ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

1/3/11

Νεκρός αστυνομικός από πυρά κακοποιών

Νεκρός είναι ο ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς που δέχθηκαν τα πυρά αγνώστων που επέβαιναν σε τζιπ στην περιοχή του Ρέντη.
Όπως δήλωσε μιλώντας στο ραδιοσταθμό Σκάι ο κ. Αντώνης Λιακόπουλος, μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, πρόκειται για έναν 23χρονο αστυνομικό.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου μεταφέρθηκαν οι τέσσερις αστυνομικοί, ένας από τους τραυματίες είναι σε βαριά κατάσταση, ένας έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ο τέταρτος εισήχθη στο χειρουργείο και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής εικόνα για την ακριβή κατάστασή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, οι τέσσερις

Μας έχει μπερδέψει αυτή η Ρένια. Είναι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός;

Ποδήλατα στο Μετρό; Περίπου...

Ξεκινά από σήμερα το πιλοτικό πρόγραμμα μεταφοράς ποδηλάτων με τους συρμούς του Μετρό. Το πρόγραμμα θα ισχύσει για τέσσερις μήνες.

Στο διάστημα αυτό θα επιτρέπονται μόνο δύο ποδήλατα στο τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού, τις Τετάρτες από τις 18:00 έως τη λήξη της βάρδιας, καθώς και τις Κυριακές από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας.

Μπορεί η εξέλιξη να είναι εξ ορισμού θετική αλλά δεν

Κατάρριψη λιβυκού μαχητικού από δυνάμεις επαναστατών – Βίντεο από καταληφθέν στρατιωτικό υλικό

ImageΕπαναστατικές δυνάμεις στη Λιβύη ισχυρίζονται πως κατέρριψαν μαχητικό αεροσκάφος της Αεροπορίας στη χώρας κοντά στην πόλη Misrata και πως το πλήρωμα εκτινάχθηκε και συνελήφθη από τους επαναστάτες.
Την είδηση έκανε γνωστή το Reuters επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα. Περισσότερα στοιχεία τόσο για τον τύπο του αεροσκάφους όπως και για τον τρόπο που καταρρίφθηκε -εάν τελικά καταρρίφθηκε-  δεν έγιναν γνωστά. Πιθανότατα όμως έγινε από κάποιο από τα όπλα που έπεσαν

Tηγανίτες με μέλι και καρύδια


Υλικά:

½ κιλό αλεύρι
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
4 σταγόνες λάδι
3 σταγόνες λεμόνι

ανεκδοτο...ίωση!!!



Αγαπητοί φίλοι,

Σας στέλνω αυτό το μήνυμα επειδή πέτυχε σε μένα και χρειαζόμαστε όλοι περισσότερη ηρεμία στην ζωή μας.
Ακολουθώντας την παρακάτω συμβουλή, που άκουσα σε μία σχετική εκπομπή, βρήκα επιτέλους την εσωτερική μου ηρεμία.
Στην εκπομπή ισχυρίστηκαν ότι "ο τρόπος για να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία είναι να τελειώσεις ό,τι έχεις αρχίσει".

Ασυμφωνία, αναβολή και αντιδράσεις


Ασυμφωνία, αναβολή και αντιδράσεις
Οριστική είναι η αναβολή του προγραμματισμένου για την ερχόμενη Κυριακή τελικού

Αφήστε μας να σας πούμε ποιοι τα «έφαγαν»



-ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΠΥΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ «ΑΓΓΙΞΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ
-ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
-ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ «ΒΟΥΤΗΞΑΝ» ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
-ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΚΑΥΤΑ» ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ…
Αφήστε μας να σας πούμε ποιοι τα «έφαγαν»
Πρέπει να μπει το τέλος στην υπόθεση των μεγαλύτερων φοροφυγάδων, που συνέβαλαν στην οικονομική κατρακύλα της χώρας ενώ πρώτα φρόντισαν να εξασφαλίσουν την περιουσία τους, βγάζοντας την ουρά τους απ’ έξω… Όπως φαίνεται τα ψέματα τελείωσαν

Προχωρά η ανάπτυξη του λιμένα Γυθείου


Την έγκριση της οριστικής μελέτης για την ανάπτυξη του λιμένα Γυθείου αποφάσισε, χθες το βράδυ, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Προχωρά η ανάπτυξη του λιμένα Γυθείου
Όπως ανέφερε με δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

Εργασιακό σοκ στον ΟΤΕ


Κυλιόμενες βάρδιες, κατάργηση bonus και λιγότερες υπερωρίες, προβλέπει το σχέδιο του ΟΤΕ για την βιωσιμότητα της εταιρείας. Ψαλίδι και στα επιδόματα με στόχο τη δραστική μείωση του εργασιακού κόστους. Αναμένεται θύελλα αντιδράσεων

Σκληρά μέτρα για τη μείωση του λειτουργικού κόστους θα πάρει ο ΟΤΕ, με στόχο να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της εταιρείας. Στόχος η εξοικονόμηση 32 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένας ήρωας για την Ελλάδα


Στην ανάγκη ενος νέου προσώπου που θα δώσει έμπνευση στους Έλληνες να αλλάξουν ξυπνώντας τους παλιές αξίες έχει ανάγκη η χώρας μας για να ξυπνήσει από τον λήθαργο τονίζει δημοσίευμα της Huffington Post. Η σχέση του Κυνόδοντα με την ελληνική κοινωνία και οι δύο λέξεις από μι που χαρακτηρίζουν τους γύρω τους οι Έλληνες

"Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι έναν νέο ήρωα", τιτλοφορεί μακροσκελή άρθρο της η Huffington Post.

Επίθεση σε λιμενικό


Αγριο ξυλοδαρμό δέχτηκε ένας λιμενικός στην Ηγουμενίτσα που προσπάθησε να απωθήσει παράνομο μετανάστη που επιχειρούσε να κρυφτεί σε φορτηγό όχημα. Ο λιμενικός δέχτηκε την επίθεση συγκεντρωμένων αλλοδαπών στο σημείο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Σε εξέλιξη προανάκριση του Λιμεναρχείου

Επίθεση αλλοδαπών δέχθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, 30χρονος βαθμοφόρος του Λιμενικού Σώματος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Πρωτότυπο κουστούμι για τα καρναβάλια!





 Πρωτότυπο κουστούμι για τα καρναβάλια!

Απίστευτα σχέδια σε βρώμικα τζάμια αυτοκινήτων

Το πιο κοντό αυτοκίνητο στον κόσμο



Perierga.gr - Το πιο μικρό Fiat!Το Fiat Flatout είναι έργο του Andy Saunders και κατέχει τον τίτλο του πιο κοντού αυτοκινήτου στον κόσμο, με ύψος μόλις 56 εκατοστά.
Το ρεκόρ του χαμηλότερου αυτοκινήτου καθιερώθηκε από τον ίδιο τον κάτοχο του ρεκόρ το 1985. Έκτοτε ΄λλαξε πολλές φορές χέρια για να καταλήξει και πάλι στον εμπνευστή του.
Σίγουρα δεν είναι άνετο και φανταζόμαστε ότι δεν είναι και ασφαλές. Αποδεικνύεται όμωs ότι είναι αυτοκίνητο για

Aventador

Λαμπερό στη Γενεύη το νέο supercar της Lamborghini, με τον ολοκαίνουργο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6.5 λίτρων, ισχύος 700 ίππων.
 
Στο διαδίκτυο και μάλιστα σε ιστοσελίδα επίσημου διανομέα της διάσημης ιταλικής φίρμας, δημοσιοποιήθηκαν αναλυτικά τα πλήρη τεχνικά στοιχεία του νέου super car της Lamborghini, το οποίο συνοδεύεται εν προκειμένω από τα αρχικά LP700-4. Την κίνηση παρέχει ένας ολοκαίνουργιος ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας 6,5 λίτρων με περιεχόμενη γωνία 60 μοιρών, ο οποίος αποδίδει

Νέο Seat IBX στη Γενεύη

seat - Μετά από το ηλεκτρικό τετραθέσιο coupe με τον κωδικό IBE που μας παρουσίασε η Seat στην περσινή έκθεση της Γενεύης, η εταιρεία διευρύνει την εν λόγω σειρά με το IBX. Πρόκειται για ένα μεσαίο SUV, που αρχικά παρουσιάζεται σε τρίθυρη μορφή, χωρίς όμως περισσότερα στοιχεία.   Το νέο Seat IBX Μετά από το ηλεκτρικό τετραθέσιο coupe με τον κωδικό IBE που μας παρουσίασε η Seat στην περσινή έκθεση της Γενεύης, η εταιρεία διευρύνει την εν λόγω σειρά με το IBX. Πρόκειται για ένα μεσαίο SUV, που αρχικά παρουσιάζεται σε τρίθυρη μορφή, χωρίς όμως περισσότερα στοιχεία.
Οι δύο πρώτες φωτογραφίες του νέου αυτοκινήτου μόλις διέρρευσαν από τον ισπανικό ειδικό τύπο, ενώ το concept μοντέλο της Seat θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης (ξεκινά στις 3 Μαρτίου). Η Seat το προορίζει ως άμεσο αντίπαλο των Nissan Qashqai, VW Tiguan, Skoda Yeti κ.λ.π., ενώ το αυτοκίνητο θα είναι πενταθέσιο, όμως (τουλάχιστον ως concept) θα παρουσιαστεί σε τρίθυρη μορφή. Όπως αναφέρουν βέβαια τα σχετικά δημοσιεύματα, εάν και εφόσον το IBX πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή του, θα υπάρξει και πεντάθυρη έκδοση. Τέλος, η

Πάνω από τα 112 δολ. η τιμή του Brent

Πάνω από τα 112 δολάρια το βαρέλι ενισχύεται η τιμή του Brent, καθώς παραμένουν οι ανησυχίες για περαιτέρω μείωση των προμηθειών αργού παρά τις διαβεβαιώσεις της Σαουδικής Αραβίας ότι κάλυψε τα κενά στη λιβυκή παραγωγή.
Οι τιμές του αμερικανικού αργού και του Brent κατέγραψαν υψηλό 2,5 ετών την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας της εξέγερσης στη Λιβύη, η οποία ενέτεινε τις ανησυχίες

Πολιτικοί έτοιμοι για... μπίζνες

Μπορεί η Ρουμανία να φαίνεται ότι ξεπερνάει το σκόπελο της οικονομικής ύφεσης, αλλά ο βαθμός διαφθοράς πολιτικών και κρατικών υπαλλήλων εξακολουθεί να προκαλεί τη μήνιν της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Το πιο πρόσφατο επεισόδιο ήταν η αποκάλυψη της καθημερινής εφημερίδας «Romania Libera» ότι αρκετοί βουλευτές της χώρας δεν αρνήθηκαν πρόσκληση ξένου επιχειρηματία για

ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. οι μεγάλοι τσαμπατζήδες

Ο κρατικός προϋπολογισμός και τα δάνεια που τους παρέχονται αφειδώς από τις τράπεζες κρατούν στη ζωή τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα της χώρας, τα οικονομικά των οποίων βυθίζονται στην αδιαφάνεια και μαρτυρούν κατασπατάληση δημόσιου χρήματος στη δυσκολότερη οικονομική περίοδο για τη χώρα.
Αν ήταν εταιρείες, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία θα είχαν κηρύξει φαλιμέντο, καθώς από τα ελάχιστα στοιχεία που μπορεί κανείς να διακρίνει από τους ισολογισμούς-μνημεία αδιαφάνειας του 2010, προκύπτει ότι το μεν κυβερνών κόμμα «μπήκε μέσα» πάνω από 42 εκατ. ευρώ, το δε κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περίπου κατά 25 εκατ. ευρώ, ενώ τα δύο κόμματα έχουν προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση μέχρι το 2016.
Αμφότερα τα κόμματα χρειάστηκε να πάρουν νέα δάνεια για να κλείσουν τις

Ψαλίδι - πιλότος για ∆ΕΚΟ

Η ώρα των ∆ΕΚΟ για περικοπές µισθών και περιορισµό γενικώς των δαπανών τους έφτασε, µε τον υπό γερµανική διοίκηση ΟΤΕ να δείχνει τον δρόµο.

Η διοίκηση του ΟΤΕ ανακοίνωσε χθες δραστικές περικοπές στις αποδοχές των εργαζοµένων του οργανισµού (υπερωρίες, επιδόµατα κ.ά.), αλλά και απολύσεις 120 εργαζοµένων στη θυγατρική εταιρεία CosmOTE.

Πρόκειται για µέτρα που αποτελούν πιλότο γιατιςάλλες δηµόσιες επιχειρήσεις που

ΙΣΤΑΜΕ: Τι είπαν Ταμβακάκης-Χρυσοχοίδης-Στουρνάρας-Δασκαλόπουλος

Για τους τρόπους εξόδου από την οικονομική κρίση και την αποφυγή της χρεοκοπίας αλλά και την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων προκειμένου να επιτευχθούν όλα αυτά μίλησαν σημερινή εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ με τίτλο «Το νέο σχέδιο για την ανάπτυξη και επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα» ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Μ. Χρυσοχοίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας κ. Απ. Ταμβακάκης και ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ κ. Γιάννης Στουρνάρας.
Πακέτο στήριξης 10 δισ. ευρώ

Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μ. Χρυσοχοίδης τόνισε ότι αυτήν την περίοδο τρέχει «ένα πακέτο στήριξης, πάνω από 10 δισ. ευρώ που

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους 100 πλουσιότερους Τούρκους

Τη λίστα των 100 πιο πλούσιων Τούρκων για το 2011 δημοσίευσε η τουρκική έκδοση του περιοδικού Forbes.
Στην πρώτη θέση της λίστα φιγουράρει ο Μεχμέτ Εμίν Καραμεμέτ, με συνολική περιουσία 4 δισ. δολαρίων, έναντι συνολικών περιουσιακών στοιχείων 2,9 δισ. δολ. που είχε ο ίδιος επιχειρηματίας το 2010. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται η οικογένεια Κοτς με

Ιερώνυμος για διορισμό κληρικών "Μάλλον μας χρωστάνε οι άλλοι και όχι εμείς"

Το Μαξίμειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος.
Ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, ο οποίος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελείται από την Εκκλησία στην περιοχή.
Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των διορισμών του εφημεριακού κλήρου. "Η ιστορία είναι σύμμαχος" είπε απευθυνόμενος προς τον Σεβασμιώτατο και

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΕ COSMOTE ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟ!...

Πριν από λίγο ο πρόεδρος και διευθύνων της Cosmote, Μ. Τζαμάζ με e-mail που έστειλε προς όλους τους εργαζόμενους ανακοίνωσε την πρόθεση της εταιρείας να προβεί άμεσα σε απολύσεις μόνιμου προσωπικού από την εταιρεία και από την εταιρεία Γερμανός που είναι θυγατρική της

"Δημοκρατία της Μακεδονίας"


Επιβεβαιώνεται και επίσημα, δια στόματος Ν. Γκρούεφσκι, πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, το ότι η χώρα του αποδέχτηκε την πρόταση Νίμιτς, για "Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)".


Ο Νίκολα Γκρουέφσκι επιβεβαίωσε και επίσημα ότι η κυβέρνηση της χώρας του αποδέχτηκε την πρόταση που είχε υποβάλει ο Μάθιου Νίμιτς, για "Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια), ως ονομασία του γειτονικού κράτους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες