ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

27/3/11

Μία είναι η ουσία


Μία είναι η ουσία
Με ικανοποίηση από τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε τα ξημερώματα η αποστολή της Εθνικής ομάδας από τη Μάλτα, όπου το βράδυ του Σαββάτου χρειάστηκε ένα γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο 94ο λεπτό για να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή του έκτου προκριματικού ομίλου για το Euro 2012.


Η εμφάνιση της «γαλανόλευκης» δεν ήταν ικανοποιητική και φλέρταρε με μία επώδυνη ισοπαλία, ωστόσο το γκολ του «Τόρο» έδωσε ένα happy end στη βραδιά και πλέον η ομάδα το Φερνάντο Σάντος έχει τον πρώτο λόγο για την απευθείας πρόκριση στα τελικά της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου είναι πρωτοπόρος με 11 βαθμούς, αλλά καταδιώκεται από τρεις επικίνδυνους αντιπάλους, την Κροατία (10β.), τη Γεωργία (9β.) και το Ισραήλ (7β.).

Η αποστολή της Εθνικής δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια έχει να αντιμετωπίσει στο «Καραϊσκάκη» την Κροατία και εκτός έδρας Ισραήλ, Λετονία και Γεωργία. Πρώτα όμως υπάρχει στις 4 Ιουνίου το εντός έδρας ματς με τη Μάλτα, από το οποίο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Παπασταθόπουλος και Τζαβέλλας. Και πριν από αυτό, το φιλικό της ερχόμενης Τρίτης με την Πολωνία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30, Mega), που προσφέρεται για δοκιμές από τον Πορτογάλο ομοσπονδιακό τεχνικό. Μετά τις απαιτούμενες ώρες ξεκούρασης, οι διεθνείς θα προπονηθούν σήμερα και αύριο το απόγευμα (17:00).

Ακολουθεί το πρόγραμμα των τεσσάρων διεκδικητών ως το τέλος:

Ελλάδα: Μάλτα (εντός), Ισραήλ, Λετονία (εκτός), Κροατία (εντός), Γεωργία (εκτός).
Κροατία: Γεωργία (εντός), Μάλτα (εκτός), Ισραήλ (εντός), Ελλάδα (εκτός), Λετονία (εντός).
Γεωργία: Ισραήλ, Κροατία (εκτός), Λετονία (εντός), Μάλτα, Ελλάδα (εκτός).
Ισραήλ: Γεωργία (εντός), Λετονία (εκτός), Ελλάδα (εντός), Κροατία, Μάλτα (εκτός).

Υπενθυμίζεται πως στα τελικά προκρίνονται απευθείας οι πρώτες ομάδες των ομίλων, αλλά και η καλύτερη δεύτερη, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες θα δώσουν διπλούς αγώνες μπαράζ. Για την ανάδειξη της καλύτερης δεύτερης ομάδας των ομίλων δεν προσμετρώνται τα αποτελέσματα απέναντι στην έκτη ομάδα (στα γκρουπ που έχουν έξι αντί πέντε ομάδων).
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες