ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

28/12/09

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....ΕΛΕΟΣ....

Το σχολικό βιβλίο ιστορίας της Γ' τάξης Γενικού Λυκείου στην σελίδα 130 απεικονίζει ένα χάρτη της Ευρώπης τον καιρό της γερμανικής κατοχής.Το κεφάλαιο έχει τίτλο "Τα εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας-Το Ολοκαύτωμα".

Κάτω από τον χάρτη υπάρχει μια λεζάντα που γράφει "Χάρτης των κυριότερων ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Γερμανία και την κατεχόμενη Ευρώπη, όπου θανατώθηκαν εκατομμύρια κρατούμενοι.Ο χάρτης αναπαριστά την πολιτική δομή της Ευρώπης που είχαν επιβάλει κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του οι κατακτητές". Βλέπουμε ότι οι κατακτητές άλλαξαν τα σύνορα της κάθε χώρας ανάλογα με το ποια δύναμη ήταν φίλη προς αυτούς.Έτσι η σημερινή περιοχή των Σκοπίων προσαρτήθηκε από την Βουλγαρία.Το βιβλίο όμως ονομάζει τα σημερινά Σκόπια-Βαρδαρία ως....Μακεδονία!!!!ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!! http://istologontas-ellinika.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post.html
Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.

Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ωστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιωνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

Αν είσαι και εσύ σε αυτούς βάλε στα σχόλια (εδώ) το blog σου ή την σελίδα σου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες