ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

19/1/11

Στην εφορία με προσοχή

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι φέτος οι φορολογούμενοι στη συμπλήρωση της δήλωσή τους. Τι αλλάζει σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών. Τα νέα τεκμήρια
Πληθώρα αλλαγών φέρνει

Επίσκεψη Λαβρώφ στην Τουρκία


Την Τουρκία επισκέπτεται αύριο ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ. Όπως ανακοίνωσε η το ρωσικό ΥΠΕΞ ο κ. Λαβρώφ, από κοινού, με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, θα προεδρεύσουν στην πρώτη συνεδρίαση της νεοσυσταθείσας διακυβερνητικής Κοινής Ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού, στην Κωνσταντινούπολη.
Επίσκεψη Λαβρώφ στην Τουρκία
«Κατά τη συνεδρίαση θα εξεταστούν ζητήματα οργάνωσης της εργασίας αυτού του νέου μηχανισμού Ρωσο-τουρκικής συνεργασίας, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Συμβουλίου συνεργασίας ανωτάτου επιπέδου μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας»όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Τι πρέπει να ξέρετε για τις αποδείξεις


Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η αποστολή- από το υπουργείο Οικονομικών- των φακέλων με τα έντυπα της φορολογικής δήλωσης και το φυλλάδιο για τη συμπλήρωσή της.
Να σημειωθεί ότι οι φορολογούμενοι με ετήσιο εισόδημα άνω των 6.000 ευρώ για να κατοχυρώσουν το αφορολόγητο ποσό των 12.000 ευρώ θα πρέπει να προσκομίσουν αποδείξεις. Ο φορολογούμενος θα πρέπει να παραδίδει τις αποδείξεις σε κλειστό φάκελο, με αναγραφή του συνολικού αριθμού των αποδείξεων και της συνολικής αξίας τους.
Τι πρέπει να ξέρετε για τις αποδείξεις


Δείτε ποια φαρμακεία είναι ανοιχτά στην Αθήνα


Δείτε από το Newsday.gr ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα στην Αθήνα, παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις, και από τα οποία μπορείτε να εξυπηρετήστε.

Δείτε ποια φαρμακεία είναι ανοιχτά στην Αθήνα
8:00π.μ. - 22:00μ.μ.
ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΤΕΡΕΖΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., ΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΗΡΑΣ 2, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Τηλ. 210-9670954

Οι πολίτες έχουν δύναμη


Την μείωση των διοδίων μελετά η κυβέρνηση. Η οργανωμένη αντίδραση ενός κινήματος πολιτών που αντιστάθηκε στην πληρωμή και τις συνεχείς αυξήσεις στις τιμές των διοδίων προκάλεσε ένα «τσουνάμι» το οποίο μέρα με τη μέρα δυναμώνει.

Οι πολίτες έχουν δύναμη
Σίγουρα δεν συμφωνούν όλοι με την κίνηση του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου, να ξηλώσει τις μπάρες, οφείλουν όμως να αναγνωρίσουν πως χάρη σε αυτή την κίνηση κάποιοι ξύπνησαν, άνοιξαν τα μάτια τους «έβγαλαν τις τσίμπλες» όπως είχε πει και ο κ. Γκλέτσος, άνοιξαν τα αυτιά τους και άκουσαν τις εκκλήσεις των πολιτών.

Έλληνες επιχειρηματίες στη Θράκη προτείνουν την πώληση κλειστών εργοστασίων στους Τούρκους

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις φέρεται να είχαν οι Έλληνες και οι Τούρκοι επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή την περασμένη εβδομάδα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής Hurriyet Daily News (http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=closed-greek-facilities-wait-for-turkish-investors-2011-01-16) Έλληνες επιχειρηματίες κάλεσαν τους Τούρκους συναδέλφους τους να αγοράσουν και να θέσουν σε λειτουργία τα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια που υπάρχουν στην ελληνική Θράκη τα οποία έκλεισαν λόγω της οικονομικής κρίσης… 
Οι εν λόγω Έλληνες.... επιχειρηματίες προτείνουν την πώληση των επιχειρήσεων τους σε χαμηλή τιμή για να διατηρήσουν τα μελλοντικά τούρκικα αφεντικά αυτών τις θέσεις εργασίας στα εργοστάσια. Την θέση αυτήν των Ελλήνων επιχειρηματιών προωθεί και ο Τούρκος πρόεδρος της τουρκικής

ΚΑΜΜΙΑ ΝΥΞΗ ΠΕΡΙ ΑΟΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΞ

Κατά την πρόσφατη ομιλία του, σε ημερίδα για τους επικεφαλής των Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας Εξωτερικού, ο υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν θα δεχτεί καμία «εικονική» ενταξιακή πορεία, στην οποία η Τουρκία θα παίρνει σιγά-σιγά ό,τι θέλει χωρίς να εκπληρώνει τις προϋποθέσεις. «Το καθεστώς στο Αιγαίο δεν αλλάζει», υπογράμμισε για ακόμη μία φορά ο υπουργός Εξωτερικών.
«Μην ακούτε κανέναν που υποστηρίζει τέτοια πράγματα», συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για «φωνές» από «εξωθεσμικούς παράγοντες» ή κάποιους που «υψώνουν» φωνές ξένων αξιωματούχων. Επιπλέον, μίλησε για «δυσκολίες» της Τουρκίας να κατανοήσει ότι εκείνη είναι που πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ΕΕ και όχι το αντίστροφο. «Τα κεφάλαια δεν μπορούν να ανοίγουν με ανατολίτικα παζάρια της τελευταίας στιγμής», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πάντως σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο ΥΠΕΞ σημείωσε ότι η

Ρωσική τεχνολογία για αόρατο βομβαρδιστικό εξασφάλισε η Κίνα

Η Κίνα εξασφάλισε την απαιτούμενη τεχνολογία για την ανάπτυξη του πρωτότυπου αόρατου καταδιωκτικού-βομβαρδιστικού της αεροσκάφους... (τύπου stealth) από τη Ρωσία, δήλωσε σήμερα ένας αμερικανός κοινοβουλευτικός.

«Απ' όσα γνωρίζω, το έχουν κατασκευάσει με βάσει τις πληροφορίες που έλαβαν από τη Ρωσία, από ένα ρωσικό αεροπλάνο που κατάφεραν να αντιγράψουν», δήλωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μπακ Μακέον.

Ο βουλευτής είπε ότι ελπίζει να «μάθει περισσότερα» για το θέμα αυτό από τον

Πόσο ανεξάρτητες είναι οι κινήσεις πολιτών που διαφημίζονται από τα δελτία των οκτώ...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgn1J32MzIH4NK3HnHyvan8vwt9ajH0JCbvzLPeIiu_7RP1rwVZDHOvGhWmDqXkKo4Ic85C4nPkwafAmNd1XH_ovyl57vG5TEPlqhfDJOEB6ES7RcDZ6g2D3GZpHmzbzWR8yVcq8w23Fn8/s1600/spitha.JPGΕίναι σαν να έχουμε πόλεμο και ο εχθρός να μου παραχωρεί, ευγενικά, το δικό του όρυγμα και το δικό του ταμπούρι. Υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο; Καμμία.
Ανεξάρτητες κινήσεις και οργανώσεις πολιτών σημαίνει οργάνωση πολιτών έξω από κομματικά ελεγχόμενη στάνη. Οτι χειρότερο δηλαδή για το σύστημα εξουσίας που ελέγχει κόμματα, σωματεία και ΜΜΕ. Διότι του αφαιρεί τον έλεγχο. Διότι με τις κινήσεις αυτές, το σύστημα αποκτά έναν οργανωμένο εχθρό που δεν μπορεί να ελέγξει. Διότι ο εχθρός αυτός του συστήματος παραμένει μακριά από κει που μπορεί να φτάσει το μακρύ συστημικό του χέρι.
Οσο οι ανεξάρτητες οργανώσεις πολιτών παραμένουν ανεξάρτητες δεν υπάρχει πιθανότητα να δουν να γίνεται αναφορά σε αυτές από τα κανάλια και τα δελτία ειδήσεων. Παρά μόνο όταν φτάσουμε στην δεύτερη φάση της επίθεσης του συστήματος. Ξαναθυμίζω την σειρά της

Γιατί η Δύση φοβάται τον Πούτιν Άρθρο της Pravda

42935.jpegΈνα άρθρο της Pravda αναταράσσει τα νερά στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας.
Το άρθρο που δημοσιεύετε και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σε τρία μέρη έχει τίτλο "Γιατί η Δύση φοβάται ο Πούτιν "
Από τον Xavier Lerma.
Πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι ένας καλός Ορθόδοξος Χριστιανός, αλλά ποτέ δεν θα το γνωρίσετε αυτό από τον τρόπο που η Δύση μεταφέρει την εικόνα του όπως την
προβάλετε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχουν τους δικούς τους λόγους για την απόκρυψη αυτού. Η Ρωσία προσπαθεί για την πρόοδο της και δεν την αφορά πια το αθεϊστικό τέρας της πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση, αλλά ως ένα χριστιανικό έθνος που
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες