ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

30/6/10

Σε καθημερινή περίπου βάση, μέσω διαφόρων δημοσιευμάτων, οι αλβανοί κάνουν λόγο για “γενοκτονία τσάμηδων”

Το αλβανικό κοινοβούλιο πραγματοποίησε στις 24 /6 ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της σφαγής της Τσαμουριάς από τον Ελληνικό Στρατό.
Η αλβανική εφημερίδα «55», καθώς και η «Albania Press», δημοσιεύουν σήμερα (χθες), ένα άρθρο που τιτλοφορείται για την μεν «55»: “Σε ανάμνηση της σφαγής των αθώων Αλβανών-Τσάμηδων”, για τη δε «Albania Press»: “Περνάει ο καιρός αλλά η ιστορία δεν ξεχνιέται”.
Στο άρθρο παρουσιάζεται η θέση του αλβανο-τσάμη

Νέα πτώματα λαθρομεταναστών στον Έβρο

Συνολικά 16 είναι τα πτώματα των λαθρομεταναστών που έχουν εκβρασθεί στις όχθες του Έβρου, τόσο στην Ελληνική όσο και στην Τουρκική πλευρά. Οι αρχές εκτιμούν ότι ανατράπηκε η βάρκα που τους μετέφερε, με αποτέλεσμα για ακόμα μία φορά να καταγράφονται ανθρώπινες τραγωδίες. Η κατάσταση σε όλη την ελληνική μεθόριο που συνορεύει με την Τουρκία είναι πραγματικά εκτός ελέγχου, με τους συλληφθέντες λαθρομετανάστες να έχουν αυξηθεί κατά 300% μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Μετά το "ΑΒΕΡΩΦ CLUB" τα Δερβενάκια γίνονται Εθνική Οδός!

Το ιστορικό πεδίο της μάχης των Δερβενακίων αναμένεται να απαξιωθεί αφού το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) αποφάσισε να επιτρέψει την διέλευση της Εθνικής Οδού από το συγκεκριμένο σημείο.

O ιστότοπος του skai  αναφέρει αναφορικά με το θέμα «Την μελέτη βελτίωσης εθνικής οδού, από τον κόμβο αρχαίας Νεμέας έως της Μυκήνες, καταψήφισαν δύο... μέλη του συμβουλίου, θεωρώντας ότι αλλοιώνεται το ιστορικό τοπίο. Αντίθετη στη χάραξη του νέου δρόμου είναι και η αρμόδια 25η εφορεία βυζαντινών αρχαιοτήτων. Ο Σύλλογος αρχαιολόγων καλεί τον υπουργό Πολιτισμού να μην υπογράψει τη σχετική γνωμοδότηση.» Υπενθυμίζεται δε «ότι η χάραξη του νέου δρόμου τροποποιήθηκε μετά από κοινή σύσκεψη των υπουργείων Υποδομών και Πολιτισμού, καθώς προστέθηκε ένα τούνελ περίπου 240 μέτρων».

Οι Κούρδοι έτοιμοι να ανακηρύξουν της αυτονομία τους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Taraf η οποία αναπαράχθηκε από τον ιστοτόπο  infognomonpolitics και τον Σάββα Καλεντερίδη, βαθύ γνώστη του Κουρδικού ζητήματος, ενεννήντα εννέα Κούρδοι δήμαρχοι του τουρκικού Κουρδιστάν αποφάσισαν να ανακηρύξουν τη δημοκρατική τους αυτονομία.

Η είδηση λόγο της σπουδαιότητάς της παρουσιάζεται αυτούσια:

«Σημαντικές εξελίξεις κυοφορούνται στο Κουρδικό Ζήτημα, μετά το πέρας

ΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ Η ΟΥΣΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!

Άντε ρε. Καλή αρχή. Σε λίγο, όλοι οι «φίλοι» μας και είναι πολλοί γύρω μας, θα ψηφίζουν για την δική μας τύχη. Και ως «φίλοι», θα φροντίζουν για το καλό μας και μόνον.
Ο Δήμος Βέροιας λοιπόν (Δήμαρχος Ουσουτζόγλου Χαρίκλεια), ετοιμάζεται για τις επικείμενες εκλογές. Έβγαλε ανακοίνωση στα Αλβανικά και τα Ελληνικά, για τους Αλβανούς τυχόν ψηφοφόρους.
Άντε και καλή αρχή. Φαντάζομαι δεν αργεί η ώρα που ανάλογες ανακοινώσεις, θα βγαίνουν και για τους άλλους φίλους μας, Σκοπιανούς ας πούμε.
Εξ άλλου όλοι εμείς οι ιθαγενείς, ξέρουμε καλά ότι όλοι γύρω μας, μας βλέπουν ως φίλους και μόνον.
Το θέμα είναι να εκλεγώ Δήμαρχος και ας γίνει ένα η φωτιά με το χώμα. Αυτό και μόνον.
Και μη τολμήσει κάποιος να πεί ότι μυρίζει ρατσισμός.

απο hellenicrevenge.blogspot

Τι φοβάται η οικογένεια του υπασπιστή

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη

Ερωτηματικά και φόβοι στην οικογένεια του υπασπιστή

Λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία του



Δεκάδες είναι τα ερωτηματικά που βασανίζουν την οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Βασιλάκη, του άτυχου υπασπιστή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Φοβούνται ότι ίσως δεν θα μάθουν ποτέ την πραγματική αλήθεια για τους δολοφόνους του άτυχου αξιωματικού και διερωτώνται: «μήπως τελικά η δολοφονία του Γιώργου δεν ήταν ατύχημα;».

Παρά το πένθος και την οδύνη τους για τον απροσδόκητο

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο – Ερευνητικό σκάφος ανοιχτά της Σαμοθράκης, συνοδεία κανονιοφόρου


- Είναι η τουρκική απάντηση στην εξαγγελία της Ελλάδας για πετρελαϊκές έρευνες στο Αιγαίο
- Με ανησυχία παρακολουθούν την κατάσταση τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας

Συναγερμός έχει σημάνει στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας με την έξοδο του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Τσεσμέ στο Αιγαίο!

Το σκάφος βγήκε από τα Δαρδανέλια στις 5.20 και παρακολουθείται διαρκώς από κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού. Το Τσεσμέ πλέει 15 μίλια βορειοδυτικά της Σαμοθράκης.

Η έξοδος τουρκικού ερευνητικού σκάφους στο Αιγαίο γίνεται λίγα 24ώρα μετά από την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης ότι δοθούν σε ελληνικές εταιρείες άδειες για έρευνες πετρελαίου στο Αιγαίο.

Τούρκοι διεκδικούν στην Κρήτη περιουσίες των παππούδων τους!

Του Αλ. Α. Ανδρικάκη
Τις περιουσίες που άφησαν οι πρόγονοί τους, με την ανταλλαγή των πληθυσμών που ακολούθησε τη μικρασιατική καταστροφή, αλλά ακόμη νωρίτερα, όταν αναχωρούσαν από την Κρήτη, με την απελευθέρωση του νησιού από τον τουρκικό ζυγό, αναζητούν και διεκδικούν στο νησί Τούρκοι πολίτες! Τους τελευταίους μήνες στο Ηράκλειο, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, αλλά και σε άλλες περιοχές εμφανίστηκαν νομικοί, κυρίως, εκπρόσωποί τους διερευνώντας τη δυνατότητα να καταγράψουν, καταρχήν, τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν οι Τουρκοκρήτες παππούδες τους, μέσω των συμβολαίων που υπήρχαν στα κρατικά αρχεία της τουρκικής διοίκησης, μέχρι το 1898.

Σε μερικές περιπτώσεις φαίνεται ότι η αναζήτηση αυτή δεν γίνεται στα «τυφλά», αλλά αφού έχει προηγηθεί έρευνα σε αντίστοιχα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες