31/10/10

Ποιός είναι πραγματικά ο Γιώργος Παπανδρέου;ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ποιός είναι ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου;
Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού
Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός
Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.

Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τονΑνδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chantκαι στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ και γιαγιά Εβραία.

Το όνομα του

Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του).

Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη", (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :

-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου".

- Σημείωση

Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..

Πολύς κόσμος αμφισβητει ότι έχει πράγματι βαφτιστεί , λόγω του ότι ό άλλος
του παππους, ο Douglas Chant, ήταν στέλεχος των Ιεχωβάδων των ΗΠΑ, και επειδη διαδιδόταν παλιότερα μια άλλη διαφορετικη ιστοριούλα περι βαπτίσεώς του στις ΗΠΑ απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο , αλλα και διότι υπάρχει και η φήμη ότι στο Αμερικανικο Κολλέγιο είχε δηλώσει προτεστάντης, και επειδη ποτε άλλοτε δεν έχει δημοσιευτει κάτι για το γεγονος της βάπτισης, ούτε φωτογραφίες απ' αυτην.

- Σημείωση 2

Είχε δικαστικές διαμάχες με την Λιάνα Κανέλλη βουλευτή του ΚΚΕ για το ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα...

Σπουδές

Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, οπου συμμαθητής του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς πρώην αποστάτης της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρόεδρος της.

Θέσεις στην Ελληνική Πολιτική σκηνή

Βουλευτικές θητείες

Βουλευτής Αχαΐας (1981-1996)
Βουλευτής Α' Αθήνας (1996-2004)
Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2004-Σεπτ. 2007)
Βουλευτής Αχαΐας (Σεπτ. 2007 - Οκτ. 2009)
Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (Οκτ. 2009 - Σήμερα)
Υπουργικές θητείες

Υφυπουργός Πολιτισμού (Ιούλιος 1985 - Φεβρουάριος 1987)
Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988 - 1989)
Υφυπουργός Εξωτερικών (Οκτώβριος 1993 - Ιούλιος 1994)
Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ιούλιος 1994 - Σεπτέμβριος 1996)
Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 1996 - Φεβρουάριος 1999)
Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος 1999 - Φεβρουάριος 2004, Οκτώβριος 2009 - σήμερα
Το χρονικό του ψέμματος και της προδοσίας

Ο Jeffrey Papandreou είναι μέλος και έχει συμμετάσχει παρα πολλές φορές στην ζωη του στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, ανα τον κόσμο.

Η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν στην Bilderberg που έγινε στο Καβούρι της Αττικής το 2009 πριν αναλάβει πρωθυπουργός οπου εκεί πήρε το χρήσμα για να πάρει το τιμόνι της Ελλάδας.

Σημείωση

Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:

-Αφελληνισμός
Καταστροφή της παιδείας (ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου που είναι μέλος της Bilderberg)
Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών (λαθραίων και μη)
Επιβολή ΔΝΤ
Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
Ιδιωτικοποίηση των πάντων
Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)
Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσικτον, το 1974:

“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”

Σημείωση

Το ΔΝΤ ήξεραν οτι αν μπει στην Ελλάδα αυτοι που κανουν κουμαντο ειναι το ΔΝΤ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πλεον, ειναι πιόνια του ΔΝΤ.. Το ΔΝΤ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ και η Κυβέρνηση πράτει χωρίς να πει τίποτα.

Όσοι ασχολούνται με την Νεα Τάξη Πραγμάτων ήξεραν πως ηταν η σειρά μας το 2010.

Προεκλογικές θέσεις:

Σε μια περιοδο που η Ελλάδα έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται υπερχρεωμένη εμφανίζεται ο Jeffrey σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν... Έτσι με τα ψέματα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου ωστε να τον ψηφίσει απέναντι σε μια Ν.Δ. μπαχαλαμένη..

Τον Οκτώβριο του 2009 αναμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και εδώ αρχίζει η προδοσία της Ελλάδας και η επιβολή των ορέξεων των τραπεζιτών ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ λέγοντας “Λεφτά υπάρχουν”
* H ορκομωσία του έγινε με το αριστερό χέρι όχι το δεξί....(περισσότερα στις παραπομπές)
Έλεγε το ασφαλιστικό είναι άδικο και κατέβαινε στις πορείες μαζί με τους απεργούς
Μετεκλογικές θέσεις και πράξεις:

Του έγινε πρόταση για δανεισμό από Αμερικάνικη εταιρία (Hayman Private Equity LLC στην Βοστόνη) μία στις 11 Ιανουαρίου επιστολή δηλώσεως προθέσεως, και μετά στις 8 Φεβρουαρίου τις οποίες δεν δέχτηκε.....αρα δεν μπορεί να λέει πως δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά....(κρατάμε επιφυλάξεις για τους προσφερθέντες όρους... κανείς δε σου χαρίζει τίποτε, και τα Private Equities είναι σκληρά αρπαχτικά συνήθως).
Την επομένη των εκλογών, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ(με την βοήθεια τουΠροβόπουλου που είναι μέλος της bilderberg) αλλάζει τον κανονισμό και διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, δλδ διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10)(περισσότερα στις παραπομπές).
Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισε να λέει και αυτός και ο Γιώργος Παπακωσταντινου πως λεφτά υπήρχαν και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ.(περισσότερα στις παραπομπές)
Τον Απρίλιο του 2010 απο το Καστελόριζο ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στηριξης... ΔΝΤ κλπ
Συνεχίζει να κανει τα στραβά μάτια για το Αιγαίο και κλείνει συμφωνίες, με Τούρκους και Αμερικάνους ,κάτω απο το τραπέζι(στις παραπομπές περισσότερα).
Κατήργησε τον τίτλο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και απο άλλα Υπουργεία.
Κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Συνομιλεί με τα σκόπια με βάση το όνομα “Μακεδονία” και το υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε.
Ο ελληνικός λαός εχει αρχισει να πεινάει και λέει στους υπουργούς του: “Κάντε διακοπές άφοβα”.
Κάνει τα στραβά μάτια για την Θράκη τώρα που είναι σοβαρή η κατάσταση.
Τον Ιούλιο του 2010 είναι ο πρώτος “Έλληνας” πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ και καταθέτει στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.(στις παραπομπές περισσότερα).
Τον Ιούλιο του 2010 συζητάει για πώληση Κρατικών τραπεζών μετά απο πρόταση του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Σάλλα.
Αφαιρεί τον πίνακα από το πρωθυπουργικό γραφείο η Ελλάς Ευγνωμονούσα (πριν την επίσκεψη Ερντογαν)(περισσότερα στις παραπομπές).14) Τον Ιούλιο του 2010κανει πολιτική επίταξη και επιστράτευση απεργών(ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών) γιατι αντιδρούσαν στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.

Σημείωση

Ο συνταγματολόγος Βενιζέλος(τρομάρα του) το 2007 λέει πως μια πολιτική επιστράτευση και επίταξη λόγο απεργίας αδιανόητη, λέγοντας:

“Είναι επίσης αδιανόητο, μετά από όσα έχουν συμβεί, να μην υπάρχει ρητή μνεία της τροπολογίας αυτής στο φαινόμενο της απεργίας. Και στη δική μας πρόταση, όπως και στην πρόταση του Συνασπισμού, προβλεπόταν ρητά ότι η απεργιακή κινητοποίηση από μόνη της δεν συνιστά λόγο επιβολής κατάστασης έκτακτης ανάγκης, πολιτικής κινητοποίησης και άρα δεν μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική επιστράτευση, παρά μόνο εάν συντρέχουν οι αυστηρά οριοθετημένες προϋποθέσεις του άρθρου 22 παράγραφος 4.Είτε σε περίπτωση πολέμου ή γενικής επιστράτευσης είτε όταν υπάρχουν αμυντικές ανάγκες είτε όταν υπάρχουν αμιγώς πολιτικές ανάγκες, δηλαδή ανάγκες αστικής κινητοποίησης, σε περίπτωση θεομηνίας ή ισοδύναμης ανθρωπογενούς καταστροφής και σε περίπτωση προβλήματος δημόσιας υγείας που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα συνήθη μέτρα.”

Συμπέρασμα...

Μετά τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες δεν έχει ξαναεμφανιστεί τέτοιος προδότης στον Ελλαδικό χώρο....

Μας κυβερνάει ένας άχρηστος (όπως έλεγε ο Πάγκαλος) προδότης πολιτικός, που ανέβηκε στα στρώματα της πολιτικής με την βοήθεια της μασωνίας, των εβραίων και της bilderberg, ώστε να στεφθεί πρωθυπουργός της Ελλάδας και να την πουλήσει σε αυτά τα κέντρα διακυβέρνησης του πλανήτη. Είναι δημόσιος κίνδυνος, διέπραξε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την υπογραφή του μνημονίου ξεκινώντας το έργο της καταστροφής της πολύπαθης Ελλάδας, ξέροντας απο την πρώτη στιγμή που πήγε στο Καβούρι το 2009 οτι ήταν σειρά του στην πολιτική. Ενας άχρηστος, τελιωμενος, ξεφτιλισμένος, πολιτικός που μπορεί να έχει Ελληνική καταγωγή, αλλά δεν νιώθει Έλληνας(όπως λεει και ο αδερφός του Νίκος), αδιαφορόντας φυσικα για ότι συμβαίνει που ξέρει πολυ καλα τι συμβαίνει και προσπαθει με λόγια και πράξεις με την βοήθεια των ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΩΝ να κοροϊδέψει τους Έλληνες κατι που θα αρχισει σιγα σιγα να βλέπει οτι δεν καταφέρει..

Το πρώην "ΠΑ.ΣΟ.Κ" πλέον αποτελείται από:

A) Yπουργούς και γενικούς γραμματείς χωρίς πτυχία

Β) Εβραίους

Γ) Μέλη της Λέσχης Bilderberg

Δ) Μασώνους

Τα ονόματα τους;

Δημήτρης Δρούτσας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Θάλεια Δραγώνα, Μαρία Δαμανάκη, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος (πραγματικό όνομα Τούρκογλου), Μιχάλης Χρυσοχοίδης(πραγματικό όνομα Κοεμζόγλου), Αλεβιζάτος, Άλεξ Ρόντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Τρεπεκλής,Ανδρέας Luerdi (κατά κόσμον Λοβέρδος), η Παρασκευή Κέλλερ (κατά κόσμον Χριστοφιλοπούλου)

Ο Jeffrey λέει λεφτά υπάρχουν προεκλογικά και μετά τις εκλογές λεφτά υπήρχαν

Προσφυγή στο ΔΝΤ γιατι λεφτά δεν υπάρχουν γιατι τα εφαγε η μαρμαγκα

Η λύση του ΔΝΤ ήταν για το ΠΑΣΟΚ πριν ανεβει στην κυβέρνηση και δεν υπάρχει περιπτωση να παμε στο ΔΝΤ λεει ο Παπανδρέου

Ο Χρυσοχοίδης λέγεται Κοεμζόγλου

Ο Βενιζέλος δεν θελει να δώσει όχημα στην εκκλησία για μεταφορά εικόνας

Ο Jeffrey Papandreou θέλει παγκόσμια διακυβέρνηση

Τον Jeffrey Papandreou ενοχλούνε οι καμπάνες

Ορκομωσία του με το αριστερό χέρι
πηγή


Ο Γιώργος Παπανδρέου Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ
ΕΝΤΟΝΕΣ είναι οι συζητήσεις για πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για τη θέση ΓενικούΓραμματέα του ΟΗΕ το 2011 όταν λήγει η θητεία του Μπαν Κι Μουν. Τι λένε οι φήμες;


ΠΡΙΝ από μερικές ημέρες, ο Γιώργος Παπανδρέου εξέπληξε – σύμφωνα με όσα μετέδωσαν διεθνή ΜΜΕ – τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές στην ομιλία του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος με την οποία χάραξε τις βασικές γραμμές για «το μέλλον και οι προοπτικές της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας». Στάθηκαν όμως ιδιαίτερα στο σημείο εκείνο της ομιλίας του όταν κατήγγειλε τους συντηρητικούς πολιτικούς ότι διακινδυνεύουν να κατακερματίσουν την Ευρώπη, τώρα που χρειάζεται ως ισχυρή άμυνα και ως δημοκρατικός παίχτης στον κόσμο.

ΑΥΤΗ η αναφορά προκάλεσε πηγαδάκια με την συμμετοχή μάλιστα του πρωθυπουργού. Και οι περισσότεροι τον κάλεσαν να «αφήσει» την Ελλάδα για κάπου πιο ψηλά, επαναφέροντας τις «φήμες» για την θέση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ που σήμερα κατέχει ο Κορεάτης Μπαν Κι Μουν, η θητεία του οποίου λήγει στα τέλη του2011, δηλαδή στο τέλος του επόμενου έτους οπότε και θα έχουν φανεί τα αποτελέσματα της επιχειρούμενης «επανίδρυσης του Ελληνικού κράτους».

ΠΙΟ συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, ειδικά δε μετά την επίθεσή του προς την Άνγκελα Μέρκελ. Ο ίδιος ωστόσο ο πρωθυπουργός, δείχνει με τα τελευταία του ταξίδια πως ο στόχος του –εκτός από την σωτηρία της Ελλάδας– είναι και το δικό του προφίλ το οποίο κτίζει ιδιαίτερα από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της χώρας.

ΑΛΩΣΤΕ, δεν είναι λίγες οι φορές που στις ομιλίες του έχει μιλήσει για μια δημοκρατική παγκόσμια διακυβέρνηση, όπως έκανε και στο συνέδριο των Σοσιαλιστών όταν είπε τα εξής: «Τώρα που χρειαζόμαστε δημοκρατική παγκόσμια διακυβέρνηση, κανόνες δικαίου και προστασία των ανθρώπινων και κοινωνικών δικαιωμάτων, οι συντηρητικοί πολιτικοί ασκούν πολιτική φόβου, γιατί φοβούνται την αλλαγή. Φοβούνται τους κανονισμούς, γιατί οι ελεύθερες αγορές είναι πιο σημαντικές γι αυτούς από το έντιμο παιγνίδι. Και από τη στιγμή που μπαίνεις στην πολιτική του φόβου και του αποδιοπομπαίου τράγου, υπονομεύεις τη δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή, την ουσία της ΕΕ».

ΑΥΤΗ η φράση όπως προαναφέρθηκε «πρωταγωνίστησε» στα πηγαδάκια μεταξύ των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπορούσε να ήταν ο κατάλληλος υποψήφιος για την θέση του γ.γ. του ΟΗΕ, υπό την προϋπόθεση βεβαίως το 2011 να έχει ξεκινήσει η… οικονομική επανίδρυση του κράτους.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές, ο πρωθυπουργός εδώ και αρκετούς μήνες:
1. Δείχνει ότι διαθέτει πολύ μεγάλη πολιτική δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο αφού κατάφερε όντας απλός αρχηγός κόμματος αντιπολίτευσης μικρής και αδύναμης χώρας να γίνει πρόεδρος στη Σοσιαλιστική Διεθνή και να προεδρεύει 115 αρχηγών μεγάλων κομμάτων (από 100 χώρες) εκ των οποίων 48 πρωθυπουργών.
2. Η δύναμη του φαίνεται και από τη σύγκριση του με τους προηγούμενους προέδρους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς οι οποίοι πριν γίνουν πρόεδροι ήταν τουλάχιστον πρωθυπουργοί, όπως ο Βίλυ Μπραντ της Γερμανίας, ο Πιερ Μορουά της Γαλλίας, ο Αντώνιο Γκουτιέρεζ της Πορτογαλίας.
3. Επισήμαναν ιδιαίτερα πως οι προηγούμενοι Γενικοί Γραμματείς του ΟΗΕ δεν ήταν τα «πρώτα βιολιά» στην πολιτική σκακιέρα και έφεραν τα παραδείγματα του Μπαν Κι Μουν (υπουργός εξωτερικών της Κορέας), Κόφι Αννάν (διπλωμάτης), Μπούτρος Γκάλι (υπουργός εξωτερικών της Αιγύπτου), ο Χαβιέ ντε Κουεγιάρ (διπλωμάτης), Κουρτ Βαλντχάιμ (επίσης διπλωμάτης). Τόνιζαν δε πως όλοι προέρχονταν από μικρές χώρες, δίνοντας πλεονέκτημα στον Γιώργο Παπανδρέου.
4. Θετικό είναι επίσης το γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ΓΓ από Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη
5. Θεωρούν τον Γιώργο Παπανδρέου ως τον πρωθυπουργό που σήμερα είναι τόσο κοντά στη Μέση Ανατολή, άλλωστε τα ταξίδια του το τελευταίο χρονικό διάστημα σαφώς και δεν θα μπορούν να χαρακτηριστούν ως τυχαία.
6. Και το τελευταίο που έλεγαν και ίσως το πιο σημαντικό: Ο νέος ΓΓ θα προταθεί από τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας (όλα θα είναι υπέρ και κυρίως τα 5 μόνιμα) στη Γενική Συνέλευση όπου θα ψηφίσουν 192χώρες οι οποίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα είναι και αυτές υπέρ (ήδη οι 100 είναι μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς).
Μήπως τελικά είναι για διεθνή καριέρα ο πρωθυπουργός μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες