ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/7/10

Πρώτος από τα «7 καθάρματα της κρίσης» στην Ευρώπη ο Καραμανλής!

«Κώστας Καραμανλής, ο δημιουργός της ελληνικής τραγωδίας». Με αυτή την φράση το γαλλικό περιοδικό Marianne σκιαγραφεί το προφίλ του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή σε ένα αφιέρωμα για τα αίτια και τους υπεύθυνους της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη με τίτλο «Τα 7 καθάρματα της κρίσης»!

Και όπου κρίση, η Ελλάδα έχει την τιμητική της, με έναν Ελληνα να κατακτάει την πρώτη θέση: Ο Κώστας Καραμανλής φιγουράρει στην πρώτη θέση στη λίστα των «καθαρμάτων» σύμφωνα με το περιοδικό, καθώς «από το 2004 έως το 2009, με την ανικανότητα και τα ψέματά του, βύθισε τη χώρα του σε ένα τρομακτικό χάος».


Στο δισέλιδο δημοσίευμα

“Ελεγχόμενες χρεοκοπίες” θέλουν οι Γερμανοί

του Παναγιώτη Γκρουμούτη
Το είχαν προαναγγείλει σε όλους τους τόνους, συνεπώς μόνον έκπληξη δεν προκαλεί η πρόθεση των Γερμανών – για την ακρίβεια όχι όλων των οικονομικών και πολιτικών παραγόντων της χώρας, αλλά κυρίως του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και της Καγκελαρίου Μέρκελ – να υποβάλλουν προς συζήτηση σχέδιο για «ελεγχόμενη χρεοκοπία» όσων κρατών – μελών της Ευρωζώνης αντιμετωπίζουν προβλήματα χρέους!

Ο ίδιος ο χερ Σόιμπλε μάλιστα είχε μιλήσει
Ο αυτοαποκαλούμενος «Αλβανικός Εθνικός Στρατός» (UKSH – Ushtria Kombetare Shqiptare), σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό News 24 και τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Balkanweb, με ανακοίνωση στο διαδίκτυο, την οποία απέστειλε και στα Μ.Μ.Ε. των Τιράνων, του Κοσόβου, των Σκοπίων, του Πρέσεβο και του Ουλτσίνιε Μαυροβουνίου, ανακοίνωσε, ότι ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τις, πρώτες στρατιωτικές επιχειρήσεις με στόχο την ίδρυση της «Εθνικής Αλβανίας», (δηλαδή της Μεγάλης Αλβανίας, η οποία επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές πέραν των σημερινών ορίων του αλβανικού κράτους).

Ο UKSH επισημαίνει, μεταξύ άλλων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες