28/10/10

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Ελληνίδες, Έλληνες


Γνωρίζετε όλοι τις δύσκολες οδυνηρές αλλά απαραίτητες θυσίες στις οποίες αναγκάστηκε η Κυβέρνηση να σας υποβάλλει, προκειμένου να σώσει τους διεθνείς τοκογλύφους από τη χρεωκοπία και να εισπράξουν τα χρεωστούμενα, συν κάτι ψιλά για τόκους στο ακέραιο...


Όλα πάνε καλά, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σωτηρίας. Διαπιστώνω όμως ότι αρκετοί από εσάς σκέφτεστε να καταψηφίσετε τους υποψήφιούς μας για τον Καλλικράτη, χρησιμοποιώντας την ψήφο σας, αχάριστοι ως άσκοπη και άκαιρη διαμαρτυρία εναντίον όσων σας έσωσαν βρίσκοντας κι άλλα δανεικά την τελευταία στιγμή, στο χείλος του γκρεμού, με τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Θέλω να σας θυμίσω ότι η επιλογή εκείνη ήταν και παραμένει μονόδρομος. Εάν αποτύχομε να εφαρμόσομε τους όρους του μνημονίου, και ότι άλλο μας ζητήσουν οι δανειστές και ευεργέτες μας, θα μας βρει μεγάλο κακό. Θα σταματήσουν να μας δανείζουν και θα πέσει πείνα. Θα χάσετε τις δουλειές σας και θα αποτύχει η μεγάλη Πράσινη Ανάπτυξη που έχομε ήδη δρομολογήσει.

Οι δανειστές μας και οι χρηματαγορές θα θεωρήσουν μια τέτοια αρνητική ψήφο ως σημείο αρνητισμού, μη συμμόρφωσης και θα μας αρνηθούν την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Η Κυβέρνηση έχει φροντίσει-για κάθε ενδεχόμενο-να υποθηκεύσει τη Δημόσια περιουσία, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Έτσι και κάνετε τίποτε εξυπναδες και μαυρίσετε το Κόμμα της Σωτηρίας, να ξέρετε ότι θα τα χάσετε όλα, θα μείνετε χωρίς Υγεία, χωρίς Δικαιοσύνη, χωρίς Παιδεία χωρίς δανεικά και θα αναγκαστούμε να εξοφλήσομε παραχωρώντας στους δανειστές μας τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σας καλώ λοιπόν να δείξετε ωριμότητα, σύνεση και να πειθαρχήσετε ώστε να σωθεί η χώρα. Μετά τις εκλογές και μόλις εφαρμοστεί σωστά το πρόγραμμα της Κυβέρνησης θα ακολουθήσουν μια σειρά από νέα φιλολαϊκά μέτρα που σκοπό έχουν να προστατέψουν τους οικονομικά αδύνατους, να φέρουν την ανάπτυξη, να ανακουφίσουν τους αγρότες τους χαμηλοσυνταξιούχους τους εύπιστους και τις ψωνάρες που θα μας ξαναψηφίσουν.

Η Κυβέρνηση, έχει αποδείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον της για σας. Επιδοκιμάστε την προσπάθειά της στηρίζοντας τους υποψήφιούς της στις προσεχείς εκλογές.(Το καλό που σας θέλω). Αλλιώς σας βλέπω να μπαίνετε σε μεγάλες περιπέτειες σε εθνικούς κινδύνους, σε ένοπλες συγκρούσεις, σε κακά όνειρα, σε νέο εθνικό διχασμό σε οδομαχίες με κουκουλοφόρους και κομμένο γάλα.

Είμαι σίγουρος ότι θα πάρετε τη σωστή απόφαση. Εάν με στενοχωρήσετε, θα προκυρήξω πρόωρες εκλογές και εάν τις χάσω θα φύγω από τη χώρα και τότε, είπε η mammy να σας πω, το κρίμα στο λαιμό σας. Που θα ξαναβρείτε τέτοιο κούκλο Πρωθυπουργό;

1 σχόλιο:

www.mplogk.com είπε...

Γειά σας.
Δεν νομίζετε ότι το άρθρο σας αξίζει κάτι περισσότερο από τις αναγνώσεις από όσες έχει; Σας δίνουμε τη λυση.
Το Share on Μπλόγκ είναι ο δωρεάν, απλός, εύκολος και άμεσος τρόπος για να μοιραστείτε με τους χρήστες και επισκέπτες του Μπλόγκ τα άρθρα σας, κερδίζοντας έτσι εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινώς.
Απλά, προσθέτετε τη διεύθυνση, τίτλο και περιγραφή και αυτόματα κοινοποιάτε σε όλη την κοινότητα, στο Facebook, Twitter και σε άλλες ελληνικές ιστοσελίδες. Εμείς μεριμήσαμε για εσάς, έχοντας μέχρι τώρα συνολικά 20.000 άτομα τα οποία λαμβάνουν ειδοποίηση για κάθε νέα ανάρτηση.

Λοιπόν, θα συνεχίσετε να τα κρατάτε στην αφάνεια; Σας περιμένουμε στο http://www.mplogk.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες