ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

24/2/11

Τους ζέστανε η αδρεναλίνη


Αψηφώντας το χιόνι και το κρύο 26 διαγωνιζόμενοι έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό κατάβασης στη Γερμανία. Βασικός όρος συμμετοχής; Να είσαι γυμνός ή σχεδόν γυμνός (Vid+Pics)

Πάνω από είκοσι άτομα έλαβαν μέρος στο ετήσιο διαγωνισμό γυμνής κατάβασης με έλκηθρα στις βουνοπλαγιές του κεντρικού Χάρτζ στη Γερμανία.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Θέλω καναρίνι

Λέει λοιπόν η κορούλα της ξανθιάς στη μαμά της:
- Μαμά, μαμά για τα Χριστούγεννα θέλω ένα καναρίνι.
Και η μαμά της απαντά:

Τας Κεμπάπ


Υλικά:

1 κιλό κρέας τρανς ή κιλότο (μοσχαρίσιο) κομμένο σε κύβους

Με τη σκέψη στο γκάζι


Έγιναν οι πρώτες δοκιμές στο αυτοκίνητο που οδηγείται μόνο με τη σκέψη. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις, όταν οδηγείς αυτό το αυτοκίνητο, είναι να μην πετάγονται οι σκέψεις σου εδώ κι εκεί, γιατί τότε κινδυνεύεις να τρακάρεις! (Vid)

Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις, όταν οδηγείς αυτό το αυτοκίνητο, είναι να μην πετάγονται οι σκέψεις σου εδώ κι εκεί, γιατί τότε κινδυνεύεις να τρακάρεις. Γερμανοί ερευνητές, από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, ανέπτυξαν μια επαναστατική τεχνολογία που καθιστά δυνατό τον έλεγχο ενός οχήματος μόνο με το νου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ. Ρίχνουν μολότοφ στο κεφάλι αστυνομικού




Η σκηνή αυτή κάνει τον γύρο του κόσμου. Είναι η στιγμή που κάποιοι από τους διαδηλωτές επιτίθενται σε άντρες της ομάδας Δέλτα και τους ρίχνουν στο οδόστρωμα με τις μηχανές τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ. Ρίχνουν μολότοφ στο κεφάλι αστυνομικού

Την ώρα που ο αστυνομικός προσπαθεί να σηκωθεί, δέχεται μία βόμβα μολότοφ και το πρόσωπό του, παίρνει φωτιά! Η εικόνα είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Δυστυχώς εικόνες σαν και αυτές αμαύρωσαν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και κάνουν την κοινή γνώμη να ασχολείται με αυτές, παρά με τα σοβαρά αιτήματα των εργαζομένων. Δείτε το βίντεο-σοκ.

Σήμερα Τσικνοπέμπτη…


Η τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του τριωδίου. Το βασικό έθιμο είναι το ψήσιμο-Τσίκνισμα κρέατος στα κάρβουνα. Συνήθως το κρέας είναι χοιρινό και λουκάνικα.
Σήμερα Τσικνοπέμπτη…
Στις Σέρρες ανάβουν μεγάλες φωτιές, ψήνουν κρέας και πηδούν πάνω από τις φωτιές.

Αναχωρούν τα C-130 της "σωτηρίας"



ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΤΑ C-130 - ΤΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ HELLENIC SPIRIT ΚΑΙ OLYMPIC CHAMPION, ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΕΓΓΑΖΗΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΨΑΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.
Αναχωρούν τα C-130 της "σωτηρίας"
Ξεκινάει σήμερα η επιχείρηση επαναπατρισμού όσων Ελλήνων επιθυμούν να φύγουν άμεσα από την Λιβύη. Η κατάσταση στην αφρικανική χώρα επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, ενώ η αδιαλλαξία του Καντάφι κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη όχι μόνο για τους ίδιους τους Λίβυους αλλά και για όλους τους ξένους που κατοικούν και εργάζονται εκεί.

Ο Πλάτωνας στα χέρια του Γουίλμπουρ


Από τη συνήθεια του Νταν Γουίλμπουρ να αλλάζει τους τίτλους κλασικών βιβλίων, δεν θα μπορούσαν φυσικά να γλυτώσουν τα ελληνικά έργα. Ο Οιδίποδας, η Οδύσσεια και το Συμπόσιο είναι μόνο μερικά από αυτά. Δείτε τι ονόματα απέκτησαν (Pics)


Ο κωμικός και συγγραφέας Νταν Γουίλμπουρ μέσω του μπλογκ του με τίτλο Betterbooktitles.com παραλλάσσει τους τίτλους γνωστών βιβλίων με σκοπό με λίγες μόνο λέξεις να παραθέσει το ζουμί της υπόθεσης.

Χωρίς δελτία ειδήσεων


Από τις 9.30 π.μ. της Πέμπτης έως τις 9.30 π.μ. το πρωί της Παρασκευής, χωρίς ενημερωτικές εκπομπές θα παραμείνει το παράρτημα του Άλτερ στη Θεσσαλονίκη. Αίτημα να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Στάσεις εργασίας και το Σάββατο

Εικοσιτετράωρη απεργία στο παράρτημα του τηλεοπτικού σταθμού ALTER στη Θεσσαλονίκη κηρύσσει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους και να τηρούνται όλοι οι όροι των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Φρένο στις μετεγγραφές


Νέο σύστημα μετεγγραφών στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας. Ήδη έγινε κρούση στους πρυτάνεις. Πώς τα μόρια θα καθορίζουν τη δυνατότητα μετακίνησης σε άλλο τμήμα. Το ισχύον καθεστώς και τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ιδρύματα
Οριστική λύση στο πρόβλημα του αποδεκατισμού των περιφερειακών ΑΕΙ και ΤΕΙ και του υπερπληθυσμού των ιδρυμάτων των πόλεων και κυρίως στην Αθήνα επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Παιδείας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες