ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/7/10

ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Για να τους κάνουν.. ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο Ραγκούσης στη γύρα για μετανάστες-ψηφοφόρους. ΡΕΖΙΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!

Δεν τους βγαίνει η υπόθεση (το λένε οι ίδιοι), καθώς οι μετανάστες είναι μέχρι στιγμής απρόθυμοι να εγγραφούν στα δημοτολόγια και βγήκαν παγανιά. Ο λόγος για τους ΠΑΣΟΚους, που ανησυχούν τώρα ότι το Νοέμβριο

Πλατφόρμα τύπου Ebay για τις ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις

Οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) δημιούργησαν δική τους εσωτερική ιστοσελίδα στα πρότυπα του «Ebay», μέσω της οποίας οι μονάδες μπορούν να πουλήσουν το πλεονάζον υλικό τους!
Αυτά προέκυψαν από τις δηλώσεις του υπεύθυνου οικονομικών στο επιτελείο, ταξιάρχου Μαράν Προζένφερ. Η ιστοσελίδα ονομάζεται «Αρένα» και εντάσσεται στον ευρύτερο οικονομικό σχεδιασμό των IDF μετά τον πόλεμο στο Λίβανο το 2006. Η διαδικτυακή πλατφόρμα έχει στόχο να μειώσει τα έξοδα αγοράς και διαχείρισης υλικών, σε όλα τα στάδια.
Τα υλικά που συναλλάσσονται πιο συχνά είναι εξοπλισμός

Η συνταγή της ΕΕ: Γηράσκω αεί εργαζόμενος

 του Μανώλη Σπινθουράκη


  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, «Θα γηράσκετε αεί εργαζόμενοι» τονίζουν πλέον οι Βρυξέλλες προς τους πολίτες των κρατών-μελών της ΕΕ, ενώ παράλληλα τους προειδοποιούν ότι αν οι ηλικίες συνταξιοδότησης δεν αυξηθούν τότε στο ορατό μέλλον «δεν θα υπάρχει ούτε σάλιο στα Ταμεία» για την παροχή των συντάξεων. «Τα πράγματα είναι απλά. Σήμερα αναλογούν τέσσερις εργαζόμενοι ανά έναν συνταξιούχο,  αλλά λαμβανομένης υπόψη της  υπογεννητικότητας και της γήρανσης του πληθυσμού στην Ευρώπηη αναλογία θα γίνει σταδιακώς δύο προς ένα, και τότε δεν  θα υπάρχουν

Χωρίς ρευστό θα είναι σε δύο χρόνια η βασίλισσα της Αγγλίας!

Περίοδος μεγάλης λιτότητας προβλέπεται και για τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Τους τελευταίους δύο μήνες η βασίλισσα Ελισάβετ αναγκάσθηκε να χρησιμοποιήσει ποσό 6,5 εκατομμύρια λίρες από τα αποθέματά της για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της και το ποσό που έχει μείνει στα αποθέματά της είναι 15 εκατομμύρια λίρες και προβλέπεται να το ξοδέψει μέχρι το 2012.
Η κρίση σε ρευστό που αντιμετωπίζει η βασίλισσα Ελισάβετ υποχρέωσε τους λογιστές

Μερική ακύρωση της συνταγματικής αναθεώρησης από το Συνταγματικό Δικαστήριο, αναμένεται με ενδιαφέρον, η αντίδραση της κυβέρνησης Ερντογάν

Τη μερική ακύρωση της πρόσφατης συνταγματικής αναθεώρησης αποφάσισε αργά το απόγευμα το τουρκικό συνταγματικό δικαστήριο με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Εδώ και μέρες συζητείται έντονα στην Άγκυρα το ενδεχόμενο να προκηρύξει η κυβέρνηση πρόωρες εκλογές στην περίπτωση που το Δικαστήριο έκρινε άκυρη την αναθεώρηση.    Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου Χασίμ Κιλίτς ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκε το τμήμα εκείνο της αναθεώρησης που σχετιζόταν με την εκλογή μελών του Συνταγματικού Δικαστηρίου και του Ανώτατου Συμβουλίου Δικαστών και Εισαγγελέων. Ο Κιλίτς είπε όπως δεν έγινε δεκτό το τμήμα της προσφυγής για ασφαλιστικά μέτρα. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει εμπόδιο για το δημοψήφισμα που πρόκειται

Εμποδίζουν το εκλέγεσθαι για τους λαϊκούς ανθρώπους

Με πρόσχημα τη διαφάνεια και την καταπολέμηση του λεγόμενου «βρώμικου χρήματος», η κυβέρνηση επιχειρεί να καταργήσει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι για εργαζόμενους και ανθρώπους που προέρχονται από άλλα λαϊκά στρώματα και να φακελώσει ανθρώπους με βάση τα πολιτικά τους φρονήματα. Το σχετικό αντιδραστικό νομοσχέδιο - που αποκαλύπτει και τον ταξικό χαρακτήρα της αστικής εξουσίας - εγκρίθηκε προχτές από το Υπουργικό Συμβούλιο και αφορά τις εκλογικές δαπάνες των συνδυασμών και των υποψηφίων στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Το νομοσχέδιο προβλέπει:

1. «Καθίσταται επιτρεπτή η ανάπτυξη

Το ΠΑΣΟΚ πριμοδοτεί τις Τράπεζες με 10 δισ. ευρώ!

Δεν έχει προηγούμενο η πολιτική υποκρισία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως άλλος Ιανός ξεχνά τους μύδρους που εξαπέλυε ως αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης της ΝΔ για την απόφασή της να στηρίξει την ρευστότητα των τραπεζών με 28 δις ευρώ, φέρνοντας τώρα προς ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο που πριμοδοτεί με 10 δις ευρώ τις τράπεζες υπό τον εύσχημο τίτλο «Ίδρυση Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».
Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου έφθασε μάλιστα, στο σημείο να μιλήσει για «δίχτυ ασφαλείας που στόχο έχει να διατηρήσει την σταθερότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα», απορρίπτοντας τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί «δώρου» της κυβέρνησης στους μετόχους των τραπεζών. Σε μια απέλπιδα μάλιστα, προσπάθεια να δικαιολογήσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ...


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ EMAIL


Προς κκ Παναγόπουλο & Παπασπύρο


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ



          Με την παρακάτω «αφελή» ερώτησή μου θέλω να προβληματίσω τους αιρετούς και εκλεκτούς Προέδρους και μαζί τα Διοικητικά Συμβούλια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ!:

           Θα ήταν παράνομο, ανήθικο, υπερβολικό, αντικαθεστωτικό, επαναστατικό, ή μήπως

Όλα τώρα αρχίζουν

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 
''ΔΙΚΤΥΟ 21''


Η αληθινή πολιτική δεν γεννιέται σε κανέναν βρώμικο κομματικό δοκιμαστικό σωλήνα. Την ανιχνεύεις στην πραγματική κοινωνία, γεννιέται μέσα από την γνώση της Ιστορίας και την αντίληψη της πραγματικής φύσης των προβλημάτων, από ανθρώπους χωρίς εξαρτήσεις. Ανθρώπους που είναι σάρκα από τη σάρκα του Λαού κι αφουγκράζονται τον παλμό του.
Έρχονται άγριοι καιροί. Κι αυτοί που δεν το ξέρουν, το υποψιάζονται. Σ’ αυτούς τους καιρούς, αληθινά πολιτικά ορθό είναι αυτό που λύνει τα αληθινά προβλήματα, αυτό που πάνω απ’ όλα υπερασπίζεται την Πατρίδα, τον Λαό και την ευημερία του.
Οι εδραίες λαϊκές απόψεις, οι πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες στην
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες