ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

19/3/11

Όχι της Αριστεράς σε εμπλοκή


Την κάθετη αντίθεσή τους στην εμπλοκή της χώρας μας σε οποιαδήποτε επέμβαση στην Λιβύη, διαμήνυσαν τα κόμματα της Αριστεράς. Μάλιστα, η Α. Παπαρήγα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό.
Σε τηλεφωνική της επικοινωνία, η ΓΓ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, με τον πρωθυπουργό, ζήτησε να μην εμπλακεί η χώρα μας με κανένα τρόπο στην "ιμπεριαλιστική στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη".

Στήριξη, χωρίς συμμετοχή σε βομβαρδισμούς


Έτοιμη να σεβαστεί τις συμμαχικές της υποχρεώσεις της απέναντι στο ΝΑΤΟ σχετικά με τις κυρώσεις κατά της Λιβύης, δηλώνει η Ελλάδα. Αναλαμβάνει ρόλο σε θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Σύσκεψη στο Μαξίμου. Οι απαιτήσεις της συμμαχίας

Με 4 F-16, ένα ιπτάμενο ραντάρ(τύπου ERIEYE), δύο ελικόπτερα διάσωσης και δύο φρεγάτες θα στηρίξει η Ελλάδα τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ και του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ κατά της Λιβύης.

Στο Παρίσι εκτάκτως ο πρωθυπουργός


Στο Παρίσι θα βρεθεί εκτάκτως το Σάββατο (19/3) ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει σε σύνοδο των ηγετών της Ευρωμεσογειακής Συνεργασίας σχετικά με τις εξελίξεις στη Λιβύη.
  | 
Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να έχει βέβαια άλλη άποψη
Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να έχει βέβαια άλλη άποψη
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, δέχτηκε τη σχετική πρόσκληση από τον Νικολά Σαρκοζί, στον οποίον και ανήκει η πρωτοβουλία και έτσι θα αναχωρήσει εσπευσμένα για την γαλλική πρωτεύουσα στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου.

Γιατί εντείνονται οι πιέσεις της τρόικας στα τραπεζικά επιτελεία;



Εντονες πιέσεις προς τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών να συντάξουν και να καταθέσουν μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα τα προγράμματα εξόδου τους από το σημερινό καθεστώς προστατευμένης χρηματοδότησης τους από την ΕΚΤ, ασκούνται τις τελευταίες ώρες τόσο από την τρόικα όσο και από το υπουργείο Οικονομικών.

“Ακραία” μέτρα υπό εξέταση για την δημοσιονομική διάσωση της οικονομίας




Θα πρέπει να θεωρείται γεγονός: Στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, διαβλέποντας τον κίνδυνο το στοίχημα του 2011 να χαθεί πριν καν ξεκινήσει, μελετούν τη λήψη και νέων φορολογικών μέτρων, για να διορθώσουν την κατάσταση στο επίπεδο των εσόδων που έχει αρχίσει να εκτρέπεται ήδη από το πρώτο δίμηνο. Το γεγονός ότι η μαύρη τρύπα πρόλαβε να γίνει μεγαλύτερη των 800 εκατ. ευρώ, τους μήνες Ιανουάριο - Φεβρουάριο, σήμανε συναγερμό κι έτσι, μεταξύ άλλων, εξετάζεται:

καυτή Γυναίκα Θαύμα


Η Γυναίκα Θαύμα έρχεται και πάλι στη μικρή οθόνη και ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από το καινούργιο της κοστούμι. Φαίνεται πιο ανανεωμένο, «αεράτο», αποκαλυπτικό και το ίδιο σέξι … η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Γυναίκα Θαύμα (Wonder Woman) είναι η Adrianne Palicki.
Καυτή Γυναίκα Θαύμα

Έκοψαν τη χρηματοδότηση σε νοσοκομεία και σε AEI - TEI



Σύμφωνα με επιστολή που εστάλη από το υπουργείο, στα υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών, δόθηκε εντολή να μην εγκριθεί η μηνιαία επιχορήγηση 7% σε 44 νοσοκομεία και 20 τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας αναφέρει ότι το υπουργείο Οικονομικών
Έκοψαν τη χρηματοδότηση σε νοσοκομεία και σε AEI - TEI
έκοψε τη χρηματοδότηση, καθώς οι παραπάνω δεν έχουν ακόμη προσκομίσει στοιχεία του προϋπολογισμού τους.

Διατροφικός εφιάλτης από τη ραδιενέργεια - Πρόβλημα σε γάλα και σπανάκι


Οι Ιάπωνες παραδέχτηκαν ότι επηρρεάστηκε από τη ραδιενέργεια η παραγωγή σε γάλα και σπανάκι κοντά στη Φουκουσίμα - Μάχη με το χρόνο για να επαναλειτουργήσουν οι αντλίες νερού στον πυρηνικό σταθμό
Διατροφικός εφιάλτης από τη ραδιενέργεια - Πρόβλημα σε γάλα και σπανάκι
>>>LIVE από το BBC
>>>LIVE από το CNN μέσω του ιαπωνικού δικτύου ΝΗΚ

Τελευταίες εξελίξεις
(09:23) Ο επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου της Ιαπωνίας, Γιούκιο Εντάνο, είπε ότι τα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας στην περιοχή κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Φουκοσίμα έχουν επηρεάσει την παραγωγή στο σπανάκι και το γάλα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα καθιστά επικίνδυνα προς κατανάλωση.

Δημοψήφισμα για αναθεώρηση του Συντάγματος στην Αίγυπτο




Άνοιξαν σήμερα στην Αίγυπτο, στις 08:00 τοπική ώρα, οι κάλπες, για το δημοψήφισμα που αφορά την αναθεώρηση του Συντάγματος, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οι δυνάμεις του Καντάφι εισήλθαν στη Βεγγάζη




Οι πιστές στο ηγέτη της Μουάμαρ Καντάφι δυνάμεις εισήλθαν σήμερα στην ελεγχόμενη από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις Βεγγάζη, μετέδωσε το Αλ Τζαζίρα επικαλούμενο τον ανταποκριτή του στην περιοχή.

Μια ευκαιρία να αρχίσει η ανασύνταξη της κοινωνίας και της χώρας!!!

Ο Gerhard από την Γερμανία...!
Ο Gerhard από την Γερμανία, ο Franchua από την Γαλλία, ο Mario από την Ιταλία και ο
Johan από την Ολλανδία, ευχαριστούν από καρδιάς όλους εμάς τους Έλληνες για την
προτίμηση που δείχνουμε στα εθνικά τους προϊόντα, και κατά επέκταση στη διασφάλιση
των θέσεων εργασίας των.
Και σαν επιβράβευση μας συμβουλεύουν να πουλήσουμε τον Παρθενώνα, και τα νησιά μας,
σπρώχνοντας μας στο Δ.Ν.Τ. για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα.
Αντίθετα ο Νίκος από την Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος από τις Σέρρες,ο γαμπρός μας ο Γιάννης,
ο γιος μας, ο Θοδωρής, ακόμα και εμείς οι ίδιοι, βγαίνουμε

Ελληνική εμπλοκή στο μέτωπο της Λιβύης




Την συμμετοχή ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στις συμμαχικές επιχειρήσεις κατά του συνταγματάρχη Καντάφι, ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ αργά το απόγευμα της Παρασκευής, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

ανεκδοτο... Δεν την γνώρισε!

Μια 45χρονη γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή και τη μεταφέρανε επειγόντως στο νοσοκομείο. Ενώ ήταν στο χειρουργείο, είχε μια υπερφυσική εμπειρία. Βλέποντας το Θεό, τον ρώτησε...
- Ήρθε η ώρα μου;...
Εκείνος απάντησε:
- Όχι, έχεις να ζήσεις ακόμη για 43 έτη, 2 μήνες και 8 ημέρες.

Ναι… εμμέσως σε Ολυμπιακό από Αρούνα


Ναι… εμμέσως σε Ολυμπιακό από Αρούνα
Θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Αρούνα Λούκμαν, που φέρεται να αποτελεί στόχο των «ερυθρολεύκων». Ο 21χρονος Νιγηριανός μέσος της Μονακό ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «MTNFootball.com» για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Πειραιωτών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες