28/9/10

Γιατί τα κατευθυνόμενα απο τη "Νέα Εποχή" κανάλια "χρησιμοποιούν" τον Γέροντα Παϊσιο

Απο το καλοκαίρι  είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο διάφορες φήμες  που μιλούσαν για εμφάνιση του Οσίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτη σε κάποιους μοναχούς .Σύμφωνα με αυτές ο Όσιος Γέροντας  μίλησε σε κάποιους (;) μοναχούς  για επερχόμενο πόλεμο και τους είπε να μεταφέρουν στον ηγούμενο την "σύσταση" να αποθηκεύσουν τρόφιμα κλπ.
Όσοι είχαν την ευλογία να γνωρίσουν  τον Γέροντα Παϊσιο είτε  αυτοπροσώπως  είτε  μετά την κοίμησή  του  απο τους εκδοθέντες λόγους του, μπορούν  να αντιληφθούν  ότι "κάτι δεν πάει καλά" με αυτή την φημολογία.
Πολλοί έχουν προσπαθήσει να διασύρουν την φήμη και το
ποιμαντικό έργο του  Οσίου Γέροντος και άλλοι  τόσοι έχουν σκοπίμως  επενδύσει   τις κακοδοξίες ή τις ανοησίες τους με  ψήγματα απο  λόγους του , προσπαθώντας να  παρουσιάσουν  τον σκουριασμένο τενεκέ  με τα βρωμόνερα σαν χρυσή στάμνα  με φρέσκο νερό.
Σήμερα που ο Ελληνικός  λαός  δέχεται  πυρά απο παντού και κυρίως απο την κυβέρνηση και τα  δεκανίκια της, σήμερα που η ανεργία και η νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα  παράγουν νεόπτωχους και  εξουθενώνουν κάθε  τίμιο  άνθρωπο , σήμερα που οι νεοταξικές δυνάμεις κατοχής, δια των Ελλήνων εντολέων τους,  μας προειδοποιούν  ότι όπου νάναι  θα μας δέσουν πισθάγκωνα με την ηλεκτρονική χειροπέδα ("Κάρτα του Πολίτη") της παγκόσμιας κυβέρνησης, τα επικοινωνιακά επιτελεία  της  δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν   στην προπαγάνδα της παραπληροφόρησης και του αποπροσανατολισμού, ακόμα και το όνομα του Οσίου Γέροντος Παϊσίοου.
Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το  γεγονός, ότι  ένα  απο τα διαγκωνιζόμενα  κανάλια στο φυλοκυβερνητικό και νεοεποχήτικο "λιβάνισμα", ασχολήθηκε σε δελτίο του  με αυτήν την φημολογούμενη εμφάνιση του Οσίου Γέροντος και  τα όσα δήθεν είπε  σε κάποιους μοναχούς.Γιατί  λοιπόν αυτός ο καλογυαλισμένος "άμβωνας της Νέας Εποχής"  που μας έχει πνίξει  με  κάθε είδους ανηθικότητα και  διαστροφή, δεν ασχολήθηκε μέχρι τώρα  ούτε μια φορά με   τους αυθεντικούς λόγους του πατρός Παϊσίου;
Ο στόχος των  επιτελείων της "Νέας Εποχής" είναι να  σπείρουν τον τρόμο και τον φόβο  σε όσους  τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημά τους  υπογράφοντας εναντίον της  "Κάρτας του Πολίτη".
Το ρεύμα  των αντιρρησιών Ορθόδοξης συνείδησης  συνεχώς μεγαλώνει και   ο Έλληνας  πιστός  δείχνει  με την υπογραφή του  ότι δεν  τρομάζει ούτε απο  "τρόϊκες"  ούτε απο "μνημόνια"  και  κοσμικές απειλές.
Συνεπώς ο μόνος τρόπος  για να τον  τρομοκρατήσουν  και να κάμψουν το Ορθόδοξο αγωνιστικό του φρόνημα , ήταν να χρησιμοποιήσουν  με κίβδηλο και  υτερόβουλο τρόπο το  όνομα του κοσμοαγαπημένου Οσίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτη.Γι΄αυτό και δεν έκαναν καμία αναφορά στις πιστοποιημένες καταγραφές των λόγων του  γύρω απο τα "Σημεία των καιρών" ή τις  ηλεκτρονικές ταυτότητες και τα αντίχριστα σχέδια των  εξουσιών.
Αν ο Ελληνικός λαός δεν δείξει  την Ορθόδοξη προαίρεσή του,   δείχνοντας  απόλυτη εμπιστοσύνη και  υπακοή στο θέλημα του Θεού ,τότε όσες κονσέρβες  ή σακιά με αλεύρι να αποθηκεύσει,  δεν καταφέρει τίποτα παρά να έχει το τέλος και την κατάληξη του  άφρωνος πλουσίου.
Ας μην δίνουμε σημασία  στους κρότους  των  νεοεποχήτικων  τυμπάνων και ας προσηλωθούμε  με πίστη και αισιοδοξία στον  αγώνα  της δια Χριστόν σωτηρίας μας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες