ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/2/11

Η εκδίκηση της όμορφης ξανθιάς

Τα ανέκδοτα για τις όμορφες ξανθιές και το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο είναι ξακουστά και χιλιοειπωμένα από όλους μας. Όμως ήρθε η ώρα να πάρουν το αίμα τους πίσω καθώς μετά από έρευνες οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τελικά ομορφιά και εξυπνάδα μπορούν να συνυπάρξουν

Και ενώ μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι οι άνδρες θα είναι είτε μοντέλα με σμιλεμένο κορμί αλλά από μυαλό... κορμάρα είτε ιντελεκτουέλ αλλά κουασιμόδοι, η επιστήμη μας δίνει ελπίδες για τον άντρα των ονείρων μας (ή τη γυναίκα φυσικά αλλά τώρα μιλάω για μένα) ο οποίος θα είναι Άδωνις (όχι Γεωργιάδης) με μυαλό Αϊνστάιν.

Βόμβα για ΕΠΟΠ από Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: "Είστε ήδη μόνιμοι"!

«Οι ΕΠΟΠ,είναι μόνιμοι», γνωμοδότησε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους,μετά από σχετικό ερώτημα που του είχε τεθεί από ενδιαφερόμενους! Συνεπώς, προς τι η «δοκιμασία» από την οποία καλούνται να περάσουν οι ΕΠΟΠ με τη συμπλήρωση επτά ετών υπηρεσίας;

Όπως αποκαλύπτει έγγραφο του ΣΥΣΜΕΔ ,το ΝΣΚ επισημαίνει στην γνωμοδότησή του ότι

Χάνει δυο πυραυλάκατους το ΠΝ!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτή τη φορά όμως για τα ναυπηγεία Ελευσίνας. Η ΒΑΕ έστειλε τελεσίγραφο σύμφωνα με το οποίο αν δεν έχουν εξοφληθεί μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου θα καταγγείλουν τη σύμβαση που έχουν με το ναυπηγείο με αποτέλεσμα οι δύο τελευταίες πυραυλάκατοι που ναυπηγούνται εκεί να μείνουν ατελείωτες!
Από το ναυπηγείο Ελευσίνας ,λένε ότι έχουν ζητήσει προθεσμία μέχρι το τέλος Μαρτίου,αλλά η ΒΑΕ δεν φαίνεται διατεθειμένη να τη δώσει ,προτιμώντας όπως όλα δείχνουν να «χαλάσουν» το συμβόλαιο.
Η Ελληνική Κυβέρνηση τον Οκτώβριο 1998 διατύπωσε την επιθυμία πρόσκτησης τριών

Απούσα η Ελλάδα από τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων

Την ηχηρή απουσία του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου από τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση τροφίμων «WinterFancyFoodShow» που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στις ΗΠΑ, καυτηριάζει σε επιστολή του ο γενικός πρόξενος στο Σαν Φρανσίσκο Γιάννης Ανδρεάδης, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και την Πολιτεία.

Τ ην ίδια ώρα οι επαγγελματικοί φορείς, όπως το ΕΒΕΑ και η ΚΕΕΕ, αντί άλλης απαντήσεως μεταθέτουν τις ευθύνες στο Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο θεωρούν κατεξοχήν αρμόδιο μαζί με τον ΟΠΕ να αναλάβει την ενημέρωση και τη διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων. Από την πλευρά των επιμελητηρίων ο Γιώργος Κασιμάτης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τη στάση που τηρούν οι θεσμικοί φορείς, ειδικότερα δε για την έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά του αρμόδιου υφυπουργού Εξωτερικών Σπύρου Κουβέλη ώστε να εφαρμοστεί μια μεθοδευμένη και συντονισμένη πολιτική στις εξαγωγές από το Κράτος.

Ως προς την επιστολή του πρόξενου, αντί άλλου σχολίου δόθηκε η εξής λακωνική απάντηση:

Επιδότηση μεταναστών για εθελοντικό επαναπατρισμό

«Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν ή θα επαναπατριστούν εθελοντικά», δηλώνει σε συνέντευξη στο «Βήμα» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.
«Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν ή θα επαναπατριστούν εθελοντικά, διαδικασία που προβλέπει επιδότηση», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα», επισημαίνοντας ότι «η χώρα δεν αντέχει όλους τους μετανάστες που βρίσκονται εδώ».
Σχολιάζοντας τα γεγονότα που συνέβησαν στη Νομική σχολή, ο κ. Παπουτσής τόνισε ότι «κάποιοι επεδίωκαν να δημιουργήσουν ένα μέτωπο στο οποίο να συμμετέχουν από τη μια πλευρά οι υπερασπιστές του ασύλου και οι αλληλέγγυοι των μεταναστών». Ταυτόχρονα, επέρριψε ευθύνες στο ΣΥΝ λέγοντας ότι «τις πόρτες της Νομικής τις κρατούσαν ανοικτές, στις 6.30 το πρωί της Κυριακής, οι νεολαίοι του ΣΥΝ», ενώ αναφορικά με τον πρύτανη, είπε ότι δεν θέλησε να υποβάλλει γραπτό αίτημα προς την αστυνομία για την φρούρηση της Νομικής και ζήτησε να απαγορευτεί η αναχώρηση των μεταναστών από τα

Στο στόχαστρο οι "baristas"

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η... έλλειψη υφάσματος στη "ζεστή" στολή μιας υπαλλήλου σε καφετέρια στην πόλη Γιακιμα στην Ουάσινγκτον.
Η ιδιοκτήτρια της καφετέριας "Dreamgirls Expresso" κατηγορήθηκε για παραβίαση της τοπικής νομοθεσίας καθώς ένα από τα "bikini Baristas" κορίτσια του, φορούσε πολύ κοντό σορτσάκι.

 Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από επίσκεψη αστυνομικών στην καφετέρια. Ένας από αυτούς παρατήρησε ότι το σορτς δεν κάλυπτε επαρκώς τα οπίσθια της σερβιτόρας και κατήγγειλε το περιστατικό(υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;).
Έτσι, η ιδιοκτήτρια, η οποία κρίθηκε ένοχη αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης 90 ημερών.

Στην Ουάσινγκτον, οι καφετέριες με τις σερβιτόρες "baristas", αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τα

Υποβρύχιες μίζες εκατομμυρίων

Για μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, στην υπόθεση της πώλησης τεσσάρων υποβρυχίων στην Ελλάδα, κάνει λόγο το περιοδικό Der Spiegel. Επικαλείται, μαρτυρίες στελεχών γερμανικών εταιρειών. Η "Τeam A" και η δωροδοκία που έφερε αποτέλεσμα

Στις υπόγειες διαδρομές μαύρου χρήματος προς πολιτικούς, για την πώληση τεσσάρων υποβρυχίων από τη γερμανική εταιρεία  HDW στην Ελλάδα, αναφέρεται σε δημοσίευμά του το περιοδικό Der Spiegel.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ - ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ

rus2Μετά την δολοφονική επίθεση στο αεροδρόμιο της Μόσχας σε επιφυλακή τέθηκε ο στόλος της Μαύρης θάλασσας και μεγάλες μονάδες του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού ωκεανού συγκεντρώνονται βόρεια της Ιαπωνίας στα νησιά Κουρίλ.
Πληροφορίες του liako.gr λένε ότι ο Πούτιν περιμένει περισσότερη και μεγαλύτερη πίεση μέχρι τη λήξη του τελεσιγράφου που του έχει δοθεί από την οικονομική ελίτ που προωθεί την "βιώσιμη ανάπτυξη" της Ατζέντας 21, που προϋποθέτει την αποβιομηχάνιση των χωρών της G-8 και την παραχώρηση όλων των ενεργειακών τους πηγών σε ένα ενιαίο κέντρο διαχείρισης του παγκόσμιου πλούτου.
Η επιφυλακή του ρωσικού στόλου σε συνδυασμό με την μεταφορά χιλιάδων

Και το ΚΚΕ θέλει τον «Καλλικράτη» του

Σε φάση ραγδαίων εσωκομματικών αναδιατάξεων βρίσκεται το ΚΚΕ, το οποίο προωθεί κλιμακωτά τον δικό του... «Καλλικράτη», συνενώνοντας οργανώσεις και όργανα και ανακατεύοντας την «τράπουλα» στο στελεχικό πεδίο. Οι έντονες- και περιφρουρημένες, ως είθισται- διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και πολλοί είναι εκείνοι πλέον στον Περισσό που εικάζουν ότι η κομματική ανασυγκρότηση φέρνει ακόμη πιο κοντά το θέμα της διαδοχής της 65χρονης γενικής γραμματέως κυρίας Αλέκας Παπαρήγα .

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, αναμένεται η κατάργηση της ισχυρότερης οργάνωσης που διέθετε διαχρονικά το ΚΚΕ, της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (ΚΟΑ), η οποία σχεδιάζεται να ενοποιηθεί με την Κομματική Οργάνωση Πειραιά (ΚΟΠ) και τη Νομαρχιακή Οργάνωση Αττικής, συγκροτώντας μια νέα ισχυρή Κομματική Οργάνωση Αττικής, ενώ ανάλογες οργανωτικές αναπροσαρμογές θα γίνουν και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με ανασύσταση των καθοδηγητικών οργάνων και τις απαραίτητες μετακινήσεις και αναδιατάξεις στελεχών.

Μετακινήσεις στελεχών
Μετά και τη νέα διοικητική δομή της χώρας, για τον Περισσό προβάλλει η ανάγκη άσκησης ενιαίων τοπικών πολιτικών παρεμβάσεων και δράσεων. Στην κατεύθυνση αυτή αποφασίστηκε η

Κόψτε τη σύνταξη στους υπερηλικούς!..

 του Κώστα Κατικού

Απίστευτη «πατέντα» αναγκάζεται να ακολουθήσει το ΙΚΑ για να βρει αν και πόσοι από τους υπερήλικες συνταξιούχους του εξακολουθούν να παίρνουν σύνταξη ή έχουν φύγει από τη ζωή και την εισπράττουν άλλοι, παρανόμως.
Με χθεσινό έγγραφο που έστειλε σε όλα τα υποκαταστήματά του, λέει στην ουσία «κόψτε τη σύνταξη στους υπερήλικες και όσοι τη ζητήσουν (σ.σ.: άρα θα είναι εν ζωή) ξαναδώστε την»!
Προφανώς μόνο έτσι θα διαπιστώσουν πόσοι άνω των 85 και μέχρι 120 ετών (σ.σ.: ναι, στα μητρώα της ΗΔΙΚΑ υπάρχει συνταξιούχος γεννηθείς το 1890) εξακολουθούν να είναι οι ίδιοι δικαιούχοι της σύνταξής τους και όχι οι λοιποί συγγενείς που μπορεί και να μην είναι.
Η σύνταξη θα κόβεται αν μετά τη νέα πρόσκληση που θα στείλει το ΙΚΑ (με επιστολή και μετά με θυροκόλληση) δεν υπάρξει ανταπόκριση εντός 15 ημερών.
Η επίμαχη αναφορά έχει ως εξής: «Σε περίπτωση που και πάλι δεν θα υπάρξει ανταπόκριση, θα προβείτε άμεσα σε αναστολή καταβολής της σύνταξης, με τον πρώτο μήνα επεξεργασίας», τονίζεται στο έγγραφο του ΙΚΑ και επισημαίνεται ακολούθως ότι: "Για τις περιπτώσεις που μετά από την αναστολή καταβολής υπάρξει σχετική ανταπόκριση από τους οικείους, εφόσον ο

Τα νέα πρόσωπα και οι αποκλεισμοί στα γαλάζια ψηφοδέλτια!

Ανανεωμένα ψηφοδέλτια φέρεται να επιθυμεί να κατεβάσει στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, ο Αντώνης Σαμαράς.
Σε ορισμένες εκλογικές περιφέρειες, το στοίχημα είναι ακόμη και ένας στους δυο υποψήφιους, να αποτελεί…νέα είσοδο. Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως, άγνωστα πρόσωπα αλλά κυρίως άφθαρτα. Για αυτό, επί παραδείγματι, επιστρατεύτηκε ,όπως ήδη γνωστοποιήθηκε, η Όλγα Κεφαλογιάννη και αποφασίστηκε η «μετακόμισή» της από το Ρέθυμνο, στην Α΄Αθηνών. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και με άλλα στελέχη. Έντονα ακούγεται τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Βασίλη Κικίλια, επίσης για την Α΄Αθηνών, μετά τις «επιτυχημένες», όπως κρίθηκαν, εξετάσεις του στην πρόσφατη μάχη της Περιφέρειας.
Η ΝΔ, επιθυμεί εδώ και καιρό να είναι έτοιμη σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός κάνει χρήση της δυνατότητάς του για πρόωρες εκλογές. Για αυτό και ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής της

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Μετά από τις δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, η οποία το Νοέμβριο του 2010, είχε καταφερθεί κατά του πολυπολιτισμού, μετά τις τοποθετήσεις Σαρκοζί περί αποτυχημένων μοντέλων συνύπαρξης, έρχεται άλλη μια διαπίστωση αποτυχίας ως προς το πολυπολιτισμικό μοντέλο και την έξωθεν και άνωθεν επιβολή του στις ευρωπαικές κοινωνίες. Αυτή τη φορά δια δηλώσεων του πρωθυπουργού της Μεγ. Βρετανίας, ο οποίος είπε δίχως περιστροφές ότι το μοντέλο αυτό έχει αποτύχει και πρέπει τώρα να αναθεωρηθούν οι σχετικές πολιτικές.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, όπως ακριβώς και η Άνγκελα Μέρκελ το 2010, δήλωσε ότι η πολυπολιτισμική πολιτική της χώρας του απέτυχε. Επεσήμανε πως

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 06/02/2011

«Ο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην Ισπανία»

«Ο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην Ισπανία» 

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία εξετάζει ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με τα όσα γράφει στο προσωπικό του blog, ο αρθρογράφος της “As”, Χαβιέ Ματαγιάνας. Ο Ίβηρας δημοσιογράφος, σε επικοινωνία που είχε με τον μάνατζερ του τεχνικού της ΑΕΚ, Αλβάρο Τόρες, πληροφορήθηκε πως ο Χιμένεθ του έχει αναθέσει να κοιτάξει, αν υπάρχει η δυνατότητα, να προπονήσει ομάδα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά τα όσα γράφει ο Ματαγιάνας:

«Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην Ισπανία. Ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης κάνει μια καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Την πήρε από την έβδομη θέση και την έχει φέρει στην τρίτη (σ.σ. τέταρτη). Προκρίθηκε επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρ’όλο που έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τον μάνατζερ του, Αλβάρο Τόρες, να κοιτάξει αν υπάρχει η δυνατότητα να προπονήσει πίσω στην Ισπανία».

Περιμένει το θαύμα

Με ατομικό συνταγολόγιο


Ξεκινά τη Δευτέρα, η διανομή ατομικών συνταγολογίων για το ΙΚΑ. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι. Πώς θα εκτελούνται οι συνταγές. Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των γιατρών και των φαρμακοποιών

Από τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου, όλοι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ -ΕΤΑΜ μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα γιατρό, από τους συμβεβλημένους του ΟΑΕΕ ή του ΟΠΑΔ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Κυκλοφορούν ελεύθεροι


Εκατοντάδες κρατούμενοι στην Ελλάδα έχουν πάρει άδεια και δεν έχουν επιστρέψει ποτέ. Ελλιπείς έλεγχοι και ασυνεννοησία έχουν οδηγήσει σε έξαρση του φαινομένου. Η ιστορία του Έλληνα που έφυγε με άδεια και συνελήφθη στη... Γερμανία. Λύση μέσω τεχνολογίας αναζητά η αστυνομία

Κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων σκληροί κακοποιοί, που βαρύνονται ακόμα και με δολοφονίες, εκμεταλλεύτηκαν τις άδειες που πήραν από τη φυλακή για να γίνουν καπνός!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής της Κυριακής" σήμερα συνολικά 685 κρατούμενοι δεν επέστρεψαν στη φυλακή μετά από ολιγοήμερες άδειες.

Πληρώσαμε τον υπουργικό καφέ


Το σκληρό πρόσωπο της γραφειοκρατίας γνώρισε η υφυπουργός Εξωτερικών Θ. Τζάκρη. Χρειάστηκε 18 διατάξεις και προεδρικά διατάγματα για να χρεώσει τον καφέ που ήπιε στα VIP του "Ελ. Βενιζέλος" στο τμήμα προμηθειών του υπουργείου, δηλαδή στους φορολογούμενους

Μπορεί τα στελέχη της κυβέρνησης να μην έχουν υποστεί περικοπές ανάλογες με αυτές των συνταξιούχων, αλλά η κρίση τους έχει επηρεάσει με αποτέλεσμα να μην έχουν να πληρώσουν ούτε για έναν καφέ.

Νύχτα έντασης


Άναψαν τα αίματα στο Πολυτεχνείο, το οποίο παραμένει αποκλεισμένο από δυνάμεις των ΜΑΤ. Μικροεπεισόδια με αντιεξουσιαστές το βράδυ του Σαββάτου. Περιφρούρηση του κτιρίου μετά από αίτημα της Πρυτανείας

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, όταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έξω από το Πολυτεχνείο.

«Η Ελλάδα δε θα αποκτήσει ταυτότητα ανομίας»

Ο Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα υποστούν κυρώσεις όσοι δεν πληρώνουν διόδια και εισιτήρια δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα πως η Ελλάδα «δε θα αποκτήσει ταυτότητα ανομίας», ενώ προσέθεσε πως «αυτό που προέχει είναι η απαξίωση της κοινωνικής αντίληψης του τζαμπατζή».
«Η Ελλάδα δε θα αποκτήσει ταυτότητα ανομίας»

Καιρός φέρνει…το βόλεμα

Ο γνωστός σε όλους μας μετεωρολόγος και πλέον βουλευτής, Νίκος Καντερές, κατάφερε να βολέψει τον γιό του στη Βουλή, ως επιστημονικό συνεργάτη, ενώ αυτός εργάζεται και στην Εθνική Ασφαλιστική. Να λοιπόν που εμφανίζεται ξανά μπροστά μας το «αν το νόμιμο είναι και ηθικό;».
Καιρός φέρνει…το βόλεμα
Από τις πρώτες ενέργειες του Νίκου Καντερέ με το που πήρε το χρίσμα ήταν να επιλέξει τους συνεργάτες, που θα τον βοηθούσαν να φέρει εις πέρας το έργο που του ανατέθηκε με την ψήφο του λαού. Έτσι λοιπόν κάλυψε τις θέσεις των επιστημονικών συνεργατών του επιλέγοντας στη μια από τις δυο τον γιό του, Βαγγέλη Καντερέ.

Το ρόδι στην ελληνική διατροφή

Το ρόδι στην Αρχαία Ελληνική μυθολογία αντιπροσωπεύει τη ζωή και την αναγέννηση. Οι Αρχαίοι Πέρσες πίστευαν ότι οι σπόροι του ροδιού έκαναν τους πολεμιστές ανίκητους. Μέχρι και σήμερα το ρόδι έχει ισχυρό συμβολισμό στην παράδοσή μας. Το σπάσιμο του ροδιού την πρωτοχρονιά και στους γάμους συμβολίζει την καλοτυχία
Το ρόδι στην ελληνική διατροφή
και τη γονιμότητα.
Αυτό το Αρχαίο φρούτο που γιορτάζεται για χιλιάδες χρόνια, κεντρίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των ερευνητών και τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως δεν υπάρχει άλλη τροφή, που μας χαρίζει τόσο απλόχερα η φύση, η οποία να είναι τόσο ευεργετική για την υγεία του ανθρώπου.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :Το έργο του Παπανδρέου!

 Τίτλος:   Το έργο του Παπανδρέου! Από:   Zoits@

Είναι 3 πρωθυπουργοί:
Ο Ομπάμα, ο Κάστρο και ο Παπανδρέου. Μια μέρα τους επισκέφτηκε ο Θεός και τους είπε:
- Εγώ ο παντοδύναμος Θεός σας λέω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από το ανθρώπινο είδος. Κάθισα 7 μέρες και σας έπλασα; Ε! Λάθος μου έπρεπε να καθίσω περισσότερες! Για αυτό θα έρθω σε ένα μήνα να σας καταστρέψω.








6 Φεβρουαρίου


Γιορτάζουν: Φώτης

Επέτειοι: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κλειτοριδεκτομής

Γεγονoτα

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Κεκάκια με σοκολάτα  
Υλικά

250 γρ. βούτυρο
120 γρ. κουβερτούρα
5 αυγά
2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 βανίλιες
1 ½ φλ. τσαγιού αλεύρι
1 κ.γ. αλάτι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες