ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

13/4/11

ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Ολοκληρώθηκε η αποστολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος

Ολοκληρώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών η εκτύπωση και η αποστολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2011.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, φέτος δεν στάλθηκαν έντυπα στους φορολογούμενους που υπέβαλλαν το 2010 τη δήλωσή τους ηλεκτρονικά, καθώς και σε όσους

Περισσότερα ποδήλατα από 1η Μαΐου στο Μετρό

Η δεύτερη φάση της πιλοτικής εφαρμογής της μεταφοράς ποδηλάτων μέσω των συρμών του Μετρό ξεκινά από 1η Μαΐου. Θα επιτρέπονται έτσι μέχρι τέσσερα ποδήλατα στο τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού, αντί για δύο που ίσχυε έως σήμερα.
Το νέο μέτρο θα ισχύει Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18.00 έως τη λήξη της βάρδιας και όλο το 24ωρο τις Κυριακές και τις αργίες.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων η ανταπόκριση επιβατών και ποδηλατών τον πρώτο μήνα της

Το έλλειμμα στο επίπεδο του 2009-Εξετάζεται επιμήκυνση του χρέους με μικρό “haircut”

Ο πλήρης δημοσιονομικός εκτροχιασμός κατά τους πρώτους μήνες του 2011 οδηγεί εκ νέου το έλλειμμα προς τα υψηλά επίπεδα του 2009 με αποτέλεσμα η εκταμίευση της επόμενης δόσης από την τρόικα να είναι δυνατή μόνο με πολιτική απόφαση.
Η απόφαση αυτή δεν θα είναι χωρίς κόστος για την Ελλάδα κόστος το οποίο θα καταστεί εμφανές κατά την εξειδίκευση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος λιτότητας το οποίο ήδη από τα 22 δις Ευρώ αυξήθηκε στα 23 δις Ευρώ ακριβώς λόγω της υστέρησης που παρατηρείται στην εκτέλεση του προϋπολογισμού.
Προκειμένου να καλυφθούν οι τρύπες που δημιουργούνται από την υστέρηση των εσόδων και την αύξηση των δαπανών κατά το 2011 η κυβέρνηση αναμένεται να επιταχύνει

ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Ακαδημαϊκή κοινότητα αντιστέκεται

Πρωτοφανή, για το πολιτικό κατεστημένο- αλλά και με προβλεπόμενα «σεισμικά» επακόλουθα ήταν αυτά που υποστήριξαν τουλάχιστον 20 Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (προπύλαια), εχθές και κράτησε από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.
Αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που η Πανεπιστημιακή κοινότητα ή τουλάχιστον μέρος αυτής παίρνει θέση μαζικά απέναντι στο μνημόνιο και στα όσα βρίσκονται στα

Με πρότυπο την Τζούλια



Μια 14χρονη μαθήτρια στην Κόρινθο γύρισε βίντεο, έχοντας ως πρότυπό της την Τζούλια Αλεξανδράτου. Το βίντεο έκανε το γύρο του σχολείου. Απίστευτη δήλωση από τη μητέρα της που δεν βρήκε κάτι περίεργο στις πράξεις της!

Η προβολή της ροζ δράσης της Τζούλιας Αλεξανδράτου την έχει μετατρέψει δυστυχώς σε πρότυπο για αρκετά νεαρά κορίτσια.

Βρέθηκαν οι κλέφτες με το ΤΝΤ


Ένας 29χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και δύο ιδιώτες είναι οι δράστες, σύμφωνα με τα στοιχεία, της κλοπής δύο κιλών ΤΝΤ.

Εξιχνιάστηκε η κλοπή των δύο κιλών ΤΝΤ, υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για καταστροφή διαβαθμισμένου υλικού, από τα ναρκαλιευτικά σκάφη "Αύρα" και "Αηδών".

Τούρκοι θέλουν τον Πανθρακικό;


Σε Τούρκους επιχειρηματίες πωλείται ο Πανθρακικός, σύμφωνα με το βουλευτή του ΛΑΟΣ, Γ. Ανατολάκη, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή.

Ερώτηση στους υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού και Εξωτερικών, κατέθεσε ο βουλευτής Γ. Ανατολάκης. Σύμφωνα με την ερώτησή του, φημολογίες θέλουν να πωλείται ο Πανθρακικός σε Τούρκους επιχειρηματίες.

Νέο είδος πουλιού για την Ελλάδα


Δεκάδες παρατηρητές πουλιών, μέλη της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, ξύπνησαν τα χαράματα της περασμένης Κυριακής για να δουν ένα νέο είδος για την Ελλάδα: το Νανοφυλλοσκόπο!
Αυτή τη φορά όμως δεν πήγαν σε κάποιο μακρινό προορισμό, ούτε καν στην Πάρνηθα ή το Σχινιά, αλλά στην Καισαριανή για να παρατηρήσουν το είδος αυτό που από τη μακρινή Σιβηρία βρέθηκε στα δέντρα πάνω από τη Μονή Καισαριανής.

ΔΕΠΑ, ΟΤΕ και ΔΕΗ ανοίγουν το «χορό» των αποκρατικοποιήσεων



Στην τελική της φάση βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η κατάρτιση της λίστας με τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας οι οποίες θα πάρουν το δρόμο της αποκρατικοποίησης, ολικής ή μερικής, που είναι και το πιθανότερο.
Συγκεκριμένα, η ΔΕΠΑ θα είναι αυτή η οποία, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, θα ανοίξει το χορό. Κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια επίσης σχετικά εύκολη περίπτωση, αυτή του ΟΤΕ. Εκεί αυτό που θα επιλεγεί να γίνει θα είναι η πώληση ενός επιπλέον 10% του μετοχικού κεφαλαίου του οργανισμού στους Γερμανούς της Deutsche Telekom. Βάση του νόμου Αλογοσκούφη, η σχετική δυνατότητα υπάρχει, όπως υπάρχει επίσης και το ενδιαφέρον από την πλευρά των Γερμανών. Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα το project θα προχωρήσει και μάλιστα σχετικά γρήγορα.

Economist: Σε haircut λίγο κάτω από το 45% θα οδηγηθεί η Ελλάδα



Oι αναλυτές της μονάδας Intelligence του περιοδικού Economist στη μηνιαία έκθεση τους για τη χώρα μας εκτιμούν πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Ελλάδα και είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστούν πως θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές το 2012.
Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωση του χρέους της το 2013, το οποίο θα περιλαμβάνει haircut λίγο κάτω από το 45%.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την έκθεση αναμένεται για τη χώρα μας αναθεώρηση του ελλείμματος του 2010 στο 10,6%, από 9,5% προηγουμένως, με την Τρόικα να αναμένεται να ζητήσει κι άλλα μέτρα λιτότητας από την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του 7,4% για το έλλειμμα του 2011.

Η νέα «υπερπαραγωγή» της Τζούλιας


Υπάρχουν πληροφορίες πως καταφτάνει η νέα ταινία της Τζούλιας. Η Τζούλια στην παραγωγή του Σιρινάκη δε θα είναι μόνη της αλλά στο πλευρό της θα έχει και την Βούλα Βαβάτση , καθώς και μια ανερχόμενη πονοστάρ.
Η νέα «υπερπαραγωγή» της Τζούλιας
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως Τζούλια και Βούλα σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, «δοκιμάζουν» νεαρούς άνδρες.

Δημόσιοι – Ιδιωτικοί υπάλληλοι



Τη δυνατότητα να παίρνουν οι δηµόσιοι υπάλληλοι άδειες άνευ αποδοχών για να μπορούν παράλληλα να απασχολούνται στον ιδιωτικό τοµέα σκέφτεται η κυβέρνηση. Καλά πληροφορηµένες πηγές αναφέρουν, πως µια τέτοια προοπτική θα ενταχθεί σε διάφορα σχέδια που εξετάζονται το τελευταίο διάστηµα από το κυβερνητικό επιτελείο σχετικά με την περίπτωση που οι αποχωρήσεις από το Δηµόσιο δεν είναι οι επιθυµητές ως προς τον αριθµό.
Δημόσιοι – Ιδιωτικοί υπάλληλοι
Ο κυβερνητικός στόχος είναι 50.000 αποχωρήσεις κάθε χρονιά, ούτως ώστε εάν διατηρηθεί τελικώς η αναλογία του 1/5 το κράτος να έχει τη δυνατότητα να προσλαµβάνει κάθε χρόνο 10.000 νέους υπαλλήλους.

Ευρώπη: Οι πρώτες οδηγίες για τη ραδιενέργεια



Οι μετρήσεις σε οκτώ (8) σημεία της γαλλικής ενδοχώρας κατέδειξαν πώς μεγάλο μέρος της Κεντρικής Ευρώπης έχει ήδη δεχθεί το πρώτο κύμα ραδιενεργού νέφους από την Φουκοσίμα όσον αφορά το ιώδιο 131.

ανεκδοτο... Αδελφοσύνη



Δάσκαλος:
- Ένα παιδί χτυπάει ένα γαϊδούρι, και εγώ το εμποδίζω. Πώς λέγεται το αίσθημα που με έκανε να φερθώ έτσι;

«Χρεοκοπήσαμε»


«Χρεοκοπήσαμε»
Τους λόγους για τους οποίους θα ενεργεί ως κάτοχος του 30% εξήγησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού που έγινε χθες. Ο Τζίγκερ τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν χρεοκοπήσει και πλέον πρέπει να βρεθεί τρόπος να βγει ο σύλλογος από αυτήν την κατάσταση. Μονόδρομος οι πωλήσεις παικτών, από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντιπρόταση. Ποιοι μπαίνουν στην ΑΜΚ ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ που αποφασίστηκε για τις 6 Μαΐου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες