ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

22/6/10

ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ..

Άσκηση ετοιμότητας σε εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στο Ρέντη
 
Αρχίζει σήμερα (31-05-2010) τετραήμερο διεθνές σεμινάριο, οι εργασίες του οποίου θα κορυφωθούν με τη διεξαγωγή πραγματικής Άσκησης Ανακατάληψης Σιδηροδρομικής Αμαξοστοιχίας σε περιοχή των Αθηνών. Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ) της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Ένωση Ευρωπαϊκών Αντιτρομοκρατικών Μονάδων (ATLAS), και συμμετέχουν σε αυτό εκπρόσωποι της Ομάδας Εργασίας Χερσαίων Μεταφορών "ΕΡΜΗΣ" (TRANSPORT) των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών Αντιτρομοκρατικών Δυνάμεων, καθώς και

Τοξική Βόμβα στο βυθό της Σαντορίνης !

Yψηλές συγκεντρώσεις τοξικών ουσιών, οι οποίες είναι πιθανό να διεισδύσουν στην τροφική αλυσίδα και να συσσωρευτούν στους θαλάσσιους οργανισμούς της περιοχής του ναυαγίου τού «Sea Diamond» στη Σαντορίνη, καταγράφει μελέτη του Εργαστηρίου Διαχείρισης Τοξικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

«Υπάρχει βιβλίο- ονομάζεται “Πράσινο διαβατήριο” - όπου καταγράφονται τα ρυπογόνα υλικά κατασκευής και εξοπλισμού του πλοίου, τα οποία σε περίπτωση ναυαγίου μπορεί να επιβαρύνουν το θαλάσσιο περιβάλλον. Ο δικός μας προσδιορισμός εντοπίζει απόβλητα από ηλεκτρικό και
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΙΣ 21.30

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!

Αυτός είναι ο πρόεδρος της Ουρουγουάης.Συγκρίνετε τον με τους δικούς μας πολιτικούς.

Αν ελέγξει κανείς το «πόθεν έσχες» του προέδρου της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα δεν θα βρει τίποτα παραπάνω από ένα...WV σκαραβαίο του 1987, αξίας μόλις 1.600 ευρώ - κι αυτό επειδή θεωρείται cult μοντέλο, αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να το αγοράσει ακόμα φθηνότερα.
Πολιτικός-υπόδειγμα ο 75χρονος Μουχίκα, άλλοτε αντάρτης των Τουπαμάρος, παρότι κέρδισε την εξουσία τον Μάρτιο του 2010, αντιπαραθέτει το... παρελθόν του ως επιχείρημα για το ποιος πραγματικά είναι σε όσους τολμήσουν να σκεφτούν έστω ότι δεν θα αντέξει στον πειρασμό και θα θελήσει να... βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι.
 Το «κατσαριδάκι» του Μουχίκα δεν αντικαταστάθηκε από κάποια πολυτελή

Μεταθέτουν την κατάθεση του νομοσχεδίου επειδή δεν εξασφαλίζει πλειοψηφία

Για την ερχόμενη εβδομάδα (μάλλον Δευτέρα) μετατίθεται, όπως όλα δείχνουν, η κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, αντί γι αύριο Τετάρτη.
Η μεταφορά της κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου για την ερχόμενη εβδομάδα (αντί μεθαύριο την Τετάρτη) δεν οφείλεται σε θέματα τα οποία «δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη», όπως επικαλούνται κύκλοι του Υπουργείου Εργασίας, αλλά στο ότι δεν έχουν εξασφαλίσει τις απαιτούμενες ψήφους βουλευτών για την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Προηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του antinews, επικοινωνία με όλα τα μέλη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τα αποτελέσματα της οποίας ήταν απογοητευτικά για το Μαξίμου
Μάλιστα, διαρρέουν και διάφορα περί παραίτησης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες