ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

13/4/09

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ...ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ??????

Κατα την επίσκεψη του Ομπαμα στην Τουρκία ο Πατριάρχης του Ελληνορθοδοξου Οικουμενικου Πατριαρχείου έπρεπε να διαφυλαξει με οποιαδήποτε θυσἰα τον τίτλο που εκπροσωπεί.Δεν μπορεί να τρέχει σε ξενοδοχεία (ούτε καν στο φανάρι) για μία ολιγολεπτη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο των Η.Π.Α. Πέρα απ΄ αυτό έγινε περίγελος των παντων γιατι ούτε το δελτίο τύπου του προεδρου δεν τον ανέφερε. Επρεπε να κρατήσει μια στάση ένος θρησκευτικού ηγέτη που που να μην συμβιβάζεται με το κάθε τι."Εδω είμαι κ πρόεδρε ,στο φανάρι,στο λίκνο της ορθοδοξίας". Και αν θέλετε να έρθετε είστε καλοδεχούμενος". Μπορεί να μην ερχότανε αλλά θα ήσασταν η πρώτη είδηση παγκοσμίως για τη στάση αυτη,και όχι περίγελος των πάντων.

4 σχόλια:

Ethnikofrones είπε...

φαντασου που καταντησαμε ο οικουμενικός πατριαρχης που επι Ανατολικης αυτοκρατορίας ηταν ακλονητος ,τωρα σκλαβος να προσυνα μεμετιδες και αμερικανους.

Απο οδηγοι και κυβερνητες του κόσμου παρίες.

ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ είπε...

Δυστυχως έτσι είναι.Λυπάμαι αλλα με αυτή την στάση που έχει οχι δεν θα καταφέρει να κάνει αυτα που θέλει(άνοιγμα της θεολογικής σχολης της Χαλκης) αλλά θα χάσει κιόλας.

Ethnikofrones είπε...

θα σε παρακαλούσα να επαναφέρεις τον πορηγουμενο τίτλο στο ιστολογιο. Το εθνικό ονομα γραικος ειναι το αρχιαιοτερο ονομα των ελληνων . Απο την προκλασική και προ κατακλυσμιαία περίοδο το Γραικός ηταν ελληνικο ονομα , την περιοδο της ανατολικης αυτοκρατορίας πάλι εν Γραικιοις ελεγαν οι διπλωματες για τους κατοικους της αυτκοκρατοριας. Το Ελληνας ειχε φορτιστει αρνητικά και καθ΄όλη την διαρκεια της ανατολικης ρωμαικής αυτοκρατορίας Ελληνας ηταν ο ειδωλολατρης , μονο μετα την Πτωση της Βασιλευουσας το 1204 το ελληνας αποκτουσε σιγα σιγα την εννοια που εχει σημερα. Στην Επανασταση του εικοσιένα ο αθανασιος Διακος ελεγε "εγω γραικος γεννηθηκα γραικος θε να πεθάνω".

Μην κανουμe δωρα στους εχθρους της ελλάδας. Το Γραικός στοιχειοθετεί 4.000 χρονια ελληνικης παρουσιας. Eπισης μας δενει με τους κατοικους της ανατολικής Ρωμαικής αυτοκρατορίας. Και αυτη ειναι αρχαια αυτοκρατορία που πρεπει να αναστησουμε. Πρωτευουσα ειναι η Πόλη του ελληνορωμαικου χριστιανικού πολιτισμου και συμπρωτευουσα η Θεσσαλονικης του Μακεδονικού μας θαυματος.

greek times κραταμε αυτα που μας δυναμωνουν οχι αυτα που δόλια μας εισαγουν καποιοι δηθεν "Ελληνες".Η καθαροτητα των ονομάτων ας μην μας αποπροσανατολίζει. Βαθια μεσα μας (και μεσα σου πιστευω )ειναι η ανασύσταση.
Προσωπικά, η ποντιακη καταγωγη αυτο μου επιβαλει.
Να είσαι καλά φίλε. Υγεία σου εύχομαι και ότι ποθείς να γίνει.

ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ είπε...

http://forums.ec.europa.eu/debateeurope/viewtopic.php?t=9025&sid=62f9147e1a25eaa990e88d6f6903b01f

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες