ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

26/1/11

Θύμα χάκερ ο ιδρυτής του Facebook

Θύμα χάκερ ο ιδρυτής του Facebook

1.800 Like στο μήνυμα του εισβολέα

Κανείς δεν γλιτώνει από τους χάκερ! Ακόμη και ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ έπεσε θύμα κυβερνοπειρατή, ο οποίος μπήκε στην προσωπική του σελίδα και άφησε ένα μήνυμα υποστηρίζοντας ότι το Facebook θα πρέπει να αποκτήσει κοινωνικό χαρακτήρα και να γίνει μια επιχείρηση στα πρότυπα της τράπεζας Grammeen του βραβευμένου με Νόμπελ Ειρήνης, Μοχάμαντ Γιούνους. 

Ατομικά ρολά με κοτόπουλο

Ατομικά ρολά με κοτόπουλο

Μια γευστική συνταγή

1. Ζητάτε από τον χασάπη σας να ανοίξει τα φιλέτα του κοτόπουλου, ώστε να μπορούν να γίνουν ρολά.
2. Τοποθετείτε τα φιλέτα σε ταψάκι. Τα αλατοπιπερώνετε ελαφρά, τα πασπαλίζετε με το ψιλοκομμένο σκόρδο, τα ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και λίγο κρασί, και τα αφήνετε σκεπασμένα στο ψυγείο για 1-2 ώρες να μαριναριστούν.

«Η Τριλογία του παραθερισμού στο Εθνικό Θέατρο

«Η Τριλογία του παραθερισμού στο Εθνικό Θέατρο

Για πρώτη φορά στην κεντρική σκηνή του θεάτρου το έργο του Γκολντόνι

«Η Τριλογία του παραθερισμού» του Κάρλο Γκολντόνι ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου από τις 9 Φεβρουαρίου με το Δημήτρη Πιατά και τη Μάγια Λυμπεροπούλου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη και μετάφραση Γιώργου Δεπάστα.

Η Renault εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής στο WRC

Η Renault εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής στο WRC

Πιθανότατα με το Megane Coupe ή την επόμενη γενιά του Clio

Η γαλλική εταιρία αυτή τη στιγμή παραμένει στη Formula 1, όμως όχι ως ομάδα, αλλά περισσότερο ως προμηθεύτρια κινητήρων, με την πρώην Renault F1 να είναι πλέον η Lotus-Renault. Η πώληση της ομάδας στους συγκεκριμένους επενδυτές είχαν σαν αποτέλεσμα η γαλλική εταιρία να βρεθεί με ένα μεγάλο budget στη διάθεση της, το οποίο της επιτρέπει να εμπλακεί σε άλλες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και συγκεκριμένα στους αγώνες Ράλλυ. 

Ανέκδοτο ; ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΤΩΛΟ


Μία ιεροδουλος πήγε στην εκκλησία του χωριού της για να εξομολογηθεί στον παππά.

- Παππά μου, πήγα με τον κρεοπώλη του χωριού μας.

Τύπωσαν όσα ευρώ τους έλειπαν!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που επικαλείται τον ιρλανδικό Independent, η Κεντρική Τράπεζα...
 
Τύπωσαν όσα ευρώ τους έλειπαν!!!
της Ιρλανδίας τύπωσε ευρώ για να χρηματοδοτήσει τις ιρλανδικές τράπεζες.

Σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν τους κανόνες της ευρωζώνης καμιά χώρα δεν μπορεί να τυπώσει ευρώ, αφού αυτό το δικαίωμα εκχωρήθηκε στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Αν το δημοσίευμα ευσταθεί μένει να μάθουμε κατά πόσο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα γνώριζε αυτή την κίνηση της ιρλανδικής κυβέρνησης. Ερωτήματα επίσης εγείρονται γιατί δεν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 26/11/2011

«Γιατί όχι στον Ολυμπιακό ο Σάντσες;»

«Γιατί όχι στον Ολυμπιακό ο Σάντσες;»

Άκυρη η συγχώνευση Olympic Air-Aegean Airlines

Σήμερα η Ευρωπαικη επιτροπη απέριψε το αίτημα για συγχώνευση μεταξύ olympic air -Aegean.
Η επίτροπη έκανε αυτην  την κίνηση για το λογο οτί αν γινόταν συγχώνευση θα υπηρχε κατασταση μονοπωλείου.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ...Το μέλλον του λαού.

Ο πατέρας, της γενιάς του Πολυτεχνείου, κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του μαζί με τον 10χρονο γιο του και το νεώτερο βλαστάρι της οικογένειας, ένα μωρό 1 έτους. Κάποια στιγμή αποφασίζει να εξηγήσει στον "μεγάλο" τι σημαίνουν όλα όσα ακούγονται για τις κοινωνικές τάξεις, την αντιπαλότητά τους και τον ρόλο της εξουσίας στη ζωή μας.
- "Κοίτα παιδί μου", του λέει, "η κοινωνία είναι όπως η οικογένεια. Στην δική μας οικογένεια για παράδειγμα, εγώ είμαι το κεφάλαιο. Αυτός δηλαδή που κερδίζει και φέρνει τα χρήματα. Η μητέρα σου είναι η κυβέρνηση, αυτή αποφασίζει που και πώς θα τα ξοδέψουμε. Η υπηρέτρια είναι η εργατική τάξη. Εσύ παιδί μου είσαι ο λαός".
- "Το μωρό πατέρα τι είναι", ρωτάει ο γιος, "ο λαουτζίκος";
- "Όχι παιδί μου, το μωρό είναι το μέλλον του λαού", απαντάει ο πατέρας.
Η ώρα έχει περάσει και πάνε όλοι για ύπνο. Κάποια στιγμή, αργά τα μεσάνυχτα, το μωρό τα έχει "κάνει" και κλαίει με λυγμούς. Κανένας δεν σηκώνεται να το ησυχάσει. Ο γιος, σηκώνεται, χτυπάει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονέων του. Τίποτα! Μισανοίγει την

Προς δραστική περικοπή των επικουρικών συντάξεων

Νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση αναμένεται να ξεκινήσει μετά το Πάσχα, που αυτή τη φορά θα έχει ως κύριο στόχο τη δραστική περικοπή των επικουρικών συντάξεων. Ανοιχτό όμως είναι το ενδεχόμενο και νέων παρεμβάσεων στις κύριες συντάξεις των ασφαλιστικών ταμείων του ιδιωτικού τομέα.
Σύμφωνα με τις αναλογιστικές μελέτες για το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ που παρουσίασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, τα ελλείμματα μειώνονται

Αποκάλυψη του WikiLeaks για Τ.Ερντογάν: "Δεν μπορώ να ελέγξω τον Στρατό να μην επιτεθεί στην Ελλάδα"

Η υψηλή πιθανότητα τουρκικής εισβολής έρχεται και πάλι στην επιφάνεια από ένα τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα στις 2 Δεκεμβρίου 2005, το οποίο έφερε στην δημοσιότητα το WikiLeaks στο οποίο ο Ρ.Τ.Ερντογάν ομολογεί στον υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας, Μπέρναρντ Μποτ, ότι «αδυνατεί να ελέγξει τους Τούρκους στρατηγούς αν κινηθούν εναντίον της Ελλάδα. Δεν μπορώ να σταματήσω ούτε τις επιχειρήσεις τους στο Αιγαίο, ούτε οποιαδήποτε δραστηριότητά τους».
Η συνάντηση και η συζήτηση του Μποτ με τον Ερντογάν είχε πραγματοποιηθεί λίγες μόλις

Η βενζίνη «ισοπεδώνει» τον οικογενειακό προϋπολογισμό


Νέα αύξηση στην τιμή της βενζίνης. Αβάσταχτο το κόστος κίνησης για τον μέσο Έλληνα. Μέρα με τη μέρα, «τσακίζεται» ο οικογενειακός προϋπολογισμός από τη νέα «εκτόξευση» της τιμής των καυσίμων.
Η βενζίνη «ισοπεδώνει» τον οικογενειακό προϋπολογισμό
Αύξηση της τάξης του 1,5 λεπτού το λίτρο καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με τη μέση τιμή της αμόλυβδης να «σκαρφαλώνει» στο 1,635 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών.

Πρύτανης: Ελάτε να τους πάρετε


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Για εκρηκτική κατάσταση που αφορά ολόκληρη την κοινωνία και ίσως επεκταθεί και σε άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα μίλησε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσιος Πελεγρίνης, ο οποίος παράλληλα κάλεσε την πολιτική ηγεσία του τόπου να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Πρύτανης: Ελάτε να τους πάρετε
Η συνέντευξη Τύπου που ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά και σχετίζεται με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την εγκατάσταση των περίπου 300 λαθρομεταναστών στους χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Πλαφόν στη φορολογία 11 επαγγελμάτων


Με πληθυσμιακά κριτήρια θα γίνεται η δήλωση εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Γιατροί, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, οικονομολόγοι και λογιστές μπαίνουν, μεταξύ άλλων, στο στόχαστρο.



Πλαφόν στη φορολογία 11 επαγγελμάτων
Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν 11 ελευθέρα επαγγέλματα που θα ελεγχθούν με βάση τα νέου τύπου τεκμήρια και τα στοιχεία από το ηλεκτρονικό φακέλωμα της εισοδηματικής και περιουσιακής κατάστασης και των συναλλαγών τους.

Μειώσεις μισθών από τις μετατάξεις


Με το νέο καθεστώς υπολογισμού των αμοιβών, όσοι μετατάσσονται θα χάνουν τις πρόσθετες παροχές και επιδόματα, που έπαιρναν στον προηγούμενο φορέα. Η διάταξη του υπουργείου Οικονομικών ισχύει αναδρομικά και για όσους μετατάχθηκαν εντός του 2010.







Μειώσεις μισθών από τις μετατάξεις
Τα πάνω... κάτω στις αποδοχές 60.000 και πλέον δημοσίων υπαλλήλων φέρνει το νέο

Αφανίζουν τα ψάρια του Αιγαίου οι τούρκοι αλιείς


Ψαράδικα, τριπλάσια σε μέγεθος από τα ελληνικά, σαρώνουν τον βυθό από τη Σαμοθράκη έως τα Δωδεκάνησα. Με τρόπους ψαρέματος εκτός κοινοτικής νομοθεσίας εξαφανίζουν τα ιχθυοαποθέματα


Τα θηριώδη τουρκικά αλιευτικά με μέγεθος κατά πολύ μεγαλύτερο των ελληνικών  στεγνώνουν  το Αιγαίο από τα ψάρια χρησιμοποιώντας παράνομες μεθόδους ψαρέματος.
Τουρκικά ψαράδικα με τα πιο σύγχρονα μέσα αφανίζουν ανεξέλεγκτα τα ψάρια από το Αιγαίο. Αφού «στέγνωσαν» τη Μαύρη Θάλασσα, οι αλιευτικοί τους στόλοι κατηφόρισαν στο Αιγαίο

Χρεοκοπία της Ελλάδας φοβούνται οι επενδυτές σε δημοσκόπηση του Bloomberg


Aθήνα
Οι περισσότεροι διεθνείς επενδυτές προβλέπουν πως τουλάχιστον μια χώρα θα εξέλθει από τη ζώνη του ευρώ μέχρι το 2016, ενώ οι πλέον πιθανές αποχωρήσεις είναι αυτές της Ελλάδας και της Ιρλανδίας.

Πληθωρισμός έως 7,3% στην Τουρκία


Οι προβλέψεις της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας

Πολιτική θύελλα για τη Νομική



Εντολή να αποδοθούν ευθύνες και να ληφθούν μέτρα για την κατάληψη της Νομικής έδωσε ο πρωθυπουργός. Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Πανεπιστημίου Αθηνών και υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σαμαράς: "Λύση η κατάργηση του ασύλου". Έκτακτη συνέντευξη τύπου της πρυτανείας

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση 287 μεταναστών στη Νομική σχολή. Οι οικονομικοί μετανάστες στην Αθήνα, που έχουν εγκατασταθεί στο κτίριο της Νομικής Σχολής, και άλλοι 50 στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν από χθες απεργία πείνας, με αίτημα τη "νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και τα ίσα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες εργαζόμενους".
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Τρίτη τόνισαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν.
"Δεν είμαστε εγκληματίες. Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν πάρουμε άδεια παραμονής. Είμαστε αποφασισμένοι να πεθάνουμε για να αποκτήσουμε ίσα δικαιώματα", ανέφερε ένας εκ των μεταναστών.
Την Τρίτη το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλληλοκατηγορήθηκαν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ενώ την οργή της εξέφρασε και η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.
"Η μετατροπή της Νομικής σε καταυλισμό μεταναστών είναι πέρα από τα όρια κάθε ανοχής", τόνισε η υπουργός Παιδείας.
Η Νομική σχολή θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την Παρασκευή, ενώ σήμερα το πρωί η πρυτανεία θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου.
Παπανδρέου: "Να αποδοθούν οι ευθύνες"
"Να ληφθούν όλα τα μέτρα και να αποδοθούν οι ευθύνες" ήταν η εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή, αναφορικά με το θέμα της κατάληψης της Νομικής από μετανάστες.
Την πληροφορία αυτή μετέφερε στους δημοσιογράφους ο ίδιος ο κ. Παπουτσής στο περιθώριο της δεξίωσης που δόθηκε χθες το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμή του διπλωματικού σώματος.
Ο υπουργός προσέθεσε ακόμη ότι η ΕΛΑΣ τη "μόνη όχληση" που είχε, ήταν από τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων προκειμένου να παρεμποδιστεί η επιβίβαση μεταναστών.
Στο Προεδρικό Μέγαρο, επίσης, ο αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως στην προ μηνός δήλωσή του για την ανάγκη κατάργησης του ασύλου δεν έλαβε "ποτέ" απάντηση απ΄την κυβέρνηση.
"Σήμερα, όλα τα γεγονότα δείχνουν ότι η μόνη λύση είναι η κατάργηση του ασύλου, ενός θεσμού που έχει ξεπεραστεί. Πρέπει να καταργηθεί" προσέθεσε.
"Όσοι οδήγησαν τους μετανάστες στη Νομική, τους εκθέτουν περισσότερο στη συκοφάντηση και στις απειλές αντιδραστικών κομμάτων και μηχανισμών, στην κρατική καταστολή και στους εκβιασμούς των κυκλωμάτων που τους εκμεταλλεύονται", τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κάλεσε χθες την κυβέρνηση "να πετάξει έξω από τη Νομική" τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στο κτίριο. Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο (ΕΡΑ), ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι "έχουμε μία εισβολή μέσα στο κτίριο της Νομικής" και εκτίμησε ότι οι παράνομοι μετανάστες "έκαναν επίδειξη ισχύος και δυνάμεων".
Ο Συνασπισμός σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Σε κάθε περίπτωση, το κρίσιμο ζήτημα δεν είναι ο χώρος που επιλέγουν, αλλά η κραυγή απόγνωσης εκατοντάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι αναγκάζονται με οριακό τρόπο να διεκδικήσουν το αυτονόητο: να τους αναγνωριστούν τα δικαιώματά τους, καθώς πολλοί από αυτούς βρίσκονται στη χώρα μας επί πολλά χρόνια, χωρίς χαρτιά".
 ΠΗΓΗ

Τα πήρε κι έφυγε



Περισσότερα από 110.000 ευρώ έκλεψε ταμίας του δήμου Παγγαίου, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Το ποσό των 117.000 ευρώ υπεξαίρεσε από το ταμείο του διευρυμένου Δήμου Παγγαίου ταμίας του Δήμου, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία και συγκαλεστηκε εσπευσμένα στις εννέα σήμερα το βράδυ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες