ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

28/2/11

Ποιοι διακινούν σενάρια ισλαμικής εξέγερσης στην Αθήνα;

Αυξάνονται διαρκώς εκτιμήσεις και δημοσιεύματα που αφορούν στο ενδεχόμενο ισλαμικής εξέγερσης στην Αθήνα, από την διαρκώς ογκούμενη ομάδα των λαθρομεταναστών...

Αυτή τη φορά είναι το think tank «analyst network», με ειδίκευση σε θέματα τρομοκρατίας, το οποίο (όπως αποκάλυψε πρώτο το μπλογκ «U Demand») παρουσίασε τη μελέτη η οποία καταγράφει τη δημοφιλία του σεναρίου που θέλει «ισλαμική εξέγερση σε κάποια χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με την έρευνα, που είδε το φως της δημοσιότητας

Αρχιερείς Εκκλησιών της Φινλανδίας στο Φανάρι


 

Την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι επισκέπτονται οι επικεφαλής της Ορθοδόξου
Εκκλησίας, της Λουθηρανικής Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας της Φινλανδίας, σε μια κίνηση που υπογραμμίζει την αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία όλων των Χριστιανών στην παγωμένη Σκανδιναβική χώρα των χιλιάδων λιμνών.

Στο σφυρί το πρώτο διαστημόπλοιο

Περίπου πριν από 50 χρόνια, στις 12 Απριλίου του 1961, ο Σοβιετικός κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν εκτοξεύτηκε έξω από την ατμόσφαιρα της Γης μέσα στη μικρή σφαιρική διαστημική κάψουλα Vostok 3KA-3, και έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ταξίδεψε στο διάστημα.

Τρεις εβδομάδες νωρίτερα, το Σοβιετικό διαστημικό πρόγραμμα είχε προγραμματίσει την τελευταία δοκιμαστική πτήση του Vostok ως προετοιμασία για την ιστορική αυτή στιγμή. Το Vostok 3KA-2 μετέφερε τον Ivan Ivanovich, ένα ανθρώπινο ομοίωμα και ένα σκύλο, τη Zvezdochka, σε τροχιά γύρω από τη Γη και εισήλθε στο χώρο πάνω από τη Ρωσία 115 λεπτά αργότερα.

Ο Οίκος δημοπρασιών Sotheby’s θα προσφέρει στη Νέα Υόρκη στις

Νέο ρεκόρ στην τιμή της αμόλυβδης

Στα 1,64 ευρώ το λίτρο εκτοξεύθηκε η μέση τιμή της αμόλυβδης σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών υγρών καυσίμων, σημειώνοντας νέο ρεκόρ μετά και την άνοδο των διεθνών τιμών εν μέσω έντονων ανησυχιών για την ασφάλεια της τροφοδοσίας από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Αύξηση παρατηρείται και στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, ενώ η ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους στη διακίνηση υγρών καυσίμων που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, μετατέθηκε για την Πέμπτη.
Το προηγούμενο υψηλό, σύμφωνα με τα στοιχεία του

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ


Αυτή είναι η Σύμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστες εναντι 80 Δισεκατομμυριων Ευρω!
Είναι η Διαθήκη της Ελλάδας που υπέγραψαν και που ποτέ δεν πρόκειται
να την ακούσετε από τους «έγκυρους» ή τα....
μεγάλα κανάλια.
Εάν προβληθεί το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί παραφρασμένη για όφελος αυτών που το ψήφισαν.
Γι αυτό φροντίσαμε να αποσταλεί ολοκληρωμένη από...Έλληνες πολίτες στους

υπουργείο Εξω(φρεν)ικών

Επίσημη γλώσσα του
κράτους η... τουρκική!

Τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Παπανδρέου όταν δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξουν δίγλωσσοι στα ΚΕΠ της Θράκης, ώστε να εξυπηρετούνται στη γλώσσα τους τα μέλη της μειονότητας; Από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα, επίσημη γλώσσα της χώρας είναι η ελληνική. Μήπως άλλαξε το Σύνταγμα και δεν το μάθαμε; Ή μέσα στην αναμπουμπούλα και στο καθεστώς του Μνημονίου βρήκαμε ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε και με τη Θράκη;
— Είναι δυνατόν έλληνας πρωθυπουργός να ανακοινώνει την

Τσεκούρι 20% στις αποδοχές ΔΕΚΟ

Το κόψιμο τουλάχιστον 20% των αποδοχών των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και των λειτουργικών δαπανών 15-25% απαιτεί εδώ και τώρα η τρόικα, ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζει ακόμη και αλλαγή της νομοθεσίας, με αυστηρές κυρώσεις για τις διοικήσεις που θα συνεχίσουν να αψηφούν τις εντολές της.
Αρκετές από τις κρατικές επιχειρήσεις, ακόμη και οι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, όχι μόνο αγνόησαν την εντολή του υπουργείου Οικονομικών για μείωση των αποδοχών των εργαζομένων, αλλά επινόησαν και «τρικ» αυξήσεων με μισθολογικές ωριμάνσεις και προαγωγές υπαλλήλων.

Το γεγονός προκάλεσε την μήνιν της τρόικας και του υπουργού

"Οι κινήσεις Σπίθα θα εξαπλωθούν"

Μέχρι το Φθινόπωρο θα έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες οργανώσεις "ΣΠΙΘΑ" ανά τη χώρα, εκτιμά ο ιδρυτής της κίνησης Μίκης Θεοδωράκης

Την αισιοδοξία του ότι μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο θα έχουν δημιουργηθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, χιλιάδες οργανώσεις «Σπίθα», εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο μουσικοσυνθέτης - ιδρυτής της κίνησης Μίκης Θεοδωράκης.

Έξι ώρες χωρίς λεωφορεία


Για έξι ώρες χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει τη Δευτέρα η Αθήνα, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Κοινή γενική συνέλευση για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους

Σοβαρά προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό τη Δευτέρα, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Το Νοέμβριο του 2011 η απογραφή πληθυσμού στην Αλβανία

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Αλβανίας η απογραφή πληθυσμού και κατοικιών που ήταν να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο, μετατίθεται για το Νοέμβριο του ίδιου έτους λόγο των επικείμενων τοπικών εκλογών στις 8 του Μάη. Η τοπική αυτοδιοίκηση θα έχει ενεργό ρόλο στην απογραφή και δεν θα μπορούσε να γίνει προεκλογικά καταλήγει η ανακοίνωση.
Εθνικιστικοί κύκλοι στην Αλβανία  ζητούν από την

Σεισμός στην Κρήτη


Πανικός προκλήθηκε στις 9.45 το πρωί της Δευτέρας στην Κρήτη από την ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε νοτιοανατολικά του νομού Ηρακλείου. Ένταση 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στη νήσο Χρυσή

Ισχυρή σεισμική δόνηση, εντάσεως 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 09.49 το πρωί στην Κρήτη.
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 55 χιλιομέτρων με επίκεντρο 66 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ηρακλείου και 33 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές και θύματα.
news247.gr/

Ραγκούσης: «Το χρέος δεν αντιστοιχεί σε κρυολόγημα αλλά σε πνευμονία»!



Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τον δημοσιογράφο Γ. Πολίτη, ο υπουργός εσωτερικών αποκέντρωσης κ.Γ Ραγκούσης με θέμα την γενικότερη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα οικονομικά και κοινωνικά, τόνισε ότι το κλίμα είναι βαρύ.
Ραγκούσης: «Το χρέος δεν αντιστοιχεί σε κρυολόγημα αλλά σε πνευμονία»!
«Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων περνάει μεγάλες δυσκολίες- είτε είναι εργαζόμενοι είτε επαγγελματίες είτε βέβαια άνεργοι είτε νέοι με ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον».

Ανοδικές τάσεις στην Ασία, στο επίκεντρο το πετρέλαιο



Με κέρδη έως και άνω του 1% ξεκινούν την εβδομάδα οι βασικοί ασιατικοί δείκτες, την ίδια ώρα που το πολεμικό τοπίο στη Μέση Ανατολή διατηρείται, ωθώντας την τιμή του πετρελαίου στο ψυχολογικό επίπεδο των 100 δολαρίων το βαρέλι.
Ανοδικές τάσεις στην Ασία, στο επίκεντρο το πετρέλαιο
«Η Λιβύη αποτελεί μέρος του ΟΠΕΚ και οι τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν ανοδικά όσο συνεχίζεται και η κρίση», σχολιάζει η Sharon Zollner, της ANZ Bank στη Νέα Ζηλανδία. Το συμβόλαιο Απριλίου στο Nymex ξεπέρασε για λίγη ώρα το ψυχολογικό επίπεδο των 100 δολαρίων το βαρέλι, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στις αγορές.

Ημέρα κρίσης για τη Λιβύη



ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΤΟ Σ.Α. ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ - ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ
Ημέρα κρίσης για τη Λιβύη
Το συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών

Το νέο Μνημόνιο ανοίγει παράθυρο για απολύσεις τραπεζοϋπαλλήλων

Το επικαιροποιημένο Μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους δανειστές μας προβλέπει σημαντικές αλλαγές τόσο για το καθεστώς εργασίας των τραπεζοϋπαλλήλων όσο και για το ύψος των αμοιβών τους.
Συγκεκριμένα στο χωρίο του Μνημονίου με τίτλο «Ρύθμιση και Εποπτεία του χρηματοπιστωτικού τομέα» αναφέρεται ότι η κυβέρνηση παρουσιάζει νομοθεσία που κατατάσσει όλους τους υπαλλήλους των τραπεζών στο ίδιο καθεστώς του ιδιωτικού τομέα, ανεξάρτητα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της τράπεζας.
Επίσης επισημαίνεται ότι προκειμένου η κυβέρνηση να στηρίξει τις τράπεζες

ανεκδοτο...Το φαγητό της μαμάς

Η δασκάλα στον Κωστάκη:
- Εσύ Κωστάκη, κάνεις τον σταυρό σου πριν το φαγητό σου;

Μπακαλιάρος Γιαχνιστός (για 4 άτομα)


Υλικά:

1½ κιλό μπακαλιάρος κομμένος και ξαλμυρισμένος
3 κρεμμύδια ξερά
1 κιλό ντομάτες
1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
2 κιλά πατάτες κομμένες κυδωνάτες

Οι έδρες έμειναν… «μουγγές»

 Οι έδρες έμειναν… «μουγγές»
Σε καμία από τις οκτώ αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας δεν μπόρεσε γηπεδούχος να πανηγυρίσει νίκη. Το εντυπωσιακό 2-2 ανάμεσα σε Λάρισα και Άρη δεν βόλεψε κανένας από τους δύο, σπουδαία διπλά πήραν η Καβάλα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (2-0) και ο

ΝΔ: Σήμερα τα επίσημα στοιχεία για τα Media

Σήμερα αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα, ο γαλάζιος εκπρόσωπος τύπου, τα στοιχεία αυτά τα οποία, σύμφωνα με τη Συγγρού, καταδεικνύουν τον άδικο τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα θέματα που αφορούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Στο στόχαστρο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθούν για ακόμη μια φορά η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ για πρώτη φορά θα κατονομαστούν και ιδιωτικά ΜΜΕ. Τα παράπονα της ΝΔ, αφορούν τόσο την απουσία θεμάτων από δελτία (λ.χ. ομιλία Σαμαρά στην Κ.Ο. του κόμματός του, στο κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης), όσο και τον τρόπο παρουσίασης των προτάσεων του κόμματος, από τα Μέσα. Επί παραδείγματι, η ΝΔ, θεωρεί πως σχεδόν κανένα ΜΜΕ δεν ανέδειξε τις προτάσεις της νεολαίας της, για την Παιδεία, αλλά αντιθέτως όλοι

Πάνω από τα 113 δολ. η τιμή του Brent

Πάνω από τα 113 δολάρια το βαρέλι ενισχύεται σήμερα η τιμή του Brent, καταγράφοντας άνοδο άνω του ενός δολαρίου, εν μέσω έντονων ανησυχιών για την ασφάλεια της τροφοδοσίας από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Οι αιματηρές συγκρούσεις στη Λιβύη έχουν περιορίσει την παραγωγή της χώρας κατά τα τρία τέταρτα περίπου, με τους επενδυτές να ανησυχούν για πιθανό αντίκτυπο και στην παραγωγή της Σαουδικής Αραβίας.
«Υπάρχει μια συνεχής απειλή ότι οι συγκρούσεις θα

Υπάλληλοι με «ύποπτη» περιουσία στο υπ. Οικονομικών


Υπάλληλοι με «ύποπτη» περιουσία στο υπ. Οικονομικών

Ερευνώνται 70 υποθέσεις

Τις περιπτώσεις 70 υπαλλήλων του ερευνά το υπ. Οικονομικών, αφού διαπιστώθηκε ότι αν και δήλωναν ετήσιο εισόδημα 50.000 ευρώ, διατηρούσαν ακίνητη περιουσία που έφθανε σε αξία ακόμη και τα 3 εκατομμύρια ευρώ! 

«Ασπίδα» ενάντια στην άνοδο της στάθμης της θάλασσας


«Ασπίδα» ενάντια στην άνοδο της στάθμης της θάλασσας

ΔΕΙΤΕ: Το ξενοδοχείο που επιπλέει

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των επιστημόνων, η άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας θα οδηγήσει σε λιώσιμο των πάγων με αποτέλεσμα η στάθμη της θάλασσας να ανέβει τόσο πολύ τα επόμενα χρόνια, που να απειλούνται με εξαφάνιση παράκτιες περιοχές.

«Μπορούμε και μόνοι μας»

«Μπορούμε και μόνοι μας»

Καρατζαφέρης κατά Γερμανίας

Με αφορμή τη στάση της καγκελαρίου Μέρκελ απέναντι στη χώρα μας, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της Γερμανίας.

Έκαιγε χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και πήρε φωτιά

Έκαιγε χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και πήρε φωτιά

Παράξενη υπόθεση στα Τρίκαλα

Μία περίεργη υπόθεση ερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Τρικάλων καθώς μία 79χρονη μεταφέρθηκε με βαριά εγκαύματα στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η 79χρονη που διέμενε σε οικία στη Ζηλευτή Τρικάλων μαζί με τον 90χρονο σύζυγό της και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έριξε σε κάδο σκουπιδιών χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και πετρέλαιο και τους έβαλε φωτιά. 

Μείωση εισακτέων και του κόστους των πανελλαδικών

Μείωση εισακτέων και του κόστους των πανελλαδικών

«Φραγή εισερχομένων» ζήτησαν σχολές για το 2011

Σχεδόν 10.000 λιγότεροι υποψήφιοι θα εισαχθούν φέτος στα πανεπιστήμια, ενώ για να εξοικονομηθούν χρήματα, καταργούνται επιτροπές και μειώνονται βαθμολογικά κέντρα και επιτηρητές. 

Ο αριθμός των εισακτέων για το 2011 θα μειωθεί σύμφωνα με άρθρο του «΄Εθνους της Κυριακής» από 7-10%, το κόστος των Πανελλαδικών θα πέσει στο ελάχιστο και οι μαθητές θα έχουν το «ψηφιακό φροντιστήριο» στον υπολογιστή τους.

Τα συνδρομητικά σχέδια της Google

Τα συνδρομητικά σχέδια της Google

«Έκλεισε» ήδη τον πρώτο της πελάτη

Τη δική της υπηρεσία online πληρωμών αναμένεται να δημιουργήσει η Google με την ονομασία One Pass, για συνδρομές σε εφημερίδες και περιοδικά. 

Πώς μπορείτε να ελέγξετε την όρεξή σας;

Πώς μπορείτε να ελέγξετε την όρεξή σας;

Βάλτε μπαχαρικά στο φαγητό σας

Η χρήση στο μαγείρεμα σκόρδου και μπαχαρικών συμβάλλει σύμφωνα με την Αμερικανική

Έξαρση της μαθητικής βίας

Έξαρση της μαθητικής βίας

Διαστάσεις «επιδημίας» τείνουν να πάρουν οι άγριες συμπλοκές μεταξύ συμμαθητών

Δεν υπάρχει μαθητής σχολείου που να μην έχει υποστεί ή ασκήσει λεκτική βία σε συμμαθητές του. 

Τα περιστατικά που καταγράφονται σε σχολεία της Αττικής και της περιφέρειας πολλαπλασιάζονται συνεχώς. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Έθνος της Κυριακής», μέσα σε 15 μέρες καταγγέλθηκαν στο υπουργείο Παιδείας 5 περιστατικά ακραίας μαθητικής βίας, ενώ τον τελευταίο χρόνο σημειώθηκαν περισσότερα από 100 κρούσματα επιθετικότητας στα σχολεία. 

Τρομερές στιγμές...



Κλικ την κατάλληλη στιγμή
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες