ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

7/2/10

Μητροπολίτης Άνθιμος "Είμεθα στόχος, η Ελλάδα είναι στοχοποιημένη"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1h9aGjCSnSwDX6OgChQyoz3z6GruvYwL11ApKnmesEyW8iSILhPzz2cbHVHDgopmYu6j14-OCnHU4ppjE0t-uo8CfeQHkqTfgfvXIgUeUBqyJz9vFPleq2sYem8G-zOwDg3ad5gwqSeA/s400/anthimos.jpgΛάβρος ήταν για ακόμη μια Κυριακή ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, όπου από τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, έστειλε μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες.
«Εδώ έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να λέμε, μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικό μην δώσετε. Δηλαδή ελάτε πάρτε τα όλα, φεύγουμε εμείς, κάντε ότι νομίζετε και αλλάζουν τα πάντα. Όμως δεν γίνετε έτσι!», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος, απευθυνόμενος στο Εκκλησίασμα και τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, τόνισε: "Εμείς στην Εκκλησία αυτό τον καιρό σχετικά με το επίμαχο νομοσχέδιο το οποίο όπως βλέπετε έχει πάρει διαστάσεις, και όταν λέμε ως εκκλησία δεν λέμε μόνο εμείς οι επίσκοποι αλλά όλοι εσείς ο λαός, διότι ότι κάνουμε με εσάς το κάνουμε".
«Το είπα και το λέγω και εδώ σήμερα με αφορμή

Το ζήτημα των Τσάμηδων, των διεκδικήσεών τους και η απόδοση Ιθαγένειας.


Ένα άρθρο από taxalia
Μπορεί κάποιος από την κυβέρνηση να μας δώσει μία απάντηση στο παρακάτω ερώτημα;
.
Αν κάποιος Αλβανός απόγονος ή και κληρονόμος εκτάσεων γης στην λεγόμενη τσαμουριά, που αποκτά σήμερα την Ελληνική ιθαγένεια, αρχίσει να διεκδικεί εκτάσεις… στα Ελληνικά ή/και ευρωπαϊκά δικαστήρια, πως θα υπερασπιστεί τα εδάφη του το Ελληνικό κράτος; Αν αυτό το κάνουν χιλιάδες Αλβανοί;

Μήπως θα έπρεπε να ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο στην Ελλάδα να υπογράψουν τις απαραίτητες συμφωνίες, να περάσουν και λίγα χρονάκια και ύστερα να ξαναδούμε το θέμα;
Προς τι τέτοια βιασύνη, ιδίως σε στιγμές έντονης οικονομικής κρίσης και αύξηση της ανεγίας;
Θυμίζουμε ότι η Αλβανία δεν έχει υπογράψει ποτέ συνθήκες (αν υπάρχει κάτι παρακαλούμε στείλτε e-mail στο taxalia@gmail.com) για την μη διεκδίκηση εδαφών εντός της Ελληνικής επικράτειας.
Δείτε και το video στο τέλος του ποστ. Η Ελλάδα, έχει σοβαρά προβλήματα διεκδικήσεων, πρέπει πρώτα να τα λύσει και ύστερα να προχωρήσει στην «εύκολη» απονομή ιθαγένειας.
Το ζήτημα των Τσάμηδων και των διεκδικήσεών τους, που υποβόσκει

"Η Ξάνθη για το iphone λέγεται.. Eskije!"

"Θέλω να σας ενημερώσω ότι στα κινητά τηλέφωνα iphone υπάρχει μια εργοστασιακή εφαρμογή που δείχνει τον καιρό διαφόρων πόλεων αν πληκτρολόγησης την πόλη Ξάνθη εμφανίζετε ο καιρός της πόλης μας αλλά με την τουρκική ονομασία της Eskije και μάλιστα την προσδιορίζει στην ανατολική Μακεδονία ενώ η Ξάνθη από καταβολής της... ιστορίας βρίσκετε στην Ελληνική Θράκη . Η συσκευή χρησιμοποιεί το site της Yahoo για τον καιρό. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και περιμένω την παρέμβαση του αρμόδιου υπουργείου για την αποκατάσταση αυτής της άθλιας μετονομασίας της πόλης μας."


troktiko
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες