ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

4/2/10

Η Ρωσική Εκκλησία θα αποστείλει 400 ιερείς στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας

Πάνω από 400 ιερείς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα διοριστούν σε Στρατιωτικές Βάσεις της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε χθες ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος, κατά τη διάρκεια της αρχιερατικής συνόδου στο Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος.
Στο πρώτο στάδιο της αποκατάστασης του θεσμού στρατιωτικών ιερέων, όπως ανακοινώθηκε στη Σύνοδο, θα καθιερωθούν 13 θέσεις βοηθών διοικητών και υπεύθυνων για τη δουλειά με τους πιστούς στις  Βάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας στο Εξωτερικό.
Τέλος, να αναφερθεί, ότι από τον Οκτώβριο του 2009, λειτουργεί μια υπηρεσία ιερέων σε Στρατιωτική περιοχή του Βόρειου Καυκάσου.

απο ρομφαία

Ανησυχία κυβέρνησης για την συμφωνία FRONTEX-Τουρκίας

http://k.b5z.net/i/u/6049565/i/Helicopter_Pictures_012.jpgΈντονη ανησυχία για την έκβαση των διαπραγματεύσεων Frontex-Τουρκίας εκδήλωσε η κυβέρνηση πριν από λίγο στη Βουλή, δια χειλέων υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια και κατόπιν ερώτησης βουλευτών του ΚΚΕ Ο Σπύρος Βούγιας, πάντως, ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν θα δεχθεί συμφωνία, εάν δεν αναφέρεται ρητά, πως τα ελληνικά σύνορα αποτελούν και σύνορα της ΕΕ.
Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν ενημέρωσε τη Βουλή για το τι συζητείται μεταξύ της FRONTEX και της Τουρκίας για το Αιγαίο.
«Τα ευρωπαϊκά σύνορα, τα έχει κατοχυρώσει το κείμενο της Κωνσταντινούπολης για τον Ευρωστρατό, απ’ όπου απουσιάζει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Με αυτό το κείμενο διαπραγματεύεται η κυβέρνηση; Γιατί τότε, η FRONTEX δεν φυλάει τα σύνορα της Ευρώπης» αναρωτήθηκε.
Απαντώντας ο Σ.Βούγιας παρέπεμψε στο πνεύμα των επιστολών Χρυσοχοΐδη στον ομόλογό του στη Τουρκία, «που λέει πως αν στη συμφωνία δεν υπάρχει ρητή αναφορά ότι η Ελλάδα αποτελεί το εξωτερικό σύνορο της ΕΕ, εμείς δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοια συμφωνία.»
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι όταν το σχετικό κείμενο οριστικοποιηθεί, "θα τεθεί υπόψη της Βουλής».

πηγή

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί κάθε ΑΘΗΝΑΙΟ κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ και κάθε ΕΛΛΗΝΑ να συμμετάσχει στην ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ για τη ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 3μμ στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για να φωνάξουμε μαζί ,10 ΟΧΙ, στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και τους Εγχώριους Εφιάλτες

-ΟΧΙ στον αφελληνισμό της Ελλάδος
-ΟΧΙ στο αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο
-ΟΧΙ στις ύπουλες ελληνοποιήσεις
- ΟΧΙ στον εξισλαμισμό της Ελλάδος
-ΟΧΙ στη συρρίκνωση των συνόρων και στην παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.
-ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες
-ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση
-ΟΧΙ στα ξένα συμφέροντα
-ΟΧΙ στο ηλεκτρονικό φακέλωμα
-ΟΧΙ στον ανθελληνικό οικουμενισμό

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας θα συμμετάσχει οργανωμένα στην συγκέντρωση και καλεί σε προσυγκέντρωση από τις 2.00 μμ μπροστά στο Γραφείο της Επιτροπής στην οδό Μαυροκορδάτου.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καλεί ,κάθε πολίτη που τον λήστεψαν, κάθε πολίτη που του έκλεισαν το Μαγαζί , που απαξίωσαν την περιουσία του, και έσπασαν το αυτοκίνητο του, κάθε πολίτη που του στέρησε την Ελευθερία του ο Στρατός της ξένης Κατοχής, να πει μαζί μας φτάνει πια!
ΙΣΑΜΕ ΕΔΩ!

Κάτω τα χέρια απ΄ την Ελλάδα!
Ζήτω η Ελεύθερη Αθήνα!
Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα!

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010, στις 3 το μεσημέρι, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική Σημαία, λέμε ΟΧΙ, στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, ΟΧΙ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΟΧΙ, στην Παγκοσμιοποίηση, ΟΧΙ στην συρρίκνωση των Εθνικών μας συνόρων. Λέμε, ένα ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ στα σχέδια των ξένων κέντρων να αλλοιώσουν την Εθνικοθρησκευτική μας ΣΥΝΟΧΗ...

Λέμε ΝΑΙ σε μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα.

Λέμε ΝΑΙ στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.
Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Η ιστορική Αθήνα: Εμπόριο βρωμιάς!!! Με την ανοχή του ανύπαρκτου δημοσιοσχεσίτη Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη




«Έχουμε ραντεβού αύριο το βράδυ για έλεγχο στο κέντρο με τους επόπτες υγείας της νομαρχίας, αν θέλεις έλα», ήταν η πρόσκληση του νομάρχη της Αθήνας Γιάννη Σγουρού.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού μου είπαν και κάποια μέτρα ασφαλείας που έπρεπε να λάβω, αλλά δόθηκε και η διαβεβαίωση πως η Ομάδα Δ και μια πεζή περιπολία θα βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από εμάς.

Το ραντεβού ήταν στη Σωκράτους, απέναντι από το παλιό εφετείο. Συρματοπλέγματα και ένας φύλακας στο κουβούκλιό του έδειχναν την αλλαγή στο κτίριο που μέχρι τον Ιούλιο φιλοξενούσε περισσότερους από 600 αλλοδαπούς. Διασχίζουμε την Ξούθου.

Όλος ο δρόμος είναι σπαρμένος με χρησιμοποιημένες σύριγγες. Τις ακούω να σπάνε κάτω από τα παπούτσια μου. «Περισσότερες από 17.000 σύριγγες πωλούνται καθημερινά από τα φαρμακεία της περιοχής», ενημερώνει ένας από τους επόπτες υγείας.

Η Ξούθου μετά την εκκένωση του εφετείου έχει γίνει η νέα υπαίθρια αγορά κάθε λογής ναρκωτικών.. Οι περισσότεροι βιάζονται και «χτυπάνε» ενέσεις έξω στον δρόμο. Μερικοί κείτονται αναίσθητοι. Έξω από τα λουτρά της Ξούθου με τη σπασμένη μπλε πινακίδα νεαροί Αφγανοί και Πακιστανοί περιμένουν πελάτες για να πουλήσουν το κορμί τους.

Ακριβώς απέναντι, στο ξενοδοχείο Ζενίθ το «εμπόρευμα» αλλάζει, είναι γυναίκες- από τη Νιγηρία οι περισσότερες αλλά και Ελληνίδες τοξικομανείς.

Τις πολλές έρημες πολυκατοικίες στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας τις εκμισθώνουν Έλληνες, με έναν αλλοδαπό που αναλαμβάνει χρέη επιστάτη. Αυτός αποφασίζει ποιος δικαιούται να κοιμηθεί και ποιος όχι.

Οι επόπτες υγείας έχουν καταμετρήσει 463 πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, κλινικές και αυτοκίνητα που στεγάζουν μετανάστες και τοξικομανείς. 


απο ρεσαλτο


"Προφυλακισμένος τη επιμελεία της ΕΛ.ΑΣ., του Χρυσοχοϊδη και του Βούγια" ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

http://www.parapolitika.gr/files/images/voridis_makis.jpg
Στη συζήτηση στη βουλή για την υπαγωγή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) από το υπουργείο Εσωτερικών στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη - κυρώθηκε από την Βουλή κατά πλειοψηφία με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ – ο Μάκης Βορίδης έκανε μια άκρως ενδιαφέρουσα τοποθέτηση για τον Δημήτρη Παπαγεωργίου: 

«Συζητάμε για την Υπηρεσία Πληροφοριών και σκεπτόμενος μια διάσταση η οποία ετέθη, κύριε Πρόεδρε, δηλαδή το πώς μπορεί, καταχρηστικά ενδεχομένως, να χρησιμοποιηθεί μια Υπηρεσία Πληροφοριών από την εκτελεστική

Την επομένη της απόφασης της Χάγης θα ξυπνήσουμε με τα ελληνικά νησιά να «επιπλέουν» στην τουρκική υφαλοκρηπίδα...

Του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΗ Τέως υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
http://www.united-hellas.com/tourism/neislands/images/ne-aegean-gr.gifΠριν από πολλά χρόνια απέκτησαν οι υπηρεσίες μας ένα απόρρητο κείμενο του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου, το οποίο περιείχε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση της τουρκικής στρατηγικής στην περιοχή μας. Ήταν γραμμένο σε απλοϊκή γλώσσα, αλλά τα όσα ανέφερε ήταν πολύ σοβαρά και δεν άφηναν αμφιβολίες για τους στόχους της πολιτικής της Άγκυρας σε σχέση με την Ελλάδα ούτε για την αυθεντικότητά του.
Έγραφε το τουρκικό εγχειρίδιο:

«Τα ανατολικά νησιά του Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος) περικλείουν τα παράλια της Ανατολίας στο Αιγαίο. Τα νησιά αυτά κατέχουν θέσεις στις προσβάσεις εισβολής στην Ανατολία και αποτελούν προφυλακή για την άμυνά της σε περίπτωση επίθεσης...». Και συνέχιζε το κείμενο του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες