ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

4/7/10

Πού είσαι Γιώργο Παπαδόπουλε.!

Ο κοινοβουλευτισμός και οι κοινοβουλευτικοί πολιτικοί, είναι αυτοί οι οποίοι οδήγησαν την οικονομία της χώρας, στην καταστροφή, και τον Ελληνικό λαό σε φτώχια και εξαθλίωση.
Ο Ελληνικός λαός είναι πλήρως απογοητευμένος με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του, και δεν υπάρχει καμία ελπίδα για το μέλλον του.
Σε έρευνα του Ευρωβαρομέτρου για την Ελλάδα, το 93,7% των Ελλήνων πολιτών πιστεύει ότι η φτώχια έχει αυξηθεί (το 74,74% των πολιτών της ΕΕ πιστεύει το ίδιο), την ίδια στιγμή που 7 στους 10 Έλληνες περιμένουν επιδείνωση στα οικονομικά των ελληνικών νοικοκυριών.
Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη των 27.00
Η κα Γιαννάκου σε κάποια ομιλία της, στο Ελληνικό κέντρο Λονδίνου, όταν ήταν υπουργός, είχε δηλώσει:
"έχουμε εξαλείψει
την φτώχεια από την Ελλάδα" (Ελεύθερη ώρα, 23-6-2010).
Και είναι ...γεγονός.!
Οι Έλληνες πολιτικοί εξάλειψαν την φτώχια από τους ίδιους, και την φόρτωσαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού. Σήμερα οι Έλληνες χρωστούν τα μαλλιά της κεφαλής τους. Εάν κάνουμε μία κατά κεφαλήν αποτίμηση του χρέους, κάθε Έλληνας χρωστά 35.457 ευρώ, και το ποσό αυτό θα συνεχίζει να αυξάνεται, εφ' όσον οι δανεισμοί της χώρας θα συνεχίζονται.
Κατά τους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου οι δανεισμοί μέσω ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, είναι απαραίτητοι για την σωτηρία της πατρίδος.
Τώρα ανακάλυψε την πατρίδα ο κ. Παπανδρέου, και η παρέα του.
Το 1992 την διακυβέρνηση της χώρας είχε η Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη. Θέλοντας να αναδείξει την οικονομική καταστροφή που υπέστη η χώρα από την διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου, έκανε αποτίμηση του κατά κεφαλήν χρέους των Ελλήνων, και ανακοίνωσε, ότι κάθε Έλληνας χρωστούσε 1.000.000 δρχ. δηλαδή 3.000 ευρώ σημερινά χρήματα.
Τα χρόνια περνούσαν, τα χρέη της χώρας αυξάνονταν, και φθάσαμε σήμερα να χρωστάμε 350 δις ευρώ.
Οι άπληστοι πλιατσικολόγοι κοινοβουλευτικοί πολιτικοί, όλων των παρατάξεων, καταχρέωσαν τον κάθε Έλληνα πολίτη με 35.457 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο τον κατέστησαν, πρωταθλητή στο κατά κεφαλήν χρέος μεταξύ των Ευρωπαϊκών κρατών.
Σήμερα μία τριμελής οικογένεια χρωστά 106.371 ευρώ.
Κάθε χρόνο το κατά κεφαλήν χρέος των Ελλήνων αυξάνεται.
Κάνοντας μία χρονική αναδρομή στο παρελθόν θα διαπιστώσουμε ότι:
Όταν το 1974 το στρατιωτικό καθεστώς παρέδωσε την εξουσία στην Δημοκρατία και τους πολιτικούς, τότε ο κάθε Έλληνας χρωστούσε 82 ευρώ.
Από τότε μέχρι σήμερα, τι συνέβη και το χρέος έφτασε εδώ που έφτασε;
Μπορούν να μας το εξηγήσουν οι κ. κ. πολιτικοί;
Το φαγοπότι των πολιτικών, μαζί με τους διαπλεκόμενους μεγαλοκαναλάρχες προμηθευτές του δημοσίου, και με εξαπτέρυγα τους χρηματιζόμενους παπαγαλίζοντες δημοσιογράφους, λεηλάτησαν και βούλιαξαν την οικονομία της χώρας.
Καθημερινά από τα τηλεοπτικά παράθυρα οι χρηματιζόμενοι δημοσιογράφοι, κάνοντας το μαύρο άσπρο, για τα συμφέροντα των αφεντικών τους, παρουσίαζαν την Ελλάδα ως ...παράδεισο.
Οι Έλληνες παρασυρμένοι από το πλαστικό χρήμα, και τα θαλασσοδάνεια που αφειδώς τους χορηγούσαν οι τράπεζες, χρεώνοντάς τους, με τόκους και πανωτόκια, νόμιζαν ότι ευημερούσαν.
Κάποια στιγμή όμως όλα τα ωραία τελειώνουν, και έρχεται η ώρα του λογαριασμού.
Σήμερα που ήλθε η ώρα της πληρωμής, άλλοι αυτοκτονούν, άλλοι αυτοπυρπολούνται μέσα στις τράπεζες, και άλλοι βρίσκονται σε απόγνωση, έχοντας χάσει ακόμη και τον ύπνο τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τις μειώσεις των εισοδημάτων τους, για να μπορέσουν να πληρωθούν αυτά που δανείστηκαν οι πολιτικοί από τους διεθνείς τοκογλύφους, δεν θα είναι σε θέση να σώσουν την περιουσία τους.
Ο "παράδεισος" της δήθεν ευημερίας και των ονείρων τελείωσε, και άρχισε πραγματικότητα της κόλασης.
Το 2003 το συνολικό χρέος της Ελλάδος έφτανε τα 168,1 δις ευρώ.
Κάθε πολίτης της χώρας χρωστούσε, 15.284 ευρώ. Μέσα σε πέντε χρόνια το κατά κεφαλήν χρέος αυξήθηκε κατά 55%. Το συνολικό χρέος το 2008 έφτασε στα 237,2 δις ευρώ και επομένως κάθε Έλληνας χρωστούσε 21.551 ευρώ.
Η ΕΕ έχοντας υπ' όψιν της, τα ψεύτικα οικονομικά στοιχεία που της σερβίραμε, υπολόγιζε ότι το συνολικό χρέος της Ελλάδος θα έφτανε περίπου στα 260 δις ευρώ στο τέλος του 2009. Κάθε Έλληνας θα χρωστούσε επί πλέον 83.534 ευρώ. Τώρα τι συνέβη και το χρέος έχει εκτοξευθεί στα 350 δις, ας το εξηγήσουν οι κ. πολιτικοί στον Ελληνικό λαό.
Η εκτόξευση του χρέους μέσω των δανεισμών, είχε σαν αποτέλεσμα να μας φέρουν στην σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση και να ρίχνει ο ένας πολιτικός αρχηγός στον άλλο τις ευθύνες, και όλοι μαζί να επιβάλουν στον Ελληνικό λαό να πληρώσει τα σπασμένα.
Το περιοδικό "News week", κάνοντας μία αποτίμηση του Ελληνικού χρέους, διαπιστώνει, ότι ο Έλληνας χρωστάει περισσότερα από κάθε άλλο πολίτη του Δυτικού κόσμου.
Αναφέρει δε ότι: Οι Αμερικανοί υπολόγιζαν πριν την κρίση ότι, το κατά κεφαλήν χρέος μας βρίσκεται στα 27.746 δολάρια.
Ακολουθεί το Βέλγιο με 27.023 δολάρια χρέος για κάθε πολίτη, η Αυστρία με 26.502 δολάρια χρέος για κάθε πολίτη.
Ο κάθε Καναδός χρωστά 5.213 δολάρια και ο κάθε Σλοβένος 3.635 δολάρια.
Παραθέτουμε κατάσταση, πως διαμορφώθηκε το κατά κεφαλήν χρέος του Έλληνα από το 1974 μέχρι σήμερα.
___________
1974 82 ευρώ
1992 3.000 ευρώ
2003 15.284 ευρώ
2008 21.561 ευρώ
2010 35.354 ευρώ
___________
(πηγή PRESS TIME)
Μετά την ανάγνωση του παραπάνω πίνακα, αντιλαμβάνεσθε, γιατί οι Έλληνες καθημερινά επικαλούνται το:
"Πού είσαι Γιώργο Παπαδόπουλε"! Με τις υγείες μας.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες