ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

20/1/10

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η......ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ....ΚΑΙΟΜΕΝΩΝ!

____Ολόγυρά μας οι "καλοί" γείτονές μας τροχίζουν τά μαχαίρια τους για να κόψουν ο καθένας τό δικό του μερίδιο από την γλυκειά μας Πατρίδα, κι εμείς έχουμε εγκλωβισθή στο οικονομικό πρόβλημα, στο οποίο φαίνεται να έχουμε παγιδευθή! Δεν αντιλέγω. Το οικονομικό πρόβλημα είναι ζωτικής σημασίας, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε κολλήσει σ' αυτό και να διαφεύγουν της προσοχής μας τα εθνικά μας ζητήματα.
___Στο πρόβλημα της οικονομίας η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ παραπαίει. Κάνει ένα βήμα εμπρός και τρία πίσω. Οι Υπουργοί της διαφωνούν δημόσια. Η εικόνα της Χώρας μας είναι τραγική!
___Στο πρόβλημα της οικονομίας οι κκ Βουλευτές
ευλογούν τα .....γένεια τους, δηλ΄το πορτοφόλι τους. Ενώ παίρνουν γύρω στις 8.000 € μισθό, ενώ έχουν πρόσθετες αμοιβές για τη συμμετοχή τους σε Επιτροπές κλπ., ενώ έχουν δωρεάν αυτοκίνητο, κομπιούτερ, κινητό τηλέφωνο, τηλεφωνικούς λογαριασμούς, ταχυδρομικά τέλη, αεροπορικά εισιτήρια, προσωπική ασφάλεια από αστυνομικούς, γραμματειακή υποστήριξη με απόσπαση δύο, τριών ή και τεσσάρων υπαλλήλων στο Γραφείο τους, ενώ διατηρούν το δικαίωμα να ασκούν και το ελεύθερο επάγγελμά τους και άρα να πραγματοποιούν πρόσθετα έσοδα, ενώ τα εισοδήματά τους φορολογούνται με ειδικό τρόπο, δηλ. απαλλακτικό, εδέχθησαν να συμβάλουν στην ανόρθωση της οικονομίας πληρώνοντας φόρο .......... που φθάνει στο αστρονομικό ύψος των ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ! 'Ετσι τουλάχιστον έγραψαν οι εφημερίδες. (Κι εγώ λοιπόν άθελά μου παγιδεύθηκα σήμερα γράφοντας τόσα πολλά για την οικονομία..)
___Στο πρόβλημα της οικονομίας και τα ΜΜΕ έχουν παγιδεύσει τον ελληνικό πληθυσμό. Γίνεται τό "σώσε" στα δελτία ειδήσεων, στα παράθυρα, στις συνεντεύξεις....Από το πρωΐ μέχρι τό βράδυ όλοι καί όλα για την ανοικονόμητη οικονομία μας ομιλούν.
____Παρά ταύτα την ίδια ώρα τρέχουν παράλληλα καί μερικά καυτά εθνικά προβλήματα. Γι' αυτά κανείς δεν ανησυχεί. Κανείς δέν συζητεί! Κανείς δέν ενημερώνει την ελληνική κοινή γνωμη! Όλα αυτά μου θυμίζουν τό αρχαίο ρητό: "των οικιών ημών εμπιμπραμένων, υμείς άδετε!" δηλ. ενώ καίγονται τά σπίτια σας, εσείς τραγουδάτε, γλεντάτε! " Δεν βαρυέσαι, ας καεί το σύμπαν! Τι με νοιάζει εμένα;" Αυτός δεν είναι ο Έλληνας σήμερα;

____Αν λοιπόν κάποιοι θέλουν να μοιρασθούν μαζί μας την αγωνία μας, ας προχωρήσουν παρακάτω την ανάγνωση.
____Υπενθυμίζουμε το πρόβλημα της απαράδεκτης απονομής της ελληνικής ιθαγένειας στούς αλλοδαπούς μετανάστες. Με τον τρόπο αυτό εμείς οι γηγενείς σε λίγα χρόνια θα καταστούμε ξένοι στον τόπο μας! Πουλάμε την εθνική μας κυριαρχία στο όνομα μιάς πολιτικής σκοπιμότητος. Οι Πολιτικοί μας, στην προσπάθειά τους να αυξήσουν την εκλογική τους βάση, πωλούν την εθνική μας κυριαρχία! Κι εμείς κοιμώμαστε αμέριμνοι!
____Υπενθυμίζουμε την άλωση της Κυβερνητικής Μηχανής από ακατάλληλα πρόσωπα, όπως είναι η κα Δραγώνα σήμερα, η κα Ρεπούση χθές, ο κ. Βαλλιανάτος, Πρόεδρος των ομοφυλοφύλων προχθές κ.ού.κ. Ματαίως πρόσωπα αξίας, όπως ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, διαμαρτύρονται ηχηρώς, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου! Τα ΜΜΕ τον αγνοούν, τον απορρίπτουν! Σε λίγο θα τον αποκαλέσουν και "εθνικιστή" ή τρελλό ή κάτι παρόμοιο, για νά τον αποδυναμώσουν! "Πάει κι αυτός τάχασε", θά λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις! Έλληνες και συνέλληνες αδελφοί μου, με σταθερά βήματα εξυφαίνεται ένα σχέδιο συνωμοσίας στα ίχνη των οδηγιών Κίζινγκερ κι εσείς κοιμάσθε! Κομάσθε, δυστυχώς, όχι μόνον εσείς, αλλά σχεδόν καί όλοι εμείς οι πνευματικοί σας Ταγοί! Η πορουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου στο Υπουργικό Συμβούλιο δεν αποτελεί διάψευση των ισχυρισμών μου, όπως πολλοί θα σπεύσουν να υποστηρίξουν. Επιβεβαίωση είναι μάλλον, παρά διάψευση.
____Στη Θράκη οι Μουσουλμάνοι Έλληνες μεταλλάσσονται και γίνονται φανατικοί Τούρκοι πολίτες! Η Ελληνίδα δασκάλα μας κα Νικοπούλου προπηλακίζεται! Ουδείς όμως εκ των επισήμων συμπαρίσται στην ηρωϊκή αυτή Μορφή. Μια Μορφή, η οποία, κατά την ταπεινή μας γνώμη μας, εξισώνεται με την αλησμόνητη "Κυρά της Ρώ"! Αυτήν λοιπόν την Μεγάλη Μορφή τα ΜΜΕ την αγνοούν! Παρασιωπούν και επικαλύπτουν το γεγονός της συχνής πιά κακοποιήσεώς της από τους Μουσουλμάνους της Θράκης!
____Και τώρα ας έλθουμε στο "ψητό". Το κρατίδιο των Σκοπίων, το οποίον είναι μόρφωμα και όχι Κράτος, είναι όπως ο καρκίνος στο ανθρώπινο σώμα, κάθε ημέρα σταθεροποιείται όλο και πιό πολύ, στη διεθνή Κοινότητα.
____Σήμερα, λοιπόν, σας παρουσιάζω μια άλλη ιστορία. Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (!!!!) τροχίζει την μάχαιρα για να κόψει και αυτή ένα κομμάτι από την Ελλαδίτσα μας. Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και ....βάλε , κατά τους Αλβανούς, είναι .....Αλβανικά εδάφη!
____Προσυπογράφω εκθύμως το προχθεσινό άρθρο της υπερόχου αυτής Ελληνίδος, της κας Αλεξάνδρας Στεφανοπούλου, στην ΕΣΤΙΑ της Πέμπτης 14ης Ιανουαρίου ε.έ. με τίτλο "Έχω θυμώσει! Εσείς; Δεν ανέχομαι να μιλούν τόσο απαξιωτικά για τη χώρα μου στις πρωτεύουσες της Ευρώπης και του κόσμου όλου. Κοιτάζω την Ακρόπολη, φέρνω στο νού μου τους Δελφούς και την Επίδαυρο, ... σκέπτομαι τόν Όμηρο τον Σοφοκλή, τον Ευριπίδη.....και νοιώθω απέραντη ντροπή απέναντι σε τόσο λαμπρό παρελθόν, όταν οι απόγονοι εκείνων των ημιθέων, που δόξασαν την Ελλάδα, που δίδαξαν τι εστί πολιτισμός, που έθεσαν τα θεμέλια της Δημοκρατίας, λοιδορούνατι σήμερα από τον κάθε Βέλγο, Ολλανδό ή Πορτογάλο υπάλληλο των γραφείων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στις Βρυξέλλες!"


Λοιπόν, αγαπητοί μου. Κι' εγώ έχω θυμώσει! Εσείς; Μήπως ανήκετε στούς .....κοιμισμένους;


+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Αίγιον, Σάββατον 16 Ιανουαρίου 2010

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες