ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

24/6/10

Βόμβα με νεκρό αξιωματικό στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. στο γραφείο του Μ.Χρυσοχοϊδη!

Βόμβα εξερράγη πριν λίγα λεπτά στον προθάλαμο του γραφείου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στον έβδομο όροφο του υπουργείου! Η βόμβα εξερράγη στο γραφείο του υπασπιστή του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός είναι καλά στην υγεία του, αλλά σκοτώθηκε ο υπασπιτής, ένας αξιωματικός, και ελαφρότερα ένα δεύτερο άτομο! Όπως αναφέρεται υπήρχε ένα δέμα στο γραφείο του υπασπιστή, το οποίο είχε μεταφερθεί από κάποιον, μάλλον ταχυμεταφορέα ως δώρο στον υπασπιστή, χωρίς να ελεγχθεί το περιεχόμενό του. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και το υπασπηστήριο ισοπεδώθηκε. Ο υπουργός βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του.
Ο επάνω και ο κάτω όροφος έχει
εκκενωθεί και απομονωθεί.

Η πρωτοφανής τρομοκρατική ενέργεια (πρώτη φορά οι τρομοκράτες διεισδύουν σε ένα υπουργείο και μάλιστα στο υπουργείο που είναι εντεταλμένο με την κασταδίωξή τους) σίγουρα έχει να κάνει με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τρομοκρατίας.
Πριν λγίες ημέρες ταυτοποιήθηκε ότι από αντιαρματικό εκτοξευτή ρουκετών που βρέθηκε σε γιάφκα του «Επαναστατικού Αγώνα» στην Κυψέλη είχε εκτοξευτεί η ρουκέτα η οποία χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά του κτιρίου της Αμερικανικής Πρεσβείας το 2007, σύμφωνα με τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας

Υπενθυμίζεται πως στο κρησφύγετο του «Επαναστατικού Αγώνα» στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Αιγίνης 8 και Ύδρας, στην Κυψέλη, το οποίο εντοπίστηκε από την αστυνομία τον περασμένο Απρίλιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένας εκτοξευτήρας ρουκετών, τύπου RPG-7, πέντε ρουκέτες, δύο πυροβόλα όπλα, ένα υποπολυβόλο ΜΡ5, τρεις χειροβομβίδες, φορέας αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού και μασούρια εκρηκτικού υλικού. 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες