζημιώσεις
Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων
προς τους εξεταστές εκπαιδευτικούς.
Ειδικότερα για τη μείωση του εξεταστικού χρόνου, στόχος είναι να μη διαρκέσει δύο μήνες, αλλά οι βαθμολογίες να ανακοινωθούν την ίδια περίοδο που ανακοινώνονται πάντα, δηλαδή τέλη Ιουνίου και οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Ο εφιάλτης της ραδιενέργειας στην τροφική αλυσίδα


Αυτό που τις τελευταίες μέρες παρουσιαζόταν ως η «έσχατη λύση» δυστυχώς, όπως τα παρουσιάζουν οι υπεύθυνοι της Tepco, φαίνεται πως αποτελεί τη μόνη λύση, στην επιχείρηση περιορισμού των επιπτώσεων της διαρροής ραδιενέργειας στο περιβάλλον.
Ο εφιάλτης της ραδιενέργειας στην τροφική αλυσίδα
Η ιαπωνική εταιρία ηλεκτρικής ενεργείας, η οποία διαχειρίζεται τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, αδειάζει από χτες στον ωκεανό 11.500 τόνους ραδιενεργού νερού, το οποίο είχε συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις του σταθμού.

Σε επίπεδο ρεκόρ η τρύπα του όζοντος



Η τρύπα του όζοντος έφθασε σε επίπεδα ρεκόρ τους χειμερινούς μήνες πάνω από την Αρκτική, λόγω κυρίως της συνεχιζόμενης παρουσίας βλαπτικών για το όζον στοιχείων στην ατμόσφαιρα και ενός πολύ κρύου χειμώνα στη στρατόσφαιρα", ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετεωρολογίας (WMO)
"Οι παρατηρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το έδαφος και μέσω ειδικού αερόστατου πάνω από την Αρκτική όπως επίσης και μέσω δορυφόρου αποκαλύπτουν ότι η μείωση του στρώματος του όζοντος επιτάθηκε, κατά 40% σε αυτή την περιοχή μεταξύ των αρχών του χειμώνα και του τέλους Μαρτίου", διευκρίνισε ο οργανισμός του ΟΗΕ που εδρεύει στην Γενεύη.
"Το προηγούμενο ρεκόρ όσον αφορά την καταστροφή του όζοντος ήταν μια απώλεια περίπου 30% καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα", εξήγησε.

Υπερπήδηση εμποδίων βαρέων βαρών


Ένα ασυνήθιστο χόμπι έχει μια 15χρονη Γερμανίδα η οποία κάνει ιππασία όχι με άλογο αλλά με μια αγελάδα την οποία μάλιστα έχει εκπαιδεύσει να πηδά εμπόδια (Vid)

Είναι αλήθεια ότι σε κάθε άθλημα που χρησιμοποιείται ένα άλογο  είναι κατά κανόνα ένα  "αριστοκρατικό" άθλημα. Η εικόνα να βλέπεις έναν ίππο να υπερπηδά τα εμπόδια είναι κάτι σύνηθες. Για φανταστείτε όμως μια αγελάδα να κάνει το ίδιο πράγμα!
Και όμως γίνεται και αυτό. Μια 15χρονη στο Λουφεν της Γερμανίας έχει βαλθεί να τρελάνει τους γονείς της καθώς έχει στήσει εμπόδια σε χωράφι της οικογένειας και προπονεί την αγελάδα της να περνά τα εμπόδια.

Η κρίση εξαφάνισε τις καταθέσεις




Περίπου 40.000.000.000 ευρώ έχασαν οι ελληνικές τράπεζες τη χρονιά που μας πέρασε. Μεγάλη εκροή κεφαλαίων στο εξωτερικό. Πώς η πίεση λόγω της οικονομικής κρίσης οδήγησε τα νοικοκυριά στην απόσυρση των καταθέσεων

Μεγάλη μείωση σημείωσαν οι καταθέσεις του ιδιωτικού μη χρηματοπιστωτικού τομέα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα το 2010.
Σύμφωνα με μελέτη της Διεύθυνσης Στρατηγικής και Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας, σε ένα χρόνο έκαναν φτερά 40 δισεκατομμύρια ευρώ (μείωση 14%).

Handelsblatt: «Η Αθήνα δεν έχει το θάρρος να κάνει το αποφασιστικό βήμα»



«Η Αθήνα δεν έχει το θάρρος να κάνει το αποφασιστικό βήμα», είναι ο τίτλος ανάλυσης του Γκερντ Χέλερ στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt για τη διέξοδο από την κρίση:

«Πέρσι η Ελλάδα δαπάνησε πάνω από 6% του ΑΕΠ για τοκοχρεολύσια. Εάν η ΕΚΤ αυξήσει το βασικό επιτόκιο, τότε η εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους θα γίνει ακριβότερη. Τα τοκοχρεολύσια στραγγαλίζουν το κράτος, τις τράπεζες και την οικονομία. Το πρόβλημα της ρευστότητας επιδεινώνει την ύφεση και ακυρώνει τη μείωση του δημόσιου χρέους.

Έστησαν παραλία στην Ομόνοια


Άφωνοι μένουν όσοι περνούν από την πλατεία Ομονοίας με το καλοκαιρινό σκηνικό που έχει στηθεί στο κέντρο της Αθήνας. Ξαπλώστρες, ομπρέλες και αστείρευτη καλοκαιρινή διάθεση για όσους συμμετείχαν στο concept "Κάν' το στην Αθήνα". Δείτε φωτογραφίες (pics)

Πάμε όλοι μαζί, σε μια παραλία... και μπορούμε μόνο για σήμερα να επιλέξουμε αυτή που έχει στηθεί στην πλατεία Ομονοίας και θα παραμείνει μέχρι τις οκτώ το βράδυ.

Χτυποκάρδια στα χακί


Σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλονίζει στρατιωτική ακαδημία της Αυστραλίας. Νεαρός φοιτητής μοίρασε βίντεο με τις ερωτικές περιπέτειές του με συμφοιτήτριά του. Για κακή του τύχη έφτασε και στην ίδια. Οργισμένος ο υπουργός Άμυνας της χώρας (Vid)


Σε ακαδημία των οργίων μετέτρεψε ένα ζευγάρι στρατιωτική σχολή στην Αυστραλία.
Ένας νεαρός φοιτητής όχι μόνο επιδόθηκε σε σεξουαλική πράξη με 18χρονη συμφοιτήτριά του αλλά και κατέγραψε την καυτή τους  ερωτική συνεύρεση σε βίντεο το οποίο και διένειμε στη συνέχεια σε φίλους του.

Κατάπαυση του πυρός στην Ακτή Ελεφαντοστού




Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ακτής Ελεφαντοστού, Λοράν Γκμπαγκμπό, δήλωσε ότι ο στρατός της χώρας κήρυξε κατάπαυση του πυρός αλλά αρνήθηκε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες είναι έτοιμος να παραδοθεί, ενώ μάλιστα στην συνέχεια επανέλαβε ότι θεωρεί τον εαυτό του νικητή των εκλογών του Νοεμβρίου.

Ευρώπη υποκλίσου!




Ευρώπη υποκλίσου!
Παιχνιδάκι στα χέρια της εκπληκτικής Σάλκε έγινε μέσα στο «Μεάτσα» η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ. Οι Γερμανοί μπορούν να νιώθουν ότι βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά του Champions League μετά το απίστευτο 5-2 επί των «νερατζούρι» που ετοιμάζονται να παραχωρήσουν το «στέμμα» τους. Στα 70 γκολ στη διοργάνωση έφτασε ο αξεπέραστος, Ραούλ, εξαιρετικός ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που δείχνει ότι η Ευρώπη του… ταιριάζει καλύτερα!

ανεκδοτο... Λιακάδα!

Η Ελενίτσα σηκώνεται πολύ χαρούμενη για το σχολείο. Πάει στην κουζίνα και της λέει η μαμά της:
- Γιατί Ελενίτσα, είσαι τόσο χαρούμενη σήμερα το πρωί;
- Γιατί η κυρία μας είπε ότι σήμερα βρέξει-χιονίσει θα γράψουμε διαγώνισμα χημείας.

Οι 7 πιο σέξι μαγείρισσες της μικρής οθόνης


 
Οι εκπομπές μαγειρικής έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Πάνε οι εποχές που έβλεπες μια κυριούλα να μαγειρεύει μέσα σε μια στημένη κουζίνα σε στούντιο. Οι σημερινές εκπομπές έχουν σέξι μαγείρισσες που σίγουρα σε κάνουν να μην χάνεις ούτε λεπτό από τις εκπομπές τους.

Padma Lakshmi



Την γνωρίσαμε στην κριτική επιτροπή του Top Chef και αμέσως το αγαπήσαμε αυτό το κορίτσι. Το καλό είναι δεν είναι μόνο μαγείρισσα. Είναι και ηθοποιός αλλά και μοντέλο. Όλα όσα έψαχνες δηλαδή. Ένα μοντέλο που ξέρει πότε και πώς να υποκριθεί και που μαγειρεύει απίστευτα. Έμοιαζε με όνειρο θερινής νυκτός μέχρι που εμφανίστηκε η Padma Lakshmi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες