ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

15/12/10

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Για τους πρωτάρηδες του Διαδικτύου (ναι υπάρχουν)

Για τους πρωτάρηδες του Διαδικτύου (ναι υπάρχουν)

Μάθετε πως μπορείτε να διαφυλάξετε να προσωπικά σας δεδομένα

Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ το Διαδίκτυο χωρίς να κινδυνεύω από παραβίαση των προσωπικών μου δεδομένων, απάτες, απειλές ή άλλες εγκληματικές ενέργειες;


Διαβάστε παρακάτω τις δώδεκα απλές οδηγίες για ασφαλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο:

Το Τσέρνομπιλ «ανοίγει» τις πόρτες του. Ελάτε άφοβα!


Το Τσέρνομπιλ «ανοίγει» τις πόρτες του. Ελάτε άφοβα!  
 
 
Μπροστά η πόλη. Στο βάθος το εργοστάσιο
«Θέλετε να καταλάβετε καλύτερα τι έγινε και ποια επίπτωση είχε στον ανθρώπινο πολιτισμό η τραγωδία του Τσέρνομπιλ; Δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε από κοντά». Αυτό είναι το μότο της διαφήμισης της Ουκρανίας, η οποία για τουριστικούς λόγους ανοίγει την περιοχή μέσα στο 2011 χωρίς να υπάρχει ακόμη η επίσημη ημερομηνία.

Μία χειραψία… δείχνει πολλά

Ενδεχομένως και πόσο θα ζήσουμε

Από πολλούς θεωρείται ως μία σημαντική ένδειξη αυτοπεποίθησης, αλλά μια σφιχτή και δυνατή χειραψία μπορεί επίσης να αποτελεί ένδειξη ότι θα ζήσουμε πολλά και καλά χρόνια.

Νέα μελέτη δείχνει πως όσοι σφίγγουν δυνατά το χέρι που απλώνεται προς το μέρος τους ζουν περισσότερο από αυτούς που έχουν «χλιαρή» χειραψία.

Και ο παπα–ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ

Ακολούθησε την αποστολή των 100 επισήμων του Δικεφάλου

Ο παπα-Χρηστος, γνωστός και ως παπα-ΠΑΟΚ, ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ με αεροπλάνο μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ και τον γιο του και μίλησε στα κροατικά Μέσα για το παιχνίδι.

Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία οι δρόμοι


Εκτονώνεται η κατάσταση στο κέντρο

Αποκαθίσταται σταδιακά η κίνηση σε όλους του κεντρικούς δρόμους της Αθηνάς καθώς πριν από λίγο παραδόθηκε στην κυκλοφορία η Πατησίων ενώ έχουν ήδη ανοίξει οι δρόμοι γύρω από το Πολυτεχνείο.

βίαια επεισόδια στην Αθήνα-Τεταμένη η ατμόσφαιρα έξω από το Πολυτεχνείο


Η ένταση μεταφέρθηκε στο Πολυτεχνείο σύμφωνα με πληροφορίες. Περίπου 1.000 άτομα προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στο πανεπιστημιακό άσυλο ενώ ο «πόλεμος» με τις μολότοφ συνεχίζεται.
Βίαια επεισόδια στην Αθήνα-Τεταμένη η ατμόσφαιρα έξω από το Πολυτεχνείο
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το κτίριο ενώ έχουν προχωρήσει και σε πέντε προσαγωγές. Στα Προπύλαια σημειώθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε καταστήματα και κάηκαν τρία αυτοκίνητα. Όλο το κέντρο της Αθήνας εξακολουθεί να είναι απροσπέλαστο. Κλειστές οι παρακάτω οδοί:Λεωφόρος Αλεξάνδρας-Πατησίων-Αμαλίας-Σταδίου-Πανεπιστημίου-Ακαδημίας-Β. Αμαλίας

Εφοδοι του ΣΔΟΕ με laptop στις επιχειρήσεις

Εφοδοι του ΣΔΟΕ με laptop στις επιχειρήσεις   Εφόδους στις επιχειρήσεις με τα laptop ανά χείρας ξεκίνησαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ. Το Elenxis το νέο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων που καθιερώνει τους online φορολογικούς ελέγχους τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή από την περασμένη Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου.

Τριάντα ελεγκτές του ΣΔΟΕ εξοπλισμένοι με φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας και φορητούς εκτυπωτές άρχισαν να επισκέπτονται τις μεγάλες επιχειρήσεις και να διενεργούν προληπτικούς ελέγχους με τη χρήση του νέου συστήματος.
ΔΕΚΑ ΕΛΕΓΧΟΙ Καθημερινά θα γίνονται 10 έλεγχοι κυρίως σε μεγάλες επιχειρήσεις από δύο ελεγκτικά συνεργεία που έχουν εκπαιδευτεί στο Elenxis. Το πρώτο συνεργείο θα διενεργεί ελέγχους τις πρωινές ώρες και το δεύτερο τις απογευματινές. Κάθε συνεργείο θα αποτελείται από τρεις ελεγκτές, ενώ δύο ακόμη υπάλληλοι που θα βρίσκονται στα γραφεία του ΣΔΟΕ θα παρέχουν τεχνική υποστήριξη κατά τη διενέργεια των ελέγχων.
Με το Elenxis oι ελεγκτές θα πηγαίνουν «διαβασμένοι» στις επιχειρήσεις, αφού μέσω των laptop θα αντλούν όλα τα στοιχεία και τις απαραίτητες πληροφορίες για το προφίλ της ελεγχόμενης εταιρείας. Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές πριν ξεκινήσει τη διαδικασία του φορολογικού ελέγχου θα γνωρίζουν αν η ελεγχόμενη επιχείρηση έχει μεγάλες επιστροφές ΦΠΑ, έχει διαπράξει στο παρελθόν φορολογικές παραβάσεις, έχει χρησιμοποιήσει πλαστά ή εικονικά τιμολόγια ή έχει δηλώσει απώλεια βιβλίων και στοιχείων.
Παράλληλα θα αντλούν πληροφορίες για τα οικονομικά

Κραδαίνοντας τις ποιμαντικές Σας ράβδους!….


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

        Η παρουσία του κκ Ιερώνυμου δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ Παπούλια στην ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ για εκκλησιαστικά δεδομένα «συναυλία…συμφιλίωσης» στον Ναό του Αγίου Παντελεήμονα την περιοχή που χρειάζεται άμεσα κοινωνικό-ψυχολογικές, ανθρωπολογικές, και οικονομικές διατριβές μου θύμισε μια παλιότερη εικόνα του κκ Ιερώνυμου καθήμενο δίπλα στον κ Πρωθυπουργό σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με θέμα την απονομή της ελληνικής υπηκοότητας σε μετανάστες.
         Η συναυλία στο Ναό του Αγίου Παντελεήμονα με ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ τον κ Νταλάρα (Υπουργικό Σύζυγο, εάν ΔΕΝ απατώμαι…) σε συνδυασμό με την γνωστή ρήση "μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις" μετέφεραν το μήνυμα στην ελληνική κοινή γνώμη ότι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ χαίρεται και ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ αυτήν την πράξη...
      Προσωπικά θέλω να κάνω μια άλλη ΠΡΟΤΑΣΗ στον κκ Ιερώνυμο και την Ιερά Σύνοδο:
     Σεβαστοί μας Ιεράρχες, Βοηθήστε το Έθνος που κάποτε πίστευε ότι αξίζει ακόμη και η θυσία της προσωπικής μας ύπαρξης όταν πρόκειται…«για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία…»
      Επειδή σε 10 ημέρες θα ξαναζήσουμε, συμβολικά, την γέννηση του Ιησού του Ναζωραίου και μαζί την γέννηση της Ελπίδας Σωτηρίας για το ανθρώπινο γένος η θερμή μου παράκληση προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και την Ιερά Σύνοδο είναι να  «θυμηθούν τον προχριστιανικό διάλογο ανάμεσα σε Θεμιστοκλή και Ευρυβιάδη για την Σωτηρία της Αθήνας, εκείνο το ιστορικό, «πάταξον μεν άκουσον δε…» και μια ταπεινή υπενθύμιση του «ιερού θυμού» και της χρήσης του φραγγελίου από τον Ιησού που κυνήγησε  τους αργυραμοιβούς στον προαύλιο χώρο του Ναού του Σολομώντος…
      Με άλλα λόγια θα ήθελα, με τον προσήκοντα σεβασμό και προς τα πρόσωπα των Ιεραρχών μας,  προς τα πρόσωπα των πολιτικών μας, και προς τον Ελληνικό λαό – με  δεδομένη την ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ - να ΖΗΤΗΣΩ από την Ιερά

bloggers....Γερά!‏


Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πολλά λέγονται για πολλούς Έλληνες δημοσιογράφους και ΜΜΕ!

Προσωπικά ΔΕΝ θέλω να χαρακτηρίσω την σημερινή Δημοσιογραφική συμπεριφορά και μάλιστα σε εποχές χαλεπές για την Ελλάδα τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα…

Θα ήθελα να πιστέψω ότι πολλοί από τους… «επώνυμους» και «μεγάλους» των ελληνικών ΜΜΕ είδαν και θα συνεχίσουν να βλέπουν εφιάλτες με ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ τους Ιρλανδούς δημοσιογράφους, και πως

Εκτός ΚΟ ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Παπαχρήστος

Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε ο βουλευτής Πρεβέζης του κόμματος Ευάγγελος Παπαχρήστος,  (από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού την πρώτη διετία της εκλογής του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ), μετά την απόφασή του να καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά και τις ΔΕΚΟ.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενημέρωσε ότι ο βουλευτής τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος.

Σημειώνεται ότι κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο κ. Παπαχρήστος είχε

Είχαν αρχίσει τις περικοπές στους μισθούς πριν καν ψηφιστεί το νομοσχέδιο

Είχαν αρχίσει τις περικοπές στους μισθούς πριν καν ψηφιστεί το νομοσχέδιοΠριν ακόμα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο για τα εργασιακά, επιχείρηση από το χώρο του ενδύματος, στη Θεσσαλονίκη, με 35 άτομα προσωπικό, είχε απαιτήσει εκβιαστικά από τους εργαζομένους να αποδεχθούν μείωση αποδοχών κατά 30%.

Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν, παρενέβη το συνδικάτο Ιματισμού και γίνονται ακόμα διαβουλεύσεις.

Υπάρχει, επίσης, καταγγελία για άλλη επιχείρηση (αλυσίδα σουπερμάρκετ) ότι δίνει

Φωνή διαμαρτυρίας προς την Κυβέρνηση από 6 Ηπειρωτικές οργανώσεις

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiw7nPyMUSoPU1kYqclR0wsKWlnESsIdLKPDU6WHn54wGrMRAJEhBAqnEfbgo_615KscSVB6Ot5kvMYtu7TaiiM06FaFaRbGC-5bQhXKPl2AY6ot07zz_J8ZXytxtMcO5P-51NP2ArEPnsx/s1600/%25CE%25B2%25CF%258C%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BF+%25CE%25AE%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2581o+%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BE%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%258D%25CF%2587%25CE%25BF%25CE%25B9.jpg• Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν 6 Ηπειρωτικές οργανώσεις για την απόφαση της Κυβέρνησης να σταματήσει τη χορήγηση των συντάξεων του ΟΓΑ στους ομογενείς γέροντες που διαμένουν στη Βόρειο Ήπειρο.
Σε ανακοίνωσή τους οι έξι οργανώσεις με έδρα την Θεσσαλονίκη (Ηπειρωτική Εστία, ΣΦΕΒΑ, ΠΑΣΥΒΑ, Σύλλογος Φιλίας Θεσσαλονίκης - Κορυτσάς, Σύλλογος Ελληνοβλαχων Βορείου Ηπείρου και Αλβανίας «Η Μοσχόπολη», Σύλλογος Ομογενών και Μεταναστών «Η Φωνή του Μετανάστη» εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέα, ο οποίος επανειλημμένως έχει  ρωτήσει τους αρμοδίους της Κυβέρνησης πότε θα αρθεί το άδικο μέτρο.
«Το ίδιο το μέτρο είναι προσβλητικό για την ιστορία που κουβαλούν στις πλάτες

Αυξήσεις έως και 40% με δύο τύπους εισιτηρίων







Αυξήσεις έως και 40% με δύο τύπους εισιτηρίων
Αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών τουλάχιστον κατά 40% μεσοσταθμικά, με παράλληλη κατάργηση του ενιαίου εισιτηρίου για όλα τα μέσα και όλες τις διαδρομές, έρχονται από τη νέα χρονιά.

«Παραλύει» η χώρα


Ρολά κατεβάζει σήμερα, Τετάρτη, ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ως διαμαρτυρία για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης- ψηφίστηκε χθες- που αλλάζει άρδην τις εργασιακές σχέσεις, ενώ παράλληλα «πλήττει» τους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ.

Μπλοκάρουν όσους «φιλοξενούν» το wikileaks!

Η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ απέκλεισε την πρόσβαση στις εφημερίδες Times της Νέας Υόρκης και Guardian, αλλά και σε δεκάδες άλλους ιστότοπους που δημοσιοποίησαν έγγραφα από τη WikiLeaks!


Μπλοκάρουν όσους «φιλοξενούν» το wikileaks!

Ψηφίστηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο-Μία διαρροή και διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ

Με 156 ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας -πλην του βουλευτή Πρεβέζης, Βαγγέλη Παπαχρήστου- ψηφίστηκε επί της αρχής αλλά και επί των άρθρων στη συνέχεια, το πολυνομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ
?Τη γραμμή της ευθύνης και όχι της κομματικής πειθαρχίας επέλεξε ο Γ. Παπανδρέου στη σημερινή ψηφοφορία για το νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών
και τις εργασιακές σχέσεις.
Σε σύνολο 286 ψηφισάντων, 130 καταψήφισαν, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Β.Παπαχρήστου. Πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε το Σώμα ότι, με απόφαση του πρωθυπουργού, ο κος Παπαχρήστος τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Λιγότεροι οι φοιτητές

Δραματική είναι η μείωση που καταγράφεται στις αιτήσεις εισαγωγής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της χώρας για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Όλα δείχνουν πως η οικονομική κρίση επηρέασε και τους υποψήφιους φοιτητές, οι οποίοι εμφανίζονται περισσότερο επιφυλακτικοί πλέον.
Δραματική είναι η μείωση που καταγράφεται στις αιτήσεις εισαγωγής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της χώρας για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, ενώ φαίνεται πως η οικονομική κρίση επηρέασε και τους υποψήφιους φοιτητές, οι οποίοι εμφανίζονται περισσότερο επιφυλακτικοί πλέον στην καταβολή διδάκτρων για την ολοκλήρωση κύκλων σπουδών.

«Όχι» των πολιτικών αρχηγών στην κυβερνητική πολιτική

Την αντίθεση των πολιτικών αρχηγών στην κυβερνητική πολιτική διατύπωσαν την Τρίτη οι πολιτικοί αρχηγοί που συναντήθηκαν -πλην του Αλέξη Τσίπρα- με τον πρωθυπουργό. Στο κενό η πρωτοβουλία Παπανδρέου να αναζητήσει πολιτικές συμμαχίες.

Συναίνεση διαπίστωσε ο Παπανδρέου

Συναίνεση, σε γενικές γραμμές, κυρίως στα ευρωπαϊκά ζητήματα, διαπίστωσε ότι υπάρχει, ο πρωθυπουργός, κατά τις συζητήσεις του, σήμερα, με τους πολιτικούς αρχηγούς, όπως ενημέρωσε το υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε από το απόγευμα μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι η πρωτοβουλία του να συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς, ανελήφθη από τον ίδιο, προκειμένου να τους ενημερώσει και να συζητήσουν για τις σημαντικές εξελίξεις «πρώτα απ΄ όλα» σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λόγω της επικείμενης Συνόδου Κορυφής, αλλά και για «κρίσιμα εγχώρια ζητήματα».

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε στους πολιτικούς αρχηγούς τα τρία, κατά τη γνώμη

H ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

Βγήκε η απόφαση για την δίκη της εφημερίδας Μιλλέτ με την Χαρά Νικοπούλου : 60.000 ευρώ
Το Πολυμελές πλημμελειοδικείο Ξάνθης μετά από διαβούλευση, έφτασε σε απόφαση σχετικά με την αγωγή εκατομμυρίων που είχε υποβάλλει η Χαρά Νικοπούλου ενάντια στην εφημερίδα Μιλλέτ. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου η εφημερίδα Μιλλέτ καταδικάστηκε να πληρώσει 60 χιλιάδες ευρώ. Υποβλήθηκε έφεση για την απόφαση.
Η Νικοπούλου είχε υποβάλλει μήνυση ισχυριζόμενη πως η είδηση που δημοσιεύτηκε στον μειονοτικό τύπο πως είχε ζητήσει από τους μαθητές της ¨να ζωγραφίσουν την εικόνα του Αλλάχ¨, ήταν αβάσιμη.
Η μήνυση που υπέβαλε η Χαρά Νικοπούλου στην εφημερίδα Μιλλέτ, όταν υπηρετούσε ως δασκάλα στο μειονοτικό δημοτικό του Μεγάλου Δερείου συζητήθηκε στο Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης στις 6 Μαΐου 2010. Με βάση την απόφαση που επιδόθηκε, η Μιλλέτ στην αγωγή εκατομμυρίων της Νικοπούλου καταδικάστηκε να πληρώσει 60.000 ευρώ. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου η περίληψη της απόφασης πρέπει μέσα σε 15 μέρες να δημοσιευτεί στην εφημερίδα Μιλλέτ. Σε περίπτωση που δεν δημοσιευτεί τιμωρείται με 6.000  ευρώ πρόστιμο. Κρίνει ως άμεσα εκτελεστή την πληρωμή 30.000 ευρώ από την αποζημίωση, και σε περίπτωση που δεν πληρωθεί το ποσό τιμωρείται ο Τζενγκίζ Ομέρ με 10 μήνες

Μπάχαλο και με τις μετατάξεις!

 του Γιώργου Φράγκου
Στα πρόθυρα «εμφράγματος» βρίσκεται το ελληνικό Δημόσιο, λόγω του ελλιπούς σχεδιασμού της διαδικασίας των μετατάξεων. Χωρίς να έχει προηγηθεί καταγραφή των κενών θέσεων και των αλλαγών που θα προέλθουν στα οργανογράμματα υπουργείων, δήμων και δημοσίων υπηρεσιών, ξεκίνησε η μετακίνηση προσωπικού.
Δεν καταρτίσθηκε ούτε το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο με διαχωρισμό των μεταχθέντων αναλόγως την εκπαίδευση, το φορέα προέλευσης, την ηλικία και τα χρόνια υπηρεσίας. Αποτέλεσμα είναι με τις πρώτες μετατάξεις να επικρατήσει πρωτοφανές αλαλούμ.
Διοικητικοί υπάλληλοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας στέλνονται ως τραυματιοφορείς σε νοσοκομεία, ενώ οδηγοί και ελεγκτές του ΟΑΣΑ σε εφορίες των

ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ






Σχέδιο άλωσης της χώρας βρίσκεται πίσω από τη ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ εισβολή λαθρομεταναστών απ' όλες τις άκρες της Αφρικής και της Ασίας, με κοινό παρονομαστή ΟΛΩΝ το θρήσκευμα, τη μουσουλμανική ταυτότητα.
Αυτά δεν είναι φαντασιώσεις και φοβικές εικασίες. Οι αρχές του Έβρου, που ζουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την «εικόνα» αυτής της εισβολής, έχουν στα χέρια τους και τις αποδείξεις ότι όλοι οι... εισαγόμενοι είναι κατευθυνόμενοι και δασκαλεμένοι.

Οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν από τα σύνορα στον Έβρο φτάνουν στο σημείο οι ίδιοι να πηγαίνουν και να παραδίδονται στους αστυνομικούς και στους φρουρούς της FRONTEX (δεν είναι παραπάνω από 30 με 40), επιδεικνύοντας τα... δικαιώματά τους!

Συγκεκριμένα κρατούν στο χέρι τους, μέσα σε ζελατίνα, φωτοτυπία άρθρου νομοθεσίας-

οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι το κράτος μέλος της στο οποίο εισέρχονται ξένοι πολίτες πρέπει να τους περιθάλψει, να τους δώσει άσυλο και να τους πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα. Κι αυτό όχι χωρίς λόγο. Ξέρουν ότι από τη στιγμή που έχουν καταγραφεί αποκτούν... δικαιώματα. Αν πάνε σε άλλη χώρα της ΕΕ και τους συλλάβουν, τους στέλνουν πίσω στη χώρα ως... επανεισδοχή, από τη στιγμή που αυτή τους έχει καταγράψει! Σατανική η σύλληψη.

Όμως οι λαθρομετανάστες ξέρουν διευθύνσεις και ονόματα για εκεί όπου θα πάνε από τη στιγμή που η Αστυνομία τούς καταγράψει και τους χορηγήσει το χαρτί για παραμονή με την υποχρέωση μέσα σ' έναν μήνα να φύγουν και στη συνέχεια τους αφήσει ελεύθερους.

Στα λεωφορεία που τους μεταφέρουν, κυρίως στην Αθήνα, επιδεικνύουν σημείωμα με τα

Στο σκαμνί όλοι οι υπουργοί που από το 1996 έχουν υπογράψει συμβάσεις και αναθέσεις στη Ζήμενς!

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ θα καθίσουν όλοι ανεξαιρέτως οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με τα «μαύρα ταμεία» της Ζήμενς, το μεγαλύτερο στη νεώτερη πολιτική ιστορία της χώρας. Στο πολυσέλιδο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής (θα παραδοθεί στις 20 Ιανουαρίου) θα καταγράφεται σωρεία παραβάσεων και παρανομιών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τα συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία (ονόματα και ποσά), καθώς η έρευνα της Επιτροπής προσέκρουσε στο «τείχος σιωπής» που ύψωσαν τόσο η γερμανική κυβέρνηση όσο και οι τράπεζες του εξωτερικού.
Οι βουλευτές-μέλη της Εξεταστικής δηλώνουν εμβρόντητοι για την έκταση της διαφθοράς, μιλούν για μείζον πολιτικό ζήτημα και ομολογούν ότι όταν ξεκινούσαν τις έρευνες, δεν είχαν υπολογίσει το μέγεθος του προβλήματος. «Έχουμε χάσει τον ύπνο μας», λένε χαρακτηριστικά, κάτι που ίσως έχει να κάνει και με τις πιέσεις που δέχονται –ευθέως ή πλαγίως– από εμπλεκόμενους στην υπόθεση που φοβούνται τη λαϊκή κατακραυγή και το ενδεχόμενο παραπομπής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώην υπουργός, που έχει υπογράψει σε εκταμίευση για το C4I και επιστροφή εγγυητικών επιστολών, φέρεται να είπε σε βουλευτή-μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής: «Μην με πετάξετε στα σκυλιά»! Ακόμη μεγαλύτερη είναι η πίεση που δέχεται ο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες