ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/9/10

Το Πατριωτικό Μέτωπο, ο Ζουράρις και τα… παλιά παπούτσια

Δεν είναι άγνωστο κίνημα, στη Θεσσαλονίκη, το Πατριωτικό Μέτωπο, το οποίο φέρεται να είναι πίσω από την επίθεση του ακτινολόγου κατά του πρωθυπουργού, με ένα… παλιό παπούτσι! Μέλη του Μετώπου είναι οι Στέργιος Πραπαβέσης και Σταύρος Βιτάλης, ενώ μέλος της διοικούσας επιτροπής του είναι και ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις!
Όσο για την επίθεση με παπούτσια, είχε… προαναγγελθεί από το site του Μετώπου. Η σχετική ανακοίνωση έλεγε:

«Θεσσαλονικείς, κάτοικοι των πολυκατοικιών και από τις δύο πλευρές των λεωφόρων Βασιλίσσης Όλγας και Εγνατίας. Σε εσάς, λόγω των ιδιαίτερων πλεονεκτημάτων των διαμερισμάτων σας, προκύπτει εκ των πραγμάτων, η ιδιαίτερη τιμή να υποδεχθείτε τον κ. Γ.Α. Παπανδρέου, κατά τη διαδρομή του από το αεροδρόμιο Μακεδονία προς τη ΔΕΘ, όπως του αξίζει: Με τα παλιά σας τα παπούτσια».
Ως… υστερόγραφο, προσέθετε: «Αν δεν έχετε παλιά παπούτσια στη διάθεσή σας, παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του ΠΑΜ. Θα σας ενημερώσουμε όταν πρέπει, που θα τα βρείτε. Ακόμη, σας υπενθυμίζουμε πως το Πατριωτικό Μέτωπο δεν είναι κόμμα, δεν πρόκειται να ζητήσει την ψήφο σας. Είναι κίνημα στο οποίο συμμετέχουν Έλληνες Πατριώτες, όλων των ιδεολογικοπολιτικών αποχρώσεων».
Είναι οι ίδιοι που, μια μέρα πριν, γέμισαν τους χώρους γύρω από τη ΔΕΘ με προκηρύξεις, στις οποίες το πρόσωπο του πρωθυπουργού φιγουράριζε πίσω από το σήμα απαγόρευσης της κυκλοφορίας!

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου το ΠΑΣΟΚ ήταν εδώ, ενωμένο, ΔΝΤ (ΔΥΝΑΤΟ)! Μετά τα εγκαίνια της 11/9/2010 θα υπάρχει άραγε αφελής που να αναρωτιέται ποιοί τόσα χρόνια προκαλούσαν αναστάτωση και φόβο με τις καταστροφές που προκαλούσαν καλυμένοι κάτω από κουκούλες που ΚΑΝΕΙΣ δεν "τολμούσε" και μάλλον δεν επιθυμούσε να τις βγάλει;
Με τόση διάχυτη οργή στο Λαό, με τόσες διαφορετικές κοινωνικές ομάδες παρούσες, την στιγμή που πριν λίγες εβδομάδες η Υπουργός Παιδείας ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ τα Κολλέγια για τα οποία όταν γινόταν ακόμη και συζήτηση οι Ανώνυμοι Αναρχικοί και τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ έκαιγαν πανεπιστήμια και έκαναν καταλήψεις τα εγκαίναι της 75ης ΔΕΘ ήταν τα πλέον ΕΙΡΗΝΙΚΑ - εκτός από ένα παπούτσι που και αυτό αστόχησε!!!
Θέλει πολύ ψηλό I.Q. για να συνειδητοποιήσει το Πανελλήνιο αυτό που καταλαβαίνει ακόμη και κάποιος με "I.Q...ραδικιού" για το ποιοί έκαναν τόσα χρόνια τις φασαρίες, καταστροφές, εμπρησμούς και λεηλασίες και σε ποιούς χρωστάει η Σαλονίκη την χθεσινοβραδυνή της ΗΡΕΜΙΑ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες