ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

27/1/11

Mini Cooper S Countryman ALL4

Mini Cooper S Countryman ALL4

Ένα οικογενειακό αυτοκίνητο

Ιδιαίτερο σε χαρακτήρα και πολύ καλό συνολικά, το Mini μόνο σε 3θυρο και κάμπριο δεν είναι ικανό να δέσει τους πελάτες με τη φίρμα. 

Οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους μεγαλώνουν και κάποια στιγμή ακόμα και οι ιδοκτήτες των Cooper και Cooper S χρειάζονται μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ και κανονικές θέσεις πίσω με εύκολη πρόσβαση.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Η ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ( ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ )

ΟΙ ..... ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ.....!!!!! ΟΙ ..... ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ.....!!!!!

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  xrima.jpg Εμφανίσεις:  27 Μέγεθος:  12,1 KB  

Έλληνας Υπουργός, φωνάζει στο γραφείο του τους αντιπροσώπους δύο μεγάλων τηλεπικοινωνιακών εταιριών που διεκδικούν ένα μεγάλο συμβόλαιο. Μόλις βρέθηκαν μόνοι (έχει ζητήσει σε όλους τους άλλους να εγκαταλείψουν την αίθουσα), τους λέει με αυστηρό τόνο.

"Κύριοι, προσπαθήσατε και οι δύο να με δωροδοκήσετε!

iPhone 5 και iPad 2 με NFC λένε οι γνώστες

iPhone 5 και iPad 2 με NFC λένε οι γνώστες

Πολύ σύντομα θα μάθουμε τις λεπτομέρειες για τις δυο συσκευές

Φήμες για χρήση NFC στα νέα iPhone 5 και iPad 5 σύμφωνα με το Bloomberg όπου επικαλούνται μηχανικούς που ασχολούνται με το project των νέων gadgets της Apple. Οι φήμες για NFC στα Apple προϊόντα ταιριάζουν χρονικά με την κυκλοφορία του Google Nexus S, του πρώτου κινητού τηλεφώνου με υποστήριξη ενός γίγαντα της τεχνολογίας και NFC chip. 

Ταξίδι στον κόσμο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Ταξίδι στον κόσμο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Στον «Μύλο» Θεσσαλονίκης από 4 Φεβρουαρίου

Ενα νοητό ταξίδι στον κόσμο του Λεονάρντο ντα Βίντσι μέσα από 12 οθόνες αφής, έξι προγράμματα πολυμέσων και 8.000 εικόνες μπορούν να κάνουν οι Θεσσαλονικείς.

Οριακή άνοδος στη Wall Street

Οριακή άνοδος στη Wall Street

Δεν έπιασε τις 12.000 μονάδες ο Dow

Μικρή άνοδος κατέγραψαν σήμερα οι τιμές των μετοχών στη Wall Street με τον Dow Jones να μην καταφέρνει για άλλη μια συνεδρίαση να κλείσει πάνω από τις 12.000 μονάδες, λόγω των απογοητευτικών στοιχείων από την αγορά εργασίας.

Το ρολόι της ζωής


Το αρχαιότερο ρολόι του κόσμου ανακάλυψαν Βρετανοί επιστήμονες. Πρόκειται για τον βιολογικό μηχανισμό που ρυθμίζει τις δραστηριότητες όλων των έμβιων όντων. Τι σημαίνει η ανακάλυψη για μια σειρά προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι
Μια πολύ σπουδαία ανακάλυψη έκαναν Βρετανοί επιστήμονες οι οποίοι εντόπισαν τον μηχανισμό λειτουργίας του βιολογικού ρολογιού όλων των μορφών ζωής στον πλανήτη.

Ο μισός πλανήτης με ίντερνετ

Σύμφωνα με την αναφορά του Ovum, αυτή τη στιγμή το 60% των νοικοκυριών στις αναπτυγμένες χώρες έχει σύνδεση στο ευρυζωνικό διαδίκτυο. Υπολογίζεται πως το 2015, 3,6 δισ. άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στο γρήγορο ίντερνετ.
Microsoft
Πού είναι τώρα όλοι αυτοί; Ωραίο άρθρο με φωτογραφίες από το 1978 και το 2010 για τα παλιά στελέχη της Microsoft.

ΜΑΤ στη Νομική, διάλογος τύπων


Αποχώρησε και ο πρύτανης χωρίς να κάνει δήλωση. Άκαρπες οι διαπραγματεύσεις καθώς οι μετανάστες δεν δέχονται να μετακινηθούν. Πιέσεις και από τον Παπουτσή στους εκπροσώπους τους, σε διάλογο φιάσκο με τα ΜΑΤ και την ομάδα ΔΕΛΤΑ έξω από το κτίριο. Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ αποχώρησε από την Νομική σχολή και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ.Πελεγρίνης ο οποίος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μετανάστες αρνήθηκαν τελικά να εγκαταλείψουν τη Νομική Σχολή και επέλεξαν να παραμείνουν εκεί.

Πρώην πράκτορας της CIA διοικεί ιδιωτική κατασκοπευτική υπηρεσία

Του Mark Mazzetti
The New York Times


Παρότι ο Ντουέιν Κλάριτζ εγκατέλειψε τη CIA πριν από είκοσι χρόνια, συνεχίζει να ασκεί το «επάγγελμα» του κατασκόπου από το σπίτι του, σε προάστιο του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Κλάριτζ έστειλε έτσι πράκτορές του στα όρη του Πακιστάν και στις ερήμους του Αφγανιστάν. Μετά τη διακοπή της χρηματοδότησής του από το Πεντάγωνο τον Μάιο, ο Κλάριτζ βασίζεται σε ιδιώτες χορηγούς, που χρηματοδοτούν τις κατασκοπευτικές του προσπάθειες.

Ο 78χρονος Κλάριτζ, ο οποίος κατηγορήθηκε τη δεκαετία του 1990 για ψευδορκία ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου, για την υπόθεση Ιράν - Κόντρα, για να εξασφαλίσει χάρη από τον πρόεδρο Μπους τον πρεσβύτερο, διακατέχεται από τη βαθιά πεποίθηση ότι η Ουάσιγκτον πλήττεται από τη δράση αργόσχολων γραφειοκρατών και δικηγόρων, που παρεμποδίζουν τις στρατηγικές ικανότητες του αμερικανικού στρατού στα πεδία μαχών. Οι εκθέσεις του Κλάριτζ, αμάλγαμα στοιχείων, φημών, ανάλυσης και ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών, θεωρήθηκαν αξιόπιστες από αξιωματούχους του Πενταγώνου, που τις αξιοποίησαν στον σχεδιασμό επιθέσεων εναντίον στόχων των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Τις εκθέσεις αυτές, χρησιμοποιούν, όμως, και συντηρητικοί σχολιαστές στα αμερικανικά ΜΜΕ, όπως ο Ολιβερ Νορθ, πρώην πρωταγωνιστής του σκανδάλου Ιράν - Κόντρα και σημερινός αναλυτής του ειδησεογραφικού δικτύου FoxNews.

Η επιμονή του Κλάριτζ δείχνει πώς ιδιώτες μπορούν να

Κινητοποιήσεις εργατών Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, προσανατολίζονται οι εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων διεκδικώντας «δουλειά και όχι ανεργία».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ένα top model έχει μόλις παντρευτεί από κεραυνοβόλο έρωτα μετά από μόλις μια εβδομάδα γνωριμίας... Εκείνο που την τράβηξε από την αρχή επάνω του είναι η παντελής αδιαφορία που δείχνει για την πάρτη της, και γενικότερα για όλες τις γυναίκες. Την πρώτη νύχτα του γάμου λοιπόν ο τυπάς αράζει στο κρεβάτι με την εφημεριδούλα του και δεν της δίνει απολύτως καμία σημασία. Η μοντέλα, που την περίμενε τέτοια συμπεριφορά είναι όμως προετοιμασμένη. Ανοίγει μια βαλίτσα, μπαίνει στο μπάνιο και βγαίνει με ενα νυχτικό του Ντιορ. "Το βλέπεις αυτό ?" τον ρωτάει... "Το παρουσίασα στην κολεξιόν το 1999 στο

NA TEΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ!

του Κώστα Χατζηαντωνίου *

Ζούμε εδώ και χρόνια το αργό και επώδυνο τέλος μιας εποχής. Μιας εποχής που τελειώνει μέσα στην αισθητική καθίζηση, την ηθική απαξίωση και τη διεθνή χλεύη. Η περιστολή της εθνικής μας κυριαρχίας, φαίνεται πως θα είναι η τελευταία πράξη αυτού του δράματος που άρχισε με μια εθνική τραγωδία, εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία και απειλεί να τελειώσει και πάλι με εθνική τραγωδία. Πώς φτάσαμε, αλήθεια, σε αυτή την κατάντια;

Πώς φτάσαμε, τέσσερις δεκαετίες μετά από εκείνη την άκριτη ίσως αλλά βάσιμη αισιοδοξία που γεννούσε η δημοκρατική απελευθέρωση του 1974, όταν είναι γενικά αποδεκτό ότι ζήσαμε μια πρωτόγνωρη στη νεώτερη ιστορία μας περίοδο δημοκρατικής ομαλότητας και μαζικής ευημερίας, σε αυτή την κατάντια;; Φτάσαμε διότι αργήσαμε να αντιληφθούμε ότι η εποχή της Μεταπολίτευσης είχε και κάτι ακέραια αρνητικό, κάτι που εν τέλει υπονόμευσε και οσονούπω θα ανατινάξει τους επίχρυσους ντενεκέδες με τους οποίους καλύψαμε τα χαλάσματα του ρημαγμένου μας πατρικού.

Αν κάτι κυρίαρχα χαρακτήρισε τη μεταπολιτευτική ζωή, αυτό ήταν η έλλειψη οποιουδήποτε γνήσιου εσωτερικού συνεκτικού δεσμού. Ήταν αυτή η έλλειψη που άνοιξε το δρόμο στη λογική του «όλα επιτρέπονται», υπό τη δωρική σκέπη του Γηραιού Καραμανλή στην αρχή της, υπό την εμπνευσμένη απάτη του Ανδρέα Παπανδρέου στη συνέχεια, για να «δοξαστεί» τις ημέρες της χρηματιστηριακής και ενημερωτικής έκρηξης, πριν καταλήξουμε στην εσχάτη ευτέλεια: να κυβερνώμεθα τα τελευταία χρόνια από νοητικά υστερούντες επιγόνους, πέριξ των οποίων κωμικοτραγικές φιγούρες και αδίστακτα υποκείμενα έπραξαν ή παρέλειψαν ό, τι μπορούσαν για να μας παραδώσουν δεμένους χεροπόδαρα στη διεθνή τοκογλυφία.

Η έλλειψη αυτή δεν προέκυψε τυχαία. Αποτελεί σύμπτωμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 27/01/2011

Μπάχα κι έπεται συνέχεια

Μπάχα κι έπεται συνέχεια
Τη φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο Ναμπίλ Μπάχα. Ο Γαλλομαροκινός επιθετικός αποδεσμεύεται από τη Μάλαγα και αναμένεται στην Αθήνα εντός της ημέρας για τις τελικές συζητήσεις με την «Ένωση». Για την απόκτησή του υπάρχει προφορική συμφωνία που θα γίνει γραπτή πιθανότατα εντός της ημέρας.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ :Καραβίδες Πικάντικες

Υλικά:

1 κιλό μεγάλες καραβίδες
1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
¼ φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο
5 κουταλιές της σούπας ούζο
1½ φλιτζάνι ντοματοχυμό
Αλάτι, πιπέρι καγιέν ή σπόρους από μπούκοβο


Εκτέλεση:

Ολες οι αλλαγές στα όρια ηλικίας για το Δημόσιο


Οι νέες ρυθμίσεις για τα πλασματικά έτη. Εως και 15 έτη αυξάνονται τα όρια για τη συνταξιοδότηση. των υπαλλήλων. Στο ΙΚΑ όλοι οι νεοπροσλαμβανόμενοι







Ολες οι αλλαγές στα όρια ηλικίας για το Δημόσιο
Νέο «τοπίο» διαμορφώνεται στο ασφαλιστικό καθεστώς των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς εκδόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η εγκύκλιος που καθορίζει τα νέα όρια ηλικίας για τη συνταξιοδότηση.

Το μεγαλύτερο ηφαίστειο βρυχάται



Ο ρυθμός ανάπτυξης του ηφαιστείου που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone στο Wyoming των ΗΠΑ έχει αγγίξει επίπεδα ρεκόρ από το 2004.

Ο αρχαιότερος γαλαξίας του σύμπαντος…


…τουλάχιστον βάσει των όσων γνωρίζουμε μέχρι τώρα φαίνεται πως είναι αυτός που εντόπισαν οι επιστήμονες της NASA στις τελευταίες εικόνες που έστειλε από το διάστημα το πανίσχυρο τηλεσκόπιο Hubble. Ο νέος (για εμάς) αλλά πολύ παλιός (για το σύμπαν) γαλαξίας φέρεται πως είναι ηλικίας 13,2 δισεκατομμυρίων ετών φωτός ή αν προτιμάτε μόλις...
Ο αρχαιότερος γαλαξίας του σύμπαντος…

«Δεν πληρώνω» και στο Μετρό


Στο σταθμό Μετρό του Αγίου Αντωνίου στο Περίστερι βρίσκονται τα μέλη της κίνησης «Δεν Πληρώνω» και πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τα μέλη βρίσκονται στα ακυρωτικά
«Δεν πληρώνω» και στο Μετρό

«Ώρες επισκεπτηρίου 10:00 – 12:00»


Ολονύχτιο θρίλερ εκτυλίχθηκε σχετικά με το ζήτημα της κατάληψης της Νοµικής, καθώς καταβάλλονταν προσπάθειες να πεισθούν οι λαθροµετανάστες - απεργοί πείνας να εγκαταλείψουν τη Σχολή. Η κυβέρνηση από την πλευρά της υποστηρίζει ότι πρέπει να εφαρµοστεί ο νόµος, και έχει δώσει διορία ως το µεσηµέρι για να αποχωρήσουν οι λαθρομετανάστες από το κτίριο της Νομικής.

«Ώρες επισκεπτηρίου 10:00 – 12:00»
Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό, αν δεν λήξει άμεσα η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, θα επιτραπεί η είσοδος της ΕΛ.ΑΣ. στη Σχολή. Πληροφορίες αναφέρουν πως, ο Πρωθυπουργός ζήτησε και πάλι να εφαρμοστούν οι νόμοι, να μην καταλυθεί το κράτος δικαίου και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, ενώ διεμήνυσε πως «Δεν είναι στην πρόθεσή μας να ασκήσουμε βία, αλλά δεν θα υποκύψουμε σε βίαιους εκβιασμούς».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες