ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

24/1/10

ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Η΄ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ


Πριν λίγες  μέρες ακούσαμε τον Πρωθυπουργό της χώρας  να λέει ότι λόγω της οικονομίας απειλείται η εθνική μας κυριαρχία. Σαν ενεργός κ σκεπτόμενος πολίτης που αγαπάει την πατρίδα του έχω κάποιες σκέψεις και ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας.
Προχθές διάβασα απο μία έγκυρη ιστοσελίδα ότι  τα μηχανοκίνητα τμήματα του στρατού θα καταργηθούν στις παρελάσεις. Που αποσκοπει αυτό...? Μα φυσικά για λόγους.
..... οικονομίας της εθνικής μας συνείδησης.Προφανώς οι κύριοι νεοταξίτες δεν έχουν σκοπο να εθνομηδεσίσουν εμάς αλλά τα παιδιά μας. Σε κάθε εθνική επέτειο βγαίνουν τα παιδιά μας με τις σημαίες  για να δουν με καμάρι τα μηχανοκίνητα και πεζοπόρα αγήματα του στρατού.Αποσκοπούν δηλάδη στην υποτίμηση των παρελάσεων και των εθνικών εορτών με σκοπό την καταργηση τους.Αν ήθελαν όντως  να κάνουν οικονομία έτσι όπως θέλουν να έβαζαν ''πάγο'' στα υπερκοστολογημένα ανταλλάκτικα του στρατού (σκάνδαλο ΕΛΒΟ) που για την αντικατάσταση ενός δίσκο-πλατώ ενός τζιπ κοστίζει 3.000ευρώ.
Επειδή εμείς οι Έλληνες έχουμε λίγο κακή μνήμη να σας θυμήσω ότι στα σχολικά βιβλία ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έγινε Κοσμάς ο Αιτωλός και ότι η καταστροφη της Σμύρνης  και η γενοκτονία του Ελληνισμού έγινε συνοστισμός στο λιμάνι για να πάρουν εισητηριο σε πλοίο που θατους πήγαινε στην Ελλάδα.
Κλείνοντας, θέλω να πώ οτι είναι ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ του καθενός μας να μην αφησουμε τα παιδιά μας στην νεοταξική ιστορική ληθή που μας επιβάλλουν.Οπλιστείτε με θάρρος και προσευχή για να παλεψουμε και να αντεξουμε στην λαίλαπα που έρχεται.


ΠΑΝΟΣ

Υ.Γ.ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες